Eşimle aramı nasıl düzeltebilirim

Yanımda değilki bi herşeyine dikkat edeyim telefonuna bakayım bişeler için bahanemi ediyor ne yapıyor sosyal medya hesaplarının şifreleri bende onlarda sıkıntı yok ama uzağımda bilemem ne yapıyor bişe karıştırıyor mu bilmiyorum ama her kavgada bu kadar kırıcı olmak onun işi..ö

Esiniz sinirlenmekte hakli. Yani direkr arayip soylememissiniz tamam ama hastanede aradiginda mutlaka yalan soylemissinizdir. Yani cok agir sarylar altinda degilse eger soylemeniz gerekirdi.

Yorumlari anlamak imkansız..beynim error verdi..cocuk ufaktan bir ateşlemişse vede adam il dışındaysa gelemeyecek bir durumdaysa ailesiyle gitmesinden normal ne olabilir..sanki cocuk Allah korusun ne tadavi görüyorda kadın gizli iş yapıyor..ben şehir dışındaysam ve küçük bir sorun olunca esimde bana yansıtmadan çözsün bir zahmet..kocasi küsse konuşmasa anlarim yine bir nebze ama kalkmis güvenimi bitirdin diyor..bu kadar kolay mi??

Benim eşim de aynı senin eşin gibi. Sinirlenince ağzından çıkanı kulağı duymuyor. Hakaretler ediyor. Kendinden soğuttun güvenimi bitirdin artık beni arama sorma gibi laflar ediyor. İlerleyen zamanlarda onları sinirle söyledim diyor ama yine de bi özür yok. Ben çareyi uzak durmakta buldum. Sinirlendiği an haklı da olsam haksız da olsam uzaklaşıyorum sakinleşmesini bekliyorum. Zaten kendisi gelicek bi süre sonra konuşmaya. Çünkü egosunu tatmin etmesi lazım senden bir şeyler duyması lazım. Onca ağır sözüne rağmen senden cevap alamamak daha çok koyuyor böylelerine. Hiç arama sorma yazma. O sana dönsün o arasın sorsun. Belli ki pimi çekilmiş bombaymış sana patlamış. Kendini ezdirme. Ne kadar çok arar yazarsan sana o kadar çok ağır söz söyleyecek ego tatmin edecek. O fırsatı ona verme. Arama sorma kendi haline bırak.

Cok dogru.. Sanki bahane arar gıbı isabet deyıp sacmalamış.. Hıc te haklı degıl Eşiniz..az bıraz kendıne gelsin daha fazla ozur dilemeyi bırakın derım..

Nasil adam hakli ya yazik degil mi bu kadına hem çocuğunun derdine düşmüş hemde kocasının düşünmeyeceksin bu erkekleri ne demek bittin benim icin ne kadar kolay çıkıyor agizdan şu bitirmek lafi anlamak mümkün degil ama soylemesi gerekirdi de bu lafları duyacak kadar da suçlu görmüyorum ben sizi

Nasil adam hakli ya yazik degil mi bu kadına hem çocuğunun derdine düşmüş hemde kocasının düşünmeyeceksin bu erkekleri ne demek bittin benim icin ne kadar kolay çıkıyor agizdan şu bitirmek lafi anlamak mümkün degil ama soylemesi gerekirdi de bu lafları duyacak kadar da suçlu görmüyorum ben sizi

Eşimin ailesi aramıştı beni bugün onlara söledim böle böle oldu diye hıı iyi etmişsin telaşlandırmamakta falan dediler o kadar normal o kadar olması gerektiği gşbi karşıladılarki açıkcası şaşırdım ama eşim dediğimiz gibi pimi çekilmiş bomba

Benim eşim yapsa bende çok sinirlenirdim gerçekten. Haksızsınız çabaya devam

Herkes eşin haklı demiş ya ben ohaaaa diyorum.

Neresi haklı? Ne demek ailenle iş çeviriyorsun? Sanırsın cinayet işledin? Burda ki hatunlar da doğrucu Davut oldu birden bire. Ama doğrusu bu değil.

Benim eşim bı zamanlar askerdi. Ben çok yaşadım aynı durumu. Ve çoğunda da iyileşince söyledim. Çünkü şehir dışında bir baba bana yardım edemez, ben de onu endiselendirmemek için demezdim.

Ama karşılığında da kocamdan böyle bir laf yemedim.

Bence bu olayı bahane Edip ailenle arasını açmak istiyor. Altında başka birşey var. Bunu da tuzu biberi yapıyor. Bu erkek milletinden korkulur.

Sizde boyuna özür dileyip durmayın, adamın totosunu da kaldırmayın!

Ben sizi haklı gördüm. Eşiniz abartmış. O üzülüp endişelenmesin diye söylememişsiniz. Ama bunu anlayan nerede. Merhametten maraz doğar demişler ya aynı o hesap olmuş. Üzülmeyin bu kadar, düzelir inşallah. Allah kocalarımıza akıl fikir versin inşallah.

Soylemeliydiniz ama eşiniz fazla abartmış.

Soylememenin sonucu en fazla kızma olabilir, sonrada çocuğun bir şeyi olmadığı için şükür edilir.
Gece vakti de zaman ayıran aileye minnet duyulur.

Artık sözünü dahi etmeyin. Fazla alttan almak iyi değildir.

" Seni düşündüm hepsi bu. Sana göre bu hataysa bunu bir daha tekrarlamam. " deyin son kez ve susun artık ne derse desin.

Hiç işte belkide ben abarttım şehir dışında telaşlanmasın diye çünkü dediğiniz gibi öğrendi de ne yaptı görüntülü konuştu bir dakka o kadar bana çocuk nasıl diye bile sormuyor arama beni uzak dur git başımdan laflarından başka bişe duymuyorum yanında değilimki niye böle davrandığını anlayayım uzakta insanın eli kolu bağlı ne yaparsa ne düşünürse ruhu bişe duymuyor

Genelde esiniz haklı demiş çoğu kişi.ama bana göre hiç de haklı değil.benim için bittiniz denilecek bir konu değil bu.aileniz konuşmamış siz söylemişsiniz.Özür dilersiniz o konuda.ama söylediği söz için o da Özür dilemeli

Bu normal bir sinir değil . Bence içinde biriktirdiği öfkeyi kusmus resmen. Araniz nasildi peki bu olaydan once. Bu bir bahane gibi duruyor çunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…