Eski sevgilimin art niyeti ( ikimizde evliyiz)

gerçekten tanıyor musun ??? tanıdığına emin misin ?
vayyy beee bu 2. yakalanma mevzusu oluyorrr .. anlatsana canım nasıl biriydi bu üye ve eşi ???

olaya bak abine anlat sen bunu

Konu sahibinin eşi sizin abiniz mi?

şaka maka birisiyle karıştırıyor olmayasın ya başkasının günahını almış olma belki bu kişi tahmin ettiğin kadın değildir
sadece olaylar benzerdir belki de

Ben mesajları tam okumadan yazmıştım .
Burası ne allah aşkına. Günah çıkarma yerimi. Yemişsiniz bir halt katlanın sonuçlarına . Ölsün ya siz gibi kadınlar adamlar . Edebinizle oturmak bu kadarmı zor geliyor . Kıyamam annesine söylemiş annesi döndürmüş hatadan . Sen ona annemi diyorsun. Anne olsa seni alır bir güzel döver adam ederdi. Ben anneme böyle bir şey dicem beni 5 kattan aşağı atar hatta çıkartır tekrar atar. Yazık aile kavramı ne hale gelmiş anneler aldatmaya çanak tutar kadınlar adamlar forumlarda kırdığı cevizleri anlatır yardım ister olmuş. Allah ıslah etsin başka diyecek bir şey yok size .

eğer eminsen git anlat canım ya başka biriyse yanlış anladıysan ya ? allah korusun yanlışlıkla bi yuva dağılmasın şu kadın yüzünden..
mesajını okuyunca içimin yağları eridi ohhh git söyle kız dedim ama sonra düşündüm de karışıklık da olabilir yani çok eminsen söyle.

ya evet ya farklı biriyse.. ya yanlış anlaşılmışsa..
kötü çook kötü şeyler olabilir..

sen cidden bu kişiyi tanıyor musun???
gerçekten tanıyor musun ??? tanıdığına emin misin ?
vayyy beee bu 2. yakalanma mevzusu oluyorrr .. anlatsana canım nasıl biriydi bu üye ve eşi ???
olaya bak abine anlat sen bunu
Konu sahibinin eşi sizin abiniz mi?
Yok abim degil ama benden buyuk abi diyorum. Gercekten taniyorum. Yazdiklarina baktim dedim allah allahh ne kadar da benziyo. Bu konuda yazdiklari da tam oldu. Eminim tanidigima. Zaten abime karsi cok ilgili bi es degildi anlamistim aralarinda bi sorun oldugunu. Ama kimligim konusunda cok biseybsoyleyemem zaten birsey soylesem hemen anlayabilir kim oldugumu. Bilmiyorum bu yuk bana agir geliyo. Abim cok iyi bi insandir cok severim. Bu ona cok buyuk haksizlik. En azindan is benden ciksin bilsin bu durumu. Bilmiyorun yanlis mi yaparim ama icim icimi yiyo abimin yuzune de bakamam

Aha , bilene daha büyük dert bence bu işler
Söylesen bi dert söylemesen başka bi dert

kesin eminsin yani.. kesin emin olmadan yanlış bişey yapma nolur .. eğer başka biriyse ne bileyim iş değişmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…