- 16 Ekim 2010
- 1.047
- 36
- 158
canım ne kadar güzel anlatmışsın rabbim sana sağlık hoşluk evladına hayırlı uzun ömürler versinBen 15 yaslarindaydim,kontrole gittigim butun doktorlar "senin asla cocugun olmaz" dedi.
Esimle tanistik. Nisanlandik ve esime " benim cocugum olmayacsk,doktorlar bana boyle boyle dedi" dedim. Benim kansizligimda var ve vucudum kendi kanimi yok ettigi icin (bagirsagimda ve midemde sizinti oldugundan) ve de pko lu,sol tupumun tikali,yumurta tembelliginden kaynaklanan problemlerim vardi bir de uzerine tuylenmeden dolayi ictigim hormon ilacinin kisirlastirdigini da ogrenerek.....
"Sonucta yarin cocuk isteyeceksin ve o duygudan mahrum kalacaksin" dedim. Onun tek bir sozu"ayni durumda ben olsam sen beni birakir miydin?sonucta biz once birbirimizi severek evleniyoruz,ayni yastiga baskoymak icin ve hastalikta saglikta diyoruz, bir cocuk icin senden vazgececegimi dusunme,tup ilerledi olmadi evlatlik aliriz" demisti.
Evlendik ve korunmayi biraktigim ay hamile kaldim,dusukle sonuclandi sonrasinda klomen kullandigim ilk ay hamile kaldim ve bir evladim var.
Esim benden bir cocuk icin vazgecmedi ama or.....lar icin vazgecti.
Etrafimda o kadar cok yasayan insanlar var ki cocugun olmaz denip cocugu olanlara ya da hicbir sorun tokken iki tarafli yillarca cocugu olmayanlara....
Esinle de adamakilli konus. Bu tur konusmalarin beni cok uzuyor felan de....
Derdi veren Rabb im dermaninida verir insallah. Belki de senin bu hayatta ki sinavindir. Ama suna inan ki Rabb im istemedikce yaprak bile kipirdamaz.....
Ben 15 yaslarindaydim,kontrole gittigim butun doktorlar "senin asla cocugun olmaz" dedi.
Esimle tanistik. Nisanlandik ve esime " benim cocugum olmayacsk,doktorlar bana boyle boyle dedi" dedim. Benim kansizligimda var ve vucudum kendi kanimi yok ettigi icin (bagirsagimda ve midemde sizinti oldugundan) ve de pko lu,sol tupumun tikali,yumurta tembelliginden kaynaklanan problemlerim vardi bir de uzerine tuylenmeden dolayi ictigim hormon ilacinin kisirlastirdigini da ogrenerek.....
"Sonucta yarin cocuk isteyeceksin ve o duygudan mahrum kalacaksin" dedim. Onun tek bir sozu"ayni durumda ben olsam sen beni birakir miydin?sonucta biz once birbirimizi severek evleniyoruz,ayni yastiga baskoymak icin ve hastalikta saglikta diyoruz, bir cocuk icin senden vazgececegimi dusunme,tup ilerledi olmadi evlatlik aliriz" demisti.
Evlendik ve korunmayi biraktigim ay hamile kaldim,dusukle sonuclandi sonrasinda klomen kullandigim ilk ay hamile kaldim ve bir evladim var.
Esim benden bir cocuk icin vazgecmedi ama or.....lar icin vazgecti.
Etrafimda o kadar cok yasayan insanlar var ki cocugun olmaz denip cocugu olanlara ya da hicbir sorun tokken iki tarafli yillarca cocugu olmayanlara....
Esinle de adamakilli konus. Bu tur konusmalarin beni cok uzuyor felan de....
Derdi veren Rabb im dermaninida verir insallah. Belki de senin bu hayatta ki sinavindir. Ama suna inan ki Rabb im istemedikce yaprak bile kipirdamaz.....
Öylemi , bende bazen düşünüyorum
Allahın cezası benimde eski eşim beni başka bir karı için bırakmıştıda
ah diyorum Allahım bana biraz az merhamet verseydinde o zaman cocugumuz olmayacagını öğrendiğim o zaman şunun kıçına tekmeyi sallasaydım görseydi o gününü diyorum ama iş işten geçti
herşeye rağmen aşık oldu ve giti , gidiş o gidiş dahada dönmedi .
Bende bazen diyorum Allahım tövbe estafurullaha caba hak etmediği içinmi onun bu özelliğini aldın elinden yani üreme özelliğini , tövbe tövbe
4 sene bitti aramasın zaten ama bir kere arasaydıda ona cocugu göstermeyen ben olsaydım
enayı yerine konulduk
ben sevdiğim adamın çocuğunu taşımak isterim diyenlerdenmisiniz...
yoksa sadece çocuk sahibi olmak için mantık evliliği yaparmısınız...
bu soruyu neden sordum çünkü çıkmazlardayım eşimin çocuğu olmayacak bunu biliyorum bana istersen ayrılabiliriz senin çocuk sahibi olma hakkını elinden almak istemiyorum dedi bir yanım onsuz yapamam diyor bir yanım asla anne olamayacağımı kabullenmeye çalışıyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?