Eski sevgilimin art niyeti ( ikimizde evliyiz)

hahayt..ben hatirladim konu sahibini..
tek yorum yapmistim,eski sevgilisinin esiyle dalga geciyordu..
son gulen iyi guler demistim..
yine diyorum..
son gulen iyi guler..cikacak butun foyalarin ortaya..dur sen dur..
o sevgilin kocanla da irtibata gececek,bekle sen bekle..

Gene bir K Kirginciceklerim vakasii. Nerde kaldi diyordum bende .
gene konuyu acti cekti gitti. Bi 10 sayfa sonra gelir 1 sayfa falan krndini aklama konusmasi tamamdirr. Birazdaha yazinda gelsin konu sahibesiiií.....

Surekli ayni seyleri yaziyor ' Aklinda ben varim biliyorum beni istiyorsun' yaziyor, salakmidir nedir.

Haklı. Aklında daima o var. Evet onu istiyorsun. Aradan günler haftalar geçti daha kocanla ilgili bir kelime yazmazken adamın yaptığı her şeyden haberdarsın ve etkileniyorsun. Bu hikayede sadece onun karısına ve senin kocana acırım. Yazıklar olsun.

açık bir şekilde "sevişelim rahatlayayım" demiş eski sevgiliniz.
bu duruma düşmeyin yazık eşinize.

sıradan boşluk değil ,uzay boşluğuna düşmüş bu kara delikte hızla kayboluyor
Kocası duyarsa ne yapacak konu sahibi,ben asıl onu merak ediyorum Yazık ayol adama.Burada adamlara kızıyoruz bazen ama böyle adamlarda var,hiçbir şeyden haberi yok,duysa kimbilir ne kadar üzülür

Kocası duyarsa ne yapacak konu sahibi,ben asıl onu merak ediyorum Yazık ayol adama.Burada adamlara kızıyoruz bazen ama böyle adamlarda var,hiçbir şeyden haberi yok,duysa kimbilir ne kadar üzülür
kocası duyarsa bir tekmede o vurur böylece konu sahibi daha büyük boşluklarda seyahate çıkmış olur fena mı

kocası duyarsa bir tekmede o vurur böylece konu sahibi daha büyük boşluklarda seyahate çıkmış olur fena mı
Şu boşlukta ne boşlukmuş arkadaş,düş düş bitmiyor be,bir biz bulamadık şu boşluğu da kaybolalım,kendi kendimizi strese sokuyoruz Gel elele verip uçalım bizde boşluklara themiscim,biz insan değilmiyiz be

açık bir şekilde "sevişelim rahatlayayım" demiş eski sevgiliniz.
bu duruma düşmeyin yazık eşinize.

Şu saatten sonra düşmese ne olur arkadaşım Allah aşkına, düşeceği kadar düşmüş zaten.. Hadi büyük konuşma kınama diye telkin ediyorum kendimi ama olmuyor. Bu kadın artık çizmeyi çok fazla aştı. Ama görecek inşallah. Sonra ya 3. sayfada haberini göreceğiz a da buralara gelip "kocam beni terk etti" yazacak.

varım hadi atlayalım arkamızdan sevinenler olabilir insanları sevindirmek sevaptır hem sevaba girmiş oluruz

Adamın niyeti belli....
Çok özür dileyerek yazıyorum . Seninle ilişkiye girmek belki de o ilişkiyi videoya çekip size tehditle santaj yapmaktır ? artık insanlardan herşey beklenir oldu çok dikkatli olmanız lazım mesajlarına cevap verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…