Eşimin yetişkin çocuğu bizi rahat bırakmıyor acil yardım kızlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haklısınızdoğru büyükleri dinlemek lazım. Ama eşim de en azından bir üniversite gençlik hayatı olsun diye gitmesini istiyor çocuğunun. Nasıl ikna edeceğiz olacaktı yanlış yazmışım. İlk yıllar istiyordu kalmasını ama artık yaşı büyük en azından eğitim alsın kendini geliştirsin istiyor gitmesini istiyor yani o da…Hayırlısı

Adam konu açsa onu da linçlerdik

Çocuğa ayrı ev tutulacak
23 yasinda essek kadar çocuk ayrı evde yaşayabilir. Kocanizda iş bitiyor. O bi şey yapmadan siz güzellikle halledemezsiniz çünkü rahatsızlığınızı biliyor ve ciddiye almıyor. İlle cingar mi çıkarmak gerekiyor ciddiye alınmak için. Yazık . 50 yaşında adam 30 yaşındaki kadını el üstünde tutması lazimken eşinizin yaptığı hiç hoş değil. Oğluna bu kadar kiyamayan evlenmeseydi. Erkekler zannediyor ki bosaninca çocuğu sırtımdan atarım al bak atamamis işte. Mesele biraz da sizde aslında adam çocuğu göndermezse ne yaparsınız bunu hiç düşündünüz mü rest mi çekilecek kavga mı edilecek ev mi terk edilecek yoksa paşa paşa sineye çekilip çocukla mi yaşanacak.

Adam bunu sallamıyor o kadar He hu demiş sonra bildiğini okumuş.

parayla yatılı genç hizmetçi + seks işçisi alacağıma gold digger bi kadınla evleneyim daha masrafsız demiş.

Adam iyi biri değil o da çok fena konu açsın neler duyar bizden

O zaman sizinle mutlu ama oglunuzun geleceginizi ele almanız gerekiyor yası geciyor belli bi yerden sonra kendi ayakları üzerine durması gerekiyor bununla ilgili esinizle konusmanız lazım üniversiteyi ara vermesin bu daha önemli! Bırakın annesine göndermeyi kendi öz annesiyle anlasamiyor demekki konu kapansın bence.

Kusura bakmayın ama bu kadınlara müstahak diyorum. Kandırılmasını geçtim, bu şekilde kandırılabilmek sıkıntı değil mi? O çocukları babasının evinden men etmek, 3 tane çocuğun sorumluluğunun yine başka bir hemcinsinin başına yıkılmasına çanak tutmak.. Düşünmüyorlar bu adam 3 çocuğuna onların anasına bunu yapıyor benimle evlenebilmek için, yarın aynısını bana da yapar. Kalbinin ekmeğini yemek tam olarak bu.

Aldığın eleştirilerden sonra kendini böyle övmen inandırıcı olmuyor tatlım. Babanın maddi durumu sonrsdan çıktı, yardımcı sonradan, para kazanman sonradan, yükseklisans sonradan sırada ne var? Nobel ödülü mü aldın?

Bu arada ben de oğlumun gitmesini istiyorum demek ayrı. Çocuğa yeni bir yol çizmesi için harekete geçmek alıp karşına konuşmak ayrı. Gerekirse çocuk tedavi olsun ne öyle okul okumak yok işte calismak yok evde otur bilgisayar oyna normal mi bu şimdi. Psikolojik sıkıntısı varsa tedavi olsun. Küçük çocuk olsa hiç bişey demem ama 23 yaş üni biter işe başlanan yaştir. Askere gitsin hiç olmadı
Hiç mi hayata karışma isteği yok bu çocukta ne biçim çocuk bu

Bu arada okullar online eğitime geçti. Bu çocuk nereye gidecek? Gideceği okul yok.

Genç kadın bulmuş amca bırakır mı elinden kaysın gitsin? Kadınlar kendini kandırtmasın, adamlara bişeycik olmuyor görüldüğü üzere, bir vicdan azabına bakıyor sözünü bozması, neden bozdun da diyemiyorsun.

Allahım inşallah dedelerle evlenmem de kimse bana hakaret etmez amin

Para için dedelere uçkur çözmem hiç inşallah amin

Almıştır, hiç şaşırmam ahahahahah.

Eşimin oğlu şuan 20 yaşında.

Bizlerle aynı konuyu okuduğunuza emin misiniz ? Çocuk 23 değil; 20 yaşında.

Adamın, karısı kendisinden 20 yaş küçük diye; sadece yaşı sebebiyle karısını neden el üstünde tutması lazım ?

Adam ve kadın, birbirlerini her açıdan denk görmüşler ki evlenmişler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…