Eski sevgilimin art niyeti ( ikimizde evliyiz)

Telefon sapığı gibi bişey canlandı gözümde ama durduk yere taciz eden yok ki herşey karşılıklı olmuş
Bende seni kocana şikayet ederim der o zaman

ama sonradan olayı büyütüp mail atmalar falan olmuş canım
o yüzden öyle söyledim
kocasıyla arasını düzeltince kendini çekmiş geri
bu adam çekmemiş

Kasinmissiniz, oda kasiyor... Kendi düsen aglamaz... Sert dille son defa uyarin, yada hatta hic muhattap olmayin, o yazsin siz okumadan silin...

Kızlar konu sahibi çok büyük bir hata yapmış evet.
ama bundan sonra ne yapmalı daha fazla batmadan bence bunu bulması lazım. yoksa sonuç çok kötü olabilir bence.
ben öneride bulunamıyorum vallahi aklıma bir şey gelmiyor.

Aaa tanidim ben senii. İnanmiyorum yaaa. İki konuda da yazdigin ip uclarindan anladiim. Esini de taniyorumm. Bir gun burda bi tanidikla karsilasicagimi biliyodum. Ama suan kim oldugum konusunda ifsa olmak istemiyorum. Abim cok anlayisli bi insan sen resmen aldatmissin onu. Abim de sana ilgi gosteriyo, yasak olunca bu ilgi daha mi tatli geldi sana. Kusura bakma ama bu bildiklerim bana yuk. Aksam abimin eve geldigi saatte senin de evde oldugun bi saatte onu arayip herseyi anlaticam. Abim bunu hic hak etmiyo hiccc!

İnanmıyorum bu konuya . Boşluğa düştüm ne demek ? Çok boşluğa düştüysen ananın babanın yanına gitseydin eminim sana destek olurlardı .hiç kusura bakmayın ben eşimin yan gözle başka bir kadına bakmasını bile aldatmadan sayarım . Siz tutup eski sevgilinizle konuşup birde özelinizi paylaşmışsınız. Yazık eşinize çok üzüldüm. O adam sizin açığınızı bulmuş. Oradan canı sıkıldıkça vurur size geçmiş olaun dicemde geçmez bu.

art nıyet eskı sevgılınde degıl sende kocanla randakı cınsel problemı ona anlatırsa o da " gel beni bu dertten kurtar " mesajını almıs senden daha bırakır mı

sen cidden bu kişiyi tanıyor musun???

Saka mi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…