- 25 Temmuz 2023
- 3.722
- 6.152
- 78
- Konu Sahibi biryenianneadayi
-
Yorumlarda belirttim okuyabilirsinizO gelmeden yiyemiyor musunuz?
İyide eve gelir gelmez kusmuşsun adamda sen kusarken gelmiş. Dakika farkıyla gitmişsiniz eve. Hala yiyebilirdiniz. Adam sanki gecenin 11'ine kadar kalmış gibi trip atmışsın.
Umarım bebeğinizi dozunda seversiniz. Kucağınıza aldığınızda, emek verip büyütürken size yeniden bu hususu sormak isterim 'yavrunuza sevginizin dozu ne durumda' diye. Bu arada sağlıkla güzelliklerle gelsin bebeğiniz.Kimin ne niyetle yorum yaptığını anlayabiliyorum . Gereksiz yorumunuz için teşekkürler :)
Size göre lüzumsuz adam onu vermek istemiş ve götürmüş. Sonra karısıyla neredeyse aynı anda eve gelmiş kadını yatağa yatırıpta pek ala yemek hazırlayabilir.Hamileliği falan bosverin. O leblebinin acelesi neydi? Bu işte anam leblebisiz kalmasın derdiZaten kadının da anne kız kahvaltıya dadanma merakından belli sınır tanımaz olduğu. Karısından önce gelip birkaç birşey hazirlayamaz miydi?
Kocayı da bosverin. Ev arkadaşınız rahatsızım, beraber yiyelim diyor. Siz tamam deyip lüzumsuz işlerle uğraşıyorsunuz. Sevdiğiniz bir insan size ihtiyacım var diyor. Bu yetmez mi? Trip, gerçek kusma, duygusallık herşey olabilir. Ki kızda 2. kez kusmus tüm hamilelikte.
Adam annesine leblebi götürmüş alt tarafı ya bu kadar yükselmeyin boş yere kırmayın birbiriniziArkadaşlar merhaba . Elimi ayağımı titretecek kadar çok sinir olduğum bir konuyu sizinle paylaşıp görüşlerinizi almak istiyorum . Eşimle 2 gün önce tatilden döndük, tatil dönüşü de elimiz boş gelmeyelim diye ailelerimize leblebi vs bir şeyler aldık . Eşimin annesi salça vs yaptığı için dün onları iş dönüşü uğrayıp almasını söylediği için eşim zaten dün ailesini ziyaret etmişti . Ama giderken aldığımız hediyeleri götürmeyi unutmuş . Neyse .. ben bugün 17:44 de eşimi aradım ve midem çok aşırı bulanıyor, eğer annenlere aldığımız hediyeleri götüreceksen işyerinden ona göre erken çık bir an önce yemeğimizi yiyelim diye söyledim tamam dedi .. 18.40 gibi beni aradı . Ben aldıklarımızı evde unutmuşum şimdi eve uğradım onları annemlere bırakıp geliyorum haberin olsun dedi. Sesimi çıkarmadım . Neyse eve geldim . Baktım hâlâ evde yok . Ben de 3 aylık hamile olduğum için açlığıma hiç dayanamıyorum . Eve gelir gelmez direkt kustum . Ben kusarken de eşim eve geldi iyi misin falan dedi . Haliyle ben de bir anda sinir boşalması oldu . Ben seni 1 buçuk saat önce arayıp midem bulanıyor diye zaten söyledim, senin anne babanın leblebisi çok mu önemliydi . Üstelik bu gece zaten tatile gidiyorlar ne önemi vardı bugün illa götürmenin, önceliğim sensin deyip duruyorsun bu mu öncelik dediğin şey. Rahat rahat hâlâ annelerde oturuyorsun biraz duyarlı ol dedim kapıyı çarpıp çıktım yanından. Hâlâ da konuşmuyoruz . Fikirleriniz neler arkadaşlar . Hâlâ aşırı sinirliyim. Bu arada benim işyerim başka ilçede . 40 dakika falan sürüyor. Ben başka ilçeden geldim adam bildiğiniz annesinden gelemedi yani.
Hahahahah ne güldüm ya keyfim yerine geldiÇok basit bir insan ilişkisi ve mantıklı davranış.
Daha ilk leblebiyi( ne leblebiymis) unuttuğu an şunu demesi lazım gidip gelirsem geç kalırım, dönüşte veririm. Yok anneciginin ağzına leblebiyi pittiracak illa. O anası ne kahvaltıdan eksik kalacak ne leblebiden( rüyamda leblebi göreceğim o kesin )
Konu sahibi seni ilk aradiginda diyecektin ki. Ben eve geliyorum. Masayı kurmaya basla. Leblebiyi dönüşte verirsin.
İyi de hayatta önem sıralaması diye birşey var. Mantık bunu gerektirir. Progestan kullanan karımın kötü hissediyorum erken gel demesi mi önemli kvnin leblebi hasreti mi? O civarda işi yok ki. Bakın çok ciddi işi olsa ok.Size göre lüzumsuz adam onu vermek istemiş ve götürmüş. Sonra karısıyla neredeyse aynı anda eve gelmiş kadını yatağa yatırıpta pek ala yemek hazırlayabilir.
