Adamın kendi yazmıştırMerhabalar.
Gece bir gram bile uyumadan sabahı zor ettim .
Acaba gördüklerim gerçek mi ,yoksa aklım mı bana oyun yapıyor ? dedim.
Akşam yatmadan evvel içim de aşırı bir huzursuzluk vardı. Hatta kuruntu yapıyorum diye kendime kızıyordum.
Sonrasında instagramıma bir girip bakayım dedim. Bir baktım gelen kutumda bir tane istek mesaj. Açıp bakmamla şok olmam bir oldu.
Eski eş kişisinin (böyle demek bile istemiyorum) sevgilisi olduğunu hatta yakında nişanlanacaklarını söyleyen bir fake hesap.
Ben tabi şok geçirdim. Bana yazdığı şey şu şekildi ; Biz x ile yeni bir yola girmek üzereyiz. Bu kadar mükemmel bir adamda çok derin yaralar açmışsın. Ben neden boşandığınızı anlayamadım. Çünkü bu adam gerçekten karakterli ve çok kaliteli. Bundan sonra ki hayatımız da lütfen hiç bir etkin olmasın.
Mesajı okumamla mesajı silip engeli basmam bir oldu. Sonrasında neden engelledim ve sildim diye kendime kızdım. Çünkü mesajda gitmiş oldu.
Sizce burada ki amaç ne ? Acaba bu kişi gerçek mi ? Çünkü eski eş kişisi boşanırken bir adım bile atmak istemedi. Yalandan bir kez boşanmayalım dedi o kadar. Bunu yapan gerçekten nişanlısıysa amacı nedir ?
Çok kötü hissediyorum kendimi. Çünkü ben nişanlandım zaten ve yoluma devam ediyorum. Hem de bu kişilerle alakam hiç bir şekilde yok.
Acaba engeli kaldırıp mesaj mı atsam ? Ama bunu da nişanlım öğrenirse çok ciddi tepki verir.
Okuyan herkese teşekkür ederim ...
kim aklında soru işareti var neden boşandiginiza dair . belki anlatırsın diye yazdı benceBenlik bir durum yok elbette ama bunu yapmakta ki amaç nedir ? 2sene olacak zaten ben bir haberim kendisinden. Ne demeye bir kadın gidip böyle bir mesaj atar ki ?
Aslında bende kendi içimde çok büyük savaşlar verdim. Nasıl yaparım ? Sonrasında ne olur ? Acaba hayatıma yeniden devam edebilir miyim ? Bunları çok düşündüm. Sonra ben ailemle bir tatile çıktım. Tabi o ara sürekli boşanmayı düşünüyorum. Sabaha kalktım annem gülen yüzüyle beni öpüyor, babam şarkılar türküler söylüyor, kardeşlerim hadi abla şuraya gidelim , buraya gidelim diyor...Nasıl cesaret ettiniz boşanmak için o cesaretten bende istiyorum
Aslında dert değil de paylaşmak istedim . Yoksa onun hayatımda zerre kadar yeri bile olamaz.Arkadasim sen suan neden dert edip taktin bu kadar onu anlamadim biraksana allah aşkina gül geç bitmis gitmis.O da yoluna baksin sende nisanlanmissin zaten hic bunlari dert etme hic bir sekilde geri iletisime gecme yoksa elindekinden de olursun
Biz boşanırken kılını bile kıpırdatmadı. O yüzden şu an ne dese bana boş geliyor. Pişman olacağını zaten biliyordum , çünkü ben ona kötü hiç bir şey yapmadım. Kendisi de bunu itiraf etti. Ben zaten yeni bir instagram aldım ve yeni bir numara. Onlarla asla alakam olamaz. Hepsini insta alır almaz engelledim.Keske ekran resmını alsaydınız.Bana kalırsada boşver.Nişanlısın mutlusun yoluna bak.Zaten hayırlı bı ınsan olsaydı boşanmazdın.Yuvasına sana sahıp cıkardı.Çoluk çocuga karısırdınız.Boşver o yuzden.Bende bakıodum ınstagramda arastırıodum baba evıne geldım ne aradılar ne sordular bı baktımkı torunlarına dogum gunu yapmışlar.Onkadsr aglamıştımkı.Dünden razıymış adamlar.Ben allaha havale ettım .Zerresını bıle gormek ıstemıom.Uzaktan yakından tanıdıgım herkese engelı bastım.Sende ole ysp.Ama nısanlına doyle bu durumu.Donra ogrenır fln nıye anlatmadın der.
