Eşimin umursamazlığı

Nargileye kadar hersey cok guzeldi, orada paçalar daraldi, hanim seri koz getirdi ahshhswhus

Öyle vurdum duymaz halleri de var. Kavga etmissin, sen sinir küpü. Bakiyorsun adam dönüp uyumus bile

Ya benim kayinbiraderim de boyle yaklasik 15 yas buyuk benden, acik ve net diyor ki ben odak noktasi değilsem orada huzur olamaz.
Hakikaten olmuyor.
Yoo hçbir insan mükemmel değil aksine biz eşimle sürekli didişiriz. Ama evlilikte karşılıklı anlayış gerekli ben eşim annesine babasına gitse, ki bide ben göndericem hemen cıkkp gelmesini bekleyemem. Çünkü bende kend anne ve babama gittiğmde kapıdan bir şeyleri uzatıp çıkamam. Eşim evdeyse ona derim bekleme yemek söyle kendne ye diye. Eşim annesine gitse aynı şekilde oda bana yemek söyle ye, beni bekleme der. Her evlilik sorunsuz geçmiyor. Bende hamileyim, kullandığı arabaya kadar sinir olup laf edebiliyorum. Ama bu konuda versiğiniz tepki yersiz.

Birde bayıl istersen.
Hamilesin diye bukadar abartacak ne var.
Kendin yiyebilirdin aç kalmayı kendin tercih etmişsin.

Hamilelikte miğde bulanır hanımefendi sürekli yanında olamaz. Bir zahmet beklemeyip yesin. Abartan sizsiniz biz değil.

Ben annemlerde yiyeceğim beni bekleme gibi bir şey denilmedi bana. Bunu anlatmaya çalışıyorum. Birlikte yemek yemekten keyif alan, ama bulantım olduğu halde annesinden çıkmayan bir eşten bahsediyorum. Tekrarlayacağım, bana insan gibi durumu anlatsa - ben gecikirim sen yemeğini ye- dese haklısınız. Ama benim onu evde yemek yemek için beklediğimi —ki birlikte yemeği o istiyor— bildiği halde ailesinde çene çalamaz yani

birlikte yemeği onun stediğini yazmamışsınız. Haklı olarak herkes size yküklendi

Öyle vurdum duymaz halleri de var. Kavga etmissin, sen sinir küpü. Bakiyorsun adam dönüp uyumus bile
Hay ağzınıza sağlık. İşte konu sahibine bunu anlatmaya çalışıyoruz. Senin içinde fırtınalar kopuyor ama adam bu neye sinirlendi gene diyip kendi eğlencesine dönüyor al karşına şu yaptığına sinirlendim de dedim. Hayır ilk adımı o atsın dedi.

Benim neye sinirlendiğim yeterince belli olmamış mı yahu yapmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…