Eski Nişanlını getir,sana iyi bir Ev Kadını olsun!!!

Canım burada ezan okunuyor,senin için dua ettim..
Lütfen sende artık kafanı biraz boşalt ve dinlen..hakkında her şeyin hayırlısı olsun inşallah.
İyi sabahlar

Lütfen sende artık kafanı biraz boşalt ve dinlen..hakkında her şeyin hayırlısı olsun inşallah.
İyi sabahlar

Ahh ahh ne güzel Ezan sesi. O Ezanları hep duyarım Türkiye'yi her aradığımda bak burda da okunuyor diyorsunuz forumda bile şimdi.. (Bir arkadaşta dedi ezan okuyor diye) Hep nasib oluyor.. Hep..çok şükür

Allah senden razı olsun çok sağol
O okuyan Ezanlar hürmetine, Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun inşallah ..

Bu arada; ben odamdayım eşim içeri geldi şimdi ..

yorumlari okumadim ama bence esin kendini ezik hissediyor senin yaninda o yuzden kendini bulunmaz hit kumasi gibi gostermeye calisiyor cok sinir oldum bende keske guzel bi laf soksaydin sende

şoktayım tek kelimeyle

önce halasının kızını beğenmiş adam baksana

eski nişanlısıyla evlenseydi onada "halamın kızı ev kadını olurdu" derdi sıkma canını:adam doğuştan patavatsız...

sen tartıştığınız konuda yerden göğe kadar HAKSIZ da olsan sana söylenecek hatta söylenmeyecek en son şeyi bulup itinayla söylemiş...

Farkında değil sanırım beyfendi evin işlerini kim yapar,önüne bi tas sıcak çorbayı kim koyar ona mis gibi cennet kokulu bir yavruyu kim büyütür,çamaşırlarını kim yıkar,dertlerine kim ortak olur kim canını verir onun için gerektiğinde şöyle ufaktan bi hatırlat istersen

Burada bana yorum yapan arkadaslar hepinize yaziyorum neler oldugunu, bir okuyun bakalim nasil sinir krizi gecirdim anlayin.

Dun gece eve almadim, defol dedim gitti evden, saat 5 e kadar sabaha kadar yani arabada o sogukta kalmis, sonra eve geldi, uyumus koltukta.. sabah bir baktim beni kaldiriyor, konusalim dedi. konusmak istemiyorum cek git dedim.. aciklamalar yapiyor. sen yanlis anladin, sen yanlis anliyorsun, ben oyle demek istemedim. ben demedim o kiz 4/4 luk, olurmu hic oyle sey dedi!!!
hala yuzume baka baka utanmadan yalan konusuyor, ben ne olursa olsun sen bana oyle diyemezsin dedikce adam delirmis gibi inkar ediyor. sen o halanin kizi icin bile bana haksizlik ettin,
terbiyesizlik ettin
ben daha onu unutmadan ikinci hatani yaptin bana dedim.
Beni alsaydin birde ablani, deseydin ki, ABLA BEN BIR HATALI KONUSMA YAPTIM, BENIM KARIM BASIMIN TACIDIR, O KIMMIS! KURBAN OLSUN O BENIM KARIMA, TIRNAGI ETMEZ, BU KONU BURDA KAPANACAK, BIL ISTEDIM.. BEN ESIMI TABIKI COK SEVIYORUM ONUNLA EVLENDIGIMEDE ASLA PISMAN DEGILIM, DIGERLERINDEN BANANE! demelisin dedim..
bunu diyecektin sen dedim.
Senin ablanda abla ise, sana diyecekti sen utanmiyor musun boyle konusuyorsun sen evlisin, cocuklarinin annesi o kadin. ama demedi dedim..

adam birden bir sinirlendiiiiiiiiiiii, hemen kostu ev telefonunaa yeterrrrrrr yeterrr dedi, annemi arayacagim simdi, anneme diyecegim bu konuyu, madem sen bana inanmiyorsun bende onlara aciklayacagim diyecegim ki, ben zamaninda hata yaptim, bu lafi ettim, karim uzuluyor unutamiyor bu hatami, ona aciklayin diyecegim diyor..

