- 19 Mayıs 2020
- 47.895
- 215.355
- 598
Neyse size yeterince odaklandık şimdi sıra genç insanda. Çocukluktan aşamadığı şeyler var, travmatik duruyor. Belki yeterince dışa açılamıyor, belki asosyal biri, belki de fazla kaygılı. Gencin üstüne gitmek yerine öncelikle psikolojik yardım aldırın, iyi bir tedavi olsun, öyle hemen evden göndermeyi aklınızdan geçirmeyin, siz annesinde kalacak o ilgilenecek yalanına inanıp evlenmiş olabilirsiniz ama yapacak bir şey yok, evlat huysuz kaynanaya benzemez, o kadar kolay kurtulamazsınız. Kocanızın yüzüne rahatlıkla anan ile görüşmek istemiyorum ona bakmak zorunda değilim diyebilirsiniz ama evlat öyle olmuyor. Hiçbir şeye benzemiyor. Kadınların şunu anlaması gerekiyor, çocuklu adamla evlenip onunla muhatap olmayacağım, yeri geldiğinde uğraşmayacağım, suya sabuna dokunmayacağım diye bir şey yok. Ona göre yola çıksınlar. Onunla savaşmayın, bindiğin dalı kesmekten farkı yok bunun.Aslında çok iyi bir özel okula yazdırdı, ayrı ev tuttu. Yine de geldi. :)) hatta annesini hiç sevmediğini engelleyecigini bizle daha rahat ettiğini söylüyor. Beni de seviyor ama ben sıkıldım 2 yetişkin erkek olmuş oluyor evde. Ve eşimde artık en azından üniversiteye gitmesini istiyor ikna edemiyoruz esas sorum buydu yanlış yazmışım sanırım
11 yaş var aramızda çocuklaÇocuğuyla hemen hemen aynı yasitsiniz saka gibi.
Kendinize laik gördüğünüz hayat bu muydu ?
Yetişkin biri o çocuk değil…. Sizinde bana parmak sallamanız sizin haddinize değil. Adam gibi diğer insanlar gibi yanıt yazın, yoksa yazmayın :)Hanımefendiiiiiiii ikna edeceğiniz kişi ben değilim alooooooo?
Başta çocuğu açıkça istemediğinizi söylemişsiniz, sonra seviyorum falan feşman. Yani ben kandırabileceğiniz çocuklardan da yetişkinlerden de değilim.
- o çocuğu istememek gibi bir hakkınız yoooook.
- kadının düşmanı yine kadıııın. Çocuk annesi hakkında ne derseeee desin siz yargılayamazsınız. Karışamazsınız. Annesi vurmuş sizi çok seviyomuş muşşş. Anası kardeşim o? Kadının yaptığı şeyleri ortalık yerde seremezsin. Eşimin tuttuğu eve çöktü "BİZ" ses çıkarmadık derken, siz zaten çıkaramazsınız olay eşiniz ve çocuğu ile alakalı. Sizle alakalı bi durum yok orada. Anne-çocuk çocuk-baba arasındaki ilişkilerden burnunuzu çekin, bol bol ağaçlı ortamda gezip oksijen alın ki biraz beyninize gitsin. Hayırlı günler
Bu ne ya adamın oğluyla akransınBen 30 eşim 50 yaşında. Ben 26 yaşındayken sevgili olduk, bu sene ben 31 o 51 oluyoruz. 5 sene oluyor. Tüm gün evde, babamla çalışacağım diyor. Babasıyla çalışıp planı yine bizle yaşamak gibi. Bilgisayar oynuyor genelde.
27 yaşımda evlendim30 yaşındayken 50 yaşında bir adamla evlenirken aklınız nerdeydi? Şimdi şikayet etmeyin. Bile bile lades.
20 yaş var aranda eşinle11 yaş var aramızda çocukla
Hanımefendi. Eşinizle aranızda 20 yaş var. Sübyancılık olması için illa sizin 18den küçük olmanız gerekmiyor. Sübyancılık sübyancılıktır. Bakalım sizde biraz yaşınızı alınca eşiniz yerinize kimi alacak. Asıl meseleyi bir 10 sene sonra yatakta tek başınıza kalmaya başladığınızda anlayacaksınız. En libido yüksek dönemlerinizde karşınızdaki ellerini açıp olmuyor diyecek. Başarılar sizeYetişkin biri o çocuk değil…. Sizinde bana parmak sallamanız sizin haddinize değil. Adam gibi diğer insanlar gibi yanıt yazın, yoksa yazmayın :)
Yaşıtların yüz vermiyodu galiba baban yaşında adamla olduğuna göre27 yaşımda evlendimsuan 30’um
Sonucta o senin üvey oglun! Kovmak yerine çocugun gelecegi saglam tutmaya calısın madem esinizi seviyorsunuz katlanacaksınızKendimden 19-20 yaş büyük biri ile evliyim. Eşimin oğlu şuan 20 yaşında. Evlenmeden önce eşimle sevgili olduğumuz dönemlerde oğlu annesiyle yaşıyordu, biz evlenmeden önce babasının yanına geldi, evlenmeden bir süre önce evlenince bizimle yaşamasını istemediğimi söyledim ve gitti bir süre sonra yanımızdan oğlu. Evlendikten birkaç ay sonraysa yine bize geldi 2 yılı aşkın bir süredir yine bizimle, 3 oluyor hatta. Evlenmeden önce eşime genç olduğumu zaten çocuğun onla yaşamadığı için de durumun doğru olduğunu söyledim. (aşk,sevgi haricinde koşullar olarak) Ona rağmen bizle, gürültü yapıyor hiç etrafı toplamıyor, üniversiteye babası şehir dışına özel okula yolladı. Okulu bıraktı gene geldi yanımıza. Annesinin yanına da gitmiyor. Eşimle çocuğu hariç hiçbir sorunumuz yok, maşallah her konuda çok uyumluyuz. 5 sene bitti birlikteliğimizde. Nasıl bu çocuğun evden gitmesini sağlarım. O çok küçükken boşandığı için suçluluk duyuyor anladığım ama çocuğu yetişkin. Ve dibimizden ayrılmıyor. Eşimle konuştum dediğim gibi o küçükken boşandıkları için biraz alttan aldığını söylüyor. Ama sıkıldım. Eşime çok aşığım. Ne yapmalıyım
Kimseyi bulamayanlar çaresizlikten babası, amcası yaşındakilerle oluyor benceBen gerçekten en çok sana üzüldüm. Maalesef dürüst değil eşin. Çocuğunu istemediğini söylediğinde o benim evladım buna hakkın yok diyebilmeliydi haklı olarak. Ama o malesef seni kandırmayı tercih etmiş.
