- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.137
- 298
Kavga ederken hep sindirir beni bende salak salak kendimi sorgularim böyle.ilkokul seviyesini yazmış senin ruyanda goremeyecegin yerlere ruyanda goremeyecegin kişilerle gidiyorum yazmis
Arkadaşlar yarin kayinvalidem görüşmek istiyor mesaj olayını bildiğimi bilmiyor henüz özür diledi konuşalım diyor neler soyleyim
Hiç görüşmemek lazım aslında. Eşinizi yetiştiren kadının da çirkefleşeceğini düşünüyorum ben.
Sadece deşarj olmak istiyorum anneme saygısız seviyesiz bir şekilde mesaj atılıyor ne yapayım sineye mi çekeyim adam daha benim mesaj olayını bildiğimi bilmiyor ortalığı yangın yerine cevirecegim öyle sessiz sedasız gitmek yok bu seferNe işin var kv ile,bosanacaksan gerek yok, ha yok adamın sınırlarını ne kadar zorlayacagini merak ediyosan iyice paramparça olmaya meraklı isen görüş annesiyle bir dolu laf kalabalığı olsun,yapılanı ufak bişey göstermeye çalışsın sonra o da topu annene atsın delirdiğinle kal, senin yapacağın hem boşanma ve hakaret davası açmak elbette canının kıymetini biliyosan
Cirkeflesemez siner böyle durumlardaHiç görüşmemek lazım aslında. Eşinizi yetiştiren kadının da çirkefleşeceğini düşünüyorum ben.
Aynen öyle anneme gicigi var bi şekilde hayatimizdan çıkarmak istedi ama benim bunu kaldiramayacagimi hesap edemedi.O bitti benim icinEşinizin sanırım ailenizle tamamen bağlarını koparmak istiyordu.
Çünkü annenizin söylediğinde hiç bir şey yok.
Umarım kararınız hakkınızda hayırlı olur.
Evet beyefendinin içine ateş düşürmüş bu cümle. Her kavgada zaten bana ağzına geleni sayar şimdi sıra aileme geçtiOralar tehlikeli yerler, aman kendine dikkat et evladım demesi ne kadar zoruna gitmiş paşazadenin! Vay anasını sayın seyirciler. Öbür konularınızı bilmiyorum ama bu da buz dağının zirve noktasıdır herhalde. Böyle herşeyde sizi suçlamak, herşeyde size ve ailenize nefret kusmak gibi huyları var sanırım. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.
Bi de beni düşün ne haldeyimdaha hırsımı alamadım haaa
Takmayı bırak üstüne saygısızlık yapıyor allah herkesi görüyor diyeyim tek tesellim bueşin ne p...lik herifmiş hadsiz densiz
yolla gitsin su utanmaz arlanmazı
annene nasıl bunları diyebilir
fesat pis düşünceli
hemde düşüncesiz aileni takmıyor bile
bırak gitsin sunu bogulsun kokuk yasamında
Eşim tam da bu ne bir eksik ne bir fazlaOlmaz... Eşin buysa eğer bin kere deneseniz olmaz.. Değişmez canım. Benim anneme de söylense bu laflar çok yara alırdım emin ol.. Ne var bunda? Kadın, kendine dikkat et, demek istemiş.. Ne var yani bunda??? Rahmetli büyüklerim bizi hep böyle işledi küçükken. ''Eğer evlendiğinizde kocanız kötü çıkarsa, sakın iyi olacak diye beklemeyin. Kimsenin ağzına bakmayın boşanın, koca kahrı çekmeyin'' derlerdi. Gerçekten böyle, can çıkıyor ama huy çıkmıyor işte.
Dilekçen artık işleme konsun ve varsa böyle bir imkanın boşan. Ben sana olan duygularından da şüpheliyim. Seni sevse, bu denli incitebilir mi???
şuraya boşandığını haber verdiğin günü bekliyorum sadece.minnie Inşallah bosandim diye de konu açacağım merak etmeyin
aynen. önceki konulardan da belli zaten kadın dünyayı dar etmişti kıza. hiç görüşmeden sadece mahkemede muhatap olup kurtulmak lazım.
Insan mutlu olmak icin evlenir.. Seni mutlu etmeyecegi besbelli olan bi evliligin icinde senelerini heba ettigine daha cok uzulursun sonra Allah korusun.. Kararini verip arkasinda durmakla kendine/hayatina/omrune bi sans tanimis oluyorsun.. Elbette kimin ne olacagi belli olmaz ama sen gerekeni yapip Allah'a sığınacak, O'na birakacaksin..Doğru şükür sebebi çok zorlukların farkındayım hem ailem hem.kendim uzulecegim zorluklara göğüs geremem diye korkuyorum.ama benim evliliğim kanserli bi hücre gibi ya kesip At cam o hücreyi yada olucem
Vazgecmeyecegim kendime yapılanı affederim anneme yapılanı aslaaaIgrenc adam.
