- 27 Mart 2014
- 3.623
- 1.781
- 198
- Konu Sahibi Kirginciceklerim
-
yazık kız yine de :) tam açık anlatmamış kendini haklı gibi göstermiş anladığım kadarı ile zaten kendisi aldatmıyormuş gibi gösteriyor. bir de geldimiş umut arıyo burada :)Aman kocasını aldatan biri hoplamayı seviyodur bence, gizli gizli yazışmakta hoplatmıyo mu ya yakalanırsam gibisinden yüreciğini..
Nasil bu kadar eminsiniz allah askina?Aaa tanidim ben senii. İnanmiyorum yaaa. İki konuda da yazdigin ip uclarindan anladiim. Esini de taniyorumm. Bir gun burda bi tanidikla karsilasicagimi biliyodum. Ama suan kim oldugum konusunda ifsa olmak istemiyorum. Abim cok anlayisli bi insan sen resmen aldatmissin onu. Abim de sana ilgi gosteriyo, yasak olunca bu ilgi daha mi tatli geldi sana. Kusura bakma ama bu bildiklerim bana yuk. Aksam abimin eve geldigi saatte senin de evde oldugun bi saatte onu arayip herseyi anlaticam. Abim bunu hic hak etmiyo hiccc!
Bak yaşın küçük sanırım %100 eminsen bile ?Kizlar okudum yazdiklarinizi ama telefondayim alinti yapamiyorum. Bu aksam ikisinin evde oldugu bi saatte konu sahibinin esini ariycam. Eminim tanidigima. Eger nerden tanidigimi anlatirsam kim oldugumu sip diye anlar. Cok taviz veremiyorum kendimden. Bu sekilde kocasini enayi yerine koymasina izin veremem. Cok uzuluyorum gercekten ve bu yuk bana agir geliyo. Bazilariniz katilicak bazilariniz katilmiycsktir. Ama benim dogrum bu. Ben haksizliga ugrayanin yaninayim
yalan söylüyo bence zaten :)Nasil bu kadar eminsiniz allah askina?
Iki konu acmis konu sahibi her ikisindede kim olduguna dair birsey bahsetmemis.
Profilindede yalnizca almanyada yasadigi ve dogum tarihi var.
Eger o abim dediginiz kisi size esiyle olan vajinusmus gercegini dertlesiyorsa buda o abinizin ayibi.
Onu gectim zaten biseyler seziyodum aralarinin bozuk olduguna dair diyosunuz.
Bu mu yani.
Bu kadar kolay mi emin olmak..bin tane cift var ayni sorunlarla bogusan.
Emin degilseniz kimsenin huzurunu kacirmayin durduk yere.
Caniniz sikiliyorsada gidin hava alin.macera aramayin
canım ama etraflıca dusunmek lazım soyle dusun abıye gıttı soyledı abı çıldırdı gıttı kadını öldurdu hapse dustu bu kız vıcdan azabı çekmez mı ya da farklı bı yol ızleyelım abıye gıttı soyledı adam genıs cıktı sen kımsın sana noluyo derse ıspatın delılın var mı derse patates ne verecek adama yanı konu sahıbını uyarıp bak ne yaptıgını bılıyorum hatanı duzelt derse ne kendı bası agırır ne de kaldıramayacagı bı yukle karsılasırÇok haklısınız ama bu kusurdan da öte gibi
Adam karsıyla tatile gitri diye adama trip atıyor. Konserde öptü diye kriz geçiriyor. Vajinusmus olduğunu konuşuyor. Yanş hatasını telafi etmek yerine arttırıyor.
Kendi adıma düşünüyorum bilsem söylerdim sanırım. Hoş eden kurtulur diyen kurtulmaz diyede bir laf var ama yük benden gitsin dersim. Bilemiyorum valla . Allah cazını versin böyle insanların.
