Eski sevgilimin art niyeti ( ikimizde evliyiz)

Tövbest eminmısın o kişi bu üye oldugundn hııı patates..

bugun sen bır kulun kusurunu örtersen Allah da senın kusurlarını örter bunu da unutma kocasına degıl kendısıne soyle ve bu konuyu kapatması ıcın ona fırsat ver gercekten emınsen tabı

ama yanlışlıkla gıder hıc alakası olmayan bırının yuvasını yıkacak boyuta da getırebılırsın ama emınım dıyorsun yıne de ıyı dusun

Bence mutlaka söylemelisiniz. Bu şekilde "abi" dediğiniz insan ne hallere düşüyor görmüyor musunuz? Ya da direkt yüzüne anlatmaya utanırsanız, sahte bir mail hesabı açın, bu konuların linkini abinize gönderin o okusun her şeyi.

patatees hanım,
80 milyonluk ülke nüfusunda bu kadının düşündüğünüz kadın olma ihtimali çok düşük.
yanlış birine söylerseniz bunun vebali çook büyük. sinek küçüktür ama mide bulandırır.
lütfen siz siz olun 100 de 100 emin olmadan bu işlere girmeyin. gerekirse önce özelden konu sahibiyle konuşun.

Ben olsam söylerdim. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır diye bir söz var. Kimin içi kaldırır böyle bir şeyi ? İki tarafta eşini aldatıyor.
insanların kusurlarını örtmede gece gibi karanlık ol

Doğru olmasa bile bu korku konu sahibine yeter

Ben olsam söylerdim. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır diye bir söz var. Kimin içi kaldırır böyle bir şeyi ? İki tarafta eşini aldatıyor.
Ben olsam yarın birgün barışırlarsa kötü olmak istemem
X abi aha karın aha konuları der bi mail ya da whatsapptan atarım, sonra yedek hattımı da kırar atarım
Kim anlattı bilinmez ama gerçeği öğrenmiş olur
İster boynuzlarıyla dolanır ister boşanır gerisi onun tercihi sonuçta

sanırım çoook önemli değil o göze almıştı herşeyi haaa nolur arar eski sevgilisinin karısınada söyler tek başıma batmayım diye.. belki birleşirler ha..
Zaten eski sevgilisi karısını sevmese konu sahibi dünden razı kocasından vazgeçmeye

ya bence abim diye attın :) boşver karşıda ki nasıl insan olursa olsun bu şakaya yüreği hopla masın bence bu eşek şakası görünce konuya atladın nereden bilelim :)

ya bence abim diye attın :) boşver karşıda ki nasıl insan olursa olsun bu şakaya yüreği hopla masın bence bu eşek şakası görünce konuya atladın nereden bilelim :)
Aman kocasını aldatan biri hoplamayı seviyodur bence, gizli gizli yazışmakta hoplatmıyo mu ya yakalanırsam gibisinden yüreciğini..

Size kesinlikle katılmıyorum, ne demek kulun kusurunu örtmek? Bu kadına burada günlerce insanlar doğruyu göstermeye çalıştı fakat konu sahibi bildiğinden şaşmadı, onun yaptığı eşinin günahına girmek olmuyor mu? O adamın gerçeği bilmeye hakkı yok mu? Namus bu ya, ihanet ediyor, aldatıyor, başka adamlarla konuşuyot, eeee ama kendisi kusurundan hiç ar etmesin, başkaları mı onun kusurunu örtsün?

insanların kusurlarını örtmede gece gibi karanlık ol
Çok haklısınız ama bu kusurdan da öte gibi
Adam karsıyla tatile gitri diye adama trip atıyor. Konserde öptü diye kriz geçiriyor. Vajinusmus olduğunu konuşuyor. Yanş hatasını telafi etmek yerine arttırıyor.

Kendi adıma düşünüyorum bilsem söylerdim sanırım. Hoş eden kurtulur diyen kurtulmaz diyede bir laf var ama yük benden gitsin dersim. Bilemiyorum valla . Allah cazını versin böyle insanların.

konu sahibi bence eski sevgilisi ile daha büyük şeyler yaşamış özel şeyler ama söylemiyor yoksa hangi psikopat böyle basit bi mevzudan sonra sadece konuşmadan sonra beni istiyosun falan desin vakit çok kötü herkesten her şey beklenir ama patates sende bırak bu şakayı dersini aldı bence :)

canım gerçekten tanıdığını bilmiyoruz ki :) sıkma canını sanal ortam belki de sallıyolar bunlar için biz vaktimizden ve sinirimizden neden olalım gül geç :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…