Eski Nişanlını getir,sana iyi bir Ev Kadını olsun!!!

Serwel

Ama o benim ona hic deger vermedigimi soyler her firsatta.
benim onu yok saydigimi, duymadigimi soyledi durdu dun..
ben cok sinirliymisim, karamsarmisim, herseyi kafaya takiyormusum, ona inanmiyormusum..
deyip durdu..
sonrada iste beni kiyasladi o eski nisanlisi ile..
Ne olursa olsun insan hanimina bunu soylemez.. cocuklarinin annesiyim ben onun.. bu cok terbiyesizce..
beni boyle mi yola getirecegini saniyor..
ben zaten kiziyorsam, cildiriyorsam, sinirleniyorsam hep o ve onun davranislari yuzunden zaten..
elinden birsey gelmez, pasif, yeteneksiz bir civi cakmayi bilmez.. ben sanki erkek gibiyim.. hem kadinlik hem erkeklik yapiyorum evde.. o sadece calisip geliyor..
Tabi sinirli agresif olurum.. Ne bir tatli soz duyuyorum, ne bir dokunma ne bir sarilma..
illa ben guducem de, yanasicamda oyle aklina gelecek..
Annesine bile anlattim ben bunu.. Kizim onun yapisi oyle diyor.
Hay ben boyle yapiya !!!
bende bayanim ya.. banada yazik..
bende ilgil gostermesem zaten bu evlilik biter gider..

Tek tarafli bir insanin cabalamasi ile nereye kadar ya, yoruldum..
bundan once birkez konustuk ciddi ciddi.. ben senden ayrilmaya karar verdim dedim. bosanicam dedim..
cok sasirdi. nedenlerini anlattim, tavirlarini begenmedigimi anlattim..
yalvardi yakardi.. soz degisecem dedi.. e hani? nerdeee??

sabir damlalarim tasmak uzere..
su cocuklarima uzuluyorum yoksa ben kendimi dusunmuyorum asla! hic umurumda da degil..
Ama ben onu oyle bir benzeticem ki, bir daha boyle konusmaya cesaret edebilecek mi bakayim?

Demin aradim esimi..
Ona bu eve gelmemesini soyledim.. Eger bu eve gelirse, saat kac olursa olsun tanimam cocuklarimida alip cikar giderim bu evden dedim.. Tehdit ettim. senin yuzunu gormek istemiyorum. nasil utanmadin bana dun o laflari dedin sen. ben senin cocuklarinin annesiyim dedim.. Bu eve gelmeyeceksin, git o cok begendigin takdir ettigin biricik nisanlinin yanina o seni evine alsin dedim..Kapattim suratina telefonu..

Elim ayagim titriyor..
Hicbirsey diyemedi hicbirsey... ama ne kadar ciddi oldugumu anladi..
umarim gelmez bugun eve.. gelirse ben cocuklarimida alip cekip gidicem bu evden..

Cidden büyük nankörlük eşinizin yaptığı.
Aynı benzer olayı iki kere yaşasaydım eğer benim için biterdi evlilik. Zira geçmişe özlem duyan pişmanlık duyan bir insani mutlu edemeyeceğimi çok iyi biliyorum. Terbiyesizlik yaptığı sanki eskilerde durmuş onları bekliyordu. Gitmeye de niyeti yoktur eminim. Salak mı ona hayatını adamış bir kadını bıraksın. Amaç sadece sizi örselemek siz yıpranıp uzuldukce iğrenç egosunu tatmin etmek

Yok canım ne gitmesi ? Ben eve gelme dedim yüzsüz gurursuz gibi gelir şimdi .. Yüz yok adamda.. Eğer sizin dediğiniz gibi düşünüyorsa sırf egosunu tatmin etmek için beni üzüyorsa e kurban olduğum Allah görüyor herşeyi ona havale ediyorum..

Ben 15 yıllık evliyim ufak bir hatam olsa bile kendimi eleştirir özür dilerim karşındakinden bu kişi bir çocuk bile olsa bunu yaparım. Ama eşim benden birgün olsun özür dilemedi. Bir çiçek alıp gönlümü almadı. Ben bu adamın sahiden böyle zavallı biri olduğunu tahmin bile etmezdim yıllar geçtikçe yanındaki kocanın bile huylarını öğreniyorsun..

