başkasının çocuğunu doğurmak sorun değil derken başkasının çocuğunu doğurmak istediğimide nerden çıkardınız benim aklımda olmayan bir konuydu bu eşimin sürekli dile getirmesinden dolayı böyle bir fikre kapıldım sperm bankasıda neymiş öyle bir şey yapacağıma evlatlık alırım
ben sevdiğim adamın çocuğunu taşımak isterim diyenlerdenmisiniz...
yoksa sadece çocuk sahibi olmak için mantık evliliği yaparmısınız...
bu soruyu neden sordum çünkü çıkmazlardayım eşimin çocuğu olmayacak bunu biliyorum bana istersen ayrılabiliriz senin çocuk sahibi olma hakkını elinden almak istemiyorum dedi bir yanım onsuz yapamam diyor bir yanım asla anne olamayacağımı kabullenmeye çalışıyor....
Çok doğru..Eğer eşinizi seviyorsanız ayrılmayın.,
Evlatlık edinebilirsiniz.
Hem bir çocuğun hayatını kurtarırsınız.
başkasının çocuğunu doğurmak sorun değil derken başkasının çocuğunu doğurmak istediğimide nerden çıkardınız benim aklımda olmayan bir konuydu bu eşimin sürekli dile getirmesinden dolayı böyle bir fikre kapıldım sperm bankasıda neymiş öyle bir şey yapacağıma evlatlık alırım
ben sevdiğim adamın çocuğunu taşımak isterim diyenlerdenmisiniz...
yoksa sadece çocuk sahibi olmak için mantık evliliği yaparmısınız...
bu soruyu neden sordum çünkü çıkmazlardayım eşimin çocuğu olmayacak bunu biliyorum bana istersen ayrılabiliriz senin çocuk sahibi olma hakkını elinden almak istemiyorum dedi bir yanım onsuz yapamam diyor bir yanım asla anne olamayacağımı kabullenmeye çalışıyor....
Tabiki eşim
bende çocuk istemiyorum zaten istesemde olmaz sorunluyum eşim bunu başından beri biliyodu ve sorun etmedi kendide çocuk istemiyor artık
Yani sizinde sorununuz olabilirdi eşiniz bu yüzden sizden ayrılsaydı ne hissederdiniz
Varolmayan bişey için yanımda olandan vazgeçmem
tatlım ne tatlı yazmışsın evet insan yanındaki canını olmayan can için üzermi ? duygularıma tercüman oldun...
tatlım ne tatlı yazmışsın evet insan yanındaki canını olmayan can için üzermi ? duygularıma tercüman oldun...
ay ne güzel bi cümledir bu gözlerim doldu :85:..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?