Eski eşin nişanlanacağı kişiden gelen mesaj!

Ayrıca bi kadın böyle yazmaz erkegini kiskanir gosteriye sunmaz şöyleydi böyleydi diye üstelik daha önce hayatında evlilik geçirmiş bir erkeği

Yani hangi kadın böyle yapar ben hayatta yapmam hiçbir gerçeklik payı yok mantıkla beraber
Komik ama seni kiskaniyo ve nasıl böyle kaliteli bir adamı kacirmissin derken bilinc dışı farkında olmadan seni nasıl kacirdigina yaniyo
Tiye bilr alma sinir bile olma gül gec

Hiç takma cevapta yazma bunu yapan her kimse umursanmadığını görüp kudursun
Zaten kesinlikle onun farkında olduğuna eminim.
Bana hep şey derdi sen benden boşanınca maksimum 1 sene evlenmezsin. Sonrasında sen hemen evlenirsin.
Ailende evlenmeni ister ama ben evlenemem derdi.
Allah onu nasıl biliyorsa öyle yapsın..

Sildikten sonra keşke bir ekran görüntüsü alsaydım dedim.
Bu arada fake hesabını da kapatmış. Ne gereksiz bir tip bu yahu...
Yıllarca nasıl çekmişim?

Eğer mesajı kadın attıysa şöyle düşünürüm; sanırım överek benden tam tersini duymak istiyor.
Eğer mesajı o şahsiyetsiz attıysa da; Biraz huzursuz edeyim bu kadını. Benden boşandı ama beni bir çırpıda silip atamaz demek istedi sanırım.
Allah tez zamanda inşallah adaletini göstersin.

Durumu dogrusuyla nisanliniza anlatin.sildiginizi filan. O siradaki tutumuylada sizin icin nisanliniz dogru kisimi bunuda fark etmis olursunuz.

Ayrica neden mesaj atma gereksinimi duydu ve neden fake hesap.. eski cok karakterli esin gercekten cok karakterli bir nisanli bulmuş kendine hadi atmayi gectim neden fake hesapla atiyosun.. ama bana bunu eski esin yapmis yada yaptirmis olabilir gibi geldi bana duyurmak icin filan

Güzel kardeşim bayanın amacı ney bilemem ama bildiğim tek şey var oda senin yuregini bulandırmak kafanı karıştırmak kendi suclu hissetirmek olabilir belkide sen cevap verse idin emin ol o bayan aaa bana neler yapyı neler etti diye seni suçlamaya kendini ayy masum melek eski esi ortayı karıstıyor pozisyonuna sokabilirdi seni konunun içine cekmelerine izin verme.. dilerim hayatındaki insanla yeni çıktıgın yolda çokkkk mutlu olursun herşey gönlünce olsun

Sildikten sonra keşke bir ekran görüntüsü alsaydım dedim.
Bu arada fake hesabını da kapatmış. Ne gereksiz bir tip bu yahu...
Yıllarca nasıl çekmişim?
Belli ki takip ediyo ve belli ki mutsuz bunu yazan x eş kişisi ise de mutsuz gerçekten nişanlısı varsa ve o yazdıysa o da mutsuz yoksa niye takip etsin

Iki ihtimali de düşün. Birincisi gerçek olsun hesap. Gerçekten nişanladıysa ve o kişi sana böyle bir mesaj attıysa eski eş kendini temize çıkarmak için seni kötülemiş hatta hâlâ onun peşinde olduğunu söylemiştir.
Ikinci ihtimal eski eş senin nişanlandığını duyup seni rahatsız etmek istemiştir. Ve başarılı da olmuş sabaha kadar gözüne uyku girmemiş.
Bence nişanlına anlat durumu. Sonra ister gerçek olsun ister olmasın engeli kaldır nişanlısı olduğunu düşündüğün kişiye yaşadığın ne varsa yaz.

Haklısınız Bu ihtimaller çok yuksek katılıyorum işin bide böle boyutu var

Ne kadar güzel yazmışsınız. Çok teşekkür ederim.
Amaçları neyse ayaklarına dolansın. Benim hiç alakam olmayan bir şahsiyetsiz ile hala beni anmaya çalışmaları çok can sıkıcı.
Aminnn diyorum duanıza da

Nişanlıma söylersem eğer olay çok büyür.
Ayrıca mesajı atan şu an ki sevgilisi de olsa inanın kılımı kıpırdatmam ki zaten o pislik öyle oyuncu ki , kadın bana asla inanmaz.
Bu arada engeli kaldırmak için baktım da hesabını kapatmış.

Rica ederim canım aynen bırak ayaklarına elbet dolanır belkide kendiyle yuzlestıkce hatasını anladıkca daha cok canını acıtacak emin ol kendi kaybettiğine yansın emin ol kendini haklı çıkatmak için manalar arıyordur.

Başka ne yapabilirdi hatayı örtmekten engellemeten baska aklınca içini kusup seni üzdüğünü işin içine seni çekecegini sandi ee ortadan delilde kaldırılması lazım başka olurda nişanlın sana bi gün sorarsa dersin ya fake hesaptı bende hesaba almadım zaten gereksiz insan anlatıpta seni üzmek istemedim dersin anlatırsın sorarsa acık bi dille tartısmaya meydan vermeden

Ben olsam engeli kaldırır mutluluklar dilerim biz onunla zaten şöyle sorunlar yaşıyorduk merak etme etki metki olmaz der mutluluklar dilerim şimdi de o sinirlenir gerçekse de değilse de. Kaldı ki gerçek olduğunu sanıyorum. Eski eşin boşanmayalım dememiş ona istinaden.

Başka ne yapabilirdi hatayı örtmekten engellemeten baska aklınca içini kusup seni üzdüğünü işin içine seni çekecegini sandi ee ortadan delilde kaldırılması lazım başka olurda nişanlın sana bi gün sorarsa dersin ya fake hesaptı bende hesaba almadım zaten gereksiz insan anlatıpta seni üzmek istemedim dersin anlatırsın sorarsa acık bi dille tartısmaya meydan vermeden

Yaşasın görsün hanımefendi (!) o zaman Allah mutlu etsin ne diyelim.
Bu arada neden bilmiyorum ama seni çok sevdim. Lütfen üzülme ❤❤❤❤

boşver döner dolaşır nişanlının kulağına gider bütün huzurun kaçar.Allahından bulsun eğer gerçekse nasıl olsa o mükemmeeeelll nişanlısının yüzünü görecek huylu huyundan vazgeçer mi.

Canimm hic cvp dahi verme bnce eski esin olabilir gibime geldi.demekki hala seni umursuyo ve düşünüyo belki bende mutluyum pozlarini sana duyurmak icin bole birsey yapms olabilir.

Yapılacak en güzel şey hiç bişey yapmamak.
Zamanla anladım ki seni üzen kıran insan için hiç bişey yapmaman hatta tartısmaman bi sesin solugunun çıkmaması verilecek en büyük cevap en buyuk hakaretlerden laflardan daha çok koyuyor... emin ol senin hiç bişey yapmaman konuya dahil olmaman onada çok dokunacaktır. Rabbim can sıkan üzen kıran insanların yanına bırakmasın ayagına dolansın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…