- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 298
- 34
İzninizle ohaa dicem!Arkadaşlar dün güya barışmıştık ama hala saçma sapan güvenim yok laflarını devam ettiriyorduki bugün çok fena bi şekilde çok daha ağır kavga ettik benim karısının namusuna laf etti düşünebiliyomusunuz benden artık herşey beklşyormış namusuma güvenmiyormuş dünya dolusu ağır küfür ve hakaret msjları attı kimisinde kendime hakim olamadım bende ona saydırdım kimisinde git seni Allaha havale ediyorum benden uzak dur dedim namusum değilsin artık dedi bana şuan inanın ne düşüneceğimi bilmiyorum
Bu qədəri çox fazla. Bu bu qədər böyüdüləcək bir məsələ deyil. Bəli haqlı ola bilər. Məncə də gizləməməliydiniz. Özünüzü onun yerinə qoyub düşünün. Sizdən beelə bir şey gizlədilsə nə edərdiniz. Mən çox hirlənərdim. Amma bu sözlər belə çox uzadılması çcox fazla. haqlıykən haqsız durumuna düşdü. Allah səbr versin. Tezliklə bu probləm həll olunsun inşAllahArkadaşlar dün güya barışmıştık ama hala saçma sapan güvenim yok laflarını devam ettiriyorduki bugün çok fena bi şekilde çok daha ağır kavga ettik benim karısının namusuna laf etti düşünebiliyomusunuz benden artık herşey beklşyormış namusuma güvenmiyormuş dünya dolusu ağır küfür ve hakaret msjları attı kimisinde kendime hakim olamadım bende ona saydırdım kimisinde git seni Allaha havale ediyorum benden uzak dur dedim namusum değilsin artık dedi bana şuan inanın ne düşüneceğimi bilmiyorum
Eşinizin sadece bu konu yüzünden bu kadar sinirlendiğine inanamıyorum bence ya kendine güzel bahane buldu uzattıkça uzatıyor ya da gerçekten sinir hastası eşiniz haklı falan değil şehir dışında üzülmesin elinden nasıl olsa bir şey gelmez diye ince düşünmüşsünüz karşılığı bu mu Yani resmen saçmalıyorArkadaşlar dün güya barışmıştık ama hala saçma sapan güvenim yok laflarını devam ettiriyorduki bugün çok fena bi şekilde çok daha ağır kavga ettik benim karısının namusuna laf etti düşünebiliyomusunuz benden artık herşey beklşyormış namusuma güvenmiyormuş dünya dolusu ağır küfür ve hakaret msjları attı kimisinde kendime hakim olamadım bende ona saydırdım kimisinde git seni Allaha havale ediyorum benden uzak dur dedim namusum değilsin artık dedi bana şuan inanın ne düşüneceğimi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?