Eşimin umursamazlığı

E siz yemeginizi yeseydiniz . Abartmissiniz.

Bende 7.haftadayım ve akşam bulantılarından gözümü açamıyorum. Eşim eve daha yeni geldi ama yani benim mide bulantıma kocacım napsın? Benimkide 1 saate gelicem der 2 saate gelir o yüzden o gelmeden yerim. O yerken de yanında dururum bi şey fark etmez yani. Tepkiniz aşırı yersiz.

Eşiniz 1 saate geliyorum deyip 2 saat sonra annesigilden mi geliyor

Madem bulantınız vardı siz yeseydiniz yemeğinizi beklemeseydiniz keşke. Eşiniz bulantınıza bir çözüm bulamaz ki. Aşırı tepki vermişsiniz.

Konu sahibi hala insanların fikrine aksi tepki veriyorsun ama şunu anlamalısın erkekler bizim gibi duygusal bakan, düşünebilen varlıklar değil. O senin kusmanı büyük ihtimalle hamileliğin normal süreci olarak görüyor. Keşke düşünseler ama olmuyor bazen. Eşine benim yanımda olmanı bana destek olmanı beklerdim hamilelikle fazla duygusallaştım zart zurt de. Acındır azıcık kendini(acindirmaktan kastım zavallı gibi gözükme değil düşünülmek istorum de)

Yav niye gittin demiyorum ki. Ben annenlere git diyeli 1 buçuk saat olmuş hâlâ evde yok. Bu rahatlık nedir yani
Yani yine de saçma tepkiniz. Adamın belki kknuşacakları vardı benim eşim aileme gidip de 1,5 saatte dönmemi beklese noluyo hayırdır derim yani. Admaları biraz rahat bıırakın

Yaaa çok büyük bir tepki vermişim gibi yorumlar atılınca ve bundan çok büyük keyif alan hemcinslerimi görünce beni bi gülmek aldı
Bu ülkede kadınlar yıllarca erkek kaprisini, es ailesi kaprisini çekti. Bir kere de bir erkek minicik kadın kaprisi ceksin. Tamamen de haksız degilsiniz bu arada. O da onlar tatile gittiği için biraz fazla oturmustur. Olur hamilelik durumu. Bebisi düşünün.

Kendisi gelirse yanıma düzgünce açıklarım ama gelen giden yok zaten şuan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…