Canim hemen oyle ofkelenme....keskin sirke kupune zarar verirmis.... Elbet eve gelecek karsina al tavrini koy konus....
maalesef erkeklerde kiyaslama mantigi var.... Benim esimde hep becerikli olmadigimi kendi memlejetinin becerikli oldugunu soyler dururdu.... Onlarin memleketi caliskan bizim memleket tembel....
nneyse esimle turkiyeye gittik ailesine.... Ne oyle temizlikleri vardi nede yemeklerinde beceriklik....
Adam akilli bir yemek yapamadilar.... Bende sofraya cok onem veren biriyim helede misafir varsa.... Cok guzel yemekler yaparim.....
hatta buyuk kaynim hep derdi gidinceye kadar yemekleri sen yap.....bizimkiler anlamiyorlar.....
neyseki durumu gozumle gordum o gun bu gundur esim agzini acmaz.....
hatta gecen sordum senin ailenmi becerikli benmi tabikide sen dedi hem yemeginde hem temizliginde.....
her firsatta lafini yediriyorum adamda bin pisman oldu....

Eminim eski nisanlisi olsaydi esin istemezdi.... Sizi kizdirmak kiyaslayip kendi istedigi gibi olman icin yapiyordur....
ama agzinin payini verip sonsuza kadar konuyu kapatmaniz gerekli.....

Canım bunların ağzından 2 kere çıkması normal çünkü bunlar onun kafasından kim bilir kaç kere geçiyor ki dudaklarına dökülüyor artık.
Eşin bunları kafasında döndürüyor demek ki, hayalinde bekar olup onlarla evleniyor bunun nasıl bir şey olacağını bile ayrıntısıyla kurmuş demek ki baksana.
Ama zamanla geçebilir. Eşin bu evliliğe şuan "kendini bırakamamış". Sanırım yeni evlisiniz. Zamanla senin iyiliklerini ve olgunluğunu gördükçe seni benimseyecek.
Ve ona şunu benimset: Evlilik kaderdir. Biz daha doğmadan önce kiminle evleneceğimiz bellidir çünkü bizden doğacak nesiller de belli yani cocuklarımız. Sen onun kaderisin, beğense de beğenmese de. O kızlarla evli olsa, onlara da senin hakkında "ah ah o kızla evli olsam" diyecekti. Komşunun tavuğu komşuya kaz görünür hesabı.
Şimdi önündeki şecenekler
1. Onu çok kötü azarla ve böyle bir laf söylediğinde işte kapı hadi defol diye blöf yap sussun.
2. Onunla konuş, çok kırıldığını ve sevilmediğini düşündüğünü söyle ama iyi niyetle söyle. Beni değil de bir başkasını istiyorsan ben giderim hayatından şimdi de ağla falan ama çok duygusal ol böyle, ve kararlı görün. Seni ne kadar kırdığını farketsin. Ve eğer böyle bir düşünce aklından geçiyorsa seni duygusal olarak aldattığını ve en çok gururlu bir kadın olduğundan buna dayanamayacağını, onunla kalmayacağını söyle.
3. Olumlu düşün her şeye gül. Öyle laf söylediğinde dalga geç, o kızların verilmiş sadakası varmış ben ne günah işledim falan gibi şakaya vur ama sert olsun gayet.
4. Kocana çok iyi davran her dediğini yap, nasıl bir ev hanımı olmanı düşünüyorsa öyle ol
buarada kocan çok doyumsuz ve tatminsiz bir kişilik olabilir. Bir oyuncağı elde edince bir defa oynayıp kenara atan ve vitrindeki diğer oyuncağı isteyen bir çocuk gibi olabilir. Bu da ailesinin hatası bence.
Bir de ona söyle bu günü yaşasın, geçmişte takılıp kalıyor arabesk haller bunlar modası geçti.

Nasılda kıyaslama yapıyorlar bakar mısınız ya? Yemek konusu bile mukayese edilmiş tuhaf ya.. Ama nede güzel mahçup olmuş size eşiniz. Ağzının payını almış.

