- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi Kirginciceklerim
-
Yok abim degil ama benden buyuk abi diyorum. Gercekten taniyorum. Yazdiklarina baktim dedim allah allahh ne kadar da benziyo. Bu konuda yazdiklari da tam oldu. Eminim tanidigima. Zaten abime karsi cok ilgili bi es degildi anlamistim aralarinda bi sorun oldugunu. Ama kimligim konusunda cok biseybsoyleyemem zaten birsey soylesem hemen anlayabilir kim oldugumu. Bilmiyorum bu yuk bana agir geliyo. Abim cok iyi bi insandir cok severim. Bu ona cok buyuk haksizlik. En azindan is benden ciksin bilsin bu durumu. Bilmiyorun yanlis mi yaparim ama icim icimi yiyo abimin yuzune de bakamam
Ben olsam söylerdim. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır diye bir söz var. Kimin içi kaldırır böyle bir şeyi ? İki tarafta eşini aldatıyor.Aha , bilene daha büyük dert bence bu işler
Söylesen bi dert söylemesen başka bi dert
sanırım çoook önemli değil o göze almıştı herşeyi haaa nolur arar eski sevgilisinin karısınada söyler tek başıma batmayım diye.. belki birleşirler ha..Zurnanın zırt dediği yerdesin konu sahibi.. Geçmiş ola
bugun sen bır kulun kusurunu örtersen Allah da senın kusurlarını örter bunu da unutma kocasına degıl kendısıne soyle ve bu konuyu kapatması ıcın ona fırsat ver gercekten emınsen tabıYok abim degil ama benden buyuk abi diyorum. Gercekten taniyorum. Yazdiklarina baktim dedim allah allahh ne kadar da benziyo. Bu konuda yazdiklari da tam oldu. Eminim tanidigima. Zaten abime karsi cok ilgili bi es degildi anlamistim aralarinda bi sorun oldugunu. Ama kimligim konusunda cok biseybsoyleyemem zaten birsey soylesem hemen anlayabilir kim oldugumu. Bilmiyorum bu yuk bana agir geliyo. Abim cok iyi bi insandir cok severim. Bu ona cok buyuk haksizlik. En azindan is benden ciksin bilsin bu durumu. Bilmiyorun yanlis mi yaparim ama icim icimi yiyo abimin yuzune de bakamam
Yok abim degil ama benden buyuk abi diyorum. Gercekten taniyorum. Yazdiklarina baktim dedim allah allahh ne kadar da benziyo. Bu konuda yazdiklari da tam oldu. Eminim tanidigima. Zaten abime karsi cok ilgili bi es degildi anlamistim aralarinda bi sorun oldugunu. Ama kimligim konusunda cok biseybsoyleyemem zaten birsey soylesem hemen anlayabilir kim oldugumu. Bilmiyorum bu yuk bana agir geliyo. Abim cok iyi bi insandir cok severim. Bu ona cok buyuk haksizlik. En azindan is benden ciksin bilsin bu durumu. Bilmiyorun yanlis mi yaparim ama icim icimi yiyo abimin yuzune de bakamam
patatees hanım,Yok abim degil ama benden buyuk abi diyorum. Gercekten taniyorum. Yazdiklarina baktim dedim allah allahh ne kadar da benziyo. Bu konuda yazdiklari da tam oldu. Eminim tanidigima. Zaten abime karsi cok ilgili bi es degildi anlamistim aralarinda bi sorun oldugunu. Ama kimligim konusunda cok biseybsoyleyemem zaten birsey soylesem hemen anlayabilir kim oldugumu. Bilmiyorum bu yuk bana agir geliyo. Abim cok iyi bi insandir cok severim. Bu ona cok buyuk haksizlik. En azindan is benden ciksin bilsin bu durumu. Bilmiyorun yanlis mi yaparim ama icim icimi yiyo abimin yuzune de bakamam
insanların kusurlarını örtmede gece gibi karanlık olBen olsam söylerdim. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır diye bir söz var. Kimin içi kaldırır böyle bir şeyi ? İki tarafta eşini aldatıyor.
