HaklısınızKuzenimdede benzer seyler oldu. Güya cocuklar annede yasayacakti. Onlarda üniveriste caginda. Bir evlendi bakti cocuklar full bananin evinde yasiyor. Gitmeye niyetleri yok. Kuzenime de dikleniyorlar. Kendisi üstüne hamile kaldi. Ama es var olan cocuklara karsi bebegi de görmüyor. Bosanacaklar simdi. Yani biz burda söyle yap böyle yap desek bile kan sudan kalin. Bastan uyardik kizi ama dinletemedik. Simdi kendisi de pisman ama yapacak Birsey yok
Adam konu açsa onu da linçlerdikNeredeyse tüm yorumlarda konu sahibine yüklenilmiş fakat ben daha cok babaya takımdım.
Konu sahibi en basından çocuğu istemediğini söylemiş , adam nasıl kabul etmiş bu şartı ?
“Sen benim çocuğum olduğunu biliyordun , istemiyorsan kapı orda.” deyip kestirip atamamış
Neredeyse tüm yorumlarda konu sahibine yüklenilmiş fakat ben daha cok babaya takımdım.
Konu sahibi en basından çocuğu istemediğini söylemiş , adam nasıl kabul etmiş bu şartı ?
“Sen benim çocuğum olduğunu biliyordun , istemiyorsan kapı orda.” deyip kestirip atamamış
Arada bir iki taş atın yine adama sinir oldum çünküAdam konu açsa onu da linçlerdik
O zaman sizinle mutlu ama oglunuzun geleceginizi ele almanız gerekiyor yası geciyor belli bi yerden sonra kendi ayakları üzerine durması gerekiyor bununla ilgili esinizle konusmanız lazım üniversiteyi ara vermesin bu daha önemli! Bırakın annesine göndermeyi kendi öz annesiyle anlasamiyor demekki konu kapansın bence.Kovmadım? Ben kendi annesinden daha özenli davranıyorum kendi de aynı fikirde. Zaten burda daha rahatım diyor. Okula gitmesine teşvik etmeye çalışıyoruz zatenyanlış sormuşum nasıl ikna edeceğiz olmalıydı
Kusura bakmayın ama bu kadınlara müstahak diyorum. Kandırılmasını geçtim, bu şekilde kandırılabilmek sıkıntı değil mi? O çocukları babasının evinden men etmek, 3 tane çocuğun sorumluluğunun yine başka bir hemcinsinin başına yıkılmasına çanak tutmak.. Düşünmüyorlar bu adam 3 çocuğuna onların anasına bunu yapıyor benimle evlenebilmek için, yarın aynısını bana da yapar. Kalbinin ekmeğini yemek tam olarak bu.Kuzenimdede benzer seyler oldu. Güya cocuklar annede yasayacakti. Onlarda üniveriste caginda. Bir evlendi bakti cocuklar full bananin evinde yasiyor. Gitmeye niyetleri yok. Kuzenime de dikleniyorlar. Kendisi üstüne hamile kaldi. Ama es var olan cocuklara karsi bebegi de görmüyor. Bosanacaklar simdi. Yani biz burda söyle yap böyle yap desek bile kan sudan kalin. Bastan uyardik kizi ama dinletemedik. Simdi kendisi de pisman ama yapacak Birsey yok
Eşimin de durumu iyi benim aileminde durumu iyi, gayet güzel yorumlar var iki,3 kişi sadece devamlı aynı kişiler olumsuz yorumlar yapmış onun haricinde yapıcı yorumlar çoğu. Türkiye de tek zengin Acun mu hanımefendi:)) bu kadar mı vizyonunuz dar. Eğitimim var yurtdışında da yüksek lisansta yaptım. Para da kazanıyorum hiç bir düşünceniz doğru çıkmadı üzgünüm :) Hayatıma dahil zaten seviyorum da çocuğu, ben sadece hayatını da kurmasını da istiyorum. Bu kadar saldırganlığa gerek yok :)
Genç kadın bulmuş amca bırakır mı elinden kaysın gitsin? Kadınlar kendini kandırtmasın, adamlara bişeycik olmuyor görüldüğü üzere, bir vicdan azabına bakıyor sözünü bozması, neden bozdun da diyemiyorsun.Neredeyse tüm yorumlarda konu sahibine yüklenilmiş fakat ben daha cok babaya takımdım.
