- 25 Haziran 2014
- 557
- 120
- 43
- Konu Sahibi Kirginciceklerim
-
Aaa tanidim ben senii. İnanmiyorum yaaa. İki konuda da yazdigin ip uclarindan anladiim. Esini de taniyorumm. Bir gun burda bi tanidikla karsilasicagimi biliyodum. Ama suan kim oldugum konusunda ifsa olmak istemiyorum. Abim cok anlayisli bi insan sen resmen aldatmissin onu. Abim de sana ilgi gosteriyo, yasak olunca bu ilgi daha mi tatli geldi sana. Kusura bakma ama bu bildiklerim bana yuk. Aksam abimin eve geldigi saatte senin de evde oldugun bi saatte onu arayip herseyi anlaticam. Abim bunu hic hak etmiyo hiccc!
Ay bilmiyorum okuyunca sok oldum. Dusundugum gibi yazdim hemen. Acaba akli basina gelsin korksun diye mi yazdi dedim.gerçekse vay halineeee
ben pek şaka olduğunu düşünmüyorum
geçmiş olsun konu sahibine
olaya bak abine anlat sen bunuAaa tanidim ben senii. İnanmiyorum yaaa. İki konuda da yazdigin ip uclarindan anladiim. Esini de taniyorumm. Bir gun burda bi tanidikla karsilasicagimi biliyodum. Ama suan kim oldugum konusunda ifsa olmak istemiyorum. Abim cok anlayisli bi insan sen resmen aldatmissin onu. Abim de sana ilgi gosteriyo, yasak olunca bu ilgi daha mi tatli geldi sana. Kusura bakma ama bu bildiklerim bana yuk. Aksam abimin eve geldigi saatte senin de evde oldugun bi saatte onu arayip herseyi anlaticam. Abim bunu hic hak etmiyo hiccc!
Konu sahibinin eşi sizin abiniz mi?Aaa tanidim ben senii. İnanmiyorum yaaa. İki konuda da yazdigin ip uclarindan anladiim. Esini de taniyorumm. Bir gun burda bi tanidikla karsilasicagimi biliyodum. Ama suan kim oldugum konusunda ifsa olmak istemiyorum. Abim cok anlayisli bi insan sen resmen aldatmissin onu. Abim de sana ilgi gosteriyo, yasak olunca bu ilgi daha mi tatli geldi sana. Kusura bakma ama bu bildiklerim bana yuk. Aksam abimin eve geldigi saatte senin de evde oldugun bi saatte onu arayip herseyi anlaticam. Abim bunu hic hak etmiyo hiccc!
şaka maka birisiyle karıştırıyor olmayasın ya başkasının günahını almış olma belki bu kişi tahmin ettiğin kadın değildirAaa tanidim ben senii. İnanmiyorum yaaa. İki konuda da yazdigin ip uclarindan anladiim. Esini de taniyorumm. Bir gun burda bi tanidikla karsilasicagimi biliyodum. Ama suan kim oldugum konusunda ifsa olmak istemiyorum. Abim cok anlayisli bi insan sen resmen aldatmissin onu. Abim de sana ilgi gosteriyo, yasak olunca bu ilgi daha mi tatli geldi sana. Kusura bakma ama bu bildiklerim bana yuk. Aksam abimin eve geldigi saatte senin de evde oldugun bi saatte onu arayip herseyi anlaticam. Abim bunu hic hak etmiyo hiccc!
