- 21 Ağustos 2015
- 32.120
- 97.500
- 598
- 38
mesaji atan nisanlisi değil eski eşin nisanlisi olsaydi neden kendi hesabindan sana mesaj atmaya çekinsin siz çekinirmiydiniz???
kafanizi karistirip moralinizi bozmak icin yapilmis ali cengiz oyunlari bunlar
bence sevinjn çunku eski eşiniz nisanli ve mutlu olduğunuz icin kuduruyor bence suan
Zaten kesinlikle onun farkında olduğuna eminim.Hiç takma cevapta yazma bunu yapan her kimse umursanmadığını görüp kudursun
Sildikten sonra keşke bir ekran görüntüsü alsaydım dedim.Mesajı silmeseydiniz iyi olurdu ilerde işinize yarama ihtimali olabilirdi ama asla asla cevap yazmayın . Belki de eski eş kişisi kendi yapmıştır illede nişanlısı yapmış diye bişey yok hatta belli ki siz nisanlisiniz diye içine batmış kendini övmek için yapmış diye düşündüm. Yani ben böyle bi adamla nisanlansam zaten boşanmış olan eşine niye yaziyim ne amaçla yaziyim hem de boşandığı adamı övmek için
Eğer mesajı kadın attıysa şöyle düşünürüm; sanırım överek benden tam tersini duymak istiyor.Ayrıca bi kadın böyle yazmaz erkegini kiskanir gosteriye sunmaz şöyleydi böyleydi diye üstelik daha önce hayatında evlilik geçirmiş bir erkeği
Yani hangi kadın böyle yapar ben hayatta yapmam hiçbir gerçeklik payı yok mantıkla beraber
Komik ama seni kiskaniyo ve nasıl böyle kaliteli bir adamı kacirmissin derken bilinc dışı farkında olmadan seni nasıl kacirdigina yaniyo
Tiye bilr alma sinir bile olma gül gec
Güzel kardeşim bayanın amacı ney bilemem ama bildiğim tek şey var oda senin yuregini bulandırmak kafanı karıştırmak kendi suclu hissetirmek olabilir belkide sen cevap verse idin emin ol o bayan aaa bana neler yapyı neler etti diye seni suçlamaya kendini ayy masum melek eski esi ortayı karıstıyor pozisyonuna sokabilirdi seni konunun içine cekmelerine izin verme.. dilerim hayatındaki insanla yeni çıktıgın yolda çokkkk mutlu olursun herşey gönlünce olsunMerhabalar.
Gece bir gram bile uyumadan sabahı zor ettim .
Acaba gördüklerim gerçek mi ,yoksa aklım mı bana oyun yapıyor ? dedim.
Akşam yatmadan evvel içim de aşırı bir huzursuzluk vardı. Hatta kuruntu yapıyorum diye kendime kızıyordum.
Sonrasında instagramıma bir girip bakayım dedim. Bir baktım gelen kutumda bir tane istek mesaj. Açıp bakmamla şok olmam bir oldu.
Eski eş kişisinin (böyle demek bile istemiyorum) sevgilisi olduğunu hatta yakında nişanlanacaklarını söyleyen bir fake hesap.
Ben tabi şok geçirdim. Bana yazdığı şey şu şekildi ; Biz x ile yeni bir yola girmek üzereyiz. Bu kadar mükemmel bir adamda çok derin yaralar açmışsın. Ben neden boşandığınızı anlayamadım. Çünkü bu adam gerçekten karakterli ve çok kaliteli. Bundan sonra ki hayatımız da lütfen hiç bir etkin olmasın.
Mesajı okumamla mesajı silip engeli basmam bir oldu. Sonrasında neden engelledim ve sildim diye kendime kızdım. Çünkü mesajda gitmiş oldu.
Sizce burada ki amaç ne ? Acaba bu kişi gerçek mi ? Çünkü eski eş kişisi boşanırken bir adım bile atmak istemedi. Yalandan bir kez boşanmayalım dedi o kadar. Bunu yapan gerçekten nişanlısıysa amacı nedir ?
Çok kötü hissediyorum kendimi. Çünkü ben nişanlandım zaten ve yoluma devam ediyorum. Hem de bu kişilerle alakam hiç bir şekilde yok.
Acaba engeli kaldırıp mesaj mı atsam ? Ama bunu da nişanlım öğrenirse çok ciddi tepki verir.
Okuyan herkese teşekkür ederim ...
Belli ki takip ediyo ve belli ki mutsuz bunu yazan x eş kişisi ise de mutsuz gerçekten nişanlısı varsa ve o yazdıysa o da mutsuz yoksa niye takip etsinSildikten sonra keşke bir ekran görüntüsü alsaydım dedim.
Bu arada fake hesabını da kapatmış. Ne gereksiz bir tip bu yahu...
Yıllarca nasıl çekmişim?
Iki ihtimali de düşün. Birincisi gerçek olsun hesap. Gerçekten nişanladıysa ve o kişi sana böyle bir mesaj attıysa eski eş kendini temize çıkarmak için seni kötülemiş hatta hâlâ onun peşinde olduğunu söylemiştir.Merhabalar.
Akşam yatmadan evvel içim de aşırı bir huzursuzluk vardı. Hatta kuruntu yapıyorum diye kendime kızıyordum.