Şimdilik yaş farkı seni çok etkilemiyor. Ama düşün lütfen sen 45 olduğunda o 65 olacak. 43 yaşındayım ve benden 20 yaş büyük akrabalarımın elini öpüyorum gördüğümde. Yazık etmişsin kendine
Aynen öyle çevrede çok var yaş farkı olupta evli insanlar. Kadınlar zaten daha çabuk olgunlaşıyor erkeklerden. Anca aynı kafaya gelenler var hatta..Ne var bunda kendimden yaşlı biri ile evlendim diye hakaretlerin çoğu bundan zaten. Başka bir sebebi yok. Eşimin durumu da var, okula gitmesini istiyor. Veya çalışmasını. Halledecek gibi durumu. Ben soruyu yanlış yazmışım nasıl ikna edeceğiz olmalıydı. Ben çocuğunu sevmiyorum yazmadım insanlar art niyetli ve yaşlı biri ile evliyim diye linç peşindelerKendinden yaşça büyük birine aşık olmak ilginc değil bazı insanlar daha olgun yaşını almış insanlardan hoşlanır . Umarım daima mutlu olursunuz oğlana gelecek olursa o iş biraz sıkıntılı arada bir gelse sıkıntı olmaz ama hep sizinle olması pek uygun değil tabi
Oyle tabiii ki, kizlari kendinden 20 yas buyuk kahveci Mahmut amca ile evlenmek istese eve zincirleyip engel olacak aileler, soz konusu 'basarili' erkek olunca bir anda amcaligi bir kenara birakip onay veriyorlar
Bir de bunun kizlari evlilik disi hamile kalsa evlatliktan reddecek ailenin, bebegin babasi 'basarili' ise butun degerlerini bir kenara birakip 'her zaman kizimin arkasindayim' diyen versiyonlari var (o arada bebegin babasi dogum hediyesi olarak kizin ailesine ev aliyordur.)
Kovmadım? Ben kendi annesinden daha özenli davranıyorum kendi de aynı fikirde. Zaten burda daha rahatım diyor. Okula gitmesine teşvik etmeye çalışıyoruz zatenSonucta o senin üvey oglun! Kovmak yerine çocugun gelecegi saglam tutmaya calısın madem esinizi seviyorsunuz katlanacaksınız
Aynen öyle çevrede çok var yaş farkı olupta evli insanlar. Kadınlar zaten daha çabuk olgunlaşıyor erkeklerden. Anca aynı kafaya gelenler var hatta..Ne var bunda kendimden yaşlı biri ile evlendim diye hakaretlerin çoğu bundan zaten. Başka bir sebebi yok. Eşimin durumu da var, okula gitmesini istiyor. Veya çalışmasını. Halledecek gibi durumu. Ben soruyu yanlış yazmışım nasıl ikna edeceğiz olmalıydı. Ben çocuğunu sevmiyorum yazmadım insanlar art niyetli ve yaşlı biri ile evliyim diye linç peşindeler
Karaktersizsiniz… aradaki fark ailemin durumu iyi. Bende iyi bir okuldan mezun çalışan bir kadınım. Başkalarıyla bir tutmayın. Bana ettiğiniz hakaretleri ve yalan iftiralarınızı yaşamanız dileğiyle…Aynen Şeyma subaşının babası da öyle yapmış, acundan hamile kalınca para almış, kendi gibi bi kapıcıdan hamile kalsa olay çıkarır kürtaj ettirdi kızını döve döve
Bazı aileler ve kadınlar satılık işte
Ben gerçekten en çok sana üzüldüm. Maalesef dürüst değil eşin. Çocuğunu istemediğini söylediğinde o benim evladım buna hakkın yok diyebilmeliydi haklı olarak. Ama o malesef seni kandırmayı tercih etmiş.
Şimdilik yaş farkı seni çok etkilemiyor. Ama düşün lütfen sen 45 olduğunda o 65 olacak. 43 yaşındayım ve benden 20 yaş büyük akrabalarımın elini öpüyorum gördüğümde. Yazık etmişsin kendine
Oğlu 3 yaşındayken boşanmışlar :) Boşanalı 17 sene olmuş .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?