Eski eşin nişanlanacağı kişiden gelen mesaj!

Eski eşiniz atmıştır diye düşünüyorum. Nişanlandıgonızı farkettiyse kendini unutturmamak için, onun hakkındaki düşüncelerinizi anlayabilmek içindir. Yoksa neden fake hesap olsunki nişanlısı olacaksa mutlaka ismini ilerde ögren bilirsiniz zaten.

Arkadasim sen suan neden dert edip taktin bu kadar onu anlamadim biraksana allah aşkina gül geç bitmis gitmis.O da yoluna baksin sende nisanlanmissin zaten hic bunlari dert etme hic bir sekilde geri iletisime gecme yoksa elindekinden de olursun

Keske ekran resmını alsaydınız.Bana kalırsada boşver.Nişanlısın mutlusun yoluna bak.Zaten hayırlı bı ınsan olsaydı boşanmazdın.Yuvasına sana sahıp cıkardı.Çoluk çocuga karısırdınız.Boşver o yuzden.Bende bakıodum ınstagramda arastırıodum baba evıne geldım ne aradılar ne sordular bı baktımkı torunlarına dogum gunu yapmışlar.Onkadsr aglamıştımkı.Dünden razıymış adamlar.Ben allaha havale ettım .Zerresını bıle gormek ıstemıom.Uzaktan yakından tanıdıgım herkese engelı bastım.Sende ole ysp.Ama nısanlına doyle bu durumu.Donra ogrenır fln nıye anlatmadın der.

Adamın kendi yazmıştır

Benlik bir durum yok elbette ama bunu yapmakta ki amaç nedir ? 2sene olacak zaten ben bir haberim kendisinden. Ne demeye bir kadın gidip böyle bir mesaj atar ki ?
kim aklında soru işareti var neden boşandiginiza dair . belki anlatırsın diye yazdı bence

Nasıl cesaret ettiniz boşanmak için o cesaretten bende istiyorum
Aslında bende kendi içimde çok büyük savaşlar verdim. Nasıl yaparım ? Sonrasında ne olur ? Acaba hayatıma yeniden devam edebilir miyim ? Bunları çok düşündüm. Sonra ben ailemle bir tatile çıktım. Tabi o ara sürekli boşanmayı düşünüyorum. Sabaha kalktım annem gülen yüzüyle beni öpüyor, babam şarkılar türküler söylüyor, kardeşlerim hadi abla şuraya gidelim , buraya gidelim diyor...
Ben bir baktım ki hayat böyle bir şey . Güzelliklerle dolu. Ben neden sürekli mutsuz olayım ki ? Tatil dönüşünde geç bir karar da olsa boşandım. Allahıma binlerce şükür olsun ki boşanmışım. Sonrasında hayat bana hiç beklemediğim güzelliklerle geldi .sizin probleminiz nedir diyeceğim ama bu soruyu da sormak istemiyorum. Yüksek ihtimalle eşiniz sizi hiç mutlu edemiyor ve sürekli bir sorun çıkartıyordur.

Aslında dert değil de paylaşmak istedim . Yoksa onun hayatımda zerre kadar yeri bile olamaz.

Biz boşanırken kılını bile kıpırdatmadı. O yüzden şu an ne dese bana boş geliyor. Pişman olacağını zaten biliyordum , çünkü ben ona kötü hiç bir şey yapmadım. Kendisi de bunu itiraf etti. Ben zaten yeni bir instagram aldım ve yeni bir numara. Onlarla asla alakam olamaz. Hepsini insta alır almaz engelledim.

Muhtemelen bunu yapan eski eş kişisi :)
Hazımsızlık yapmış onda senin yoluna bakman. Ortalığı karıştırma derdine düşmüş.
Prim verme. Yoluna bak. Tadını kaçırma.

Ay bise dicem ama eger mesajı yazan o kisinin yeni nisanlisiyla cok ezikce degil mi?
Benim aklıma biseyi getirtti bu olay

Sizin nisanliniz yaptirmis olamaz degil mi? Bilmiyorum yorumlari okumadim sadece ilk sayfayi okudum. Belki konusuldu bunun uzerine de.

Bunu okumamisim.o zaman eski esiniz yapmis..

Sizin nisanliniz yaptirmis olamaz degil mi? Bilmiyorum yorumlari okumadim sadece ilk sayfayi okudum. Belki konusuldu bunun uzerine de.
Yok nişanlım bu topa asla girmez . Farz edin ki gidip eski eş kişisine -sevgilini al başımdan dedim. O da ne sevgilisi sevgilim yok vs dedi... Ortaya anında çıkar ve anında bırakırım. Nişanlım çok kaliteli bir insan. Boşanmam hakkında 1kere olsun sormadı bile...

Cok sevindim adiniza insallah cok mutlu olursunuz. Eski ese cok sinir oldum. Cok ucuz seyler bunlar. Bence kesinlikla nisanlacagi kisi filan degil.karakteri cok bozuk olmadigi surece bir kadinin boyle bir sey yapacagini sanmiyorum. Insallah sizi rahatsiz edecek seyler yapmaz. Nisanliniza da anlatsaniz bir dert atlatmasaniz bir dert. Tekrar boyle bir sey yaparsa ya da ona sacma sapan seylerle ulasirsa sana zamaninda niye anlatmadin diye kızar mi acaba? Ama anlatsan bu defa da huzursuz olacak. Sinir oldum eski ese

Aklınca beni zor duruma sokacak. En sevdiği şeydir Ali cengiz oyunları. Tam bir asalak kendisi. Allaha havale ettim. Bir daha böyle bir şey olursa ekran alıp , savcılığa baş vuracağım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…