Sonrasında instagramıma bir girip bakayım dedim. Bir baktım gelen kutumda bir tane istek mesaj. Açıp bakmamla şok olmam bir oldu.
Eski eş kişisinin (böyle demek bile istemiyorum) sevgilisi olduğunu hatta yakında nişanlanacaklarını söyleyen bir fake hesap.
Ben tabi şok geçirdim. Bana yazdığı şey şu şekildi ; Biz x ile yeni bir yola girmek üzereyiz. Bu kadar mükemmel bir adamda çok derin yaralar açmışsın. Ben neden boşandığınızı anlayamadım. Çünkü bu adam gerçekten karakterli ve çok kaliteli. Bundan sonra ki hayatımız da lütfen hiç bir etkin olmasın.
Mesajı okumamla mesajı silip engeli basmam bir oldu. Sonrasında neden engelledim ve sildim diye kendime kızdım. Çünkü mesajda gitmiş oldu.
Sizce burada ki amaç ne ? Acaba bu kişi gerçek mi ? Çünkü eski eş kişisi boşanırken bir adım bile atmak istemedi. Yalandan bir kez boşanmayalım dedi o kadar. Bunu yapan gerçekten nişanlısıysa amacı nedir ?
Çok kötü hissediyorum kendimi. Çünkü ben nişanlandım zaten ve yoluma devam ediyorum. Hem de bu kişilerle alakam hiç bir şekilde yok.
Acaba engeli kaldırıp mesaj mı atsam ? Ama bunu da nişanlım öğrenirse çok ciddi tepki verir.
Haklısınız Bu ihtimaller çok yuksek katılıyorum işin bide böle boyutu varIki ihtimali de düşün. Birincisi gerçek olsun hesap. Gerçekten nişanladıysa ve o kişi sana böyle bir mesaj attıysa eski eş kendini temize çıkarmak için seni kötülemiş hatta hâlâ onun peşinde olduğunu söylemiştir.
Ikinci ihtimal eski eş senin nişanlandığını duyup seni rahatsız etmek istemiştir. Ve başarılı da olmuş sabaha kadar gözüne uyku girmemiş.
Bence nişanlına anlat durumu. Sonra ister gerçek olsun ister olmasın engeli kaldır nişanlısı olduğunu düşündüğün kişiye yaşadığın ne varsa yaz.
Ne kadar güzel yazmışsınız. Çok teşekkür ederim.Güzel kardeşim bayanın amacı ney bilemem ama bildiğim tek şey var oda senin yuregini bulandırmak kafanı karıştırmak kendi suclu hissetirmek olabilir belkide sen cevap verse idin emin ol o bayan aaa bana neler yapyı neler etti diye seni suçlamaya kendini ayy masum melek eski esi ortayı karıstıyor pozisyonuna sokabilirdi seni konunun içine cekmelerine izin verme.. dilerim hayatındaki insanla yeni çıktıgın yolda çokkkk mutlu olursun herşey gönlünce olsun
Nişanlıma söylersem eğer olay çok büyür.Iki ihtimali de düşün. Birincisi gerçek olsun hesap. Gerçekten nişanladıysa ve o kişi sana böyle bir mesaj attıysa eski eş kendini temize çıkarmak için seni kötülemiş hatta hâlâ onun peşinde olduğunu söylemiştir.
Ikinci ihtimal eski eş senin nişanlandığını duyup seni rahatsız etmek istemiştir. Ve başarılı da olmuş sabaha kadar gözüne uyku girmemiş.
Bence nişanlına anlat durumu. Sonra ister gerçek olsun ister olmasın engeli kaldır nişanlısı olduğunu düşündüğün kişiye yaşadığın ne varsa yaz.
Rica ederim canımNe kadar güzel yazmışsınız. Çok teşekkür ederim.
Amaçları neyse ayaklarına dolansın. Benim hiç alakam olmayan bir şahsiyetsiz ile hala beni anmaya çalışmaları çok can sıkıcı.
Aminnn diyorum duanıza da
Başka ne yapabilirdi hatayı örtmekten engellemeten baska aklınca içini kusup seni üzdüğünü işin içine seni çekecegini sandi ee ortadan delilde kaldırılması lazımNişanlıma söylersem eğer olay çok büyür.
Ayrıca mesajı atan şu an ki sevgilisi de olsa inanın kılımı kıpırdatmam ki zaten o pislik öyle oyuncu ki , kadın bana asla inanmaz.
Bu arada engeli kaldırmak için baktım da hesabını kapatmış.
Merhabalar.
Başka ne yapabilirdi hatayı örtmekten engellemeten baska aklınca içini kusup seni üzdüğünü işin içine seni çekecegini sandi ee ortadan delilde kaldırılması lazımNişanlıma söylersem eğer olay çok büyür.
Ayrıca mesajı atan şu an ki sevgilisi de olsa inanın kılımı kıpırdatmam ki zaten o pislik öyle oyuncu ki , kadın bana asla inanmaz.
Yaşasın görsün hanımefendi (!) o zaman Allah mutlu etsin ne diyelim.Nişanlıma söylersem eğer olay çok büyür.
Canimm hic cvp dahi verme bnce eski esin olabilir gibime geldi.demekki hala seni umursuyo ve düşünüyo belki bende mutluyum pozlarini sana duyurmak icin bole birsey yapms olabilir.Merhabalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?