Zaten eski nişanlısını sevmemiş ki görücü usulü söylemişler kız bunu çok sevmiş istemiş, eşim içimde sevgi yoktu sırf büyükler onaylıyor iyi kız dediler diye evlenecekken beni görüyor ve iyice emin oluyor o kızı istemediğine ..
Madem senin için aşk sevgi önemli değil mantık önemli o zaman onunla evlenseydin! Hem bende iyi bir insanım ben kötü değilim ki .. Bunları bana söyleyerek çok hata etti.

Beni huzurlu sakin biri yapmak istiyorsa önce kendi tavırlarını değişsin dimi ama? Beni çıldırtan zaten onun tavırları.

Şimdi gelmek üzere bakalım ne olacak? Kapıyı kitledim gelsin vursun vursun geri gitsin!!!

ben olsam yuzume dedigini affedebilirdim. sinirliyken kavga aninda neler soylemiyoruz ki. ciddi degildir der teselli ederdim belki kendimi, ama arkamdan halamin kizi kabul etse benim bununla ne isim vardi gibi bir laf ettigini duysam kaldiramazdim heralde. dayak da benim icin bitirme sebebidir gerci. siz cesurum diyorsunuz ama sanirim o kadar da degilsiniz.

Eşin çok terbiyesiz
Çok pişmansa bile oturup senle konuşmalı
Sürekli başkalarını senin yerine koyması çok hadsizce
Üstelik bir de üçüncü bir kişiye (ablasına) itiraf etmesi daha da onur kırıcı

Yok canim yemek konusunda kiyaslama degildi memleketlerin becerikliligi....
ben yaptigim yemeklerle bile onun memleketine on basarim....
dogru onlar bizim memlekete gore daha beceriklilerdi ev duzeni konusunda....
ama eski kadinlarinda var.... Bizim iki tane gelin var esimin memleketindén....
biri acayip brcerikli duzenlinli digeri de tam tersi...::
neyseki esim agzini acip konusamiyor budafa her firsatta ben soyluyorum beceriksizliklerini....
evde 2 elti oldugu halde birben edemediler.... Hehe hé

selam arkadaslar az once Esim simdi eve geldi, eve gelmeden once utanmadan beni ariyor,

Arabam bozuldu diyor.. yaaa bugun o kadar gozyasi doktum ki, kurban oldugum Allah sana bunu yapar iste..!!!!
az once eve geldi, utanmadan iceri girdi,
Niye geldin? dedim.. gidicem zaten korkma dedi..
elindekileri birakti. bir suru laf saydim.. burda yazilan bir cok seyi yazdim. yuzune vurdum.
Kocam: ya sen nasil bir insansin, nasil yanlis anliyorsun ben sana ne zaman o kizi methettim? ne uyduruyorsun sen?
ben o kizi hic sevmedim ki, onu oveyim? aaaaaaaaaaaaaa!! bismillah bir yasima daha girdim o an..
arkadas sen dun bana demedin mi bu kiz boyle boyle diye..
simdi niye kiviriyorsun dedim!

Kafasini tuttu, roller yapiyor, agzini acamiyor, sen birakmiyorsun ki ben konusayim dedi..
cik git dedim bu evden, yoksa ben gidiyorum, montumu aldim ben cikiyordum..
sen dur! ben giderim dedi..
Haaa tabiii ya, sen gidiceksin dedim.. Biktim senden diyor birde giderken, sen insan degilsin diyor.. yuzsuze bakin..
merakli degilim sana dedi..

bende elimle bir ittim ki onu sirtindan, defolllllllllllll hadi anca gidersin..
git o ozlediklerine, eski nisanlinin kollarina git dedim.. defoldu gitti evden!

suan ben ve cocuklarim evdeyiz
cocuklar uyuyorr!

Son düzenleme:
adam dunden merakliymis evden gitmek icin..
ne beni sakinlestirmek icin birsey dedi. nede beni ikna etmek icin ugrasti..
birde utanmadan terbiyesizce "biktim senden" dedi..
ben bu gece uyuyamayacagim belli oldu..

cocuklar uyuyor Allahtan tartismamizi duymadilar..
inanin bakin bu adama birsey yapmislar..

