Saol canım, konuşmaya çalıştım birkere ama ben öyle demedim öyle yapmadım yanlış anlamışsın kasıtlı yapmadım falan demeye başladı bende konuyu ilerletemedim.merhaba desera, seni çok iyi anlıyorum bence sen sabırlı bi insansın bana bunların birazı yapılsa ortaya çok kötü şeyler çıkartı...sana bi arkadaş tavsiyesi al karşına kayınvalideni konuş ama ikiniz yanlız iken... rahatsızım bu durumlardan şikayetçiyim de... böyle giderse senden sogucam falan de.
eşinle bir ömür geçireceksin oda yanında olacak.böyle bir ömür geçmez güzelim. baktınki konuştuktan sonrada aynı tepkini, o zaman surat yap gülme, gitme yanına, anne falan deme, hiç konuşma
bak o zaman nasıl oluyolar.tecrübeliyimmm
allah yardımcın olsun çok üzülüyorum böyle durumlara
Böyle bir insanla yaşamak zor, sanırım siz yaşamadınız yada sakin kalmayı başardınız. Ama dedim ya anlatmadığım çok şey var. Hepsi üstüste gelince konuşma seviyesi değişiyor. Bu aralar yeni bir taktik geliştiriyorum: 'lafı değiştirme'.
Hadi hayırlısı, başka tavsiyesi olan varsa buyursun.
Evet canım, onda daha ne laflar var bi bilsen. En iyisi dediğin gibi.Anlıyorum. İnsan bazen sinirlenince hiç etmeyeceği lafları ediyor.
Ben zaten sana seviyesiz demedim söylediğin sözlere dedim.
Ama sen böyle konuştukça o kadın kötü söz söylemeye daha çok cesaret buluyor.
Bak sen "bizi mi izleyeceksin" der demez karşılığında "bu gece de yapmayın" demiş.
Ne kadar çirkin...
Bir anneye yakışıyor mu hiç?
Biraz utanma, ar olmalı insanda.
En iyisi mümkün olduğunca soğuk bir ilişki kurmak.
O sana sizin odanızda yatayım deyince "olur mu öyle şey hiç yakışık almaz" deseydin
kestirip atsaydın.
Canım sen o kadınla baş edemezsin.
Onunla laf yarıştıramazsın.
Onda daha ne ağza alınmadık çirkin sözler vardır.
Sen ona karşılık vermeye kalksan bu sefer onun seviyesine düşeceksin.
En iyisi hiç ağız dalaşına girmeden kendi bildiğini okumak.
Yazdıklarınızı okuyunca yalnız olmadığımı anladım,
Benim arızalı kayınvalideciğim, ilk evlilik yıldönümüze 1 gün kala müthiş bir süprizle çıkageldi, biz de tatil planları yapıyoruz o esnada, bunu görünce ikimiz de şoka girdik tabi
Neyse eşim aldı annesini karşısına, biz yarın sabah yola çıkıyorduk, sen ablamlara git zaten bir kaç gün sonra döneceğiz dedi. Bu da aldı rezervasyon kağıtlarını karıştırdı baktı falan sonra da aman iyi tamam planınızı bozmayayım dedi çıktı gitti,
Ertesi gün otelde hayatımızın şokuyla karşılaştık, kadın, kocasıyla 2 kızını da almış, ilk uçakla bizim otele gitmiş yerleşmiş, eşim açıkça "anne bu bizim ilk evlilik yıldönümümüz başbaşa kalmak istiyoruz" dedi, kadının cevabı: "başbaşa sıkılırsınız hep birlikte eğleniriz diye geldik süpriz yaptık"
yuhhh demekten kendimi alamadımm yani sen şanslısın ki eşin cevap wermeyi biliyo. gerçi ona rağmen gelmiş yaa terbiyesizlik bu
Ya çok sıkıldım artık kızlar. Kaynanam beni mahvediyor. Eşimi benden kıskanıyor. Biyere gitsek bende gelsem mi moduna giriyor. Hayır dersek daha o dakka hasta oluyor. Yada 5 senedir görüşmüyorsunuz ya gidin diye laf sokuyor. Evlilik yıldönümümüzde yemeğe çıktık, hastayım diyerek bizi eve çağırdı, geldik bişeyi yok, çay demlemiş hadi çay içelim diyor. Hele geçen gün, akşam bizdeydi (aynı binada oturuyoruz bu arada) geç oldu yatçaz artık, çok uykum geldi burda sizinle yatayım dedi. Eşimde diğer odadaki sobayı yakalım orda yat dedi. Ne dese beğenirsin. Yok yatarız aynı odada. Yok artık! Napçam ben ya..
Ya çok sıkıldım artık kızlar. Kaynanam beni mahvediyor. Eşimi benden kıskanıyor. Biyere gitsek bende gelsem mi moduna giriyor. Hayır dersek daha o dakka hasta oluyor. Yada 5 senedir görüşmüyorsunuz ya gidin diye laf sokuyor. Evlilik yıldönümümüzde yemeğe çıktık, hastayım diyerek bizi eve çağırdı, geldik bişeyi yok, çay demlemiş hadi çay içelim diyor. Hele geçen gün, akşam bizdeydi (aynı binada oturuyoruz bu arada) geç oldu yatçaz artık, çok uykum geldi burda sizinle yatayım dedi. Eşimde diğer odadaki sobayı yakalım orda yat dedi. Ne dese beğenirsin. Yok yatarız aynı odada. Yok artık! Napçam ben ya..
gel anne aramıza yat deseydinne insanlar var tövbe tövbe
benim kaynanamda öyleydi. Hatta biz orda kalince hep bizimle ayni odada kaldi. Yataklarimiz karsilikli uyurduk. Bizde iki gün yanina gitmesek, hastayim hic aramiyor sormuyorsunuz diye hemen oglunu arardi. Ki benim kaynatam da kaynim da onunla birlikte yasiyorlar.
Su an cok mutlu olsa gerek, ayriliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?