ben sevdiğim adamın çocuğunu taşımak isterim diyenlerdenmisiniz...
yoksa sadece çocuk sahibi olmak için mantık evliliği yaparmısınız...
bu soruyu neden sordum çünkü çıkmazlardayım eşimin çocuğu olmayacak bunu biliyorum bana istersen ayrılabiliriz senin çocuk sahibi olma hakkını elinden almak istemiyorum dedi bir yanım onsuz yapamam diyor bir yanım asla anne olamayacağımı kabullenmeye çalışıyor....
bunun kararını sen vermelisin..
eşini seviyorsan neden boşanasın..
Ama anne olmayı da istiyorsan yapamam diyorsan eşini daha fazla üzmeden bitirmelisin.
evlatlık alabilirsiniz mesela..bunu da düşündünüz mü hiç ?
bu soruyu neden sordum çünkü çıkmazlardayım eşimin çocuğu olmayacak bunu biliyorum bana istersen ayrılabiliriz senin çocuk sahibi olma hakkını elinden almak istemiyorum dedi bir yanım onsuz yapamam diyor bir yanım asla anne olamayacağımı kabullenmeye çalışıyor....
evet düşündük cnm eşim evlatlık almak istemiyor...
bende evlatlık alma psikolojisi yok şu anda belki ilerde fikrimiz değişirse
Banada doktorlar asla çocuğun olamaz erken menopoza giriyorsun dedi ve bende istersen ayrılalım dedim eşime .eşim bana sıkıcı sarıldı biz elimizden geleni yapalım doktora gidelim olmazsa anneye babaya ihtiyacı olan çocuk çok evlatlık alırız yeter ki sen yanımda ol dedi ama çok şükür hamile kaldım eşimin de desteğiyle dünyalar tatlısı bir kızım var . Sen duanı esirgeme yer gök duayla kurulmuş inan eşine en büyük kötülüğü yaparsın yaşayan bilir.
Kendinizi kötüye negatife şartlandırmayın lütfen.. Tamam toz pembe hayaller kurup havalarda uçun da demiyorum ancak söz vucud bulur derler. Rabbim ol derse olur herşey..evet arkadaşlar hepinizin yorumlarını okudum herkes kendi açısından haklı ben eşimi seviyorum zaten ayrılmakta istemiyorum ama o küçücükte olsa bir ikilem beni bu konuyu açmaya sevk etti...
demekki benim kaderimde anne olmak yokmuş deyip durumu kabullenmekten ve eşime sahip çıkmaktan başka çarem yok...
ay mesajı okuyunca benimde sımsıkı sarılasım geldi size. Rabbim evladınızı size bağışlasın
Kendinizi kötüye negatife şartlandırmayın lütfen.. Tamam toz pembe hayaller kurup havalarda uçun da demiyorum ancak söz vucud bulur derler. Rabbim ol derse olur herşey..
Yoksa sadece çocuk sahibi olmak için mantık evliliği yaparmısınız...
Bu soruyu neden sordum çünkü çıkmazlardayım eşimin çocuğu olmayacak bunu biliyorum bana istersen ayrılabiliriz senin çocuk sahibi olma hakkını elinden almak istemiyorum dedi bir yanım onsuz yapamam diyor bir yanım asla anne olamayacağımı kabullenmeye çalışıyor....
şu sorunun cevabını merak ettim
senin çocuğun olmasaydı, eşine sen deseydin istersen ayrılalım diye
eşin sana ne derdi sence
bunu gerçekten merak ettim
seni bırakırmıydı, senin yanındamı olurdu?
Tabi ki eş..
Sende aynı durumda olabilirdin..
İyi düşün derim..
Ki bazen doktorların asla dediği şey bile sürpriz olabiliyor
Mucize bi çocuk dünyaya geliyor
Herkeste olacak diye bişey yok ama şahit olduğum oldu böylesine de
İyi günde kötü günde, hastalıkta sağlıkta diye söz verdiğinizi unutmayın lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?