Elinden telefonu kaptim, kabloyu soktum attim, sakladim,
bu sefer cep telefonunu aldi elimden kapti, itiyorum bacaklarim bosaldi, sinir krizi gecirdim,
verrrrrrrrrrr verrrrrrrrrrrrrrrrr sakin arama aileniiii sakinnnnnnnn bu is biterrrrrrrrrrr
zamaninda diyecektin bu ispati, zamaninda konusacaktin artik gecti, sakin arama bak beni iyice kucuk dusureceksin,
bak biter bu evlilik dedim
adammm beni duymuyor arkadaslar kudurmus kopek gibi bagiriyor bagiriyorrrrrrrrr beni itti, kolum duvara geldi kolumdan kan geldi
cildirmis kopek gibi beni itti, telefonu vermemek icin, bak arama dedim biter dedim
"biterse bitsin" bananee dedi.

ANASINI ARADI, ANNESINE NASIL BAGIRIYOR ANNESINE AYNEN SOYLE DEDI..

- Bana bakin banaaa beni iyi dinleyin, ben zamaninda bir hata yapmistim, ablama boyle boyle birsey demistim, ben hata ettim biliyorum esime.. o bunu unutamiyor, unutuamiyorrrrrrr ne yaptimsa ne dedimse inandiramiyorum, ki hakli ben yanlis konustum, ama sizde biliyorsunuz ki benim o kizla bir alakam yok, bananee o kizdan, bak hanimim burda duyuyor, bana inanmiyor, deliricemmmmmm siz soyleyin siz aciklayin ona dedi..
annesi neye ugradigini sasirdi eminim..
Tabi ben yikildim eridim o boyle konustukca..

Montumu aldim disari ciktim, bir daha gelmeyecegim bu eve dedim, kapiyi orttum ciktim,
ben cikarkende birde utanmadan annesini veriyor bana telden, al annem seni istiyor! dedi..

simdi size soruyorum bu adamin yaptigi INSANLIK MI ? ERKEKLIK MI ?
Bu adam beni iyice kaybetti bitmistir artik bu evlilik..
Ben ona yine inanirdim bir sekilde, anlamaya calisirdim, ama o basitce, cocukca bir tavirla bundan 3.5 yil once yaptigi gibi ablasini aradigi gibi, yine ANASINI aradi ve dusmanlarimi bana kimbilir nasil guldurdu..

kimbilir simdi benim hakkimda neler dusunuyorlar.
suan evde degilim internet cafeden yaziyorum sizlere, kollarim kanadim kirildi..
esim bana 2.kez cok buyuk hata etti.
O halasinin kizi simdi duyacak yine, ailesi benim hakkimda ne dusunecekler, bana aciyacaklar

AHHHH ZAVALLI HALA O KIZI DUSUNUYOR, BAK BAK OGLUMUZ NE HALE GELMIS, NASIL BAGIRDI CAGIRDI.. AAA OGLUMUZUN KAFASINI YEMIS .. TAKINTILI, HASTA DIYECEKLER.

ve ben buna asla dayanamam!!!!!!!!!!!!!! benim gururumu haysiyetimi iki paralik etti bu ahlaksiz adam!

Birde utanmadan beni ariyor, bana diyor ki ben senin icin aradim konustum iste daha ne yapiyim?
sen demiyor muydun ara, konus.

ALllahimmmmmmmmmmmmmmmmmm sen bana boyle cahil ve kisiliksiz bir kocayi niye nasip ettin Allahimmmmmmmmmmmm. benim gunahim, sucum neydio.. o cocuklairm evde oyle korktular, bu cildirmis kuduz kopek gibi kapti teli ailesini aradi.

