Sadece deşarj olmak istiyorum anneme saygısız seviyesiz bir şekilde mesaj atılıyor ne yapayım sineye mi çekeyim adam daha benim mesaj olayını bildiğimi bilmiyor ortalığı yangın yerine cevirecegim öyle sessiz sedasız gitmek yok bu sefer
Ha bak bunu yapacaksan yap seni öyle yıkıp dağıtacak biri gibi düşünemediğimden görüşme dedim, ağzına ederim diyorsan yap kesinlikle
eşin akrep burcu mu buarada ?
Evet akrep burcueşin akrep burcu mu buarada ?
Bu iş benim için bitti ha diyelim ki devam etseydim sineye cekseydim istediği kadar anasının evi olsun kimse kapının diğer tarafına gecemezdi kimseye verecek bi bardak cayim olamazdi bugune kadar olan haklarimda hepsine haram olsunminnie diyor ki annem şimdi de bana mesajı yetiştirmekle suçlanacak
diyelim ki annesi kocasının attıgı mesajı yetiştirmedi , ya da kocası diyelim ki annesine hiç öle mesaj da atmadı
adamın sadece Minnie ye annesi hakkında söylediği sözler yeter ya!
nasıl bir kinmiş öfkeymiş
her türlü düşünüyorum yok yani özrü yok, hadi süprüntü lafı kabul edilemez de hadi neyse diyelim sinirle ağızdan bir anda çıktı, insanın öfkesi hiç mi aymaz ya daha sonra hızını alamayıp annesine mesaj atmak ne oluyor ? artık sinirle söylemekten öte bir şey bu basbaya biriktirmiş adam !
neresinden tutarsak tutalım olmuyor bence
kendı kararı ama ben olsam anasıyla da görüşmem , anasını da alsın defolsun !
Keşke olsaydi ne diyeyim ama bende yalan olmaz aklınıza yatmayan taraf ne ise cevaplandirayimKonularının çoğunu okudum ama eksik bir şeyler var!Eşinin yaptığı kabul edilemez,onun tarafından da dinleme şansımız olsaydı keşke!
benım sıze tavsıyem , eşinizle de anasıyla da asla iletişime geçmeyinBu iş benim için bitti ha diyelim ki devam etseydim sineye cekseydim istediği kadar anasının evi olsun kimse kapının diğer tarafına gecemezdi kimseye verecek bi bardak cayim olamazdi bugune kadar olan haklarimda hepsine haram olsun
Bende aynı senin gibi düşünüyorum bu saatten sonra onunla aynı yastığa baş koyamam önüne yemek hazirlayamamAfedersin ama annen insanlık yapmış her anne baba gibi endişesini dile getirmiş çok büyüğümüz de yapar. Değil anneme kime olursa olsun kocamda olsa böyle bir yaklaşıma bu şekil cevap veren insanla bir daha selamım sabahım olmaz. Hele ki anneme anama baba bu şekil hakaret edecek beni büyütmüş insana ben de anneyim analığı bilirim valla yüzüne bakmamamkla da bırakmam doğduğuna pişman ederdim. En kibar tabirle.
Degistircem kendi numaramı da anneminkinidebenım sıze tavsıyem , eşinizle de anasıyla da asla iletişime geçmeyin
eşiniz gelince haberi olur boşanma dilekçenizden avukat aracılıgıyla falan gerekırse ıletısıme gecersınız asla telefonunuzu bile degiştirin bence
Neyin öfkesini kinini yaşıyor bilmiyorum ama allah sahidim ki eksik yada yalan bisey yazmiyorumminnie diyor ki annem şimdi de bana mesajı yetiştirmekle suçlanacak
diyelim ki annesi kocasının attıgı mesajı yetiştirmedi , ya da kocası diyelim ki annesine hiç öle mesaj da atmadı
adamın sadece Minnie ye annesi hakkında söylediği sözler yeter ya!
nasıl bir kinmiş öfkeymiş
her türlü düşünüyorum yok yani özrü yok, hadi süprüntü lafı kabul edilemez de hadi neyse diyelim sinirle ağızdan bir anda çıktı, insanın öfkesi hiç mi aymaz ya daha sonra hızını alamayıp annesine mesaj atmak ne oluyor ? artık sinirle söylemekten öte bir şey bu basbaya biriktirmiş adam !
neresinden tutarsak tutalım olmuyor bence
kendı kararı ama ben olsam anasıyla da görüşmem , anasını da alsın defolsun !
Çocuk yokCocuk yoksa hemen düşünmeden ayrıl bence.
nasılda biliyorum . yani bazı insanlara saçma gelir burç falan diye . ama benim eski uzun bir ilişkim vardı akrep burcu , aynı böyle aşırı yaralayıcı sivri , alaycı dili vardı . kendine dönüp bakmaz sürekli tek yöne bakar hep kendisi doğrudur başka herkes yanlış , birine taktığı zaman özellikle benim sevdiğim birisiyse nedense ona sebepsiz düşman kesilir ve gördüğü yerde laflarıyla zehirlerdi görüşmemi istemezdi . psikopatın önde gideniydi kısaca. hiç beklemediği şekilde terk ettim , terk edileceğini inanmıyordu onu çok seviyordum çünkü asla ihtimal vermiyordu , tekmeyi yediğini anladığında o kadar çirkinleştiki , neler etti dönmem için hatta birgün dedi benle olmazsan seni kimseye yar etmicem birgün evlenirsen bu ancak benim kararım olacak onada ben karar vericem . yani ben izin verirsem evlenirsin hesabına geitiriyordu mal, sana bişey diyimmmi boşanma aşamasındayken ve boşandıktan sonra onun iki kat çirkinliğini görceksin buna hazır ol . bir üye demişti dersin . ama sakın umursama , kendi bildiğin yoldan şaşıp tereddüt edersen eemin ol bu adam harcar seni. Allah yardımcın olsun inşallah kurtul tez zamanda...Evet akrep burcu
Tıpkı anlattigin gibi.cirkinlesecegi üslubu şimdiden belli ama allahın verdiği kuvvetle asacagim insallahnasılda biliyorum . yani bazı insanlara saçma gelir burç falan diye . ama benim eski uzun bir ilişkim vardı akrep burcu , aynı böyle aşırı yaralayıcı sivri , alaycı dili vardı . kendine dönüp bakmaz sürekli tek yöne bakar hep kendisi doğrudur başka herkes yanlış , birine taktığı zaman özellikle benim sevdiğim birisiyse nedense ona sebepsiz düşman kesilir ve gördüğü yerde laflarıyla zehirlerdi görüşmemi istemezdi . psikopatın önde gideniydi kısaca. hiç beklemediği şekilde terk ettim , terk edileceğini inanmıyordu onu çok seviyordum çünkü asla ihtimal vermiyordu , tekmeyi yediğini anladığında o kadar çirkinleştiki , neler etti dönmem için hatta birgün dedi benle olmazsan seni kimseye yar etmicem birgün evlenirsen bu ancak benim kararım olacak onada ben karar vericem . yani ben izin verirsem evlenirsin hesabına geitiriyordu mal, sana bişey diyimmmi boşanma aşamasındayken ve boşandıktan sonra onun iki kat çirkinliğini görceksin buna hazır ol . bir üye demişti dersin . ama sakın umursama , kendi bildiğin yoldan şaşıp tereddüt edersen eemin ol bu adam harcar seni. Allah yardımcın olsun inşallah kurtul tez zamanda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?