Karaktersizsiniz… aradaki fark ailemin durumu iyi. Bende iyi bir okuldan mezun çalışan bir kadınım. Başkalarıyla bir tutmayın. Bana ettiğiniz hakaretleri ve yalan iftiralarınızı yaşamanız dileğiyle…
Almıştır, hiç şaşırmam ahahahahah.Aldığın eleştirilerden sonra kendini böyle övmen inandırıcı olmuyor tatlım. Babanın maddi durumu sonrsdan çıktı, yardımcı sonradan, para kazanman sonradan, yükseklisans sonradansırada ne var? Nobel ödülü mü aldın?
Kesin öyle davranıyorsunuzdur konu içeriğinden hissediliyor.Yo hiç istenmiyor gibi davranmıyorum seviyorum, yetişkin biri olduğu için çok da iyi ve nazik davranıyorum:)
Ceza aldı sanırsam konu sahibi.. kim oldugunu buldunuz galibaa
67 yazmışCeza aldı sanırsam konu sahibi.. kim oldugunu buldunuz galibaaayy dedektif gbisiniz yaa
Dilek kendini belli etmeden yine konu açmaya çalışmış galibaŞu an 22 yaşındaymışsınız. Reşit olmadan, sizden 20 yaş büyük bir adamla mı beraber oldunuz ?
Kendimden 19-20 yaş büyük biri ile evliyim. Eşimin oğlu şuan 20 yaşında. Evlenmeden önce eşimle sevgili olduğumuz dönemlerde oğlu annesiyle yaşıyordu, biz evlenmeden önce babasının yanına geldi, evlenmeden bir süre önce evlenince bizimle yaşamasını istemediğimi söyledim ve gitti bir süre sonra yanımızdan oğlu. Evlendikten birkaç ay sonraysa yine bize geldi 2 yılı aşkın bir süredir yine bizimle, 3 oluyor hatta. Evlenmeden önce eşime genç olduğumu zaten çocuğun onla yaşamadığı için de durumun doğru olduğunu söyledim. (aşk,sevgi haricinde koşullar olarak) Ona rağmen bizle, gürültü yapıyor hiç etrafı toplamıyor, üniversiteye babası şehir dışına özel okula yolladı. Okulu bıraktı gene geldi yanımıza. Annesinin yanına da gitmiyor. Eşimle çocuğu hariç hiçbir sorunumuz yok, maşallah her konuda çok uyumluyuz. 5 sene bitti birlikteliğimizde. Nasıl bu çocuğun evden gitmesini sağlarım. O çok küçükken boşandığı için suçluluk duyuyor anladığım ama çocuğu yetişkin. Ve dibimizden ayrılmıyor. Eşimle konuştum dediğim gibi o küçükken boşandıkları için biraz alttan aldığını söylüyor. Ama sıkıldım. Eşime çok aşığım. Ne yapmalıyım
Eşimin oğlu şuan 20 yaşında.
Çocuğa ayrı ev tutulacak
23 yasinda essek kadar çocuk ayrı evde yaşayabilir. Kocanizda iş bitiyor. O bi şey yapmadan siz güzellikle halledemezsiniz çünkü rahatsızlığınızı biliyor ve ciddiye almıyor. İlle cingar mi çıkarmak gerekiyor ciddiye alınmak için. Yazık . 50 yaşında adam 30 yaşındaki kadını el üstünde tutması lazimken eşinizin yaptığı hiç hoş değil. Oğluna bu kadar kiyamayan evlenmeseydi. Erkekler zannediyor ki bosaninca çocuğu sırtımdan atarım al bak atamamis işte. Mesele biraz da sizde aslında adam çocuğu göndermezse ne yaparsınız bunu hiç düşündünüz mü rest mi çekilecek kavga mı edilecek ev mi terk edilecek yoksa paşa paşa sineye çekilip çocukla mi yaşanacak.
Bu arada ben de oğlumun gitmesini istiyorum demek ayrı. Çocuğa yeni bir yol çizmesi için harekete geçmek alıp karşına konuşmak ayrı. Gerekirse çocuk tedavi olsun ne öyle okul okumak yok işte calismak yok evde otur bilgisayar oyna normal mi bu şimdi. Psikolojik sıkıntısı varsa tedavi olsun. Küçük çocuk olsa hiç bişey demem ama 23 yaş üni biter işe başlanan yaştir. Askere gitsin hiç olmadı
Hiç mi hayata karışma isteği yok bu çocukta ne biçim çocuk bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?