- 18 Ağustos 2013
- 3.253
- 2.930
- 138
- Konu Sahibi Kirginciceklerim
-
bu replik olmazsa olmazdı bir şeyler eksik kalırdı o yüzden şeyyetimKK meşhur repliği bu zaten bayılıyorum buna direk sıyrılmak ve kaçmak için bire bir
Adam konu sahibini sevmiyor ondan istediği tek bir şey var onu alınca çekip gidecek kendi hayatına.
Aslında diğer kadında öğrenmeli kocasının ne mal olduğunu.
Tabi konu sahibinin eşi de.
açılışa davul zurna ekibi çağırıp kurdele kesme töreni düzenlemese iyiydiAdam karar vermiş artık paketi illa kendi açacak.
Surekli ayni seyleri yaziyor ' Aklinda ben varim biliyorum beni istiyorsun' yaziyor, salakmidir nedir.
bu replik olmazsa olmazdı bir şeyler eksik kalırdı o yüzden şeyyetim
tamamız yola devam edebiliriz
Bence açılış çoktan yapıldı bizim haberimiz yok...açılışa davul zurna ekibi çağırıp kurdele kesme töreni düzenlemese iyiydi
Kocası duyarsa ne yapacak konu sahibi,ben asıl onu merak ediyorumsıradan boşluk değil ,uzay boşluğuna düşmüş bu kara delikte hızla kayboluyor
kocası duyarsa bir tekmede o vurur böylece konu sahibi daha büyük boşluklarda seyahate çıkmış olur fena mıKocası duyarsa ne yapacak konu sahibi,ben asıl onu merak ediyorumYazık ayol adama.Burada adamlara kızıyoruz bazen ama böyle adamlarda var,hiçbir şeyden haberi yok,duysa kimbilir ne kadar üzülür
Şu boşlukta ne boşlukmuş arkadaş,düş düş bitmiyor be,bir biz bulamadık şu boşluğu da kaybolalım,kendi kendimizi strese sokuyoruzkocası duyarsa bir tekmede o vurur böylece konu sahibi daha büyük boşluklarda seyahate çıkmış olur fena mı
açık bir şekilde "sevişelim rahatlayayım" demiş eski sevgiliniz.
bu duruma düşmeyin yazık eşinize.
varım hadi atlayalım arkamızdan sevinenler olabilir insanları sevindirmek sevaptır hem sevaba girmiş oluruzŞu boşlukta ne boşlukmuş arkadaş,düş düş bitmiyor be,bir biz bulamadık şu boşluğu da kaybolalım,kendi kendimizi strese sokuyoruzGel elele verip uçalım bizde boşluklara themiscim ,biz insan değilmiyiz be
bende onu dusunuyorum yaaa. Acilis olmus is isten gecmis simdi kocam duymasin derdinde gibiiBence açılış çoktan yapıldı bizim haberimiz yok...
Wuhhuuu uçuyoruz o zaman dostum sıkı tutunvarım hadi atlayalım arkamızdan sevinenler olabilir insanları sevindirmek sevaptır hem sevaba girmiş oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?