Elin tanimadigim kadini yuzunden goruyorsunuz degil mi neler oluyor yuvamda!???
O kadin duysa zevkten 4 kose olur eminim!

Eve gelecegini sanmam, hos nereye gidicek o da var..
cunku buralarda kimsemiz yok..

Yok Eve gelmedi..
Ben oturuyorum evde..Baktim nerde diye, arabayi gordum park halinde yolda..
gittim baktim ne goreyim? Adam hicbirsey olmamis gibi uyukluyor icinde,
kapisiini actim "tuuuuuuu! senin suratina birde uyuyosun dimi rahatca genisce" dedim geldim..

cok sinirliyimm!!! inanilmaz... ilkkez boyle birsey yapiyorum..
simdiye kadar gosterdigim iyi niyetlerime saysin beyefendi!

yine de acele karar vermeyin.
sakince konuşun onunla

Bu yazdiklariniza katiliyorum..
yuzume soylese direk belki anlardim bu kadar irdelemezdim yine bir parca..
ama Ablasina benim arkamdan boyle bir cumle kurdugu icin zaten affedemiyordum kac yildir,ustune birde dunki konuyu acinca, iyice delirdim.. zaten suanda disarda! ben bunu yapacak kadin degildim, ilk defa evden kovdum. cunku sabrim tasti artik, yeter!

Allahim affetsin.. hic hoslanmadigim hareketlerdir bunlar..
ama sinirlerim cok bozuldu..

Kötü şeyler yaşanmış ama sen tepkini vermezsen yine böyle ayarsız ayarsız konuşmaya devam edebilirdi
Şimdi belki hatasını düşünmek için bolca vakit bulur pineklediği arabasında
Hatasını anlayıp gelirse bu sefer bu kadar fevri olma, fazlasıyla yapmışsın zaten dönerse ders almış demektir

İşin kötüsü olayın sonunda "ben öyle demedim, sen yanlış anladın üstüne beni evden kovdun" diye trip gelecek

Aslında en güzeli sessizlikti kendini affettirene kadar insan yerine koyup bi'çift kelime söylemeyecektiniz, sessizce yemek yiyip kalkacaktınız, cinsellik istediğinde o laftan sonra içimden gelmiyor deyip arkanızı dönecektiniz.

Sizin olayda eşiniz sert tepkiden anlamayacak gibi.

Arkadasim dusunmek icin bir insanin ne yapmasi gerekir? Uyumamasi dimi?
Adam uyukluyor arabasinda, beni ne kadar incittigini dusunmuyor bile.. onun icin gayet normal suanda olanlar demek ki..
Eve gelmez o, arabasinda uyur, uyku onun en sevdigi sey.. e saatte malum gec oldu..Uyku saatleri kactigi zaman cildirip, deliren biride kendisi. Bu durumda ondan hatasini anlamasini asla beklemiyorum.. demin bana dedi: sen delirmissin,hep yanlis anliyorsun, ne alakasi var? diyor ya halenn..gelde delirme!

kendi bilir canim..

Aslinda sessiz kalacaktim.. ama onceden cok sessiz kaldim.. 1-2 gun derken hemen yanasiyordu yanima sinsice, bende saf, enayiyim ya yelkenleri indiriyordum. suan boyle yapmak istedim ondan bu sekilde davrandim.. Ama haklisin bu sert tepkimden de bu adamin anlayacagi yok gibi..

Neyseeeeee dedim ya, kendi keyfi bilir. Ne kadar degersiz oldugumu anliyorum aci da olsa iste..

Son düzenleme:
Dönerse konu açılır yine
Sende misal ver eskilerden birini, ben X olsa elimi sıcak sudan soğuk suya sokmazdı desem senle kıyaslasam hoşuna gider mi de
Evli barklı insanlarız eskileri dillendirmek ne kadar saçma ve sen bunu 3.kişilerin yanında yapıyorsun üstelik
Sende Kıvanç Tatlıtuğ değilsin ama ben o tarz şeyler demiyorum dimi, saygı kalmazsa sevgi de biter tekrarı olmasın de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…