Eski nişanlimla ilgili yeni gelismeler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anneniz hala seviyorsan barış mı diyor gerçekten? Kim kendi elleriyle kızını bir psikopata teslim eder ya. Ailecek gidin psikoloğa ayarlarınız bozulmuş sizin. Pek inanamadım

İntihar etmez o hiç merak etme.
Yarın doktoruna git, ilaç verirse kesinlikle aksatmadan al. Belki bir kaç gün saf saf gezersin ama buna ihtiyacın var. Zihnin darma duman. Hasta insanların hasta ettiklerinden olmak üzeresin.
Evet o sekildeyim gercekten zihnim kalbim rub sagligim bozulmus durumda

Anneniz hala seviyorsan barış mı diyor gerçekten? Kim kendi elleriyle kızını bir psikopata teslim eder ya. Ailecek gidin psikoloğa ayarlarınız bozulmuş sizin. Pek inanamadım
Annem oyle demisti cok agladim diye seviyorum diye kiyamamisti ama sonra cok konustu benle bugun yine durumun farkina varmam icin o da hic istemiyor tabiki sadece benim toparlanamamama uzuluyor

Yav he he. Ben sizin yasadiklarinizi yasayacagim bir de gelip burda safmisim gibi tek tek insanlara aciklama yapacagim
Gercekten yasadiklarim gercek ne yazikki ve inanin 22 gundur bedenen de ruhen de cökmüş durumdayim atlatamiyorum bir turlu sebebini ben de anlayamiyorum

annenin yuzune tukurdum babana hakaret ettim senle sorunum yokki

Adam daha aile kavramından bihaber, senin ağaç kovuğundan çıktığını falan sanıyor herhalde ben böyle bir savunma görmedim. Gerisini okumadım bile, ne olduğu sırf bu cümleden dahi belli.

Yüksek lisans yapıyorsun, belli bir birikime/donanıma sahip olduğunu düşünüyorum. Kendine layık gördüğün adam buysa ve bu adamı oturup burada uzun uzadıya yazıp hala birilerinin sana bir şeyler söylemesini bekliyorsan özsaygı ve özgüvenini geliştirme konusunda acilen bir uzmandan psikolojik destek almanı tavsiye ederim.

Gercekten yasadiklarim gercek ne yazikki ve inanin 22 gundur bedenen de ruhen de cökmüş durumdayim atlatamiyorum bir turlu sebebini ben de anlayamiyorum
Peki bir sorum var: cocuklugunuz, ergenliginizde annenizle iliskileriniz nasildi?

Evet ilk defa kendimi bu sekilde gucsuz ve mantiksiz hissediyorum kendi fikirlerime dusjncelerime resmen soz geciremiyorum sanki yarin bir terapistle gorusecegim

Peki bir sorum var: cocuklugunuz, ergenliginizde annenizle iliskileriniz nasildi?
Ailemle aram hep cok iyidir cok sukur zorluk ceken bir cocukluk gormedim ailede birbirimize sesimizi bile yukseltmeyiz neredeyse hep konusarak saygi sevgi cercevesinde soeunlari halletmeye calisiriz sanirim bu mantiksizca suclamalar yuzunden bu kadar dagildim

Kusura bakmayın ama sizin ciddi terapiye ihtiyacınız olabilir. Adam tam bir toplum zararlısı rezalet bir tip. Yolda görsem tükürük atmam. Hapis,borç,annenin yuzune tükürme babanla kavga, uyuşturucu, sınır krizi...
Pardon da mazoşist mısınız?
Kopuğun serserinin teki.

Ben psikolog degilim ama cevremden gordugum kadariyla bu sekilde problemli adamlardan hoslanan tum arkadaslarimin cocukluklarinda anneleriyle ilgili bi problemleri varmis

Ben psikolog degilim ama cevremden gordugum kadariyla bu sekilde problemli adamlardan hoslanan tum arkadaslarimin cocukluklarinda anneleriyle ilgili bi problemleri varmis
Yok ailemle ilgili hicbir sıkıntım olmadi. 8 yillik iliskimden ayrilmistim ama saygi cercevesinde ayrildik. Bu sefer artik cok mutlu olacagim diye dusunmustum kendimi cok fazla kaptirdim sanirim

Aynı konudan neden devam etmedin 2 cümle yazıp bütün konuyu yazmıssın nede olsa Allahım sen sabır ver konu sahibinin ailesine ne hata işlediler ki kızları böyle oldu

Babanız notermiş yani hukuk mezunu.
Hapisten çıkmış uyuşturucu gecmisi olan egitimsiz kopuğu karşısına alıp nasıl muhattap oluyor hele bir de kız verecek. ona da şaşırıyorum.

Hapisten çıkmış uyuşturucu gecmisi olan egitimsiz kopuğu karşısına alıp nasıl muhattap oluyor hele bir de kız verecek. ona da şaşırıyorum.
Cunku bence fake. Ben olsam aninda uzaklastirma karari aldirirdim, dusunsenize evde esinizin yuzune tukurulmus, kiziniza turlu hakaret edilmis ama evinizde oturmus adamin gelmesini bekliyorsunuz. Cok sacma

Cunku bence fake. Ben olsam aninda uzaklastirma karari aldirirdim, dusunsenize evde esinizin yuzune tukurulmus, kiziniza turlu hakaret edilmis ama evinizde oturmus adamin gelmesini bekliyorsunuz. Cok sacma
Evet bence de.
Baba hukuk okumuş...adalet adamı yani. Ama kızıni böyle bir tiple nisanlandiriyor. Konu sahte.

Hele ki gerçekse o daha fecaat. Böyle evlat mi olur ya. Ailesini muhattap ettiği tipe bak.

3 ay boyunca bu durumlari bilmiyordukki her sey ayrildigimiz gun kavgadan sonra aciga cikti. Iceri girmesini de problem etmedik mantikli bir aciklamasi savunmasi vardir diye dusunduk konusalip anlayalim istedik

Evet bence de.
Baba hukuk okumuş...adalet adamı yani. Ama kızıni böyle bir tiple nisanlandiriyor. Konu sahte.

Hele ki gerçekse o daha fecaat. Böyle evlat mi olur ya. Ailesini muhattap ettiği tipe bak.
Boyle seyler oldugunu bilmiyordukki 3 ayin sonunda nisandan 1 hafta 10gun gecmisti oyle iceri girdi. Yargisiz infaz yapmayalim oturalim konusalim aciklamasini yapsin dedik . Ilk basta bu olaylar olana kadar kendisi de ailesi de cok iyiydi

Savciliga suc duyurusunda bulunduk zaten. Yalani ortaya cikaran da babamdi sordugumuz zaman bizim de haberimiz yoktu sizden ogrendim dedi babasi inkar etti. Daha sonra ufak yalan bunlar ne olmus yani dendizaten olaylar orda patlak verdi biz bir aciklama beklerken olaylarin dogrusunu kendilerinden duyalim yargisiz infaz yaomayalim derken bu durumlara maruz kaldik

Tekrar diyorum sakın barışma, büyük bedeller ödemek zorunda kalırsın...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…