Eşimin yetişkin çocuğu bizi rahat bırakmıyor acil yardım kızlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adamın, karısı kendisinden 20 yaş küçük diye; sadece yaşı sebebiyle karısını neden el üstünde tutması lazım ?
Bu hayallerle bu evlilikler oluyor ama her zaman evdeki hesap çarşıya uymuyor. Burda da çok konu var yaşça benden çok büyük kocam yüzüme bakmıyor diye.

Ne yapsın oğlunu kocanız, sizle evli kalmak için evinden kovsun mu?
Şart koşmuşmuş. İşte böyle yersiniz o şartları.

Babasinin evi neden gitsin ki? Amcanin ve cocugunun Allah yardimcisi olsun. Sizinki buyuk ask tabi.

Bu hayallerle bu evlilikler oluyor ama her zaman evdeki hesap çarşıya uymuyor. Burda da çok konu var yaşça benden çok büyük kocam yüzüme bakmıyor diye.

50 var, 50 var; 30 var, 30 var. Belki de adam haklıdır kim bilir.

Adam kendine denk bulmasa, zaten o kadına yaklaşmaz en başta. Evlendikten sonra adam minnet mi duymalı ?

Kadınların yaşça büyük olduğu evlilikler de var. Kocası kendisinden yaşça genç diye kadın hazır ol da mı beklesin ? En başta birbirlerini görüp, beğenip bir yola çıkmışlar; kimse kimseyi kandırmamış.

Benim kuzenimde tam öyle olmadi. Esi ona cocuklar ara sira gelip kaliyor demis ilk basta. Oda bunu kabul etti, cocuklari sonucta diye. Ama tamamen babasinda yasadiklarini bilmiyordu. Couklar da ona hizmetci gibi davranmaya baslayinca iyice gerildi tabi. Hamile kalmasi konusunda bende uyardim. Zaten ondan sonra bana küstü. Cocuklarin annesi hakkinda bir bilgim yok. Kuzenim yalnis adama güvendi. Hayati zaten kolay degildi, simdi daha da zor

Çocuklu bir adamla evlilik düşünüp, evlenip o cocuk yokmuş gibi davranabileceğini bu kadınlara düşündüren ne ben merak ediyorum. Annesi en zor zamanlarında bakmış zaten şimdi de babası yapsın görevini.
Bugün annesiyle yaşayan çocuk yarın babamla yaşamak istiyorum diyebilir, annenin hayatında değişiklikler olur, hastalık var, ölüm var ne bileyim. Suan annesiyle yaşıyor oluşu her zaman öyle olacağı anlamına gelmez. Şart ne ya? Saçmalıktan başka bir şey değil.

Hanımefendi siz haklısınız bence 50 yaşında adamın 30 yaşında kadınla zaten işi olmamalı ama bu insanların düşünce yapısı farklı. 50 yaşındaki adam 30 yaşında kadında ne bulabilir Allah aşkına ? Siz anladınız ne bulduğunu. Böyle yüzeysel tiplerde sırf bu yüzeysellikten ötürü el üstünde tutar zaten. Tutmalıdır yani. Acun mod on. Her açıdan denk değiller işte denk bulmakla denk olmak aynı şey değil. İstediği kadar denk bulduk evlendik desinler kimse inanmaz
26 yaşındayken 46 yaşında boşanmış çocuklu adamla evlenmem için ya aptal olmam ya da çok başka motivasyonlarımın olması lazım. O motivasyon aşk değil tabi ki. Kimse kusura bakmasın ben böyle düşünüyorum.

Şart koyarken neyine güvenip koyuyorsun bi de? 2.çocuğuna hamile iken bir gece ansızın adamın çocuğu gelir, artık babasında yaşayacağı kararı alınabilir. Napcan boşucan mı elinde çocuk karnında çocuk ile? Hadi boşadın, senin çocukların gelmesin diye şart koşan bir kadınla evlenebilmek için ona da he he demeyecek mi o yanındaki adam?

Evlendikten birkaç ay sonraysa yine bize geldi 2 yılı aşkın bir süredir yine bizimle, 3 oluyor hatta.

Annesi bekar ve eşim rahat etmesi için oglunun o evinde tüm masraflarını karşıladı, artık gitmediği icin artık karşılamıyor tabiki…

11 yaş var aramızda çocukla
Eşinizle iyi anlaşıyorsanız size mutluluklar dilerim ama eşinizin sizin isteğiniz üzerine oğluyla ilgili verdiği karar yanlış, boşanmış çocuklu insanlar kadın veya erkek fark etmeksizin evlenirken çocuklarıyla alakalı şart koyulmasına izin vermemeli.
Delikanlıyla aranızda 11 yaş varmış, eşinizle görüşmeye başladığınızda 15 yaşında bir ergenmiş, evlendiğinizde de 16 yaşındaymış, ki siz şu an 30 yaşındaysanız 11 yaş fark olduğuna göre delikanlı 19 yaşında, yani kanunen reşit sayılsa da hala bir ergen.
Evet bir insanın tek ebeveyni olmuyor ama çocuk 2 kişiyle yapılıyor, bu sebeple çocuk sahibiyseniz eğer sorumluluğu tek ebeveyne yükleyemezsiniz, ileride siz de anne olduğunuzda göreceksiniz ki bir çocuğun anne kadar babaya da ihtiyacı vardır, kaldı ki çocuk 2-3 yaşındayken boşanmışlar ve 5 sene öncesine kadar çocuğa annesi bakmış, babası şurada 5 yıl ilgilendi diye sorun ediyorsa vah onun babalığına, şimdi diyeceksiniz ki eski eşiyle çocuğunun tüm masraflarını karşıladı, oğlunu özel okula gönderdi, ebeveynlik böyle bir şey değil, maddi ihtiyaçları karşılayarak anne baba olamıyorsunuz, çocukların manevi ihtiyaçları da var zira.

