Eşimin umursamazlığı

Evet daha önce de annem bizdeyken çağırmadım diye triplenmişti. Gel de sev bu kv ‘yi
Yok anladım ben seni. Ben de karşıyım hamileyim diye sürekli kapris yapana. Ama bu öyle değil. Zaten uyuz olmuşsun asıl onlarin demesi lazım. Oğlum bir leblebi için gelip gitme. Saklayın dönüşte alırız diye. Hiiic leyfini bozma. Ben abidik gubidik şeylere çok ofkelenmistim o zaman. Gerek yok. Aç Avrupa yakasını keyfini yerine getir.

Buradaki yorumları okumak bile keyfimi yerine getirdi neyse kiiii

Birmilyon kere yazsanda seni haksız buluyorum kendin yiyebilirsin. Hamilelikte bulantı normal sürekli yanınızda olamazzz. Yanına tuzlu birşeyler alıp tek başına yiyebilirsinnnnn.
Kv'ye tripliysen ona yap oğluna değil

Bundan sonra her akşam vuruyoruz kırbaçları sırtlarına. Erkeklere insan muamelesi yapan kadınlar kendinize gelin!
Gerçekten gözümden yaş geldi hiç tanımadığım görmediğim insanların beni o sinirli halden bu hale getirmiş olmalarına inanamıyorum kırbaçlanmayan erkekten hayır gelmez kızlar kendinize gelin

Bi yandan hamilelik duygusallığı diye düşünüyorum ama diğer yandan da sanki bi birikmişlik var gibi aile konusunda veya başka bi konuda bişeyler birikmiş ki kızmışsınız gibi geldi.

Birmilyon kere yazsanda seni haksız buluyorum kendin yiyebilirsin. Hamilelikte bulantı normal sürekli yanınızda olamazzz. Yanına tuzlu birşeyler alıp tek başına yiyebilirsinnnnn
Derdi o değil kızın. Kv zaten anne kız kahvaltılarına bile musallat olmaya çalışıyor. Adama da erken ver, beraber yiyelim diyor. Adam da gidip kapıdan verip iyi yolculuklar dileyecegine oturuyor. Zaten dün de gitmiş. Kız da diyor ki bulantım var( es zamanlı progestan kullanıyor) beraber yiyelim dedim niye erken gelebilecekken gelmedin?

Ayhhh çok teşekkür ederim yaaa Tuttuğunuz altın olsun

İyide kapıdan verememiş içeri girmek zorunda kalmış demekki, adam yanlışta bu kadar tribe, tepki verecek ne var hala buna anlam veremiyorum. Adam gelmediyse otursun yesin.

Çok abartmışsınız. Kalan 6 ay da böyle ufacık şeylere büyük tepki vererek geçirecekseniz Allah eşinizin yardımcısı olsun. Hamilesiniz hasta değil. Ayrıca sizin mide bulantınıza eşinizin nasıl bir yardımı olabilir de evde istiyorsunuz? Siz kusarken rahat edin diye saçınızı mı tutacak? Acıktıysanız yiyin yemeğinizi illa birlikte ki yemek zorundasınız? Süreci çok kötü yönetmişsiniz

Ben hayatımda erkeklerin birşeye kırıldığını görmedim. Ben eşime bir konudan dolayı sinirleniyorum diyelim kırılıyorum sinirden ağlıyorum. Adam salonda çay demlemis çerez almış film açmış izliyor

İyide kapıdan verememiş içeri girmek zorunda kalmış demekki, adam yanlışta bu kadar gribe, tepki verecek şeye ne var hala buna anlam veremiyorum. Adam gelmediyse otursun yesin.
Bide ben anneme babama gdicem kapıdan vereceklerimi verip çıkcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…