- 10 Mayıs 2015
- 96
- 97
- 3
- Konu Sahibi Kirginciceklerim
-
böleleri de var kardeş hayatta..e nasıl karı-koca bunlar
dayanamadım ben arkadasın yerıne cevap vermek ıstedımSenin basina ilerde ne gelecek biliyor musun? Hala bol keseden atiyorsun.
Hata yapmis zaten de, herkes kendini sütten cikma ak kasIk zannediyor. Bugün öyle olabilirsin, ama yarin ne olacagin belli degil. Bir anda ayagin kayar. Bu herkes icin gecerli.
Yani yaptigi hatayi basina tasi vura vura degil, hatasindan dönmesini saglamak icin yol göstermek gerekiyor. Biraz hirpalarsinda, ipe asamazsin hakkin yok. O sadece Allah'a verecek hesabini, birde kul hakkina girdigi icin helallik almazsa esine ve o adamin esine. Bize degil.
ne diyosun ya kocasını rahatça aldatan bunu hiç bir utanma belirtisi göstermeden rahatça her detayını yazabilen birine alkış mı tutmalıyız.kadın kurtulmak peşinde değil ki zaten resmen adama karşı hisleri var ve hiçbir şeyden haberi olmayan ZAVALLI bir eşi ve eski sevgilsinin ZAVALLI bir karısı var ortada
Ay niye üstüne alindin ki sen? Okudum konusunu biliyorum. Herkes hata yapar, sen bunun bilincinde degilsen ben sana birsey diyemem, bol keseden devam et sen. Kimse Hz. Meryem degil.
Kadin yemis bir halt zaten, afedersin yedigi b.k kendinin temizlemesi lazim. Sen basini ezemezsin, rencide etmeyede hakkin yok. Dedigim gibi hesabi Allah'a verecek sana degil.
evet içimde ki çocuğu hiç öldürmedim ablacığımcocukmusunuz ya.
Senin basina ilerde ne gelecek biliyor musun? Hala bol keseden atiyorsun.
Hata yapmis zaten de, herkes kendini sütten cikma ak kasIk zannediyor. Bugün öyle olabilirsin, ama yarin ne olacagin belli degil. Bir anda ayagin kayar. Bu herkes icin gecerli.
Yani yaptigi hatayi basina tasi vura vura degil, hatasindan dönmesini saglamak icin yol göstermek gerekiyor. Biraz hirpalarsinda, ipe asamazsin hakkin yok. O sadece Allah'a verecek hesabini, birde kul hakkina girdigi icin helallik almazsa esine ve o adamin esine. Bize degil.
Eşin bunu yapsa sana hata der geçersin yani birde üstüne Allah ile arasında dersin yani ilginç...
Kutulma pesinde degilse, ben birseyler kacir misim ozaman. Ne yani, devam mi etmek istiyor?
iki gün önce adam eşiyle tatile gitti diye çıldıran biri bugün beni taciz ediyo diyosa olayın varacağı boyutları anladığı için bunu diyodur, yoksa yediği halttan pişman olduğu için değil.iki günde ne değişmiş olabilir?anladı ki adam başına bela olacak eyvah nası kurtulcam bu işten ya her şeyi eşime anlatırsa rezil olursam nolucak derdine düştü sadece, yeni bişey yok yani.
Anladim, aradan cok fazla zaman gecmemis anlasilan. Ben agustos ayinda actigi konudan yola cikarak, adamla yazismayi biraktiktan sonra, adamin ona musallat oldugunu biliyordum sadece. 2 gün önce adam esiyle tatile gitti diye cildirdi dediginiz yorumundan haberim yok, 2 ay önceki mesele yeniden adamin istegi üzerine acildigini düsündüm.
Hatali tabii kide hatasiz demiyorum ben. Ama bazi yorumlar asiri sert, yemis bi b.k ve gercekten pismansa ne yapmasi gerektigini güzelce anlatmak lazim. Isirarak bir yere varamayiz.
sıradan boşluk değil ,uzay boşluğuna düşmüş bu kara delikte hızla kayboluyorGeç bu boşluğa düştüm,moralim bozuktu muhabbetlerini.Her boşluğa düşen eski sevgilisiyle konuşsa insanların hali ne olurdu.Psikoloğa gitseydin,ailenle zaman geçirseydin,bir şekilde çıksaydın boşluğundan.Sana eski konunda da dikkat et,sonu iyi değil bu işin dedik dinlemedin.Bak adam başına bela oldu işte.Hiç üzülmüyorum bende ne yaparsan yap,sanki bizlerin uyarısını dikkate alıyor musun da konu açıyorsun buraya.
Anladim, aradan cok fazla zaman gecmemis anlasilan. Ben agustos ayinda actigi konudan yola cikarak, adamla yazismayi biraktiktan sonra, adamin ona musallat oldugunu biliyordum sadece. 2 gün önce adam esiyle tatile gitti diye cildirdi dediginiz yorumundan haberim yok, 2 ay önceki mesele yeniden adamin istegi üzerine acildigini düsündüm.
Hatali tabii kide hatasiz demiyorum ben. Ama bazi yorumlar asiri sert, yemis bi b.k ve gercekten pismansa ne yapmasi gerektigini güzelce anlatmak lazim. Isirarak bir yere varamayiz.
Kutulma pesinde degilse, ben birseyler kacir misim ozaman. Ne yani, devam mi etmek istiyor?
canım bende insan şaşar diyenlerdenim... ama arkadaşlar haklı her suçu şeytana atmak gerçeği görememek farklı.. hala son mesajında 'o çok sevdiği karısı ' diyebiliyor..Anladim, aradan cok fazla zaman gecmemis anlasilan. Ben agustos ayinda actigi konudan yola cikarak, adamla yazismayi biraktiktan sonra, adamin ona musallat oldugunu biliyordum sadece. 2 gün önce adam esiyle tatile gitti diye cildirdi dediginiz yorumundan haberim yok, 2 ay önceki mesele yeniden adamin istegi üzerine acildigini düsündüm.
Esim bana bunu yapsa ve ögrensem istedigim sekilde kizma hakkina sahibim, aldatilan benim cünkü.
Benim bahsetmek istedigim baska birsey var konuyu carptiriyorsunuz.
kızlar kınamayın kınamadan ölmezsiniz diyim de yolumuza
gönül rahatlıyla devam edebilelim bu replik olmasa hep bir eksiklik hissedeceğim
bir şeyler tam olsun istiyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?