Esine okadar yuz vermissinki tepene cikmis....
tependen indirmenin zamani gelmiste gecmis gibi....
bunlara ses cikarmazsan daha cok canin yanacak....
artik dur demeyi dedigini yutturmayi zamani gelmis....
agzinin payini oyle bir verki birdaha acmaya cesareti olmasin.....
Cidden büyük nankörlük eşinizin yaptığı.
Aynı benzer olayı iki kere yaşasaydım eğer benim için biterdi evlilik. Zira geçmişe özlem duyan pişmanlık duyan bir insani mutlu edemeyeceğimi çok iyi biliyorum. Terbiyesizlik yaptığı sanki eskilerde durmuş onları bekliyordu. Gitmeye de niyeti yoktur eminim. Salak mı ona hayatını adamış bir kadını bıraksın. Amaç sadece sizi örselemek siz yıpranıp uzuldukce iğrenç egosunu tatmin etmek
Canim hemen oyle ofkelenme....keskin sirke kupune zarar verirmis.... Elbet eve gelecek karsina al tavrini koy konus....Demin aradim esimi..
Ona bu eve gelmemesini soyledim.. Eger bu eve gelirse, saat kac olursa olsun tanimam cocuklarimida alip cikar giderim bu evden dedim.. Tehdit ettim. senin yuzunu gormek istemiyorum. nasil utanmadin bana dun o laflari dedin sen. ben senin cocuklarinin annesiyim dedim.. Bu eve gelmeyeceksin, git o cok begendigin takdir ettigin biricik nisanlinin yanina o seni evine alsin dedim..Kapattim suratina telefonu..
Elim ayagim titriyor..
Hicbirsey diyemedi hicbirsey... ama ne kadar ciddi oldugumu anladi..
umarim gelmez bugun eve.. gelirse ben cocuklarimida alip cekip gidicem bu evden..
Canim hemen oyle ofkelenme....keskin sirke kupune zarar verirmis.... Elbet eve gelecek karsina al tavrini koy konus....
maalesef erkeklerde kiyaslama mantigi var.... Benim esimde hep becerikli olmadigimi kendi memlejetinin becerikli oldugunu soyler dururdu.... Onlarin memleketi caliskan bizim memleket tembel....
nneyse esimle turkiyeye gittik ailesine.... Ne oyle temizlikleri vardi nede yemeklerinde beceriklik....
Adam akilli bir yemek yapamadilar.... Bende sofraya cok onem veren biriyim helede misafir varsa.... Cok guzel yemekler yaparim.....
hatta buyuk kaynim hep derdi gidinceye kadar yemekleri sen yap.....bizimkiler anlamiyorlar.....
neyseki durumu gozumle gordum o gun bu gundur esim agzini acmaz.....
hatta gecen sordum senin ailenmi becerikli benmi tabikide sen dedi hem yemeginde hem temizliginde.....
her firsatta lafini yediriyorum adamda bin pisman oldu....
Eminim eski nisanlisi olsaydi esin istemezdi.... Sizi kizdirmak kiyaslayip kendi istedigi gibi olman icin yapiyordur....
ama agzinin payini verip sonsuza kadar konuyu kapatmaniz gerekli.....
Yok canim yemek konusunda kiyaslama degildi memleketlerin becerikliligi....Nasılda kıyaslama yapıyorlar bakar mısınız ya? Yemek konusu bile mukayese edilmiş tuhaf ya.. Ama nede güzel mahçup olmuş size eşiniz. Ağzının payını almış.
Zaten eski nişanlısını sevmemiş ki görücü usulü söylemişler kız bunu çok sevmiş istemiş, eşim içimde sevgi yoktu sırf büyükler onaylıyor iyi kız dediler diye evlenecekken beni görüyor ve iyice emin oluyor o kızı istemediğine ..
Madem senin için aşk sevgi önemli değil mantık önemli o zaman onunla evlenseydin! Hem bende iyi bir insanım ben kötü değilim ki .. Bunları bana söyleyerek çok hata etti.
Beni huzurlu sakin biri yapmak istiyorsa önce kendi tavırlarını değişsin dimi ama? Beni çıldırtan zaten onun tavırları.
Şimdi gelmek üzere bakalım ne olacak? Kapıyı kitledim gelsin vursun vursun geri gitsin!!!
ben olsam yuzume dedigini affedebilirdim. sinirliyken kavga aninda neler soylemiyoruz ki. ciddi degildir der teselli ederdim belki kendimi, ama arkamdan halamin kizi kabul etse benim bununla ne isim vardi gibi bir laf ettigini duysam kaldiramazdim heralde. dayak da benim icin bitirme sebebidir gerci. siz cesurum diyorsunuz ama sanirim o kadar da degilsiniz.
Eşin çok terbiyesiz
Çok pişmansa bile oturup senle konuşmalı
Sürekli başkalarını senin yerine koyması çok hadsizce
Üstelik bir de üçüncü bir kişiye (ablasına) itiraf etmesi daha da onur kırıcı
yine de acele karar vermeyin.
sakince konuşun onunla
Kötü şeyler yaşanmış ama sen tepkini vermezsen yine böyle ayarsız ayarsız konuşmaya devam edebilirdi
Şimdi belki hatasını düşünmek için bolca vakit bulur pineklediği arabasında
Hatasını anlayıp gelirse bu sefer bu kadar fevri olma, fazlasıyla yapmışsın zaten dönerse ders almış demektir
İşin kötüsü olayın sonunda "ben öyle demedim, sen yanlış anladın üstüne beni evden kovdun" diye trip gelecek
Aslında en güzeli sessizlikti kendini affettirene kadar insan yerine koyup bi'çift kelime söylemeyecektiniz, sessizce yemek yiyip kalkacaktınız, cinsellik istediğinde o laftan sonra içimden gelmiyor deyip arkanızı dönecektiniz.
Sizin olayda eşiniz sert tepkiden anlamayacak gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?