ARKADASLAR BEN HIC IYI DEGILIM
KENDIMI BIR ARABANIN ALTINA ATMAYI BILE DUSUNUYORUM

KURTULMAK ISTIYORUM
BUNA INANINNNNNNNNNNNNNNNNNN

Benim gururumu haysiyetimi kimse ayaklar altinda ezemezzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ben buna izin vermem
kolum nasil agriyor, o kadar engellememe ragmen beni dinlemedi ve ailesini aradi..

simdi ailesi biryerlerine kina yakiyordur.
bana diyecekler ayy kizim oglumuz seni istedi, evlendi, aaa cok takiyorsun kafaya.. diyeceklerrrrrrrrrr allahim ben cildiricamm allahim. halbuki bananeee ogullarinin gecmisinde ne yasadigindan, benim derdim oglunuz benim gururumu iki paralik etti size anlatarak.. benim derdim bu nasil diyecegim ben bu cahil insanlaraaaaaaaaaa

COK AMA COK KOTUYUM
EVDE DEGILIM
COCUKLARIM EVDE
O PiSLiK KARI KILIKLI ADAM EVDE..

BEN NAPAYIMMMMMMM BEN NAPAYIM BANA YARDIM ET ALLAHIM.

Arkadaşım lütfen sakin ol.
Ailenin ya da yakın bir arkadaşının yanına git.
Dışarıda olmak istiyorsan da onlardan birini yanına al,öyle çık.
Lütfen,rica ediyorum.
Diğer konuları sonra düşünür konuşursun.
Şimdi yalnız kalma.
Lütfen lütfen lütfen...
Bebelerin varmış bak. Onların hatrına.
Lütfen kalk ve bir tanıdığının yanına git.
Hadi canım.

canım Allah aşkına sakin ol iki çocuğun var ne araba altına atlaması, boşanmayı düşünmüyosun o aileyi sevindirmem diyosun e ne olacak elbet evine döneceksin çocukların o evde neticede, evine dön, istersen kocanla konuşma ama dön

Arkadaşım sen nerede yaşıyorsun? Kendi ailen nerede? Ya onların yanına git ya da yakın bir arkadaşına veya paran varsa yanında bir otele.Bir süre uzak dur evden, kafanı topla.Çocuklar için üzülüyorsun biliyorum ama sen şu bir iki gün iyi olamazsan onlar daha da kötü olur.Önce biraz kendini topla.Yani yazdıklarında haklısın, kusura bakma ama eşin tam anlamıyla bir manyak...Çocukça bile değil yaptığı hareket.Çocuklar bile şimdi daha olgun.Fakat önce sakin ol, sakinleş...Konuşabileceğin birilerinin yanına git.

yakamoz Allaha aşkına bi dur bi sakinleş..çocukların var senin bırak şu adamın ne dediğini onları düşün kötü şeyler yapma..

yani adam suçluluk bastırma peşinde bi de çocuk gibi anasını aramış bildiğin ben hatalıyım bunu da ört bas etmek için bi tarafımı yırtıyorum diyor.

şimdi olduğun yerden kalkıyosun evne gidiyosun o adamla da tek kelime tartışmıyosun,çocuklarının yanına dön..lütfen,hadi..

once bir sakınles sadece cocuklarını dusun sana ihtıyacları var sakınles cocuklarını al yanına bi yakınına git bole dip dipe bırbırınızı yersiniz...uzaklasin bıraz daha sonra sakın kafayla istersen konusursunuz

saygısız herifin tekiymiş
böyle laflar edilir mi ya
o halasının kızı meselesi de ne kadar ayıp
artık evlenmiş nasıl böyle laflar edebiliyo ya aklım almıyo

affetme bence
zaten önceki olayı da sindirememişsin bunu hiç sindiremezsin
ama karar senin iyice düşün taşın öyle karar ver

Son düzenleme:
ne kötü adamlar var.adam evde kadıncağız ne hallerde .dünde vardı bi konu konu sahibinden haber yok neler geldi başına kim bilir.

bu erkekleri öldüresim var ya

beni kinaya bilirsiz ama bir sey soyluyucem o dusunmesede sizin icin aramiski o anini unutasiz diye yani hata yaptigini bilin diye aramis ve onlarinda anlamasini istemis
biraz sakin dusunseniz herseyi hall ede bilirsiz
sonucda esiniz sizi aldatmamiski sadece sozleri var ortada
bazi kadinlar var (herkesi demiyorum) esleri aldatsa bile bosanmiyib aff edib yola devam ediyorlar
sizin esiniz sizin icin iyi bir sey yapmak istemis ama olmamis biraz dozunu kacirmis
bence sakince dusunun evladiniz var insallah hersey gonlunuzce olur

