Eşimin yetişkin çocuğu bizi rahat bırakmıyor acil yardım kızlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neyse size yeterince odaklandık şimdi sıra genç insanda. Çocukluktan aşamadığı şeyler var, travmatik duruyor. Belki yeterince dışa açılamıyor, belki asosyal biri, belki de fazla kaygılı. Gencin üstüne gitmek yerine öncelikle psikolojik yardım aldırın, iyi bir tedavi olsun, öyle hemen evden göndermeyi aklınızdan geçirmeyin, siz annesinde kalacak o ilgilenecek yalanına inanıp evlenmiş olabilirsiniz ama yapacak bir şey yok, evlat huysuz kaynanaya benzemez, o kadar kolay kurtulamazsınız. Kocanızın yüzüne rahatlıkla anan ile görüşmek istemiyorum ona bakmak zorunda değilim diyebilirsiniz ama evlat öyle olmuyor. Hiçbir şeye benzemiyor. Kadınların şunu anlaması gerekiyor, çocuklu adamla evlenip onunla muhatap olmayacağım, yeri geldiğinde uğraşmayacağım, suya sabuna dokunmayacağım diye bir şey yok. Ona göre yola çıksınlar. Onunla savaşmayın, bindiğin dalı kesmekten farkı yok bunun.

Son düzenleme:
Birini babasının evinde kovmak gibi bir hakkınız, haddiniz yok. Çocuğunu sevmediğiniz adamla evlenmeyin yazdığımda da saçmasapan laflar yiyorum ama ne kadar haklı olduğumu bir kez daha anladım. Orada yaşamak o çocuğun hakkı. İstemiyorduysanız en başta çocuklu biriyle evlenmeyecektiniz. Hiçbir şey yapamazsınız bu durumda

Yetişkin biri o çocuk değil…. Sizinde bana parmak sallamanız sizin haddinize değil. Adam gibi diğer insanlar gibi yanıt yazın, yoksa yazmayın :)

Yetişkin biri o çocuk değil…. Sizinde bana parmak sallamanız sizin haddinize değil. Adam gibi diğer insanlar gibi yanıt yazın, yoksa yazmayın :)
Hanımefendi. Eşinizle aranızda 20 yaş var. Sübyancılık olması için illa sizin 18den küçük olmanız gerekmiyor. Sübyancılık sübyancılıktır. Bakalım sizde biraz yaşınızı alınca eşiniz yerinize kimi alacak. Asıl meseleyi bir 10 sene sonra yatakta tek başınıza kalmaya başladığınızda anlayacaksınız. En libido yüksek dönemlerinizde karşınızdaki ellerini açıp olmuyor diyecek. Başarılar size

Ben gerçekten en çok sana üzüldüm. Maalesef dürüst değil eşin. Çocuğunu istemediğini söylediğinde o benim evladım buna hakkın yok diyebilmeliydi haklı olarak. Ama o malesef seni kandırmayı tercih etmiş.
Şimdilik yaş farkı seni çok etkilemiyor. Ama düşün lütfen sen 45 olduğunda o 65 olacak. 43 yaşındayım ve benden 20 yaş büyük akrabalarımın elini öpüyorum gördüğümde. Yazık etmişsin kendine

Sonucta o senin üvey oglun! Kovmak yerine çocugun gelecegi saglam tutmaya calısın madem esinizi seviyorsunuz katlanacaksınız

Kimseyi bulamayanlar çaresizlikten babası, amcası yaşındakilerle oluyor bence

Cidden üzücü bir durum

Aynen öyle çevrede çok var yaş farkı olupta evli insanlar. Kadınlar zaten daha çabuk olgunlaşıyor erkeklerden. Anca aynı kafaya gelenler var hatta..Ne var bunda kendimden yaşlı biri ile evlendim diye hakaretlerin çoğu bundan zaten. Başka bir sebebi yok. Eşimin durumu da var, okula gitmesini istiyor. Veya çalışmasını. Halledecek gibi durumu. Ben soruyu yanlış yazmışım nasıl ikna edeceğiz olmalıydı. Ben çocuğunu sevmiyorum yazmadım insanlar art niyetli ve yaşlı biri ile evliyim diye linç peşindeler

Aynen Şeyma subaşının babası da öyle yapmış, acundan hamile kalınca para almış, kendi gibi bi kapıcıdan hamile kalsa olay çıkarır kürtaj ettirdi kızını döve döve

Bazı aileler ve kadınlar satılık işte

Sonucta o senin üvey oglun! Kovmak yerine çocugun gelecegi saglam tutmaya calısın madem esinizi seviyorsunuz katlanacaksınız
Kovmadım? Ben kendi annesinden daha özenli davranıyorum kendi de aynı fikirde. Zaten burda daha rahatım diyor. Okula gitmesine teşvik etmeye çalışıyoruz zaten yanlış sormuşum nasıl ikna edeceğiz olmalıydı

He evet butun forumda art niyetliler olarak toplandik sizi linc edelim diye, foruma uye olma amacimiz yasli biri ile evli kisi gelseydi de linc edelim diyeydi

Karaktersizsiniz… aradaki fark ailemin durumu iyi. Bende iyi bir okuldan mezun çalışan bir kadınım. Başkalarıyla bir tutmayın. Bana ettiğiniz hakaretleri ve yalan iftiralarınızı yaşamanız dileğiyle…

Kuzenimdede benzer seyler oldu. Güya cocuklar annede yasayacakti. Onlarda üniveriste caginda. Bir evlendi bakti cocuklar full bananin evinde yasiyor. Gitmeye niyetleri yok. Kuzenime de dikleniyorlar. Kendisi üstüne hamile kaldi. Ama es var olan cocuklara karsi bebegi de görmüyor. Bosanacaklar simdi. Yani biz burda söyle yap böyle yap desek bile kan sudan kalin. Bastan uyardik kizi ama dinletemedik. Simdi kendisi de pisman ama yapacak Birsey yok

Neredeyse tüm yorumlarda konu sahibine yüklenilmiş fakat ben daha cok babaya takımdım.

Konu sahibi en basından çocuğu istemediğini söylemiş , adam nasıl kabul etmiş bu şartı ?
“Sen benim çocuğum olduğunu biliyordun , istemiyorsan kapı orda.” deyip kestirip atamamış

Oğlu 3 yaşındayken boşanmışlar :) Boşanalı 17 sene olmuş .

O gülücük ne ? Şeyma subaşına özeniyorsunuz ama amca kocanız acun değil gözünüzü açsanız iyi olur.

İlk eşini 3 yaşında çocukla boşayan sizi de şutlar görürsünüz gününüzü

Gerçi siz suçsuz günahsız 20 yaşındaki evladını Bile babasının evinden kovmaya çalışıyorsunuz.

Siz kovsalar da gitmezsiniz.

Eklentiler

• 583E1A5B-726A-46D7-9C5D-A8945183B599.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 73
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…