ben sevdiğim adamın çocuğunu taşımak isterim diyenlerdenmisiniz...
yoksa sadece çocuk sahibi olmak için mantık evliliği yaparmısınız...
bu soruyu neden sordum çünkü çıkmazlardayım eşimin çocuğu olmayacak bunu biliyorum bana istersen ayrılabiliriz senin çocuk sahibi olma hakkını elinden almak istemiyorum dedi bir yanım onsuz yapamam diyor bir yanım asla anne olamayacağımı kabullenmeye çalışıyor....
çocuk sahibi olmanın başka yollarıda var.eşinin seni aynı sebepden terketmesini istermiydin bunu düşün. çocuk olacaksa eşimden olmalı çoksevdiğim adamdan. ondan olmayacaksa varsın olmasın.başka yollar düşünün ayrılmay düşünmekdense.
çocuk sahibi olmanın başka yollarıda var.eşinin seni aynı sebepden terketmesini istermiydin bunu düşün. çocuk olacaksa eşimden olmalı çoksevdiğim adamdan. ondan olmayacaksa varsın olmasın.başka yollar düşünün ayrılmay düşünmekdense.
Günümüzde tüp bebek te oldukça yaygın
Benim eniştem içinde asla denmişti
Ablamla beraber tüp bebek denediler
İkizleri oldu çok şükür
Asla dendiği için de korunmuyorlardı
1 yıl sonra ikizlere sürpriz bi kardeş geldi
Allah ol desin yeter ki
bu soruyu neden sordum çünkü çıkmazlardayım eşimin çocuğu olmayacak bunu biliyorum bana istersen ayrılabiliriz senin çocuk sahibi olma hakkını elinden almak istemiyorum dedi bir yanım onsuz yapamam diyor bir yanım asla anne olamayacağımı kabullenmeye çalışıyor....
Yoksa sadece çocuk sahibi olmak için mantık evliliği yaparmısınız...
Bu soruyu neden sordum çünkü çıkmazlardayım eşimin çocuğu olmayacak bunu biliyorum bana istersen ayrılabiliriz senin çocuk sahibi olma hakkını elinden almak istemiyorum dedi bir yanım onsuz yapamam diyor bir yanım asla anne olamayacağımı kabullenmeye çalışıyor....
Esasinda bir kadin cocuk sahibi olma gudusuyle yaratilmistir. Yani sevgi bile buna aractir. Idealimizdeki cocuga uygun genetik miras verecek adamlara asik oluruz mesela. Talebin cok manasiz degil. Ama su var, sirf cocuk sahibi olup ego rahatlatmak icin sevdigi adami birakmak korkunc bisey. Hem de bu devirde. Teknoloji gun gun gelisiyor. Illa ki bulunur yolu. En kotu gidin kibrista sperm bankasindan koydurun madem baskasinin cocugunu dogurmak sorun degil senin icin. En azindan gidip evlenmemis olursun mantik (mantiksizlik) evliligiyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?