Eski sevgilimin art niyeti ( ikimizde evliyiz)

dayanamadım ben arkadasın yerıne cevap vermek ıstedım
bugun oylede yarın ne olcagın bellı degıl dıyorsun ya
bı ınsan neyse odur hanfendı
ıcınde varsa aldatmak ve hıc aldatmamıssa fırsatı olmamıs demektır fırsatını buldugu anda aldatanları goruyoruz konu sahıbının de oldugu gıbı
içinde asla boyle bırsey olmayan bu konuda cok net ve sert yorum yapabılır
malesef ıcımden geldıgı gıbı cumleler kuramadım
bence sız bu olayı normallestırmeyın yarın ne yasıcagımız bellı degıl dıye
sakamısınız nesınız yarın kocamı aldatıp aldatmıcagım kanımdan mıdemden bellı olur !!!!

Kutulma pesinde degilse, ben birseyler kacir misim ozaman. Ne yani, devam mi etmek istiyor?

Eşin bunu yapsa sana hata der geçersin yani birde üstüne Allah ile arasında dersin yani ilginç...

Eğriyi doğruyu bilen bir insan yolun devamının nereye gideceğini bilir .Bu bir hata değil tercih . Eşi yanı başındayken o eski sevgili ile mesajlaşmayı tercih etmiş. Bir insan neden eski sevgili ile mesajlaşır .

Eski sevgili bir de rüyasında görüyormuş evli adam . Bir rüya da sayıklamasına bakıyor şu an

Eşin bunu yapsa sana hata der geçersin yani birde üstüne Allah ile arasında dersin yani ilginç...

Esim bana bunu yapsa ve ögrensem istedigim sekilde kizma hakkina sahibim, aldatilan benim cünkü.
Benim bahsetmek istedigim baska birsey var konuyu carptiriyorsunuz.

Kutulma pesinde degilse, ben birseyler kacir misim ozaman. Ne yani, devam mi etmek istiyor?

iki gün önce adam eşiyle tatile gitti diye çıldıran biri bugün beni taciz ediyo diyosa olayın varacağı boyutları anladığı için bunu diyodur, yoksa yediği halttan pişman olduğu için değil.iki günde ne değişmiş olabilir?anladı ki adam başına bela olacak eyvah nası kurtulcam bu işten ya her şeyi eşime anlatırsa rezil olursam nolucak derdine düştü sadece, yeni bişey yok yani.

Anladim, aradan cok fazla zaman gecmemis anlasilan. Ben agustos ayinda actigi konudan yola cikarak, adamla yazismayi biraktiktan sonra, adamin ona musallat oldugunu biliyordum sadece. 2 gün önce adam esiyle tatile gitti diye cildirdi dediginiz yorumundan haberim yok, 2 ay önceki mesele yeniden adamin istegi üzerine acildigini düsündüm.

Hatali tabii kide hatasiz demiyorum ben. Ama bazi yorumlar asiri sert, yemis bi b.k ve gercekten pismansa ne yapmasi gerektigini güzelce anlatmak lazim. Isirarak bir yere varamayiz.

O konuya ben de katılıyorum.Evet yemiş bi halt yapcak bişey yok ama bi yanda her şeyden habersiz eşi ve eski sevgilisinin eşinin durumu zaten herkesi çıldırtan.O insanlar güvenmiş sevmiş evlenmişler bu kişilerle ve ne hallere düşmüşler.Yoksa bunlar naparsa yapsın yani, beni ilgilendirmiyo açıkçası.

Geç bu boşluğa düştüm,moralim bozuktu muhabbetlerini.Her boşluğa düşen eski sevgilisiyle konuşsa insanların hali ne olurdu.Psikoloğa gitseydin,ailenle zaman geçirseydin,bir şekilde çıksaydın boşluğundan.Sana eski konunda da dikkat et,sonu iyi değil bu işin dedik dinlemedin.Bak adam başına bela oldu işte.Hiç üzülmüyorum bende ne yaparsan yap,sanki bizlerin uyarısını dikkate alıyor musun da konu açıyorsun buraya.

sıradan boşluk değil ,uzay boşluğuna düşmüş bu kara delikte hızla kayboluyor

Bacım biz ona önceki konusunda çok anlattık ama anlamıyor işte... İntikam alıcam diyor.. Tek derdi buu.. Adam taciz filan etmiyor bu arada... Kırgınçiçek öyle lanse etmeye çalışıyor sadece.. Adam onu arasın sorsun, delirsin kudursun onun için istiyor.. Karısıyla anlaşamasın ve boşansınlar istiyor... EE bunlar için yapmış bi hata denmez değil mi??

canım bende insan şaşar diyenlerdenim... ama arkadaşlar haklı her suçu şeytana atmak gerçeği görememek farklı.. hala son mesajında 'o çok sevdiği karısı ' diyebiliyor..
pişmanmı değil.. resmen kriz geçirdi adam karısıyla tatile gitti diye.. kadın facede foto paylaşıyor yazık diyor.. yani mesele arkadaşın herkes benim herkes beni sevsin demesi pişman olmaması.
engelle mailden.. taciz etmesin.. ama yokkk

Esim bana bunu yapsa ve ögrensem istedigim sekilde kizma hakkina sahibim, aldatilan benim cünkü.
Benim bahsetmek istedigim baska birsey var konuyu carptiriyorsunuz.

Hayır çarpıtmıyorum eşinizin de böyle hakkı var savunma olarak dediğiniz şekilde

kızlar kınamayın kınamadan ölmezsiniz diyim de yolumuza

gönül rahatlıyla devam edebilelim bu replik olmasa hep bir eksiklik hissedeceğim

bir şeyler tam olsun istiyorum da

KK meşhur repliği bu zaten bayılıyorum buna direk sıyrılmak ve kaçmak için bire bir

Adam konu sahibini sevmiyor ondan istediği tek bir şey var onu alınca çekip gidecek kendi hayatına.
Aslında diğer kadında öğrenmeli kocasının ne mal olduğunu.
Tabi konu sahibinin eşi de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…