Eşinizi sizden kısnanan kaynanaya sahip misiniz? Malesef ben sahibim

merhaba desera, seni çok iyi anlıyorum bence sen sabırlı bi insansın bana bunların birazı yapılsa ortaya çok kötü şeyler çıkartı...sana bi arkadaş tavsiyesi al karşına kayınvalideni konuş ama ikiniz yanlız iken... rahatsızım bu durumlardan şikayetçiyim de... böyle giderse senden sogucam falan de.
eşinle bir ömür geçireceksin oda yanında olacak.böyle bir ömür geçmez güzelim. baktınki konuştuktan sonrada aynı tepkini, o zaman surat yap gülme, gitme yanına, anne falan deme, hiç konuşma
bak o zaman nasıl oluyolar.tecrübeliyimmm
allah yardımcın olsun çok üzülüyorum böyle durumlara

Saol canım, konuşmaya çalıştım birkere ama ben öyle demedim öyle yapmadım yanlış anlamışsın kasıtlı yapmadım falan demeye başladı bende konuyu ilerletemedim.
Hayırlısı.
HEPİNİZE ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. Paylaşmak çok iyi geldi. Çünkü ne eşime nede aileme bu konuda bişey anlatamıyorum.

Anlıyorum. İnsan bazen sinirlenince hiç etmeyeceği lafları ediyor.
Ben zaten sana seviyesiz demedim söylediğin sözlere dedim.
Ama sen böyle konuştukça o kadın kötü söz söylemeye daha çok cesaret buluyor.
Bak sen "bizi mi izleyeceksin" der demez karşılığında "bu gece de yapmayın" demiş.
Ne kadar çirkin...
Bir anneye yakışıyor mu hiç?
Biraz utanma, ar olmalı insanda.
En iyisi mümkün olduğunca soğuk bir ilişki kurmak.
O sana sizin odanızda yatayım deyince "olur mu öyle şey hiç yakışık almaz" deseydin
kestirip atsaydın.
Canım sen o kadınla baş edemezsin.
Onunla laf yarıştıramazsın.
Onda daha ne ağza alınmadık çirkin sözler vardır.
Sen ona karşılık vermeye kalksan bu sefer onun seviyesine düşeceksin.
En iyisi hiç ağız dalaşına girmeden kendi bildiğini okumak.

Evet canım, onda daha ne laflar var bi bilsen. En iyisi dediğin gibi.

ayy bende anlatmak istiyoruuum

düğün için alışveriş yapıyorduk, küçük görümcemin surat 5 karış, sonradan kaynanam söylüyor hep bana birşeyler alındığı için kıskanmışş.. ne bekliyorsa.. bi de 21 yaşında yani..

düğünden sonra balayına ölüdenize gittik. küçük görümcem iş yaparken.. abim beni götürmedi bi de tüm işler bana kaldı diye sitem ediyormuşş.. bende dedim gelip ortamızda yatsaydın.. :)

kaynanam bebeğimin doğumunda geldi 40 ı çıkana kadar kaldı.. neyse bu gitmeye yakın "torunmu bana ver" diyo.. dedim "olmaz ben kızımsız naparım".. ne cevap verse beğenirsiniz.. "e sizde bir tane daha yaparsınız, bir geceye bakar" :26: ,, ben utançötan kıpkırmızı, ne diyeceğimi bilemedim yaa.. var mı böyle muhabbet.

bebeğim iki aydan sonra emmeyi reddetti. bunu eşim söylemiş kaynanamlara. kaynanam arıyor "tiksindirdin mi çocuğu naaptın" , büyük görümcem ayrı aramış "yoksa sen hamilemisin, anne ikinciye hamile kalırsa sütün tadı değişir bebek emmezmiş" bir de ebe hemşire kendisi... öküz altından buzağı çıkartmakta bir numaralar.

Son düzenleme:
Hemen mesafe koyy çünkii hiç değişmiyorlar yok değişir, beni benimser , alışır , kabullenir diye bekleme sakın çünki kabullenmiyorlar..

Benim ki resmen oğlumu bana bırak gençsin 10 tane koca bulursun dedi bana yüzüme karşı..

Bunların ar damarı çatlamış canımm oğullarını kocaları sanıyorlar heralde..

Helede duL iseee eyvah eyvah..

DuL kaynananız var ise (nişanlılar) Lütfen 3-4 defa daha düşünün (bilir kişi)..

Yazdıklarınızı okuyunca yalnız olmadığımı anladım,
Benim arızalı kayınvalideciğim, ilk evlilik yıldönümüze 1 gün kala müthiş bir süprizle çıkageldi, biz de tatil planları yapıyoruz o esnada, bunu görünce ikimiz de şoka girdik tabi
Neyse eşim aldı annesini karşısına, biz yarın sabah yola çıkıyorduk, sen ablamlara git zaten bir kaç gün sonra döneceğiz dedi. Bu da aldı rezervasyon kağıtlarını karıştırdı baktı falan sonra da aman iyi tamam planınızı bozmayayım dedi çıktı gitti,
Ertesi gün otelde hayatımızın şokuyla karşılaştık, kadın, kocasıyla 2 kızını da almış, ilk uçakla bizim otele gitmiş yerleşmiş, eşim açıkça "anne bu bizim ilk evlilik yıldönümümüz başbaşa kalmak istiyoruz" dedi, kadının cevabı: "başbaşa sıkılırsınız hep birlikte eğleniriz diye geldik süpriz yaptık"

yuhhh demekten kendimi alamadımm yani sen şanslısın ki eşin cevap wermeyi biliyo. gerçi ona rağmen gelmiş yaa terbiyesizlik bu

yuhhh demekten kendimi alamadımm yani sen şanslısın ki eşin cevap wermeyi biliyo. gerçi ona rağmen gelmiş yaa terbiyesizlik bu

