Eşiyle evde yabancı gibi yaşayanlar

malesef o denklem her zaman tutmuyor.. cocugu bir misyon icin yaptiginda ise yaramiyor. cocuga da yazik size de..

o cocugun dogacagi varmis kader cizgisinde.. evlat en guzel nimetlerden.. onu dert etmeyin ama.. esinize cozum bulun, bulamazsaniz ayrilin. ömür törpüsü anca böyle tipler.
Haklisiniz tekrar tekrar konuşmayı deneyeceğim. Sonra babasından yardım isteyeceğim o tarafsız bakış açısıyla sorun çözen biri. Daha önce ablasıyla konuştum o da emek verdi ama fayda etmedi.

Çok aradın mı bu odunu ?

Zor bir durum.

Keşke çocuk için acele etmeseydin.

Ayrılmadan önce bir aile terapisti deneyin belki işe yarar.

Ya da en azından ilerde ben Elimden geleni yaptım dersiniz.

Belki bu düşünce yanlış gelecek size ama akrabalarımda ailemde boşanma durumunu yaşayan kimse yok bana kötü gözle bakacaklar diyr düşünüyorum özellikle akrabalar. Annemler her durumda arkamda olurlar. Bu duruma üzülürler yine de her konuda arkamda olurlar. Tek korkum onları üzmek ve elalem ne der biliyorum çok yanlış düşünüyorum

Çok haklısınız çünkü hayatı şu anda onlar olmuş. Sanki evde kızımla ben aracım elektironik eşyalar amaç.

3. ayda çocuk, artık köylerde bile belki yolunda gitmez evlilik diye 3. ayda çocuk yapmıyorlar.
Zaten öncesinden bizim 3 yıllık birlikteliğimiz vardı. Maalesef insan tanıdığını düşünüyor. Ve düzeltmek için her yolu deniyor

Annem her zaman kendinden 5 yaş büyüğüyle evlen belki denk olur erkekler geç olgunlaşır der :)

Kendimi ailesine yakın hissedemiyorum ve bunu yapan sensin diye söyledim. Ben ailemle yanında hoparlör açık şekilde konuşurum özellikle hatasını fark etsin diye. Ekonomik şiddete gelince kesinlikle haklısınız. Bunu nasıl yoluna koyacağımı bilmiyorum.

Aile terapisti deneyiminiz var mı acaba gerçekten işe yarıyor mu. Çünkü ben her yolu denemeye hazırım.

Evet bağımlı zaten bunu kendi ailesi de kabul ediyor. Bilgisayar öğretmenliği mezunu ama atanamadığı için şu anda polis. Yine de benim işim bu kendimi geliştirmem lazım diyor ve kapanıyo saatlerce hayatı teknolojiden ibaret sanıyor. Geçen gün dedi bak araştır bilgisayarla ilgilenen çoğu
Kişi bağımlı ve asosyaldir. Bunu kabul ediyor yani. Ama destek almayı hiç düşünmez

Boşanmak için aldatma, şiddet ya da hakaret şart değildir. Eğer o evlilikte kendinizi yalnız hissediyorsanız bu da boşanmak için geçerli bir sebeptir bence.
Çook araştırdım evet bu da geçerli bi sebepmiş boşanmak için.

Aileniz siz mutluysanız mutlu olur. Bilseler şu yaşadıklarınızı sizi 1 dk koymazlar orda belki de.

Aileniz siz mutluysanız mutlu olur. Bilseler şu yaşadıklarınızı sizi 1 dk koymazlar orda belki de.
Kesinlikle öyle. Üzülürler ama asla bunu yaşamama da izin vermezler arkamda olurlar. Yine de kendi istediğim biriyle yaptığım evlilik için onların üzülmesini yıpranmasını istemiyorum

Evliliginiz cok yeni, her evlilikte bir alisma süreci olur. Keske cocuk icin biraz bekleseydiniz. İkinci olarak da oyun bagimliligi ile ilgili ailesinden yardim istemenizi yanlis buldum. Esler sorunlarini beraber cözmeli, ilk ailelerimiz elbette kiymetli ama yeni bir aile kuruyoruz. Esinizle öncelikle ciddi bir konusma yapin. Yalniz bunu yaparken sen söylesin böylesin diye suclayici dille degil de söyle yaptiginda böyle hissediyorum gibi anlatin. O sizi anlayip kendi cabasiyla bir seyleri düzeltmeye calisir diye düsünüyorum. Olmazsa cift terapisi de alabilirsiniz. Sorunlariniz asilamaz seyler degil bence. İnsallah her sey yoluna girer

Siz de annesiniz.
Birgün evladınız evlense ama mutsuz olsa, siz üzülmeyin diye o evliliğe katlansa bir anne olarak ne düşünürsünüz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…