Eşimle aramı nasıl düzeltebilirim

Adam haklı yani aynı şekilde çocuklarımla ilgili bişeyi benden saklasalar ooooo yapacakkarımdan korksunlar.

Hem telaşlansın işini halleder gelirdi. En azından haberi olmalıydı. Gelemesede bilirdi senin onunla ilgileneceğini.....
Neyse olan olmuş artık. ''Düşündükçe sana hakveriyorum, çok pişmanım özür dilerim. O an üzülmeni istemedim,bi daha asla böyle bişey olmıcak. Söylediklerin çok ağrıma gitti....'' gibi konuş. Zamanla affederinşallah

Adam nasıl haklı ya tamam bilmek ister evladı canı ciğeri ama bitti benim için diye tonla laf saymakla haklı değil.
Elini atsa uzanamayacak, görmeden içi rahat etmeyecek. Başka şehirde adam.

Bence iyi yapmışsınız. Ben olsam bende söylemezdim sanırım.

Sinirle söylüyodur üzerine gitmeyin. Biraz zaman geçince konuşursunuz.

İyi niyetle yapmıssıniz ama adamin da evladı. Siz onun yerine koyun kendinizi bilmek istemez miydiniz? Biraz sakinleşsin gidin konuşun.

Senin eşinle benim eşim kesinlikle ruh ikizi. Benim eşim de iyiyken çok iyi. Ama en ufacık bir şeyde sinirlendiyse tam bir canavar. Kavga anında ağzına geleni sayar söver hakaretler eder bağırır ufacık meseleyi bile büyütür. Tipik cümleleri
Kendinden iyice soğuttun
Sana güvenim kalmadı
Benim için bittin
Hayatı bana zehir ettin
Kendinden nefret ettirdin... gibi gibi. Bunlar söylenmemesi gereken ağır sözler ama hiç düşünmez çıkıverir ağzından. Sonra ben kendimi anlatmaya kalksam hala utanmadan kendini savunuyorsun beni arama mesaj yazma konuşmak istemiyorum uzak dur benden der çeker gider. Günlerce konuyu uzatır devam ettirir. İlerleyen günlerde o eski siniri yoktur sayıp sövme modu düşmüştür ama soğukluğu devam eder. Sevgi sözcükleri kullanmaz. Ben alttan alıp ona güzel davransam bile o anlarda soğuktur triplidir bana karşı ilgisizdir. Ufak ufak laf sokmaya devam eder. Tamamen eski sıcak halini alması birkaç gün sürer. Sonra eskisi gibi olsa bile içim hep buruk kalır. Söylenen sözler hep kalbimin bir köşesini kanamaya devam eder. Bazen bana ufak tefek hediyeler alır. Bir tişört gibi gömlek gibi. Mutlu olurum elbette. Ama Mutluluklarım bile buruktur. Çünkü bilirim kısa sürecek ve yakında saçma sapan ufacık bir meseleden yine buz gibi rüzgarlar esecektir. Kısaca mutluluğumu bile korkarak yaşıyorum. Daha yeni evliyim. Eşim asla terapiste falan gitmez. Ben de kendimi geliştiriyorum kişisel gelişim kitapları okuyorum. Şu günlerde Doğan cüceloğlunun savaşçı kitabına başlıcam. O kitapta da bizim eşlerimiz gibi insanlarla evli olan kadınlara yol gösterici ip uçları varmış. Ben insanların değişeceğine inanmıyorum. Sadece kendilerini biraz frenleyebilirler ve daha katlanılabilir hale daha az kırıcı hale dönüşebilirler. Tek amacım bunu evliliğimde gerçekleştirebilmek. Allah yardımcımız olsun arkadaşım :)

Arkadaşlar dün güya barışmıştık ama hala saçma sapan güvenim yok laflarını devam ettiriyorduki bugün çok fena bi şekilde çok daha ağır kavga ettik benim karısının namusuna laf etti düşünebiliyomusunuz benden artık herşey beklşyormış namusuma güvenmiyormuş dünya dolusu ağır küfür ve hakaret msjları attı kimisinde kendime hakim olamadım bende ona saydırdım kimisinde git seni Allaha havale ediyorum benden uzak dur dedim namusum değilsin artık dedi bana şuan inanın ne düşüneceğimi bilmiyorum

İzninizle ohaa dicem!
Kocanız tamamen saçmaladı.
Bunun altında başka iş olmasın?
Yaa tamam adam haklı dedik eyvallah,haklı ama uzatmanın manası ne bu kadar?
Namusa varana kadar ne yaşadınız?
Ağır saçmalamış.
Artık geri adım atmayın bir dank etsin kafasına.

