Arkadasim dusunmek icin bir insanin ne yapmasi gerekir? Uyumamasi dimi?
Adam uyukluyor arabasinda, beni ne kadar incittigini dusunmuyor bile.. onun icin gayet normal suanda olanlar demek ki..
Eve gelmez o, arabasinda uyur, uyku onun en sevdigi sey.. e saatte malum gec oldu..Uyku saatleri kactigi zaman cildirip, deliren biride kendisi. Bu durumda ondan hatasini anlamasini asla beklemiyorum.. demin bana dedi: sen delirmissin,hep yanlis anliyorsun, ne alakasi var? diyor ya halenn..gelde delirme!
kendi bilir canim..
Dönerse konu açılır yine
Sende misal ver eskilerden birini, ben X olsa elimi sıcak sudan soğuk suya sokmazdı desem senle kıyaslasam hoşuna gider mi de
Evli barklı insanlarız eskileri dillendirmek ne kadar saçma ve sen bunu 3.kişilerin yanında yapıyorsun üstelik
Sende Kıvanç Tatlıtuğ değilsin ama ben o tarz şeyler demiyorum dimi, saygı kalmazsa sevgi de biter tekrarı olmasın de
Evet öyle ama kadınlar kadar düşünceli değil maalesef erkekler ve saatte çok gçe olmuş cidden
Uykuya düşkün olduğunu da söylüyosunuz
Ama illa uyanacak
Ha uyandığında bile hem suçlu hem güçlü olacaksa tabi ki kendisi bilir
Buyur eve geri dön istediğin kıyas yap erimsin paşamsın denmez tabi, dense bile eski nişanlı gider başka kıyas gelir..
Hatasını anlayana kadar sürünsün arabasında
Sen daha iyi tanırsın tabi eşini
Peki hatasını anlamazsa ne yapmayı düşünüyorsun
1-)Onlari mi mutlu etsem diyorum? onlar mutlu olursa ben iyice deli olurum acilar cekerim..
2-)Onlari mutlu etmesem sabir etsem diyorum konussam goz dagi versem diyorum? e yine ben aci cekicem..cunku bu adami yontmak zorunda kalicam yine..
iki turlu de en cok ben uzulup yorulucam..
sen olsan neyi secerdin, sahiden bak merak ettim? (herkezde cevap verebilir)
Zor bi soru ama size bir mesaj attım
Dediğim gibi tüm acabaları denerdim ve ona gerçek mana da 'son şans' verirsim
Baktım yine de olmuyor boşanırdım
Millet sevinmesin diye de bir ömrü heba edemem çünkü
Ozel mesajini okudum canim ve sana cevap yazdim simdi..
Tabiki cevreye gudumlu yasamiyorum ben zaten.. tek derdim cok sevinecek olmalari..
boyle bir durumda oncelikle dusunecegim tek sey: cocuklarim ve psikolojileri olur zaten..
kendimi bile gectim cekirge..
Dilin kemiği yok işte.Bir kere çıktımı ağızdan geri dönüşüde yok canım.Eşin odun desem odun yanar bir işe yarar.
Ama eşim dediğin şahıs hani derler ya pul kadar değersiz benim (sizin yazdıklarınızla ilintili olarak)nazarımda.
Eşim annem bana her zaman derler asla geçmişi şimdi ile kıyaslama,asla insanların hatalarını sürekli yüzlerine vurma.Çocuğun dahi olsa şunun oğlu bunun kızı diyerek uyarma.
Ki senin eşin olacak adam hataların en büyüğünü yapmış.Bana bunu eşim söyleseydi sanırım 1 kez bile düşünmez kapı orada defol git onuda al ne bok yiyorsan ye hayatımın içine etme.
Banada senden iyi bir koca olmayacak anladım X ile hayatımın geri kalanını geçirme düşüncesine gireyim en iyisi der birde üsütüne ....çekerdim.
Kusuruma bakmayın ama böyle durumlarda kadın olmaktan çok zıvanadan çıkmış bir deli gibi gözlerim dönebiliyor.
Kadın değersiz bir varlıkmıdır ki erkeğin elinin kiri olsun,erkek istediğinde kuma alsın,erkek istediğinde senden başkası olsaydı bana ne iyi davranırdı (deme cüretini gösterip) eşinin yüzüne söylesin,.....
Birde (kadınlar gibi desem kendime hakaret olur) şu gevşek ağızlı dedikoducu mahalle karıları gibi ağızlarında sakız patlatarak birde sokaklarda oturup çekirdek çıtlatarak eşini anasına ablasına çekiştiren öküzlerin hepini doldurucan bir çuvala atacan denizin en dibine.
