- 16 Haziran 2011
- 16.583
- 73.483
- 798
Dilek kendini belli etmeden yine konu açmaya çalışmış galiba
Bu hayallerle bu evlilikler oluyor ama her zaman evdeki hesap çarşıya uymuyor. Burda da çok konu var yaşça benden çok büyük kocam yüzüme bakmıyor diye.Adamın, karısı kendisinden 20 yaş küçük diye; sadece yaşı sebebiyle karısını neden el üstünde tutması lazım ?
Bu hesap eski.Bu konunun her versiyonunu okuduk sanırım.Çocukların yaşı ve cinsiyetinde de değişiklikler oldu.
Ne yapsın oğlunu kocanız, sizle evli kalmak için evinden kovsun mu?Bir insanın tek ebeveyni olmuyor.. yine de siz bilirsiniz:) annesiyle yaşıyordu ve ben o şartla evlendim. Ayrıca eşim annesinin evinin masraflarını vs de ödüyordu sırf oğlu rahat etsin diye ona rağmen bize geliyordu. Artık ödemiyor tabi.
Kendimden 19-20 yaş büyük biri ile evliyim. Eşimin oğlu şuan 20 yaşında. Evlenmeden önce eşimle sevgili olduğumuz dönemlerde oğlu annesiyle yaşıyordu, biz evlenmeden önce babasının yanına geldi, evlenmeden bir süre önce evlenince bizimle yaşamasını istemediğimi söyledim ve gitti bir süre sonra yanımızdan oğlu. Evlendikten birkaç ay sonraysa yine bize geldi 2 yılı aşkın bir süredir yine bizimle, 3 oluyor hatta. Evlenmeden önce eşime genç olduğumu zaten çocuğun onla yaşamadığı için de durumun doğru olduğunu söyledim. (aşk,sevgi haricinde koşullar olarak) Ona rağmen bizle, gürültü yapıyor hiç etrafı toplamıyor, üniversiteye babası şehir dışına özel okula yolladı. Okulu bıraktı gene geldi yanımıza. Annesinin yanına da gitmiyor. Eşimle çocuğu hariç hiçbir sorunumuz yok, maşallah her konuda çok uyumluyuz. 5 sene bitti birlikteliğimizde. Nasıl bu çocuğun evden gitmesini sağlarım. O çok küçükken boşandığı için suçluluk duyuyor anladığım ama çocuğu yetişkin. Ve dibimizden ayrılmıyor. Eşimle konuştum dediğim gibi o küçükken boşandıkları için biraz alttan aldığını söylüyor. Ama sıkıldım. Eşime çok aşığım. Ne yapmalıyım
Bu hayallerle bu evlilikler oluyor ama her zaman evdeki hesap çarşıya uymuyor. Burda da çok konu var yaşça benden çok büyük kocam yüzüme bakmıyor diye.
Aile adamı niye kabul etmesin ki ? Yaşıt onlar; hep beraber gülüp eğlenecek, sohbet edecek bir sürü ortak noktaları var.
Kusura bakmayın ama bu kadınlara müstahak diyorum. Kandırılmasını geçtim, bu şekilde kandırılabilmek sıkıntı değil mi? O çocukları babasının evinden men etmek, 3 tane çocuğun sorumluluğunun yine başka bir hemcinsinin başına yıkılmasına çanak tutmak.. Düşünmüyorlar bu adam 3 çocuğuna onların anasına bunu yapıyor benimle evlenebilmek için, yarın aynısını bana da yapar. Kalbinin ekmeğini yemek tam olarak bu.
Hanımefendi siz haklısınız bence 50 yaşında adamın 30 yaşında kadınla zaten işi olmamalı ama bu insanların düşünce yapısı farklı. 50 yaşındaki adam 30 yaşında kadında ne bulabilir Allah aşkına ? Siz anladınız ne bulduğunu. Böyle yüzeysel tiplerde sırf bu yüzeysellikten ötürü el üstünde tutar zaten. Tutmalıdır yani. Acun mod on. Her açıdan denk değiller işte denk bulmakla denk olmak aynı şey değil. İstediği kadar denk bulduk evlendik desinler kimse inanmazBizlerle aynı konuyu okuduğunuza emin misiniz ?Çocuk 23 değil; 20 yaşında.
Adamın, karısı kendisinden 20 yaş küçük diye; sadece yaşı sebebiyle karısını neden el üstünde tutması lazım ?
Adam ve kadın, birbirlerini her açıdan denk görmüşler ki evlenmişler.
Şart koyarken neyine güvenip koyuyorsun bi de? 2.çocuğuna hamile iken bir gece ansızın adamın çocuğu gelir, artık babasında yaşayacağı kararı alınabilir. Napcan boşucan mı elinde çocuk karnında çocuk ile? Hadi boşadın, senin çocukların gelmesin diye şart koşan bir kadınla evlenebilmek için ona da he he demeyecek mi o yanındaki adam?Çocuklu bir adamla evlilik düşünüp, evlenip o cocuk yokmuş gibi davranabileceğini bu kadınlara düşündüren ne ben merak ediyorum. Annesi en zor zamanlarında bakmış zaten şimdi de babası yapsın görevini.