Kizlar okudum yazdiklarinizi ama telefondayim alinti yapamiyorum. Bu aksam ikisinin evde oldugu bi saatte konu sahibinin esini ariycam. Eminim tanidigima. Eger nerden tanidigimi anlatirsam kim oldugumu sip diye anlar. Cok taviz veremiyorum kendimden. Bu sekilde kocasini enayi yerine koymasina izin veremem. Cok uzuluyorum gercekten ve bu yuk bana agir geliyo. Bazilariniz katilicak bazilariniz katilmiycsktir. Ama benim dogrum bu. Ben haksizliga ugrayanin yaninayim
stmanava yazdıgım cevabı okursanız anlarsınız ama zaten bana katılmanız gerekmıyorSize kesinlikle katılmıyorum, ne demek kulun kusurunu örtmek? Bu kadına burada günlerce insanlar doğruyu göstermeye çalıştı fakat konu sahibi bildiğinden şaşmadı, onun yaptığı eşinin günahına girmek olmuyor mu? O adamın gerçeği bilmeye hakkı yok mu? Namus bu ya, ihanet ediyor, aldatıyor, başka adamlarla konuşuyot, eeee ama kendisi kusurundan hiç ar etmesin, başkaları mı onun kusurunu örtsün?
Kizlar okudum yazdiklarinizi ama telefondayim alinti yapamiyorum. Bu aksam ikisinin evde oldugu bi saatte konu sahibinin esini ariycam. Eminim tanidigima. Eger nerden tanidigimi anlatirsam kim oldugumu sip diye anlar. Cok taviz veremiyorum kendimden. Bu sekilde kocasini enayi yerine koymasina izin veremem. Cok uzuluyorum gercekten ve bu yuk bana agir geliyo. Bazilariniz katilicak bazilariniz katilmiycsktir. Ama benim dogrum bu. Ben haksizliga ugrayanin yaninayim
O beni tehdit ederse kendiside kaybeder 'cok sevdigi' esini.
Ben konunun sahte olduğunu düşünmüştüm. Çok ayrıntı yok hayatıyla ilgili nasıl anladınız ki?Yok abim degil ama benden buyuk abi diyorum. Gercekten taniyorum. Yazdiklarina baktim dedim allah allahh ne kadar da benziyo. Bu konuda yazdiklari da tam oldu. Eminim tanidigima. Zaten abime karsi cok ilgili bi es degildi anlamistim aralarinda bi sorun oldugunu. Ama kimligim konusunda cok biseybsoyleyemem zaten birsey soylesem hemen anlayabilir kim oldugumu. Bilmiyorum bu yuk bana agir geliyo. Abim cok iyi bi insandir cok severim. Bu ona cok buyuk haksizlik. En azindan is benden ciksin bilsin bu durumu. Bilmiyorun yanlis mi yaparim ama icim icimi yiyo abimin yuzune de bakamam
Nasil bu kadar eminsiniz allah askina?
Iki konu acmis konu sahibi her ikisindede kim olduguna dair birsey bahsetmemis.
Profilindede yalnizca almanyada yasadigi ve dogum tarihi var.
Eger o abim dediginiz kisi size esiyle olan vajinusmus gercegini dertlesiyorsa buda o abinizin ayibi.
Onu gectim zaten biseyler seziyodum aralarinin bozuk olduguna dair diyosunuz.
Bu mu yani.
Bu kadar kolay mi emin olmak..bin tane cift var ayni sorunlarla bogusan.
Emin degilseniz kimsenin huzurunu kacirmayin durduk yere.
Caniniz sikiliyorsada gidin hava alin.macera aramayin
ne kadar da meraklısınız tanımadığınız iki insanın boşanmasına?Bak yaşın küçük sanırım %100 eminsen bile ?
Her duyan aynı tepkiyi vermiyo ya da ıspat olunmaya biliyo
Sakin ol
Al bi hat, kimlik bilgilerin gizli olsun
Yaz abine whatsapptan at bu konunun linkini ( sen tanıdıysan abin hemen tanır karısı olup olmadığını değil mi ?)
Gerisi abinin abiliğine kalmış artık
İster araştırır gerekeni yapar
İsterse karısına inanır boynuzlarıyla dolanır
Gerçi sanmıyorum boynuzlanmayı kadınların çoğu affetse de erkekler direk boşuyo
stmanava yazdıgım cevabı okursanız anlarsınız ama zaten bana katılmanız gerekmıyor
Araştırır herhaldene kadar da meraklısınız tanımadığınız iki insanın boşanmasına?
bir de erkekse boşar diyorsunuz. hay allahım ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?