Hele de annesi babası boşanmış çocuklar analı babalı çocuklardan daha çok manevi ihtiyaçlara sahiptir, ergenlikleri bile daha ağır geçer.

Çocuk annesinden nefret ediyor diyorsunuz, o öyle değildir bir de kadını dinlemek lazım, erkek çocuklarının ergenliği daha sıkıntılıdır, annesi kurallar koyuyordur, sıkı takipte tutuyordur çocuk da buna gelemediğinden annesinin yanına gitmek istemiyordur.

Size de eşinizle yaşıt tecrübeli bir hemcinsiniz olarak tavsiyem çocuğuna parayla babalık yapabileceğini zanneden, evden göndermek isteyen kocanıza karşı dikkatli olun, çocuğundan vazgeçen herkesten vazgeçer.

20 yaşa yetişkin diyorsunuz 27 yaşında bekar kızım var bizimle yaşıyor, ben aynı eşiniz gibi 50 yaşındayım 1 ay sonra 51 olacağım, eşim de 52 yaşına girdi, bugün boşansak kızım babasıyla yaşamaya devam etse, eşim yeniden evlenmeye kalktığında eş adayı kızımı istemese evden göndermeye kalksa o eski kocayı paralarım.

Hepsi el üstünde tutmuyor ama işte, bazı erkeklerin her yaşta kendilerine genç kadını hak gördüğünden haberiniz olmaması çok ilginç. 60 yaşında iken 20 lik kızı kendine aşık edebileceğini düşünen adam kaynıyor ekşide. Ama kadınlar 40 ından sonra hiçmiş

Babasıyla çalışacaksa gitsin çalışsın.
Uygun bir ev tutulur 1 oda gidip orada yasayabilir. 3-5 yaşında değil ki cocuk.
Eşinizin de evlenince mi vicdanına dokunmuş oğluna yeterli ilgi,sevgi göstermediği konusu.
Bu planli birşey bence.
Eşiniz pekala oglunun gelip sizinle yasayacaģini planlamış,istemiş.
Siz istemediğiniz halde bu böyle olmuş.
Ne olacakmış sordunuz mu eşinize,çocuk okumuyor,çalışmıyor,gelecek planı varsa da harekete gecmiyor ki.

Farkettiniz mi bu boşanmış çocuklu adamlarla evlenen kadınlar aşırı seviyesiz oluyorlar, en ufak şeyde hakarete başlıyorlar.

Eski eşiniz evlenirse üzülmeyin böyleleriyle evleniyor genelde

Bir tanıdığım kocasının ilk evliliğinden olan çocukları evinde başta konuştuklarından fazla kalıyor diye boşanma kararı almıştı. Kocası geri adam atar diye beklerken cidden davası açıldı.
Aklı başında bir adam da çocuklarını ortada bırakmaz evime gelmeyin az gelin demez. Seninle yaşamak ıstiyorum diyen çocuğa karım izin vermiyor mu diyecek? Şart koşulması, bunun kabul edilmesi gerçek dışı bunlar. Çocuklarını gözden çıkarmış erkeklerde var ama hepsi aynı değil ve hatta bazılarının evlendikten sonra çocukları daha kıymetli olabiliyor. Her seyi düşünerek hareket etmek lazım.
Burada genç eş olmaya güveniyor olabilir konu sahibi, arada yas farki olanlar çok daha fazla değer göreceklerin8 hatta buna hakları olduğunu düşünebiliyor çünkü.

Kabak gibi ortada olan, yaşanacak durumları göze alıp evlenen kadınların sızlanması bana hiç vah vah dedirtmiyor.

46 yaşında çocuklu adamla evlen eeeee ama ben şartlarımı konuştum.

20 yaşında yetişkin bir insan, baba bağı ile bağlı olduğu eşinize istediği şartları belirtir babası da görüldüğü gibi evladını ötelemiyor.

Şeyma olayı doğru mu? Hiç duymamıştım.

Kadınlar zaten daha çabuk olgunlaşıyor erkeklerden.

Amcalarla evlenen kadınlar da hep bu cümleyi kuruyor olgunluğun cinsiyetle alakası yok, sübyancıyla beraberliğinizi böyle süslemeyin.

Kılları pişmaniyeye,dönmüş horlayan heryeri sarkmış amcalarla yatmayı bu kadar güzellemeseler keşke

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…