- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
- Konu Sahibi Kirginciceklerim
-
Hep erkekler aldatmiyo da aldatacak kadar ahlaksiz kadin tilki kurt oluyo yani ortaya asla cikmiyo her isini garantiliyo, konu sahibinin bu saflikla bu islere karismasi enteresanSeni istemiyorum de kurtul o adamdan.
Cok yanlış yapmışsın coook!
Bazı hanımefendilere de bu konu ders olsun..
Hep erkekler aldatmıyormuş demek ki.
O beni tehdit ederse kendiside kaybeder 'cok sevdigi' esini.
bol keseden atmayan kardeş bu kadın eski sevgilisi karısı ile tatil yaptı diye kıskançlıktan deliren bir kadın.bu konuda bile hala bu kıskançlık ve hasetini çok güzel belli etmiş.eşi ile özelini gidip elin adamına açan ve hala eskisi ile görüşen bir dürüstlük abidesi.Allah hata yaptrmasin. Bol keseden atanlarda cok konusmasin. Yaptigin hic ama hic hos birsey degil, ama insanoglu ben asla yapmam demesin. Seytan sana carigi öyle bir giydirirki, herseyi yaparsin.
Cok rahatsiz edersen seni polise sikayet ederim de. Eger mail atiyorsan, mailden bloke et kendisini, sen yapamiyorsan is yerinin IT bölümünden yardim al. Gerekirse isini degistir, izini kaybet. Esine anlatirsan birseyleri evliligin cok kötü sarsilir, anlatma bence, ama birdahada bu tarz islere bulasma, tevbe et Allah'a.
Şimdi tehdit edecem derken neyle tehdit edebilirsin, en fazla mesajlaştık diyebilirsin karısına
Ama adam senin kocana gidip eşin vajinismusmuş dese bittin sen direk
Pişman olsa herkes farklı yanaşırdıAllah hata yaptrmasin. Bol keseden atanlarda cok konusmasin. Yaptigin hic ama hic hos birsey degil, ama insanoglu ben asla yapmam demesin. Seytan sana carigi öyle bir giydirirki, herseyi yaparsin.
Cok rahatsiz edersen seni polise sikayet ederim de. Eger mail atiyorsan, mailden bloke et kendisini, sen yapamiyorsan is yerinin IT bölümünden yardim al. Gerekirse isini degistir, izini kaybet. Esine anlatirsan birseyleri evliligin cok kötü sarsilir, anlatma bence, ama birdahada bu tarz islere bulasma, tevbe et Allah'a.
canım arkadaşta söylediğinde haklı hani rabbim kimseyi şaşırtmasın tabiki.. insanız şaşarız allah korusun ama ders alırsın aklın başına toplanır.. sorun şuki arkadaşta bu durum yok.. uslanmıyor.. sadece adam peşimi bırakmıyor diyor ama hala karısının derdinde.. ALLAH ıslah etsin.. yazık kocasına.. ötekinin karısına..bol keseden atmayan kardeş bu kadın eski sevgilisi karısı ile tatil yaptı diye kıskançlıktan deliren bir kadın.bu konuda bile hala bu kıskançlık ve hasetini çok güzel belli etmiş.eşi ile özelini gidip elin adamına açan ve hala eskisi ile görüşen bir dürüstlük abidesi.
tabii canım eşi bilmesin yuvası yıkılır sanki ortada bir yuva var.
Teşekkür ederimsevgili çekirge, hemen her gün konulardaki yorumlarını severek okuyorum çizgini bozma, aynen devam
şeytan cariği giydirmez hanımefendi önünüze koyar giyip giymemeye siz karar verirsiniz..Giyenlerde şeytana suç atmasın ..Şeytanında bi sabrı var :)Allah hata yaptrmasin. Bol keseden atanlarda cok konusmasin. Yaptigin hic ama hic hos birsey degil, ama insanoglu ben asla yapmam demesin. Seytan sana carigi öyle bir giydirirki, herseyi yaparsin.
kadın pişman mı,değil.hala o çok sevdiği karısına göstereceğim modunda.canım arkadaşta söylediğinde haklı hani rabbim kimseyi şaşırtmasın tabiki.. insanız şaşarız allah korusun ama ders alırsın aklın başına toplanır.. sorun şuki arkadaşta bu durum yok.. uslanmıyor.. sadece adam peşimi bırakmıyor diyor ama hala karısının derdinde.. ALLAH ıslah etsin.. yazık kocasına.. ötekinin karısına..
engellemezPişman olsa herkes farklı yanaşırdı
Ben ilk konusunda pişman sandım hat değiş mailden engelle vs dedim
Hala engel atmamış
Ve benzer bi konuya içinden geldiğini yap dedi
İnsan pişman olsa ben yaptım pişman oldum sen yapma demez mi
Akabinde bende karşılık verdim, pişmanım demedi. Karısını benim yanımda öpünce kıskandım da ondan böyleyim diyo
Bana hiç pişman olmuş izlenimi vermedi
Gör bak ne şikayet edecek ne maili engelleyecek yine
Dogru diyosun ego tatmini icin burda BAKINN YINE BENIM PESIMDE.. Ben diger konuyu takip etmemistim. Dusuk zekaya katlanamiyorum cunku.Allaaahhh en çok eğlendiğim konune oldu önceki konunda "karısına her şeyi anlatacağım." diye kin güdüyordun adama. Burada herkes sen yaparsan o da yapar, dediğinde elli tane plan anlatıyordun. Şimdi o planlarından birini hayata geçirip kurtulsana hiç numara yapma, mailden de engelleyip silme var, çok rahatsızsan engelle. Bence sen adamdan rahatsız filan değilsin, bize "benim peşimi bırakmıyor" demek için buradasın yine.
Bir de sen adama vajinismusu yendiğini söylemiştin bence, önceki konunda öyle yazmıştın, belki o yüzden peşine düşmüştür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?