Bugün annesiyle yaşayan çocuk yarın babamla yaşamak istiyorum diyebilir, annenin hayatında değişiklikler olur, hastalık var, oljm ne bileyim. Suan annesiyle yaşıyor oluşu her zaman öyle olacağı anlamına gelmez. Şart ne ya? Saçmalıktan başka bir şey değil.
Evlendikten birkaç ay sonraysa yine bize geldi 2 yılı aşkın bir süredir yine bizimle, 3 oluyor hatta.
Ben 30 eşim 50 yaşında. Ben 26 yaşındayken sevgili olduk, bu sene ben 31 o 51 oluyoruz. 5 sene oluyor. Tüm gün evde, babamla çalışacağım diyor. Babasıyla çalışıp planı yine bizle yaşamak gibi. Bilgisayar oynuyor genelde.
Bir insanın tek ebeveyni olmuyor.. yine de siz bilirsiniz:) annesiyle yaşıyordu ve ben o şartla evlendim. Ayrıca eşim annesinin evinin masraflarını vs de ödüyordu sırf oğlu rahat etsin diye ona rağmen bize geliyordu. Artık ödemiyor tabi.
Annesi bekar ve eşim rahat etmesi için oglunun o evinde tüm masraflarını karşıladı, artık gitmediği icin artık karşılamıyor tabiki…
Eşinizle iyi anlaşıyorsanız size mutluluklar dilerim ama eşinizin sizin isteğiniz üzerine oğluyla ilgili verdiği karar yanlış, boşanmış çocuklu insanlar kadın veya erkek fark etmeksizin evlenirken çocuklarıyla alakalı şart koyulmasına izin vermemeli.11 yaş var aramızda çocukla
Hepsi el üstünde tutmuyor ama işte, bazı erkeklerin her yaşta kendilerine genç kadını hak gördüğünden haberiniz olmaması çok ilginç. 60 yaşında iken 20 lik kızı kendine aşık edebileceğini düşünen adam kaynıyor ekşide. Ama kadınlar 40 ından sonra hiçmişHanımefendi siz haklısınız bence 50 yaşında adamın 30 yaşında kadınla zaten işi olmamalı ama bu insanların düşünce yapısı farklı. 50 yaşındaki adam 30 yaşında kadında ne bulabilir Allah aşkına ? Siz anladınız ne bulduğunu. Böyle yüzeysel tiplerde sırf bu yüzeysellikten ötürü el üstünde tutar zaten. Tutmalıdır yani. Acun mod on. Her açıdan denk değiller işte denk bulmakla denk olmak aynı şey değil. İstediği kadar denk bulduk evlendik desinler kimse inanmaz
26 yaşındayken 46 yaşında boşanmış çocuklu adamla evlenmem için ya aptal olmam ya da çok başka motivasyonlarımın olması lazım. O motivasyon aşk değil tabi ki. Kimse kusura bakmasın ben böyle düşünüyorum.
Babasıyla çalışacaksa gitsin çalışsın.Ben 30 eşim 50 yaşında. Ben 26 yaşındayken sevgili olduk, bu sene ben 31 o 51 oluyoruz. 5 sene oluyor. Tüm gün evde, babamla çalışacağım diyor. Babasıyla çalışıp planı yine bizle yaşamak gibi. Bilgisayar oynuyor genelde.
Karaktersizsiniz… aradaki fark ailemin durumu iyi. Bende iyi bir okuldan mezun çalışan bir kadınım. Başkalarıyla bir tutmayın. Bana ettiğiniz hakaretleri ve yalan iftiralarınızı yaşamanız dileğiyle…
Bir tanıdığım kocasının ilk evliliğinden olan çocukları evinde başta konuştuklarından fazla kalıyor diye boşanma kararı almıştı. Kocası geri adam atar diye beklerken cidden davası açıldı.Şart koyarken neyine güvenip koyuyorsun bi de? 2.çocuğuna hamile iken bir gece ansızın adamın çocuğu gelir, artık babasında yaşayacağı kararı alınabilir. Napcan boşucan mı elinde çocuk karnında çocuk ile? Hadi boşadın, senin çocukların gelmesin diye şart koşan bir kadınla evlenebilmek için ona da he he demeyecek mi o yanındaki adam?
Şeyma olayı doğru mu? Hiç duymamıştım.Aynen Şeyma subaşının babası da öyle yapmış, acundan hamile kalınca para almış, kendi gibi bi kapıcıdan hamile kalsa olay çıkarır kürtaj ettirdi kızını döve döve
Bazı aileler ve kadınlar satılık işte
Kadınlar zaten daha çabuk olgunlaşıyor erkeklerden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?