Bence eşine tavır koymanın ve ona haddini bildirmenin zamanı senin açından gelmişte geçiyor bile.Sen koyun değilsin ki güdülesin.Onun her istediğini yapacak susacak oturacak verirse alacak vermezse hesap sormayacak he kocaqacım deyip 3-5 çocuk yapacak ha arada bir ayaklarını yıkayıp havlusunu elinde bekletewcek bir kadın bulursa bende alayım bize birtane.
Eşime saygım sonsuz gerekirse ayağını yıkarım ama benimde kıymetim bilinirse.(Allah ondan razı olsun)Çünkü onsuz evim duvarsız bir yapı gibi.
İnşallah herşey düzelir canım hakkında hayırlısı ama lütfen kendini onun boşboğaz lafları yüzünden değersiz hissetme.Senden bir tane daha yok bu hayatta.
Yok artık daha neler. Bu adamın direk doktora görünmesi lazım ,normal değil konuşmaları.
Madem öylleydi , niye seninşe evlenmiş.
Yalnız senin kocan sessiz, sakin , o ne derse tama diyecek insanı arıyormuş , yalnız o eski nişanlısı hiç sanmıyorum her lafına tama desin .
Hiçbirimiz herşeye tamam demiyoruz ki dememeliyiz , dediğimizde tepemize çıktıkları oluyor.
Nasıl bir koca bu böyle . Çocuğun var senin birde utanmaz , ahlaksz.
Çocuklar mutsuz anne baba ile olacağına, mutlu anne ile daha iyi yetişirler diye düşünüyorum ama
Dilerim eşin hatasını anlar ve tekrarlamaz da hiç o kısma gerek kalmaz
Allahim,
sen bana sabir ver.. ya bu nasil bir insan, nasil bir koca Yarabbim?
adam arabada hala, kapilarda acik ve kendisi cok derin uyur.. cadde ustunde park etmis uyuyor,
simdi ya birsey olsa, biri gelse birsey yapsa Allah muhafaza
benim vicdanim sizlar omur boyu.. Cunku evden ben yolladim onun icin..birde bu vicdan azabini cekemem ben yaa..
Ama ben bilemedim hemen gider..
Kesin beni ikna etmek icin ugrasir, gel konusalim der diye dusundum..
yada arabaya gitmis madem 1 saat icinde gelir haklisin, hadi gel konusalim der diye umutlandim..
ama ne geliyor, nede birsey yapiyor.
ve ben burda kendi kendimi yiyip bitiriyorum
Allahim bu nasil bir gece ????????????
Canım birşey olmaz Allahın izni ile.Ah biz kadınlar işte böyleyiz.Evden kovarız başına hal mi gelecek diye düşünürüz.Birşey olur adam çeker gider bu kadın ne haldedir demezler.Onların doğasında bizim duygularımız barınmaz malesef.
Sen şimdi(burada ezan okunuyor)güzelce kalk elini yüzünü yıka ağlamakla üzülmekle kendini harab etmekle eline birşey geçmez.Pırlanta gibi evlatların var.Onların annesi güçlü ve akıllı olmalı.Hayatın çarkları sadece kocalarımız,aileleri ve onların geçmişleri üzerinde dönmüyor.Bizim bize emanet yavrularımız gözümüzün içine bakan ve hayata bağlayan varlıklarımız var.
Lütfen bırak eşinide belki söylediği sözlerle boğuşuyor,belki geçmişini kurcalıyor,belkide gerçekten derin uykuda vicdanı ile başbaşadır.Sabah ola hayr ola...
Senden ricam bu meselenize ailesini karıştırma derim.Naçizane fikrim önce kendi aranızda halletmeye çalışın.
Evet belki hiç birşey eskisi olmaz ama zaman ver bakalım hatasını anlayacakmı.
Sevgiler canım.
Sevgili Yakamoz;
Kendine çok fazla gereksiz acı çektirdiğini düşünüyorum..geçmişi geçmişte bırakmalısın,
Bugün ki durum içinde söylediğini söyledin,adam senin istediğin kadar çabalamadı sana göre,
ama bu kendini bu kadar yıpratmanı gerektirmez,bence biraz dinlenmeli ve salim kafayla düşünmelisin
Burada biz ne dersek diyelim,sen zaten içinden geleni yapcaksın,ama artık biraz sakinleşmelisin,kendi ruh ve beden sağlığın için..
Birde tamamen meraktan soruyorum eşinin burcu aslanmış,peki senin burcun ne canım?
Canım bak hala beni yeteri kadar sevmemiş vs diyorsun;ne biliyorsun belkide kavgayı uzatmamak;
daha kırıcı olmamanız için birbirinize, ortamdan uzaklaşmayı tercih etti??Lütfen evet bence de yatmalısın..
Zira çocukların uyanır yakında,onlara karşı her zamanki gibi olmalısın..ama en önce kendin için canım..
Akışa bırak bakalım biraz..kafanda kurmadan,düşünmeden..gün size neler getirecek onu görelim olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?