Eşimin kız kardeşi lisede son sınıf. Kv demde oğlunu kaybetmek istemiyorHakikaten eşinizin ailesi niçin yanınıza gelmiyor dünde oğlunla ikiniz vardınız evde. Görümcen, kv den en azından birisi senin yanına gelmeliydi. Bir tuhaflık yok mu bu durumda.
Hakikaten eşinizin ailesi niçin yanınıza gelmiyor dünde oğlunla ikiniz vardınız evde. Görümcen, kv den en azından birisi senin yanına gelmeliydi. Bir tuhaflık yok mu bu durumda.
En az* olucak o.Yanı ne yapayım derken soyle ben agla kendını uz demıyorum ama bu ısten en zararla kurtulmaya calısmanı ıstıyorum cunku senın ıyı olman gerek cunku bı evladın var en guzel sekılde yasasın evladın. Icınde bı kırıntı sevgı kalmasın ona karsı madem ayrılık olucak. Kalmasın kı onune bakabılesın
Kesınlıkle oglunu sılecek bı kv ye bemzemıyorEşimin kız kardeşi lisede son sınıf. Kv demde oğlunu kaybetmek istemiyor
iyi de hata yapan oğluşu.Eşimin kız kardeşi lisede son sınıf. Kv demde oğlunu kaybetmek istemiyor
aryltik.esininailesiyle gorusme cok fazla. kendi ailenle gorus. kabullen diyemem ama israr da etme artik bence. yolun aydinlik olsun. umarim hersey cok guzel olur.Şuan orda ama gidip konuşamam bı yanım git derken diğer yanım bekle evinde diyor ayın 15 i geliyor kira odenecek faturalar var. Nasıl olcak odesem mı sorsam mı düşündükçe daha çok üzülüyorum. Bu adam geçen hafta balkona minder alalım otururuz yazın ferah ferah diyen adam yaz tatilinden bahseden ramazan zamanında ne yapacağız diyen adam. Herşey aklıma geliyor aglayamiyorum yavrumun yanında uyutcam şimdi inşallah uyur hemen kuzum bende rahat rahat bi deftere yazar da rahatlarim. Bi mektup yazicam ona eğer biterse ki bitti de evden gittiğimizde okusun o beni yaktı onun da ciğeri yanar belki.
Ben eşimden imam nikahı kiyilirken altın istemedim. Umreye gotur dedim. O bile kaldı.. ciğerim yanıyor
Çocuğunu senden ayırmasınlarda ne hali varsa görsünler.üzülme arkadasim cok sürmez burnu surter.sevgisi bitmişmiş saçma durduk yere bitmez o sevgi...Doğru söylüyorsunuz o çok net . Kayınpeder imi aradım. Çok net kızım . Beni bile karsisina aldı. Bisey hissetmiyorum artık ona karşı diyomus. Bekle diyor ben biseyler yapmaya çalışıyorum falan dedi. Bide benimle ayrı konuscakmis ne konuscagini bilmiyorum.
Annemin kız kardeşimin haberi var ama babama söylemedim. Belki geri döner diye .. eşimin ailesi de benim ailemin haberi yok biliyorlar.Senın annen baban ne dıyor ? Gorusunuz mu?
Evet her zaman sakin olurum büyük olaylar karşında da . Bu apayrı bisey soktayim. Ama ne yapayım ki. Beni istemeyen biri var .. oğlumu salliyorum ayağımda. Uyusun kayınpederimi ariycam
Yani kv dem evlatlarına çok değer verir. Dün söyledi. Sende benim yavrumsun ama o evladım onu kaybedemem dediiyi de hata yapan oğluşu.
sen ve oğlunun suçu günahı yok ki.
ya da eşin seni onlara öyle anlattı ki, onlar yüzüne söylemeseler de seni suçluyorlar.
Sabah 7 gibi uyandı oğlum. Geri 10 da yatırdım ayağımda salladim ama uyandı şimdi tekrar uyutmaya çalışıyorum. İsimdede karsiligim var yarın mecburen gidicem ise oğlumu oraya bırakıpsizin oğlan çok iyi yalnız. sürekli uyutuyorsunuz. sabahın 10unda bile yeni uyanmış bir çocuğu uyutabiliyorsunuz. bravo vallahi. benim yeğenler filan cin gibi günde 23,5 saat sağa sola koşturuyorlar enerjileri tavan..
bu arada bugünde izinlisiniz sanırım. isabet olmuş.toparlanın biraz..
Benım kv de oyle yapardı kesın suan her ne olursa benım arkamda dururlar ama oylr bı durumda ogullarının arkasında olurlar emınım..Yani kv dem evlatlarına çok değer verir. Dün söyledi. Sende benim yavrumsun ama o evladım onu kaybedemem dedi
Yani kv dem evlatlarına çok değer verir. Dün söyledi. Sende benim yavrumsun ama o evladım onu kaybedemem dedi
sonuçta el kızısın işte.Yani kv dem evlatlarına çok değer verir. Dün söyledi. Sende benim yavrumsun ama o evladım onu kaybedemem dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?