Teşekkür ederimMuhtemelen bunu yapan eski eş kişisi :)
Hazımsızlık yapmış onda senin yoluna bakman. Ortalığı karıştırma derdine düşmüş.
Prim verme. Yoluna bak. Tadını kaçırma.
Bunu okumamisim.o zaman eski esiniz yapmis..Bana boşanırken dedi ki ; ben bundan sonra kimseyle olmayacağım ama sen olursan bunu da normal karşılamayacağım. Seni asla rahat bırakmam dedi. Ama karakterini bildiğim için asla bir şey yapamayacağını da biliyorum. Ödlek , korkak ve son derece dönektir !
Zaten eğer nişanlısı yaptıysa bile, tam birbirlerine denklermiş. Onu görmüş oldumAy bise dicem ama eger mesajı yazan o kisinin yeni nisanlisiyla cok ezikce degil mi?
Benim aklıma biseyi getirtti bu olay
Yok nişanlım bu topa asla girmez . Farz edin ki gidip eski eş kişisine -sevgilini al başımdan dedim. O da ne sevgilisi sevgilim yok vs dedi... Ortaya anında çıkar ve anında bırakırım. Nişanlım çok kaliteli bir insan. Boşanmam hakkında 1kere olsun sormadı bile...Sizin nisanliniz yaptirmis olamaz degil mi? Bilmiyorum yorumlari okumadim sadece ilk sayfayi okudum. Belki konusuldu bunun uzerine de.
Cok sevindim adiniza insallah cok mutlu olursunuz. Eski ese cok sinir oldum. Cok ucuz seyler bunlar. Bence kesinlikla nisanlacagi kisi filan degil.karakteri cok bozuk olmadigi surece bir kadinin boyle bir sey yapacagini sanmiyorum. Insallah sizi rahatsiz edecek seyler yapmaz. Nisanliniza da anlatsaniz bir dert atlatmasaniz bir dert. Tekrar boyle bir sey yaparsa ya da ona sacma sapan seylerle ulasirsa sana zamaninda niye anlatmadin diye kızar mi acaba? Ama anlatsan bu defa da huzursuz olacak. Sinir oldum eski eseYok nişanlım bu topa asla girmez . Farz edin ki gidip eski eş kişisine -sevgilini al başımdan dedim. O da ne sevgilisi sevgilim yok vs dedi... Ortaya anında çıkar ve anında bırakırım. Nişanlım çok kaliteli bir insan. Boşanmam hakkında 1kere olsun sormadı bile...
Aklınca beni zor duruma sokacak. En sevdiği şeydir Ali cengiz oyunları. Tam bir asalak kendisi. Allaha havale ettim. Bir daha böyle bir şey olursa ekran alıp , savcılığa baş vuracağım .Cok sevindim adiniza insallah cok mutlu olursunuz. Eski ese cok sinir oldum. Cok ucuz seyler bunlar. Bence kesinlikla nisanlacagi kisi filan degil.karakteri cok bozuk olmadigi surece bir kadinin boyle bir sey yapacagini sanmiyorum. Insallah sizi rahatsiz edecek seyler yapmaz. Nisanliniza da anlatsaniz bir dert atlatmasaniz bir dert. Tekrar boyle bir sey yaparsa ya da ona sacma sapan seylerle ulasirsa sana zamaninda niye anlatmadin diye kızar mi acaba? Ama anlatsan bu defa da huzursuz olacak. Sinir oldum eski ese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?