16 sayfayı sabırla ve üzülerek okudum.allah yardımcın olsun.eşinin yaptıklarını onaylamıyorum ama eşin son konuşmasını seni inandırmak için yapmış.annesini aramış seni inandırmak istemiş.ama olmamış.çocukların için kendine gel.şimdi ne haldesin bilmiyorum.ne oldu.cevap yazarsan sevinirim.çocukların için ayakta kalmalısın.

Okudum okudum, sinirlendim tekrar okudum, canım benim yakamozcuğum, yorum getirmemi istemişsin ama; benim böyle saçmalayan erkek familyalarına karşı tek sözüm, boşa gitsin al donuna kadar aklı başına gelsin oluyor. Pek eyvallahım yok benim, sadece insanın ailesi için çabalaması taraftarıyım ben, eş için 1-2 çabalarsın sonrası akıllanmıyorsa yol verirsin
Özür dilerim bugün benimde modum düşük sanırım

Yakamoz o kötü düşünceyi at kafandan
Eşin sıkıştığı an annesini niye arıyor ki. Karı koca arasına kim girebilir. Konuşarak, tartışarak halledebilirdiniz aranızda.
Annesini arayıp tartışmaya dahil etmek çok kötü bişey.
Ama boşver inceldiği yerden kopsun, ya da devam etsin. Bu sizin için ya bir son olcak ya bir başlangıç. Bilemeyiz.
Ama hayatın araba önüne atlayıp, canına kıyacak kadar ucuz değil

Yakamoz ben sana yine kızdım biliyor musun?
Neden mi?
Sen eşinle arandaki sorunları , o tartışma esnasında seni yine hırpalamasını es geçip,
ailesini aradı diye çıldırmışsın ve sırf ailesine rezil oldum diye,
boşanmaktan hatta ölümden bahsediyorsun.

Bırak ararsa arasın, kim ne düşünürse düşünsün.
Sen eşine bakacaksın.

Sana davranışları hiç hoş değil, 15 yıllık evlilikte neler yaşamışsın da ,
boşanmayı düşünmemişsin, ailesi duydu diye kendini yiyorsun...

Ne diyim ki ben sana...

Sevgili cudana,
bana kizabilirsin.. hic ses etmiyorum sana..
hatta senin yorumlarin bana cok farkli geliyor ve dusunduruyor beni bunu bil..
simdi sana cevap vereyim:

Ben esime zaten cok kirginim.onun bana simdiye kadar attigi dayaklari,soyledigi haksiz laflari ben unuttum mu saniyorsun canim?
Benim icimde esime karsi zerre kadar sevgi kalmadi ki zaten...Ben ne yapiyorsam bu icimden atamadigim merhamet ve vicdanim yuzunden yapiyorum.. birde cocuklarimi dusundugumden.. Benim ailem oyle cok ekonomik gucu iyi olan bir aile degil.. Bundan ayrilip babamin evine gitsem, zaten babam sorunlu bir adam.. Alkol alan biri, cocuklarimin herseyi ona batiyor.. Ben cocuklarimi simdi nasil oyle alkol`un oldugu bir ortama sokayim degil mi? suanda ekonomik durumum yok, zaten ben bu evden kesinlikle gitmem, o gider giderse de.. Ama adam gitmezzzz!! Kac kez dedim cik git bu evden diye adam gitmiyor.. Oyle yuzsuz biri.. O gitse daha iyi olur benim icin.. ben niye coluk cocugumla evimden cikip gideyim ?
Ben esimede dedim seninle biz bu evde yasayan iki yabanciyiz.. Ben bunca dayaktan sonra zaten sana karsi zerre sevgi duyamam ki? Ne yapiyorsam cocuklarimin babasi oldugu icin.. onlar uzulmesin diye..
Kagit ustunde nihakli iki insaniz.. oldukca mesafeliyim ona zaten..
Evde kesinlikle tartisma,kavga etmemeye calisiyoruz cocuklarin yaninda, esimle anlasamadigimiz cok noktalar var zaten..
orta yolunu bulmaya calisiyoruz.. diyorum ya ben KIRGINIM ona..
cocuklar gelisim caginda.. onlarin psikolojisi bozulmasin yeter ki, diye kendime feda ediyorum.. Onun hareketlerinin hos olmadigini ben her firsatta konusup anlatiyorum ama adam anlamiyor arkadasim..soz veriyor yine ayni kisi oluyor..