Ev arkadaşım beni çağırdığında işim varsa o civarlarda onu yapıp öyle giderim.
Yahu adam gelmiş zaten öyle bir yazıyorsunuz ki sanki bütün gece anasındaydı. Ha 5 dk önce ha kusarken. Kadın zaten kusuyor yemeği mi gözü görüyor iki dk yatar adamda sofrayı kurar.İyi de hayatta önem sıralaması diye birşey var. Mantık bunu gerektirir. Progestan kullanan karımın kötü hissediyorum erken gel demesi mi önemli kvnin leblebi hasreti mi? O civarda işi yok ki. Bakın çok ciddi işi olsa ok.
Hadi bilemedi öyle oldu. Şunu demesi gerekmez miydi? Kusura bakma geç kaldım, sinirlenmeye haklısın, özür dilerim. Sen uzan dinlen ben hazırlıyorum. Yok iste nihai kvye leblebiyi yetiştirip, örnek evlâd oldu ya o yeter.
Sorun o değil ki. Sorun lüzumsuz birşey için( sırf annecigine yaranacam diye) karısının makul isteğini ikinci plana atması.Baktin zor yetiseceksin. Anne ben yetişemiyorum. Size iyi yolculuklar. Dönüşte veririm diyecek. Ya da kapıdan uzatıp dönecek. Bunun üzerine tepki gösteren kadına da ama kaprisss bilmem ne denmesi garip. Niye evleniyoruz ki, zor dönemlerde birbirimizin yanında olmayacaksak? Hadi geç geldi, kadın kusarken girdi bu kadar uzayacağını tahmin edemedim kusura bakma demek zor mu?Yahu adam gelmiş zaten öyle bir yazıyorsunuz ki sanki bütün gece anasındaydı. Ha 5 dk önce ha kusarken. Kadın zaten kusuyor yemeği mi gözü görüyor iki dk yatar adamda sofrayı kurar.
Sen niye kusmak diyip duruuyorsunSorun o değil ki. Sorun lüzumsuz birşey için( sırf annecigine yaranacam diye) karısının makul isteğini ikinci plana atması.Baktin zor yetiseceksin. Anne ben yetişemiyorum. Size iyi yolculuklar. Dönüşte veririm diyecek. Ya da kapıdan uzatıp dönecek. Bunun üzerine tepki gösteren kadına da ama kaprisss bilmem ne denmesi garip. Niye evleniyoruz ki, zor dönemlerde birbirimizin yanında olmayacaksak? Hadi geç geldi, kadın kusarken girdi bu kadar uzayacağını tahmin edemedim kusura bakma demek zor mu?
Bakın kocasına nasıl anlayış gösteriyorsunuz sanki tüm gece orda miydi diye? Kadına da 3 ayda 2.kez olan kusmasinda, üstelik düşük tehlikesi varken o anlayışı gösteremiyorsuniz?
Yooo öyle birşey mi yazdım? Rasyonel sıralama ve karşındakine saygı. Konu kusmak degil. Okuduğunuzu kavrayamamışsiniz.Sen niye kusmak diyip duruuyorsunGeöen sabahta ben içim dışıma çıkana kadar kustum eşmin götünde pireler uçuşuyordu. Kaldırıp döveyim mi yanıms gelmedin diye gelse ne faydası olcsk sırtımı mı oksıcak? Adamın da mı midesini kaldırayım?
Düşük tehlikesi olan tatilide erteler, gitmez.düşük tehlikesi varken o anlayışı gösteremiyorsuniz?
Sabahtan beri 3 ayda 2.kez kusmus diyosunuz ama bence siz yazdığınızı bilmiyosunuzYooo öyle birşey mi yazdım? Rasyonel sıralama ve karşındakine saygı. Konu kusmak degil. Okuduğunuzu kavrayamamışsiniz.
Not: Argo konuşurken araya nokta koyun. Bani yiyeceksiniz. G.t gibi.
Niye tatili ertelesin ki. Deniz kenarında uzanır. Öncelik diye birini öne alması değil konuları oncelemesi gerekiyor. Annesi ayağını kirmamis ki. Leblebisiz bir hafta daha geçirebilir zannımca. Tartışmaları kisisellestirmeyin. Fikirleri tartışıyoruz. Tabi daha önemli işiniz varsa kolay gelsinDüşük tehlikesi olan tatilide erteler, gitmez.
Hala aynı fikirdeyim hanım efendi. Aynı zamanda eve girdiğim biri bana bağırırsa, trip atarsa yapacağım varsa da yapmam. 3 ayda 2 kere kusması da birşeyi değiştirmez hamile olmasıda. Öncelik diye birini öne almasıda gerekmez. İkisinde yetişmiş sonuçta.
Bundan sonrada cevap vermeyeceğim gereksiz uzadı mevzu daha önemli işlerim var.
Orda anlatılmak istenen kusma eylemi değil, konu sahibinin hamileliği kullanarak sürekli kapris yapmaya çalışan bir insan olmadığını belirtmem.Sabahtan beri 3 ayda 2.kez kusmus diyosunuz ama bence siz yazdığınızı bilmiyosunuz
bugün 17:44 de eşimi aradım
Bu kadar saat dakikalarina kadar yazip takilmak cok urkutucu geldi18.40 gibi beni aradı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?