Eski sevgilimin art niyeti ( ikimizde evliyiz)

boşluğuma geldi yazdım işte o an şöyleydi de ondan oldu yok bilmem ne ..
aynı lafları çevirip çevirip söylüyorsunz pehh!

Ne bekliyordunuz ki her hatanın bi bedeli var hayatta bence esinize itiraf edin baskasından duymadan

Seni istemiyorum de kurtul o adamdan.

Cok yanlış yapmışsın coook!

Bazı hanımefendilere de bu konu ders olsun..

Hep erkekler aldatmıyormuş demek ki.
Hep erkekler aldatmiyo da aldatacak kadar ahlaksiz kadin tilki kurt oluyo yani ortaya asla cikmiyo her isini garantiliyo, konu sahibinin bu saflikla bu islere karismasi enteresan

Allah hata yaptrmasin. Bol keseden atanlarda cok konusmasin. Yaptigin hic ama hic hos birsey degil, ama insanoglu ben asla yapmam demesin. Seytan sana carigi öyle bir giydirirki, herseyi yaparsin.
Cok rahatsiz edersen seni polise sikayet ederim de. Eger mail atiyorsan, mailden bloke et kendisini, sen yapamiyorsan is yerinin IT bölümünden yardim al. Gerekirse isini degistir, izini kaybet. Esine anlatirsan birseyleri evliligin cok kötü sarsilir, anlatma bence, ama birdahada bu tarz islere bulasma, tevbe et Allah'a.

Allaaahhh en çok eğlendiğim konu ne oldu önceki konunda "karısına her şeyi anlatacağım." diye kin güdüyordun adama. Burada herkes sen yaparsan o da yapar, dediğinde elli tane plan anlatıyordun. Şimdi o planlarından birini hayata geçirip kurtulsana hiç numara yapma, mailden de engelleyip silme var, çok rahatsızsan engelle. Bence sen adamdan rahatsız filan değilsin, bize "benim peşimi bırakmıyor" demek için buradasın yine.
Bir de sen adama vajinismusu yendiğini söylemiştin bence, önceki konunda öyle yazmıştın, belki o yüzden peşine düşmüştür

bol keseden atmayan kardeş bu kadın eski sevgilisi karısı ile tatil yaptı diye kıskançlıktan deliren bir kadın.bu konuda bile hala bu kıskançlık ve hasetini çok güzel belli etmiş.eşi ile özelini gidip elin adamına açan ve hala eskisi ile görüşen bir dürüstlük abidesi.

tabii canım eşi bilmesin yuvası yıkılır sanki ortada bir yuva var.

Şimdi tehdit edecem derken neyle tehdit edebilirsin, en fazla mesajlaştık diyebilirsin karısına
Ama adam senin kocana gidip eşin vajinismusmuş dese bittin sen direk

sevgili çekirge, hemen her gün konulardaki yorumlarını severek okuyorum çizgini bozma, aynen devam

Pişman olsa herkes farklı yanaşırdı
Ben ilk konusunda pişman sandım hat değiş mailden engelle vs dedim
Hala engel atmamış
Ve benzer bi konuya içinden geldiğini yap dedi
İnsan pişman olsa ben yaptım pişman oldum sen yapma demez mi
Akabinde bende karşılık verdim, pişmanım demedi. Karısını benim yanımda öpünce kıskandım da ondan böyleyim diyo
Bana hiç pişman olmuş izlenimi vermedi
Gör bak ne şikayet edecek ne maili engelleyecek yine

canım arkadaşta söylediğinde haklı hani rabbim kimseyi şaşırtmasın tabiki.. insanız şaşarız allah korusun ama ders alırsın aklın başına toplanır.. sorun şuki arkadaşta bu durum yok.. uslanmıyor.. sadece adam peşimi bırakmıyor diyor ama hala karısının derdinde.. ALLAH ıslah etsin.. yazık kocasına.. ötekinin karısına..

Yok karisina anlatinca nolacak yani onun senin kocana anlatmanla ayni sorunlari mi yasar bu ne saflik

Dur ben senin gozunu acayim, o adamin tek derdi seni yataga atmak, ne kocana anlatir ne baska sey. Senin icin esiyle en ufak sorun yasamak istemez, ya da is yerinde ufak bi rezalet bile ciksin istemez. Ha bu arada vajinismuslu oldugun icin zaten seninle bi kere birlikte olmaya calissa bi daha asla bulamazsin adami :d kim ugrasmak ister yani insanin kocasi ugrasmiyo da bosuyo

Bi daha da bu saflikla namus meselelerinde buyuk yanlis yapma akil sagligini hepten kaybedersin

sevgili çekirge, hemen her gün konulardaki yorumlarını severek okuyorum çizgini bozma, aynen devam
Teşekkür ederim
Kimisi beğeniyo kimisi nefret ediyo ama ne yapayım yani benimde düşüncelerim bunlar
Bazı şeylerde hele hiç susamıyorum, mesela hem suçlu hem güçlü konu sahiplerine karşı
Aldatmışsın yahu ötesi berisi yok bu işin
Git kocana anlat aldatmadın madem, birlikte şikayet mikayet ne gerekiyosa yapın kurtulun. Ama yerse..

eski sevgiliyle msjlarda delirmeceler sana pahalıya maaal olacak haberin olsun

o karısıyla mutlu mesut hayatına devam sen aldatan ihanet eden kadın damgası yiyeceksin

keşke ikiniz birden gerekli cezayı çekebilkseniz

şeytan cariği giydirmez hanımefendi önünüze koyar giyip giymemeye siz karar verirsiniz..Giyenlerde şeytana suç atmasın ..Şeytanında bi sabrı var :)

kadın pişman mı,değil.hala o çok sevdiği karısına göstereceğim modunda.

engellemez
çünkü adamın ona mesaj atması
hayallerini süslemesi
istediği kadar ''taciz '' ediyor dese de
gayettee hoşuna giden tutumlar bunlar
hoşuna gitmeyen rahatsız olur
ne bilim yani bunu da belli eder
hala daha''çok sevdiği'' karısı diyor

Dogru diyosun ego tatmini icin burda BAKINN YINE BENIM PESIMDE.. Ben diger konuyu takip etmemistim. Dusuk zekaya katlanamiyorum cunku.

Ya sen once kendinin kocanin cinsel ihtiyaclarini tatmin et de egon da tatmin olur vajinismuslu hurmuz :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…