yazdıklarınızı okuyunca yalnız olmadığımı anladım,
benim arızalı kayınvalideciğim, ilk evlilik yıldönümüze 1 gün kala müthiş bir süprizle çıkageldi, biz de tatil planları yapıyoruz o esnada, bunu görünce ikimiz de şoka girdik tabi
Neyse eşim aldı annesini karşısına, biz yarın sabah yola çıkıyorduk, sen ablamlara git zaten bir kaç gün sonra döneceğiz dedi. Bu da aldı rezervasyon kağıtlarını karıştırdı baktı falan sonra da aman iyi tamam planınızı bozmayayım dedi çıktı gitti,
ertesi gün otelde hayatımızın şokuyla karşılaştık, kadın, kocasıyla 2 kızını da almış, ilk uçakla bizim otele gitmiş yerleşmiş, eşim açıkça "anne bu bizim ilk evlilik yıldönümümüz başbaşa kalmak istiyoruz" dedi, kadının cevabı: "başbaşa sıkılırsınız hep birlikte eğleniriz diye geldik süpriz yaptık"
Yazdıklarınızı okuyunca yalnız olmadığımı anladım,
Benim arızalı kayınvalideciğim, ilk evlilik yıldönümüze 1 gün kala müthiş bir süprizle çıkageldi, biz de tatil planları yapıyoruz o esnada, bunu görünce ikimiz de şoka girdik tabi
Neyse eşim aldı annesini karşısına, biz yarın sabah yola çıkıyorduk, sen ablamlara git zaten bir kaç gün sonra döneceğiz dedi. Bu da aldı rezervasyon kağıtlarını karıştırdı baktı falan sonra da aman iyi tamam planınızı bozmayayım dedi çıktı gitti,
Ertesi gün otelde hayatımızın şokuyla karşılaştık, kadın, kocasıyla 2 kızını da almış, ilk uçakla bizim otele gitmiş yerleşmiş, eşim açıkça "anne bu bizim ilk evlilik yıldönümümüz başbaşa kalmak istiyoruz" dedi, kadının cevabı: "başbaşa sıkılırsınız hep birlikte eğleniriz diye geldik süpriz yaptık"
Bu arada dul değil kaynanam, kayınpeder pek ilgilenmez kendisiyle ama, ilgisizlikten kocama sardı heralde.
Bir arkadaşımın kayınvalidesi de kızcağıza bebeğini emzirirken kocasının yanında ; benim göğüslerim seninkilerden güzel demiş.
Bir arkadaşımın kayınvalidesi de kızcağıza bebeğini emzirirken kocasının yanında ; benim göğüslerim seninkilerden güzel demiş.
benimlkide hep kendini benden güzel görür dogumdan sonra bana gelmiş daha 5 gün olmuş ayyy göbegin amma büyük kaldı benimkiden büyük diyo bu arada kendi 135 kilo ve boyu 155:) güldüm gectim evlenmeden önce kocamı umursamayan kadın şimdi oglu için ölüyo kocam hep dogumda elimi tuttu saolsun ben orda sancı cekiyorum o aman ben 5 tane dogurdum doguma yanlız gittim bır bır bır konuşuyo allahtan 3cümleden sonra eşim anne ya sus yada cık kızcagız burda kıvranıyo konuştugun lafa bak demişti
Benim arızalı kayınvalideciğim, ilk evlilik yıldönümüze 1 gün kala müthiş bir süprizle çıkageldi, biz de tatil planları yapıyoruz o esnada, bunu görünce ikimiz de şoka girdik tabi
Ertesi gün otelde hayatımızın şokuyla karşılaştık, kadın, kocasıyla 2 kızını da almış, ilk uçakla bizim otele gitmiş yerleşmiş, eşim açıkça "anne bu bizim ilk evlilik yıldönümümüz başbaşa kalmak istiyoruz" dedi, kadının cevabı: "başbaşa sıkılırsınız hep birlikte eğleniriz diye geldik süpriz yaptık"
bi de yeni evliylen sürekli sürekli ararlar ya akşam, bahanede, şohbenden zehirlenirsiniz diye korktuk
aynen canım ya , bizde şohben yok ama doğalgaz sebebiyle aranıyorduk ki gidip alarm taktırdık aranmamak için
kıskansın çatlasın eğer bu kadar acizse ve gelininden oğlunu kıskanacaksa,aldım işte oğluşunu oohh canıma değsinn, hiç takmayın kızlar boşwerin ya takılsın kayınvalideler öyle kendi küçük dünyalarında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?