ikincisi...

Ben esimin ailesi duydu diye niye cildirdim? sana anlatayim:
Cunku esimin ailesi pireyi deve yapan insanlar!
cunku esimin ailesi en bastan taaa beni istemediler, hep sahteler, bana karsi iki yuzluler..!
cunku esimin ailesi bir laf duydular mi, onu abartip kabartip dunya aleme reklam eden tipler!
Belki o kiz bile duydu suan bu olanlari birkez daha...!

Sen boyle bir aileyi, esin kalkti bir sinirle aradi diye bozulmaz misin? icin icini yemez mi arkadasim?
Gururunu dusunmez misin?

Ben iki konuyuda kafama takip, sorun ediyorum..
Hem beni oyle hirpalamis olmasina, hemde ailesine ayni kucuk bir cocuk gibi arayip cok zamansiz bunlari soylemesine kiziyorum..

umarim beni anladin...

Son düzenleme:
İyi sabahlar

yorumlari okumadim ama bence esin kendini ezik hissediyor senin yaninda o yuzden kendini bulunmaz hit kumasi gibi gostermeye calisiyor cok sinir oldum bende keske guzel bi laf soksaydin sende

ne kötü adamlar var.adam evde kadıncağız ne hallerde .dünde vardı bi konu konu sahibinden haber yok neler geldi başına kim bilir.

bu erkekleri öldüresim var ya

Sevgili Arkadaslar

Hepinize cok tsk.ederim ilgi ve alakaniz icin..
Hic merak etmeyin. internet cafeden yazdim size oglen..cok kotuydum. halsizdim icime fenalik geldi hatta.
sonra bir cafe ye gittim, orda oturdum yaklasik 3- 4 saat kafami masaya dayamisim oylece kalmisim..
tabi bu arada benim esim olacak insan! beni tam 50 kez aramis.. korkmus, tutusmus..!
hic cevap vermedim, muhattap olmadim..
Eve geldim, cunku evde cocuklarim var..
Amacim cocuklarimi alip evden cikmakti. sonra dedim ki, ben niye cikacakmisim evden?
O gitsin bu evden! Ve onu evden yolladim.. Bu evden gideceksin dedim..
Adamda zerre kadar gurur yok, itiraz etti ben gitmem, sen beni yanlis anladin..
"ben senin icin ailemi aradim, sirf sen bana inan" diye "sen nasil bunu gormezsin, anlamazsin"
adamin laflara bak..! Hala cahil, hala ne dedigini bilmiyor.. Bana bu sekilde mi inandiracaksin, annene bagirip cagirirak bu konuyu anlatacaksin.. sonrada bak ben anlattim mi diyeceksin??? Inanilmaz yanlis bir hareket..
Ben ona birgun yuzyuze geldigimizde ablasi ile, ikimizide yanina alip bu konuya aciklik getirip sonsuza kadar kapatacaksin diyordum.
ama sen ne yaptin bin beter yaptin simdi dedim..
Kimbilir neler diyecekler simdi.." Ayy yazikk geline daha halaa o lafin pesinde, ay oglumuzun canini yemis, ne kiskancc! bir kiz"
benim arkamdan bunlari konusmalari, dusunmeleri bile beni cok yaralar, cunku ben cok gururlu bir insanim..

