Arkasinda durmak zorundalar dedem bu işin tersini yaptı gelininden yana olup oğlunu kovdu evden 20 yildir amcam kayıp ara sıra arar sadece o yengemde bosanmadi kocasini bekledi.bir sürü sacmalik oldu herkes evladina sahip çıksın bence..Benım kv de oyle yapardı kesın suan her ne olursa benım arkamda dururlar ama oylr bı durumda ogullarının arkasında olurlar emınım..
Eşimin kız kardeşi lisede son sınıf. Kv demde oğlunu kaybetmek istemiyor
Annemin kız kardeşimin haberi var ama babama söylemedim. Belki geri döner diye .. eşimin ailesi de benim ailemin haberi yok biliyorlar.
Ayy sinirimi bozdu bu adam benim.
Polissiniz sonuçta bu adamın peşine birilerini takın, takip ettirin, aldatıyor muhtemelen. Bunu kanıtlayınca da donuna kadar alın. Adam farkında malın mülkün gideceğinin çekişmeli boşanırsan göz dağı vermiş. Bu ne yaa, sinme bacım, al çatır çatır malını. Sen bir çocukla elin bağrında gezerken bu adam rahat rahat boşanacak, yaptığı kar kalacak öyle mi? Bu en mütevazilik, ayy yok çekişmeli boşanamam, hemen boşarım falan. Yok öyle yaa, önce şu aldatma olayını netleştir, sonra da iyi bir avukat bul her şeyi üstüne al, sat git babanın evine.
Doğru söylüyorsunuz o çok net . Kayınpeder imi aradım. Çok net kızım . Beni bile karsisina aldı. Bisey hissetmiyorum artık ona karşı diyomus. Bekle diyor ben biseyler yapmaya çalışıyorum falan dedi. Bide benimle ayrı konuscakmis ne konuscagini bilmiyorum.
çekişmeli bosaninca mallar nasıl kadının olacak yine aynı paylaşım yapılır yüzde elli yüzde elli
babadan neden gizledikleri de meçhul.Sizin ailenize şaşırdım ben eylül hanım. Yani şimdiye gelip orayı basmış olmaları lazımdı. Bu ne pişkinlik diye.sanirim aileden destek göremeyen birisiniz.zira benim babam olsaydı şimdiye eşime sopayla baya bir dövmüştü.
Çünkü zamanında benim anamı aglatirsan bende senin ananı ağlatırım demişti.
Şimdi sizin hiç mi babanız anneniz abiniz dayının amcanın yok.cok tuhaf....
Kesınlıkle oglunu sılecek bı kv ye bemzemıyor
Anlaşmalı ile çekişmeli arasındaki mal paylaşımında fark ne? Anlaşmalı da tazminat talep edemezken çekişmeli de edebiliyorsun. Öyle değil mi? Yanlış biliyorsam da düzeltebilirsiniz. Bayanın aldatmayı kanıt gösterip mal talep etmesi hangi tür dava oluyor?
Kesinlikle ya...ben kendi annemden anlatayım sesimi telefonda durgun duysa uçacak hale geliyor bu nedir ya..kızları ne halde daha kendi ailesinden gelen goden yok.kaldi ki karşı tarafın ailesi ile konuşan yok.zaten benim fikrim problemli bir evlilikleri varmış.konu sahibi daha önce eşiyle yeterli vakit gecirmediginden dert yanmış zaten.babadan neden gizledikleri de meçhul.
ailesi de yuva kurtulsun mantığında galiba.
ya da konu sahibi, siz gelmeyin ben çözeceğim dedi. ki öyle dese bile, annenin uçup gelmesi lazımdı bence.
ben de çok bilgi sahibi değilim bu konuda. ama o dua... bildiğin dua yani. insan regl olunca dua edemez mantığı saçma geldi şimdi bana. bence okunur.. bak bi dene. zaten duanın içeriğini görünce anlayacaksın beni.Hiç duymadım o duayı ama şuan regl yım okuyabilir miyim bilmiyorum
Gelecegi saati biliyor musun git en guzel kiyafetini giyin parfumunu sık oglusunu giydir atin kendinizi disariya alisveris yap yiyecek icecek giysi vs. Al.
Bu gelsin sizi bulamasin arayinca da geliyoruz yoldayiz yetisicez de sanki önemli işlerin varmiş gibi yap çık karşısına mutlu pozlarla... ayaktayim güclüyüm imaji ver. Canı sıkılmazsa ben de hasat değilim. Konunun hepsini okuyamadim ama bunu yap.
Oğlunu kaybetmeyecek ki niye dik durmuyor, bu ne saçma iş , Benim oğlum böyle bişey yapsa yüzleştirir konuşurum ne yapıyorsun diye, yada gelin torunla yalnız, gider kontrol ederim, sizin Kayınvalide ya çok pısırık yada razıEşimin kız kardeşi lisede son sınıf. Kv demde oğlunu kaybetmek istemiyor
Söyle Artık canım, sende bi ana baba evladısın, seni sahipsiz görmesinler ,topla aileni arkanaAnnemin kız kardeşimin haberi var ama babama söylemedim. Belki geri döner diye .. eşimin ailesi de benim ailemin haberi yok biliyorlar.
Aynı şeyi düşünüyorumSizin ailenize şaşırdım ben eylül hanım. Yani şimdiye gelip orayı basmış olmaları lazımdı. Bu ne pişkinlik diye.sanirim aileden destek göremeyen birisiniz.zira benim babam olsaydı şimdiye eşime sopayla baya bir dövmüştü.
Çünkü zamanında benim anamı aglatirsan bende senin ananı ağlatırım demişti.
Şimdi sizin hiç mi babanız anneniz abiniz dayının amcanın yok.cok tuhaf....
+1500Iki gundur takipteyim ilk defa yaziyorum.
'Belki doner diye...' hala neyi umut ediyosunuz anlamadim. Yani donse bile bu 2 gunu tamamen silip hicbir sey olmamis gibi devam edebilecek misiniz?
Ki zaten donmeyecek, kabullenin bunu. Babaniza da soyleyin, yaniniza cagirin ailenizi. Anneniz nasil gelmedi ogrendikten sonra ben anlamadim. Allah korusun benim kizim ayni sorunlari yasayip beni arayacak, isimi gucumh birakir aninda giderdim veya benim annem olsa o da oyle yapar.
Dimdik, guclu, ayaklarinin ustunde durmak varken, neden boyle caresiz, gariban bi hava verip aciyosunuz kendinize aklim almiyor.
Dunyanin sonu degil, ilk bosanan cift siz degilsiniz, son da olmayacaksiniz.
Lutfen artik toparlanin ve bosanma surecinde alabileceginiz her seyi almaya bakin, hayatin asil gercegi bu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?