Bana söylediği iyiliğim için ya da değil sonuçta sen benden bişeler gizleyebiliyorsun eee böle bir kadındanda herşet beklenirmiş

Tam abartmış çok ta yüz verme yazcaktım ki son mesajı okudum. Hiç yüz verme saçmalıyor

Çocuğunun annesinin, nikahlı karısının namusuna dil uzatan adamla konuşacak hiçbir şeyim kalmamıştır an itibariyle. Asıl artık sen benim için bittin yaz mesaj gönderildiği an kapat telefonunu. Sana ulaşamazsın. Sık dişini açma telefonunu.senden beklemediği tepkiyi görünce şok olacak. Biraz seni kaybetme korkusu yaşasın. Seni garanti görmesin. Şaşırt onu. Lafı koy ve kapat telefonu. İçinde kalsın cevap verememek. Ve desin ki hiç böyle yapmazdı ne kadar ağır konuşsam da bana sırtını dönmezdi bu sefer abarttım desin. Ona senin çantada keklik olmadığını hissettir. Aileni de arasa açma telefonunu. Onun iyi bi derse ihtiyacı var.

Ben bastan beri adami hic hakli gormedim degerinizi bilmiyor size hayati zindan ediyor boylesi cocugunuzun da hayatini zindana cevirir.

İnanın uyku uyuyamadım.bi laf edilmedik namus kalmıştı o da oldu ben böyle bir adamla bundan sonrasını düşünüyorum artık evli nasıl kalayım karısının namusuna konuşanla..ayrılsam nasıl ayrılayım...aileme ailesine bile bu konuyu bahsetmekten ben utanırım rezil etti bizi dünya aleme

Normal bir insan nasıl çocuğunun annesi nikahlı karısına böle laf edebilir nasıl bu hale geldi aklım hayalim almıyor

Bu qədəri çox fazla. Bu bu qədər böyüdüləcək bir məsələ deyil. Bəli haqlı ola bilər. Məncə də gizləməməliydiniz. Özünüzü onun yerinə qoyub düşünün. Sizdən beelə bir şey gizlədilsə nə edərdiniz. Mən çox hirlənərdim. Amma bu sözlər belə çox uzadılması çcox fazla. haqlıykən haqsız durumuna düşdü. Allah səbr versin. Tezliklə bu probləm həll olunsun inşAllah

Sizi daha fazla aptal yerine koymasına müsaade etmeyin,kesinlikle karşınıza alıp derdin ne açık konuş deyin bende altından başka bir durum çıkabileceği konusunda bazı arkadaşlarla hemfikirim...en ufak bir tartışmayı büyütüp namus meselesine çevirmeye çalışarak kendini doğacak sonuçtan sıyırma derdinde çünkü takdir edersiniz ki namus meselelerinde kadının tepkisi ayrılmaya yöneliktir... Yalnız çok kalitesiz bir insanmış bunu da eklemeden geçemeyeceğim...

Esiniz konunun basinda hakliydi ama cok abartti. Bunu her zaman yapiyor mu? Sanki hakli oldugu, sizin haksiz oldugunuz bir konuyu bulup sizi sindiriryor gibi geliyor bana. Hangi insan böyle bir konuyu bu denli abartir ki? Cok mantiksiz bu isin altindan ya baska bir konu cikacak ya da bu kisi cok fazlasi ile despot ve siizi sindirme derdinde

eşiniz şehir dışında başka alemlerde olabilir mi acaba. bana osuruktan nem kapmış gibi geldi de çünkü. başka bir kadın olabilir. sen hele bi onu takip et bakalım. madem iş boşanmaya kadar gidiyor. donunu alırsın. zina olabilir.

Eşinizin sadece bu konu yüzünden bu kadar sinirlendiğine inanamıyorum bence ya kendine güzel bahane buldu uzattıkça uzatıyor ya da gerçekten sinir hastası eşiniz haklı falan değil şehir dışında üzülmesin elinden nasıl olsa bir şey gelmez diye ince düşünmüşsünüz karşılığı bu mu Yani resmen saçmalıyor

Başka şehirde onu nasıl takip edebilirimki artık ondan herşey bekliyorum sosyal medya hesapları bende var onlarda bile yok ama nasıl bilebilirim ki ne yapıyor orda.üzerine bişe yokki donuna kadar alayım oturduğumuz ev bile üzerimizr değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…