- 25 Temmuz 2023
- 3.722
- 6.152
- 78
- Konu Sahibi biryenianneadayi
-
Şumarıklık diye tabir etmeniz kırıcı yalnız. Bugün bir de size kırılmak istemem lakin kırılma kat sayımı fazlasıyla doldurdumİnsan gerçekten böyle konular görünce şaşırıyor. Ben hiç gelemiyorum şımarıklığa. Bu erkekler iyi katlanıyor valla.
E siz yemeginizi yeseydiniz . Abartmissiniz.Arkadaşlar merhaba . Elimi ayağımı titretecek kadar çok sinir olduğum bir konuyu sizinle paylaşıp görüşlerinizi almak istiyorum . Eşimle 2 gün önce tatilden döndük, tatil dönüşü de elimiz boş gelmeyelim diye ailelerimize leblebi vs bir şeyler aldık . Eşimin annesi salça vs yaptığı için dün onları iş dönüşü uğrayıp almasını söylediği için eşim zaten dün ailesini ziyaret etmişti . Ama giderken aldığımız hediyeleri götürmeyi unutmuş . Neyse .. ben bugün 17:44 de eşimi aradım ve midem çok aşırı bulanıyor, eğer annenlere aldığımız hediyeleri götüreceksen işyerinden ona göre erken çık bir an önce yemeğimizi yiyelim diye söyledim tamam dedi .. 18.40 gibi beni aradı . Ben aldıklarımızı evde unutmuşum şimdi eve uğradım onları annemlere bırakıp geliyorum haberin olsun dedi. Sesimi çıkarmadım . Neyse eve geldim . Baktım hâlâ evde yok . Ben de 3 aylık hamile olduğum için açlığıma hiç dayanamıyorum . Eve gelir gelmez direkt kustum . Ben kusarken de eşim eve geldi iyi misin falan dedi . Haliyle ben de bir anda sinir boşalması oldu . Ben seni 1 buçuk saat önce arayıp midem bulanıyor diye zaten söyledim, senin anne babanın leblebisi çok mu önemliydi . Üstelik bu gece zaten tatile gidiyorlar ne önemi vardı bugün illa götürmenin, önceliğim sensin deyip duruyorsun bu mu öncelik dediğin şey. Rahat rahat hâlâ annelerde oturuyorsun biraz duyarlı ol dedim kapıyı çarpıp çıktım yanından. Hâlâ da konuşmuyoruz . Fikirleriniz neler arkadaşlar . Hâlâ aşırı sinirliyim. Bu arada benim işyerim başka ilçede . 40 dakika falan sürüyor. Ben başka ilçeden geldim adam bildiğiniz annesinden gelemedi yani.
E siz yemeginizi yeseydiniz . Abartmissiniz.
Değişikmiş. Ne diyim.Eşim ailesiyle rahatça otursun diye ben niye masaya tek oturuyorum
Değişikmiş. Ne diyim.
E siz demişsiniz adama götür diye?Eşim ailesiyle rahatça otursun diye ben niye masaya tek oturuyorum
Bende 7.haftadayım ve akşam bulantılarından gözümü açamıyorum. Eşim eve daha yeni geldi ama yani benim mide bulantıma kocacım napsın? Benimkide 1 saate gelicem der 2 saate gelir o yüzden o gelmeden yerim. O yerken de yanında dururum bi şey fark etmez yani. Tepkiniz aşırı yersiz.
Ohhh olmuş iyi olmuş. Hep mi kadınlar erkeklerin abidik kaprislerini çekecek. Düşük tehliken varmış, yat uzan. Ayağına masaj yapsın. İşi ne?
Yani bunu bana söylemeyin . Ama abartılıcak bişey yok. Siz 9 ayı zor geçirirsiniz böyle herşeyi kafaya takip sorun cikartirsaniz. Biraz sakin olun. Bebiste etkileniyor.Eşim ailesiyle rahatça otursun diye ben niye masaya tek oturuyorum
2 yılHamilelik yeni peki evleneli ne kadar oldu?
Yav niye gittin demiyorum ki. Ben annenlere git diyeli 1 buçuk saat olmuş hâlâ evde yok. Bu rahatlık nedir yaniE siz demişsiniz adama götür diye?Yemek yedikten sonra birlikte götürseydiniz madem
Yani yine de saçma tepkiniz. Adamın belki kknuşacakları vardı benim eşim aileme gidip de 1,5 saatte dönmemi beklese noluyo hayırdır derim yani. Admaları biraz rahat bıırakınYav niye gittin demiyorum ki. Ben annenlere git diyeli 1 buçuk saat olmuş hâlâ evde yok. Bu rahatlık nedir yani
Bu ülkede kadınlar yıllarca erkek kaprisini, es ailesi kaprisini çekti. Bir kere de bir erkek minicik kadın kaprisi ceksin. Tamamen de haksız degilsiniz bu arada. O da onlar tatile gittiği için biraz fazla oturmustur. Olur hamilelik durumu. Bebisi düşünün.Yaaaçok büyük bir tepki vermişim gibi yorumlar atılınca ve bundan çok büyük keyif alan hemcinslerimi görünce beni bi gülmek aldı
Konu sahibi hala insanların fikrine aksi tepki veriyorsun ama şunu anlamalısın erkekler bizim gibi duygusal bakan, düşünebilen varlıklar değil. O senin kusmanı büyük ihtimalle hamileliğin normal süreci olarak görüyor. Keşke düşünseler ama olmuyor bazen. Eşine benim yanımda olmanı bana destek olmanı beklerdim hamilelikle fazla duygusallaştım zart zurt de. Acındır azıcık kendini(acindirmaktan kastım zavallı gibi gözükme değil düşünülmek istorum de)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?