Dogru karari vermissiniz.
Umarim vazgecmezsiniz.
Insan mutlu olmak icin evlenir.. Seni mutlu etmeyecegi besbelli olan bi evliligin icinde senelerini heba ettigine daha cok uzulursun sonra Allah korusun.. Kararini verip arkasinda durmakla kendine/hayatina/omrune bi sans tanimis oluyorsun.. Elbette kimin ne olacagi belli olmaz ama sen gerekeni yapip Allah'a sığınacak, O'na birakacaksin..
Iyiki en son ayrılıktan sonra geri döndün; aklinda bi soru, bi 'acaba' kalmadi sukur..
Acaba diyecek birşey kalmadıInsan mutlu olmak icin evlenir.. Seni mutlu etmeyecegi besbelli olan bi evliligin icinde senelerini heba ettigine daha cok uzulursun sonra Allah korusun.. Kararini verip arkasinda durmakla kendine/hayatina/omrune bi sans tanimis oluyorsun.. Elbette kimin ne olacagi belli olmaz ama sen gerekeni yapip Allah'a sığınacak, O'na birakacaksin..
Iyiki en son ayrılıktan sonra geri döndün; aklinda bi soru, bi 'acaba' kalmadi sukur..
Iyi düşünen şu hayatta insan gibi saygılı sevgili yaşayan herkes mutlu olsun benim bu sabırlı naif tavrım bana bi artı getirmedi yara aldım ama ben insan olmaktan hiç vazgecmeyecegimYa lavanta, soylemeden gecemeyecegim. Sen de bu sitede cok nazik, cok sevimli gibi hissettigim uyelerden birisin -Minnie gibi.-
Insallah cok cok mutlu olursunuz.
Önceki konularimdan hatırlayan arkadaşlar olacaktır belki ben evi terketmistim daha sonra eşimle konuştuk son bi kez denemeye karar verdik esimde gözle görülür farklar vardı kavga gürültüden uzak kalmaya çalışıyordu annesiyle iliskileri daha normal hale gelmişti bu arada bende annesiyle arama baya bir mesafe koydum gelmeleri gitmeleri azaldı iyi kötü herşeyi yoluna soktuk yurt dışına gidecekti dönüşte tüp bebek tedavisine başlamaya karar verdik.ancak son yasanan olay beni yıktı resmen başa döndük eşim yurt dışına şu an karışık sayılabilecek bi ülkeye gidiyor iş için annem yola çıkacak diye telefon açtı.oralar karışık oluyor insanlar kayboluyor dikkat et insanlar ölüyor v.s tamam annemin tutumu hoş deil ama eşim açtı ağzını yumdu gözünü beni tedirgin etmek ıstiyor beni kıskanıyor v.s dedi hatta tartışma büyüyünce anneme kara cahil kalbi kötü supruntu dedi ben annemi savundukca iyice çığrından çıktı daha önceden de olduğu gibi annemle görüşmek istemiyorum sildim dedi ondan nefret ediyorum sevmiyorum dedi.
Daha sonra yola çıktı şimdi yurt dışında ben cuma geri çektiğim dilekçeyi verdim haberi yok gelince olacak ama giderken de annenin yüzünden kavga ettik herşey onun yüzünden dedi önceden hiç bir sorun yokmus gibi tüm vebalin anneme kalması beni rahatsız ediyor bi yandan da bu kadarcık hatadan ortalığı mahveden kocama nefret duyuyorum dAha önceden de annemle ilgili konu oldu çok zor aştık durum bu kararında haklı olduğumu düşünüyorum sizin fikirleriniz neler
Bu arada bundan bir ay önce yeğenim oldu eşim hastaneye gelmedi telefonla tebrik etti sonra ablamllarin evlerine gittik bebeği görmeye bebeğin.doğduğu gün aşağıya beni almaya gelse de yukarı çıkmayacağını söyledi. Bebek doğmadan bi gün öncede kavga çıkardı bana yalama başkalarının mutluluğunun maşasi ded
Iyi düşünen şu hayatta insan gibi saygılı sevgili yaşayan herkes mutlu olsun benim bu sabırlı naif tavrım bana bi artı getirmedi yara aldım ama ben insan olmaktan hiç vazgecmeyecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?