Eski sevgilimin art niyeti ( ikimizde evliyiz)

Aman kocasını aldatan biri hoplamayı seviyodur bence, gizli gizli yazışmakta hoplatmıyo mu ya yakalanırsam gibisinden yüreciğini..
yazık kız yine de :) tam açık anlatmamış kendini haklı gibi göstermiş anladığım kadarı ile zaten kendisi aldatmıyormuş gibi gösteriyor. bir de geldimiş umut arıyo burada :)

Kizlar okudum yazdiklarinizi ama telefondayim alinti yapamiyorum. Bu aksam ikisinin evde oldugu bi saatte konu sahibinin esini ariycam. Eminim tanidigima. Eger nerden tanidigimi anlatirsam kim oldugumu sip diye anlar. Cok taviz veremiyorum kendimden. Bu sekilde kocasini enayi yerine koymasina izin veremem. Cok uzuluyorum gercekten ve bu yuk bana agir geliyo. Bazilariniz katilicak bazilariniz katilmiycsktir. Ama benim dogrum bu. Ben haksizliga ugrayanin yaninayim

Nasil bu kadar eminsiniz allah askina?
Iki konu acmis konu sahibi her ikisindede kim olduguna dair birsey bahsetmemis.
Profilindede yalnizca almanyada yasadigi ve dogum tarihi var.
Eger o abim dediginiz kisi size esiyle olan vajinusmus gercegini dertlesiyorsa buda o abinizin ayibi.
Onu gectim zaten biseyler seziyodum aralarinin bozuk olduguna dair diyosunuz.
Bu mu yani.
Bu kadar kolay mi emin olmak..bin tane cift var ayni sorunlarla bogusan.
Emin degilseniz kimsenin huzurunu kacirmayin durduk yere.
Caniniz sikiliyorsada gidin hava alin.macera aramayin

Bak yaşın küçük sanırım %100 eminsen bile ?
Her duyan aynı tepkiyi vermiyo ya da ıspat olunmaya biliyo
Sakin ol
Al bi hat, kimlik bilgilerin gizli olsun
Yaz abine whatsapptan at bu konunun linkini ( sen tanıdıysan abin hemen tanır karısı olup olmadığını değil mi ? )
Gerisi abinin abiliğine kalmış artık
İster araştırır gerekeni yapar
İsterse karısına inanır boynuzlarıyla dolanır

Gerçi sanmıyorum boynuzlanmayı kadınların çoğu affetse de erkekler direk boşuyo

yalan söylüyo bence zaten :)

canım ama etraflıca dusunmek lazım soyle dusun abıye gıttı soyledı abı çıldırdı gıttı kadını öldurdu hapse dustu bu kız vıcdan azabı çekmez mı ya da farklı bı yol ızleyelım abıye gıttı soyledı adam genıs cıktı sen kımsın sana noluyo derse ıspatın delılın var mı derse patates ne verecek adama yanı konu sahıbını uyarıp bak ne yaptıgını bılıyorum hatanı duzelt derse ne kendı bası agırır ne de kaldıramayacagı bı yukle karsılasır

ha ınsan sınır olmuyo degıl bunu erkek yapsa topa tutarız bunu da topa tutalım ama yıne de dıkkatlı olmak lazım cıddı konular bunlar

Emin misiniz gerçekten ? Almanya'da yaşadığı ve iyi bit şirkette yönetici asistanı olduğu dışında bilgi vermedi, ayrıca profilinde iş olarak analist yazıyordu. Yani önce emin olun. Eminseniz hiç durmayın anlatın, değilseniz başka insanların huzuru kaçmasın.

stmanava yazdıgım cevabı okursanız anlarsınız ama zaten bana katılmanız gerekmıyor

Nereden nasıl eminsiniz durduk yere başka birinin hayatını karartmayın?

Kız patates kızartıp yerım seni akıllı dur bi..
Burda bir sürü üye var...
Akıllı ol akıllı davran..

Tek iki konusu varmış cidden
Hiç birinde de kişisel özellik ya da durumlardan bahsedilmiyor
Sadece vajinusmus ve eski sevgili ayağı biliniyo
Tek buradan emin olunması mümkün değil gibi ?
Abim de abim derken yanlış abiye gitmeyin..

Ben konunun sahte olduğunu düşünmüştüm. Çok ayrıntı yok hayatıyla ilgili nasıl anladınız ki?
Ya o kişi değilse?

Kullandığı bilgiler bile yanlış olabilir. Burada Bodrum yazar . Gider Antalya da Çanakkale de vs olur . Forum da bir insan nasıl emin olabilir .

ne kadar da meraklısınız tanımadığınız iki insanın boşanmasına?
bir de erkekse boşar diyorsunuz. hay allahım ya..

Hmm cabul olmuş.. Ektiginizi bicme olayi.. Bir de eşiniz ogrense tadından yenmez.
En ozelinize kadar anlatmissiniz. Kusura bakmayın ama eşinizi sevmiyorsunuz. Ve Benim gözümde eşinizi aldatmis bir bayansiniz. Eşiniz aynisini size yapsaydi anlardiniz. Her eşiyle bozusan böyle yaparsa ohoo.. neyse.. Tek üzüldüğüm o beyin eşi ve sizin eşiniz..

stmanava yazdıgım cevabı okursanız anlarsınız ama zaten bana katılmanız gerekmıyor

Yazdığınızı okudum, fakat zaten bu direkt gidip pat diye adamın yüzüne söylenmez, söylemenin yolları vardır, şayet gerçekten tanıdığına %100 emin ise, konu sahibinin eşinin en yakınına mesela kardeşine söyler, gider birlikte anlatırlar, sürekli yanında bulunurlar yanlış bir şey yapmaması için ya da konu sahibiyle konuşur onu evden uzaklaştırır sonra eşine konuyu anlatır. Yani önce tedbir alınır, sonra gerçek ortaya konur. Benim eşim beni aldatsa, sonra böyle sitelerde anlatsa ve asla pişmanlık duymasa, bunu da benim kardeşim sıfatında bir insan bilse bana anlatmasa, eşim kadar o kişiyi de suçlarım.
Konu sahibi birazcık pişman olsa size hak verirdim ama dediğim gibi kendisi bile kendi kusurunu örtme gereği duymuyor, burada meydan okuya okuya anlatıyor. Başkası neden onun kusurunu kapatsın ki ?

Hmm cabul olmuş.. Ektiginizi bicme olayi.. Bir de eşiniz ogrense tadından yenmez.
En ozelinize kadar anlatmissiniz tabiki öyle düşünecek. Kusura bakmayın ama eşinizi sevmiyorsunuz. Ve Benim gözümde eşinizi aldatmis bir bayansiniz. Eşiniz aynisini size yapsaydi anlardiniz. Her eşiyle bozusan böyle yaparsa ohoo.. neyse.. Tek üzüldüğüm o beyin eşi ve sizin eşiniz..

ne kadar da meraklısınız tanımadığınız iki insanın boşanmasına?
bir de erkekse boşar diyorsunuz. hay allahım ya..
Araştırır herhalde
Tanımadığı mesajla ve bir kk konusundan boşanmaz kimse
Geçen öyle oldu, adam kk dan karısını bulup sosyal medya ve telefonunu takibe aldığını uygunsuz mesajlarına şahit olduğunu akabinde boşadığını söyledi
Ben niye boşanmalara meraklı olayım boşanma avukatı değilim ki ticari bakayım hani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…