annem babam eve sokmuyooo
benim durumum biraz farklı eşim çocuklarına asla şiddet uygulamıyor hatta çocukları içi canını verir okadar çok seviyor maddi yönden evinide ihmal etmiyor ve biz sorunlarımızı çocuklarımıza yada dışarıya yansıtmıyoruz her şey çok normal dışardan bakınca eşimin sorunu yalnızca benim beni eğitmek sindirmek yemek yiyen evi temizleyen çocuklara bakan ama asla sorgulamayan konuşmayan dünyadan bi haber bir kadın olmamı istiyor bende bu tür bi kişi olmadığım için aramızda sorun çıkıyor sorunda aylarca hiç konuşmadan bir evi paylaşmamız birbirimize yokmuş gibi davranıyoruz birtür psikolojik savaş yani
Kızlara merhaba ben 10 yıllık bir beraberliğin ardından mutlu olabileceğimi sandığım çok iyi tanıdımı düşündüğüm bi evlilik yaptım ve hayatım cehenneme döndü benimle aynı problemleri yaşan arkadaşlar gelin dertleşelim
deniz lütfen açıklama yaparmısın sorununne 10 sene demekki bi insanı tanımaya yetmiyormuş
Arkadaşın konusunun fake olduğunu düşünüyorum... Temmuz 2008de bebek için uğraştığını 26 yaşında ve 2 yıllık evli olduğunu yazmış... 2-3 gün sonra Kayınvalidesi yüzünden boşanmanın eşiğinde olduğunu söyleemiş...
Ocak 2009 da sözlü olduğunu çeyiz hazırlığında olduğunu söylemiş....
Mart 2010a 10 yıllık beraberliğin ardından mutlu olacağını sandığı bir evlilk yaptığını ama şiddet gördüğünü söylemiş....
Hadi ilk mesaj doğru diyelim... Bşandı kayınvalidesi yüzünden diyelim..Ne çabuk travmanın etkisini üzerinden attı da sözlendi... Ayrıca 2 yıılık evlilikten sonra nasıl oluyor da 10 yıllık beraberliğin ardından evlilik yapabiliyor... Madem 2. kocanla 10 yıldır beraberdin ve evlendiniz... 2 yıllık ilk evliliğinde kocanı aldatıyordun.... Çünkü başka türlü 10 ıllık beraberlik ardından nasıl boşandıktan 1,5 yıl sonra evlenebilir ki insan....
Kaynanasıyla sorun yaşayıp boşanmanın eşiğinde olan bir kadın bebek için nasıl tüp bebek çalışmalarına girer onu da anlayabilmiş değilim....
bir evliliğe dayak girmişse eğer benim nezlimde o evlilik bitmiştir.
kalkıpta vah vaah canım ciğerim düzelir elbet düzelir diye moral veremem burada kimse kusura bakmasın...
yıkıcılıksa eğer yıkarım evet
anam beni elin oğlu gelsinde gebertesiye dövsün diye doğurmadı...
babamdan-anamdan bir fiske yememişim kocam oldu diye dayağına göz yumayım öylemiii...
geçin lütfen bunları nerede kaldı kadınlık gururu,onuru ?
ben direk darp raporu alıp dava açmasını öneriyorum evet.
ayrıca leydi26 bunu yapmadan önce kocan olacak pisliğin şampuanının içine bir tüp tüy dökücü krem boşaltmayı unutma...
elmi yaman beymi hadi bakalım....:dilcikar:
şiddet gördüğüm için boşanmayı , daha doğrusu yaşamayı seçmiş biriyim..şiddet görmek insanın özgüvenini kaybettiriyor.hayat anlamsızlaşıyor,,,şiddet berbat bir duygu arkadaşlar..yaşadım biliyorum.Allahım kimseye yaşatmasın,ciddi bir travma gerçekten ben şiddetin izlerini çok zor atlattım.Allahım herkesin yardımcısı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?