- 22 Ağustos 2014
- 3.854
- 2.413
- 408
- Konu Sahibi Kirginciceklerim
-
Telefon sapığı gibi bişey canlandı gözümde ama durduk yere taciz eden yok ki herşey karşılıklı olmuş
Bende seni kocana şikayet ederim der o zaman
Konu sahibi kırgınçiçek nereye kayboldun, daha karpuz kesecektik....
ama sonradan olayı büyütüp mail atmalar falan olmuş canım
o yüzden öyle söyledim
kocasıyla arasını düzeltince kendini çekmiş geri
bu adam çekmemiş
O boşluğa düşmüş,morali bozuk,o yüzden onun bir suçu yok.Boşluğa düşene kızmıyoruz biz burda,sen bilmiyor musun?Başlık dikkatimi çekmemiş, yeni gördüm... Eski sevgili art niyetliymiş... Kırgınçiçek neye niyetli acaba???
Yok canım çekmedi, dur daha onlar görecek günlerini, herşeyi karısına söyleyecem dedi...
bende onu dusunuyorum yaaa. Acilis olmus is isten gecmis simdi kocam duymasin derdinde gibii
geri çekmediyse adam tam gaz devam ediyor demektir
bu olayda çeki düzen vermezse sonu hiç mutlu bitecek gibi gelmiyor bana
Aldatılan eşler öğrenir inş diyorum...
sen cidden bu kişiyi tanıyor musun???Aaa tanidim ben senii. İnanmiyorum yaaa. İki konuda da yazdigin ip uclarindan anladiim. Esini de taniyorumm. Bir gun burda bi tanidikla karsilasicagimi biliyodum. Ama suan kim oldugum konusunda ifsa olmak istemiyorum. Abim cok anlayisli bi insan sen resmen aldatmissin onu. Abim de sana ilgi gosteriyo, yasak olunca bu ilgi daha mi tatli geldi sana. Kusura bakma ama bu bildiklerim bana yuk. Aksam abimin eve geldigi saatte senin de evde oldugun bi saatte onu arayip herseyi anlaticam. Abim bunu hic hak etmiyo hiccc!
Ben bu cümleyi anlayamadım. HERKES çok mu masum.Bir laf var yazın yediğin hurmalar günü gelir tırmalar
Aaa tanidim ben senii. İnanmiyorum yaaa. İki konuda da yazdigin ip uclarindan anladiim. Esini de taniyorumm. Bir gun burda bi tanidikla karsilasicagimi biliyodum. Ama suan kim oldugum konusunda ifsa olmak istemiyorum. Abim cok anlayisli bi insan sen resmen aldatmissin onu. Abim de sana ilgi gosteriyo, yasak olunca bu ilgi daha mi tatli geldi sana. Kusura bakma ama bu bildiklerim bana yuk. Aksam abimin eve geldigi saatte senin de evde oldugun bi saatte onu arayip herseyi anlaticam. Abim bunu hic hak etmiyo hiccc!
anlamayacak bir şey yok ne anlatmak istediği çok açık bir şekilde ortada oysaBen bu cümleyi anlayamadım. HERKES çok mu masum.
gerçekse vay halineeeeSaka mi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?