Ben o kizi kiskanmadim !
Ben esimin kafasinin etinide yemedim heran eski konulari acarak!
Benim derdim, benim arkamdan tartisma ettigimiz bir anda hemen ablasini aramasi ve boyle icindeki pismanligini soylemesidir!
benim gururuma dokunan olay bu...

Ama onlar simdi oyle dusunmeyecek.. Benim hakkimda insanlarin yanlis kaniya varmasi beni son derece rahatsiz eder..
Cudana arkadasimizada yazdim, esimin ailesi olaylari cok buyuten,evhamli tipler.!!
Kendi aramizda bunu cozebilirdik, onlara duyurmasina ne gerek vardi?

Ama umurumda degil artik, ne dusunurlerse dusunsunler!!! Hiiiiicccccccc takmiyorum!
Kendi ogullarinin hatasi. Acip da anasina bagira cagira, kendini parcalar gibi konusan ogullari.. Gorsunler nasil evlat yetistirmisler..
O kadar engel olmaya calistim, beni itti.! (son derece kirginim zaten bunun icinde,konusmuyorum kendisiyle)
ben istemedim ailesini araya katmasini..
Ama bu adam cocuk gibi, bebek gibi bir emzigi eksik..
Ailesi kendileri utansin boyle bir evlatlari var diye? Bananee...

Ben cocuklarim icin dimdik ayakta durucam, esimlede asla konusmuyorum konusmayacagimda..
onu insan yerine koymayacagim artik..
Bu arada sabah anasini aramadan once "sen yanlis anlamissin ama neyse ozur dilerim" dedi bana..
Hala bana yanlis anlamissin diyecek kadar ukala biri..
Eski nisanlisini ovdu ya bana adam hatirlamiyor bile! ben oyle mi dedim, yok yaa ne zaman dedim ben..
Yanlis konusmusum dogru, kusura bakma dedi beni susturmak icin sanki, zoraki ozur diledi..
iste ben kabul etmeyip, inanmam ben senin karsinda cocuk mu var deyincede, kalkti bir sinirle anasini aradi..
sok gecirdimm, sok...

Allahim bana cocuklarim icin ayakta durma gucu versin..
2 gundur uykusuzluktan ben mahvoldum.. Bu adamin 15 yildir bana bunca yaptiklarini sineye cektigimime mi yanayim, beni ailesinin gozunde nasil yanlis anlamalara sokturup, kotu gelin imaji verdirdigine mi yanayim? cunku ben asla kotuluk dusunmeyen biriyim. icim rahat.. simdi git desem,birak yakami desem adam gitmiyor, birakmiyor..ben gitsem yine pesimde olacak birakmayacak bizi!.. kendi babamin evine gideyim desem, babamda zaten sagolsun alkol alan biri, evde stres cokk, bu cocuklarimi nasil oyle bir ortama sokayim.. ? o yuzden caresizlikler yasiyorum bu konuda..

Diyecek soz bulamiyorum artik ben bu adama..
Koskoca insan ama cok cahil biri.. ve kesinlikle beni hak etmiyormus..
Keske zamani geri getirebilsem.. keske...

suan evde ve ben odamdayim.. kesinlikle kendisi ile muhattap bile olmuyorum..
Bir adim bile yaklasamaz artik bana!....

Oglen cok sinirliyimdim,cok kizgindim,vucudum halsizdi, o nedenle kendimi bir arabanin onune atacam yazmisim.. Allah korusun!!
Kimse icin degmez, benim yavrularim var cok sukur. onlar icin dimdik ayakta durucam.. Bir Anneye bu yakisir zaten..

sinirle yazmisim onu..

sevgilerimle hepinize..

Son düzenleme:
Canim cok uzuldum yasadiklarina Allah yardimciniz olsun.... Sana uzun uzun yazmak dertlesmek seni dinlemek isterdim....Seni merak ettigim icin telefondan girdim....Malum okullar acildi bir suredir sizin okullar acildimi bilmiyorum....Ama sende gît uyu dinlen cocuklarin seni guclu gorsunler....Bu halinle onlarida uzme....Insss uygun bir zamanda esinle tum sorunlarini cozersin....Iyi gclr canim ama lutfen pcyi kapat git uyu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…