Doğru olmasa bile bu korku konu sahibine yeterYok abim degil ama benden buyuk abi diyorum. Gercekten taniyorum. Yazdiklarina baktim dedim allah allahh ne kadar da benziyo. Bu konuda yazdiklari da tam oldu. Eminim tanidigima. Zaten abime karsi cok ilgili bi es degildi anlamistim aralarinda bi sorun oldugunu. Ama kimligim konusunda cok biseybsoyleyemem zaten birsey soylesem hemen anlayabilir kim oldugumu. Bilmiyorum bu yuk bana agir geliyo. Abim cok iyi bi insandir cok severim. Bu ona cok buyuk haksizlik. En azindan is benden ciksin bilsin bu durumu. Bilmiyorun yanlis mi yaparim ama icim icimi yiyo abimin yuzune de bakamam
Ben olsam yarın birgün barışırlarsa kötü olmak istememBen olsam söylerdim. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır diye bir söz var. Kimin içi kaldırır böyle bir şeyi ? İki tarafta eşini aldatıyor.
Zaten eski sevgilisi karısını sevmese konu sahibi dünden razı kocasından vazgeçmeyesanırım çoook önemli değil o göze almıştı herşeyi haaa nolur arar eski sevgilisinin karısınada söyler tek başıma batmayım diye.. belki birleşirler ha..
ya bence abim diye attın :) boşver karşıda ki nasıl insan olursa olsun bu şakaya yüreği hopla masın bence bu eşek şakası görünce konuya atladın nereden bilelim :)Yok abim degil ama benden buyuk abi diyorum. Gercekten taniyorum. Yazdiklarina baktim dedim allah allahh ne kadar da benziyo. Bu konuda yazdiklari da tam oldu. Eminim tanidigima. Zaten abime karsi cok ilgili bi es degildi anlamistim aralarinda bi sorun oldugunu. Ama kimligim konusunda cok biseybsoyleyemem zaten birsey soylesem hemen anlayabilir kim oldugumu. Bilmiyorum bu yuk bana agir geliyo. Abim cok iyi bi insandir cok severim. Bu ona cok buyuk haksizlik. En azindan is benden ciksin bilsin bu durumu. Bilmiyorun yanlis mi yaparim ama icim icimi yiyo abimin yuzune de bakamam
Aman kocasını aldatan biri hoplamayı seviyodur bence, gizli gizli yazışmakta hoplatmıyo mu ya yakalanırsam gibisinden yüreciğini..ya bence abim diye attın :) boşver karşıda ki nasıl insan olursa olsun bu şakaya yüreği hopla masın bence bu eşek şakası görünce konuya atladın nereden bilelim :)
aynen ....ilk konusunun başlığı bile çoook açıktı.. kocamı aldatmayı göze aldım... demi..Zaten eski sevgilisi karısını sevmese konu sahibi dünden razı kocasından vazgeçmeye
ayy konu dışı olucak ama profil resmine bayıldımTövbest eminmısın o kişi bu üye oldugundn hııı patates..
bugun sen bır kulun kusurunu örtersen Allah da senın kusurlarını örter bunu da unutma kocasına degıl kendısıne soyle ve bu konuyu kapatması ıcın ona fırsat ver gercekten emınsen tabı
ama yanlışlıkla gıder hıc alakası olmayan bırının yuvasını yıkacak boyuta da getırebılırsın ama emınım dıyorsun yıne de ıyı dusun
Çok haklısınız ama bu kusurdan da öte gibiinsanların kusurlarını örtmede gece gibi karanlık ol
canım gerçekten tanıdığını bilmiyoruz ki :) sıkma canını sanal ortam belki de sallıyolar bunlar için biz vaktimizden ve sinirimizden neden olalım gül geç :)Çok haklısınız ama bu kusurdan da öte gibi
Adam karsıyla tatile gitri diye adama trip atıyor. Konserde öptü diye kriz geçiriyor. Vajinusmus olduğunu konuşuyor. Yanş hatasını telafi etmek yerine arttırıyor.
Kendi adıma düşünüyorum bilsem söylerdim sanırım. Hoş eden kurtulur diyen kurtulmaz diyede bir laf var ama yük benden gitsin dersim. Bilemiyorum valla . Allah cazını versin böyle insanların.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?