Yuh ki ne yuh,
Kadınla farklı şehirlerde yaşadığımız halde her tatil, özel gün, yılbaşı v.s. sektirmeden dibimizde biterdi, yalnız kalmayalım diye gece yarılarına kadar uyumazdı, yediğimiz, içtiğimiz, gezdiğimiz ne varsa burnunu sokardı, anlatsam roman olur, sonunda kendisi kaybetti ama, eşimle kavga ettiler zaten, ipler koptu, artık nerdeyse hiç görüşmüyoruz, kafam rahat, kurtulduk kendisinden.

kaynananla konuş. sen kalbi krırılır. yok şu olur bu olu diye düşünüp tepki vermesssen daha çok cesaretlenir o. sert davran. ay sen böyle kaynanalardan koru yarabbim

ne kadar ayıp yaa.kadının yaptıgına bak ya.allah yardım etsin arkadaşım.birkaç defa uyar sert bir dille.baş edemezsin

Koca desteği çok önemli tabiki. Benimki annesi üzülcek diye pek olumsuz davranmaz annesine. E dolayısıyla oda konuşmaya devam ediyor.

bizimkide aynısı diyicem ama hanımlar galiba bizim ortak özelliğimiz öyle tahmin ediyorum eşlerimiz evin tek erkek çocuğu olması mı acaba?
biz çeyizimi eşimin evne getirdiğimizde eşimde eşyalarını babasının evinden çıkarıp bizim evimize getirmişti ve annesi o gün çok ağladı hani yan yanayız ama oğlu artık o evde yaşamıycak o gün anladımki çok kıskanç yeni evlendiğimizde eşime annenin yanında bana samimi davranma demiştim kıskandığını bildiğim için ama şimdi ben sırnaşıyorum eşime ve biz gülüp eğlenirken suratını asıyorrrrrrr ve topukkkk sonra araki bulasın ne oldu niye gelmiyosun oğluna ;sen benimle ilgilenmiyosun... yani dert aynı dert

yuh artık aynı odada ne yapcakmış sen bide geceliklerinden verseydinde tam olsaydı allahım bende erkek bebek bekliyorum böyle olmak istemiyorum ya resmen beşinci boyutta yaşıyo kadın bu arada benim eşimde bir evin bir oglu ama kayın validem o konularda çok olgundun yazın tataile bile gitsek yanına ben erken kalksam bile hadi dogru onana git kocanın yanına uzan zaten bütün yıl çalışıyosun sonra kalkarsın der

Son düzenleme:
benim kaynanam da çok kıskanır nişanlıyken neler yapmadı ki...evlendikten sonra da hergün aramalar nereye gidiyoruz neler yapıyoruz merak etmeler..son vukuatı da bizde kaldığında ben işe gidince yatak odamı toplama bahanesiyle girip nedense sadece çarşafı toplamasıydı..ilkinde sessiz kaldım ertesi günde yapınca ben rahatsız oluyorum yatak odama girilmesinden dedim girmedi bidaha siz de benim çocuğumsunuz filan dedi utanarak..girme sebebi de meraktan acaba bişe yaptık mı..bana bigün eşim için abdest aldı mı dedi işe gitmeden:) ben tabi şok...eşime söyledim o da şok oldu..yaşlandıkça ayarı kaçıyor dillerinin dedi hehe..napcan gülüp geçiyosun..

Son düzenleme:
Tabi insan gülüp geçmek istiyor. Bugün eşimlede konuştuk, idare et diyor. Ya insan biyere kadar dayanıyor. Kayınvaldem ilk evlendiğimizde pazar sabahı 9 da gelir direk yatak odamıza girerdi. Ondan vazgeçti neyseki. Ama beni sinir etmek için yaptığını biliyordum. Kendi yalnız gelmezse görümcemin küçük bi kızı var onunla gelirdi. Neymiş dayısını özlemiş. Sırf ben rahatsız olayım diye.

Merhaba ben daha evlenmedim ama müstakbel kayınvalidemi biz daha arkadaşken tanıma imkanım oldu4 sene önce .Biraz mesafeli , iyi bir kadın fakat aynı ortamda olunca gözü hep üzerimde , süzüm süzüm süzüyor.Gülme krizine giricem birgün .Bari belli etme dimi :)) bir aşağı , bir yukarı ve çekmiyor gözlerini yaa,,,
İnsan doğal davranamıyor ,ben normalde çok rahatımdır.İletişimle ilgili bugüne kadar hiç sıkıntım olmadı. Birtek validenin bakışları beni ben olmaktan çıkaracak bigün heyy Allahımm
Birde küçük oğluna yani benimkine çokk düşkün , bence kendine kalsın istiyor çok beklerr ..

benim kaynanamda öyleydi. Hatta biz orda kalince hep bizimle ayni odada kaldi. Yataklarimiz karsilikli uyurduk. Bizde iki gün yanina gitmesek, hastayim hic aramiyor sormuyorsunuz diye hemen oglunu arardi. Ki benim kaynatam da kaynim da onunla birlikte yasiyorlar.
Su an cok mutlu olsa gerek, ayriliyoruz.

Allah affetsin ya ne insanlar var. İnsan kendi oğlunu bilerek böyle üzer mi..hani kınamak istemiyorum da bu kadarı da gerçekten çok üzücü ve acı.

aslında bir yerde bu toplumun gelenekse aile modelinin kısırlığından geliyor. anne eşinden yeterince doyum alamıyor ve böylece oğluna yöneliyor. oğlunu eşi yerine koyuyor bir nevi tüm sevgi ve ilgisi ona oluyor. sonra da işte böyle bağımlı saplantılı insanlar ve ilişkiler ortaya çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…