eşinizmi çocuk sahibi olmak mı ??

bunun bana yapılmasına tahummul edemezdim çocuk verememeden daha çok koyardı

Allah allah tepkiye bak. Esinizin cocugu olmasa gidip baska adamla mantik evliligi yapar misiniz diye konuyu acan benim sanki.

Ask kolay bulunmuyor.

Sevdigim erkekle evlenmeye 10 koc adadim, iflas da etse, cocuk sahibi olamasa da, hicbiri umrumda degil, yeter ki yanimda olsun.

Evlat edinmeye ne dersiniz?

Ote yandan siz de haklisiniz. Hamilelik nasil bir sey ben de cok merak ediyorum mesela, kendi canimdan bir cocuk ben de cok isterim.Bilemedim yani, zor bir durum, bence tedaviden vazgecmeyin.

Son düzenleme:

canım yaşınız kaç? Dokudan sperm yapılma aşamasında tıp şu anda... 10 yıldır üzerinde çalışılıyor son düzlüğe girildi.Bence olmaz diye birşey yok..Benim öyle birşey başıma gelse ki; geldi de (Doktor kesinlikle çocugun olmaz tedavi ile bir ümit demişti) eşimin tepkisi 'amann çocugum senden olmadıktan sonra ne önemi var' olmuştu.. Rabbim 2 ay sonra doğal yolla gebelik sağladı.Siz birbirinize sarılın gerisi boş

Teyzem 7 senelik evliyken oldu çocuğu. onlara da olmaz demişlerdi ama Allah isteyince veriyor. İlk çocuğunun arkasından da hemen ikizleri oldu Dua edin ve eşinize destek çıkın bence..

Yeni doğmuşken bırakılan bir sürü çocuk var onlardan birine anne baba olursunuz hiç problem değil, sevdiğiniz adamı bırakmayın. ki bu onun suçu da değil.

Tabiki eşim
bende çocuk istemiyorum zaten istesemde olmaz sorunluyum eşim bunu başından beri biliyodu ve sorun etmedi kendide çocuk istemiyor artık
Yani sizinde sorununuz olabilirdi eşiniz bu yüzden sizden ayrılsaydı ne hissederdiniz
Varolmayan bişey için yanımda olandan vazgeçmem

İnş. bu tereddütünüzü sevdiğiniz kişiye yansıtmadınız çünkü emin olun hiçbirimizin tahmin edemeyeceği kadar üzgndür.

İlk cümlenizi okurken gözlerim doldu niye bilmiyorum. Ben farklı açıdan baktım, eşim mi küçük bebeğim mi diye düşündüm;tabiki öyle düşününce çocuğun yerini hiçbişe tutamaz ama kızımla hiç karşılaşmasaydım bu ikileme düşmezdim.Sevdiğiniz aşık olduğunuz kişiye sımsıkı sarılın bence.Allah büyük mutlaka bir kapı açar,o en yüce duyguyu da yaşatır inş. size :)

Dini inançlarınız nasıl bilmiyorum ama istihareyi deneyin bence. Çocuk isteğiniz çok fazlaysa evlat edinmeniz belki her açıdan daha hayırlıdır.

eşimi seviyorsam çocuğu başka yollardan yapardım. Bir sürü tedavi var, sperm bankası var. Evlatlık alabilirsin. Birde evlendiğin diğer kişiden çocuğun olacak mı garanti değil?

Ben çocuk sahibi olamıcam diye asla ayrılmazdım eşimden.
İnsanın amacı sadece neslini devam ettirmek olmamalı. Bebek sahibi olmak tek amacımız olmamalı. Bu derdi veren Allah, bunlar sınav... Eşini terkedip gidersen sınavdan geçemezsin.
Eğer kafanda en ufak ayrılma fikri bile varsa ayrıl zaten.

tatlım ne tatlı yazmışsın evet insan yanındaki canını olmayan can için üzermi ? duygularıma tercüman oldun...

Eşinizden ayrılmanızdan çok daha mantıklı bir şey. Hakaret olarak algılamışsınız. Size ters olabilir de insanın aşık olduğu adamdan ayrılmayı düşünmesindne çok daha etik bir konu. Hakaret olarak algılamayın bunu.

Tabi ki es..diyelim ki ayrildiniz ve anne oldunuz baskasindan akliniz simdiki esinizde olmayacak mi hic.hep bir yaniniz eksik kalmayacak mi.cocugu veren allah size anne olmayi nasip ederse olursunuz zaten..nasibinizde yoksa baskasindan da olmaz ki..bence esinizin yaninda olun ve asla ayrilmak istemediginizi soyleyin..tip cok ilerledi bir suru yol yontem var..

Hiç böyle bir tercih yapmadım
Ama eşim yaptı, çocuk diye deli divane olmasına rağmen, benim doğuracağım çocuğun hayaliyle mutlu olmasına rağmen; çocuğum olmayacağını öğrendiğinde, senden kıymetli değil dedi. Bazen konu açıldığında yokluyorum onu hep aynı cevabı veriyor. Geçenlerde doktorlara bu kadar itimat etme, ben Allah'a daha çok inanıyorum dedi. İçinde neler oluyor bilmiyorum sanırım bende olsam aynı şeyi yapardım, eş daha mühim

evet arkadaşlar hepinizin yorumlarını okudum herkes kendi açısından haklı ben eşimi seviyorum zaten ayrılmakta istemiyorum ama o küçücükte olsa bir ikilem beni bu konuyu açmaya sevk etti...

demekki benim kaderimde anne olmak yokmuş deyip durumu kabullenmekten ve eşime sahip çıkmaktan başka çarem yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…