Sandığın kadar masum olsa keşke konu sahibiama sonradan olayı büyütüp mail atmalar falan olmuş canım
o yüzden öyle söyledim
kocasıyla arasını düzeltince kendini çekmiş geri
bu adam çekmemiş
eğer eminsen git anlat canım ya başka biriyse yanlış anladıysan ya ? allah korusun yanlışlıkla bi yuva dağılmasın şu kadın yüzünden..Aaa tanidim ben senii. İnanmiyorum yaaa. İki konuda da yazdigin ip uclarindan anladiim. Esini de taniyorumm. Bir gun burda bi tanidikla karsilasicagimi biliyodum. Ama suan kim oldugum konusunda ifsa olmak istemiyorum. Abim cok anlayisli bi insan sen resmen aldatmissin onu. Abim de sana ilgi gosteriyo, yasak olunca bu ilgi daha mi tatli geldi sana. Kusura bakma ama bu bildiklerim bana yuk. Aksam abimin eve geldigi saatte senin de evde oldugun bi saatte onu arayip herseyi anlaticam. Abim bunu hic hak etmiyo hiccc!
Sandığın kadar masum olsa keşke konu sahibi
ya evet ya farklı biriyse.. ya yanlış anlaşılmışsa..eğer eminsen git anlat canım ya başka biriyse yanlış anladıysan ya ? allah korusun yanlışlıkla bi yuva dağılmasın şu kadın yüzünden..
mesajını okuyunca içimin yağları eridi ohhh git söyle kız dedim ama sonra düşündüm de karışıklık da olabilir yani çok eminsen söyle.
Yaaa görmedim benkonu sahibi yandın sen tanıdıkta çıktı ne yapacaksın şimdi bakalım
sen cidden bu kişiyi tanıyor musun???
Saka mi bu
gerçekten tanıyor musun ??? tanıdığına emin misin ?
vayyy beee bu 2. yakalanma mevzusu oluyorrr .. anlatsana canım nasıl biriydi bu üye ve eşi ???
olaya bak abine anlat sen bunu
Yok abim degil ama benden buyuk abi diyorum. Gercekten taniyorum. Yazdiklarina baktim dedim allah allahh ne kadar da benziyo. Bu konuda yazdiklari da tam oldu. Eminim tanidigima. Zaten abime karsi cok ilgili bi es degildi anlamistim aralarinda bi sorun oldugunu. Ama kimligim konusunda cok biseybsoyleyemem zaten birsey soylesem hemen anlayabilir kim oldugumu. Bilmiyorum bu yuk bana agir geliyo. Abim cok iyi bi insandir cok severim. Bu ona cok buyuk haksizlik. En azindan is benden ciksin bilsin bu durumu. Bilmiyorun yanlis mi yaparim ama icim icimi yiyo abimin yuzune de bakamamKonu sahibinin eşi sizin abiniz mi?
abim diyor ya ne yapacak bakalım şimdiYaaa görmedim ben
Yakın birisi mi eşini de tanıyan hani..
Aha , bilene daha büyük dert bence bu işlerİnanmıyorum bu konuya . Boşluğa düştüm ne demek ? Çok boşluğa düştüysen ananın babanın yanına gitseydin eminim sana destek olurlardı .hiç kusura bakmayın ben eşimin yan gözle başka bir kadına bakmasını bile aldatmadan sayarım . Siz tutup eski sevgilinizle konuşup birde özelinizi paylaşmışsınız. Yazık eşinize çok üzüldüm. O adam sizin açığınızı bulmuş. Oradan canı sıkıldıkça vurur size geçmiş olaun dicemde geçmez bu.
kesin eminsin yani.. kesin emin olmadan yanlış bişey yapma nolur .. eğer başka biriyse ne bileyim iş değişmesinYok abim degil ama benden buyuk abi diyorum. Gercekten taniyorum. Yazdiklarina baktim dedim allah allahh ne kadar da benziyo. Bu konuda yazdiklari da tam oldu. Eminim tanidigima. Zaten abime karsi cok ilgili bi es degildi anlamistim aralarinda bi sorun oldugunu. Ama kimligim konusunda cok biseybsoyleyemem zaten birsey soylesem hemen anlayabilir kim oldugumu. Bilmiyorum bu yuk bana agir geliyo. Abim cok iyi bi insandir cok severim. Bu ona cok buyuk haksizlik. En azindan is benden ciksin bilsin bu durumu. Bilmiyorun yanlis mi yaparim ama icim icimi yiyo abimin yuzune de bakamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?