Eski sevgilimin art niyeti ( ikimizde evliyiz)

kadın pişman mı,değil.hala o çok sevdiği karısına göstereceğim modunda.
zaten sorun orda baştan kocasını aldatmayı göze almıştı demi.. 15 yaşında ergen sanki sevgilisi başka kızın yanına oturmuşta kendisini kıskandırıyor.. bilmiyorum ALLAH ıslah etsin aklını başına alsın diyecem ama olmuyyor.. yazık..

Ben bdv'de okuduğum konuların çoğunda yorumlarına rastlıyorum, hep böyle cuk diye oturan, mantıklı yorumlar yapıyorsun. Görünen neyse o. :) bu konudaki yorumlarına da bayıldım sen hep böyle kal. :) :)

Bütün suçu şeytana atanlara iftirim

neymiş efendim saptırmışta ondanmış bu kadının iradesi yok mu?

insan oğlu elbet hata yapar kimse kusursuz değildir fakat o hatayı bile isteye yapıp sürdürmek

işine gelmeyen bir durumda caymak(bu konuda işine gelmeyen durum adımın eşiyle tatile gitmesi yoksa no problemdi gayette devem edecekti konu sahibesi söylemlerinden açıkca ortada)
yaptıkları şeylere en kolay kılıf bu böyle insanların ama ne yapalım şeytan saptırdı
şeytan saptırdı diyelim allah sana akıl fikir vermiş bu saptığın yolun farkına var kendini düzelt
yaptığın onca hataya rağmen mazlumu mağduru oynama üste çıkmaya çalışma
bu kadın hala ne yapsam da adam karısından ayrılsa bana mahkum olsa derdinde
yoksa yaptığı hatalardan pişmanlık duyduğundan değil

Ben bdv'de okuduğum konuların çoğunda yorumlarına rastlıyorum, hep böyle cuk diye oturan, mantıklı yorumlar yapıyorsun. Görünen neyse o. :) bu konudaki yorumlarına da bayıldım sen hep böyle kal. :) :)
Doğum iznim bitti kendimi attım yine kk ya
Teşekkür ederim
Kimisi eleştiriye gelemiyo
Ay canım çok güzelsen adam karısına rağmen seni unutamamıştır dememizi bekliyo mesela burdaki şekil A
Bazen banlanıyorum ama kendi fikrimi yazmasam da içimde kalır napim

Kocanı açık açık aldattığının farkında mısın?
Bu böyle nereye kadar gider sanıyosun?
Adam senin aldattığını öğrenip seni öldürse çok yatmaz bile içerde.
Gerçi değmezsin o ayrı belki de sadece yüzüne tükürüp ayrılır.
Sana rahat batmış, nazını vajinismusunu çekecek enayi bulmuşsun elinin altında
Oyalıyosun kullanıyosun aldatıyosun kafana göre

Ama şunu unutma ki kimsenin hesabı kimsede kalmaz, bu iş bigün patlar çok fena olaylar açılır başına.Anan baban bile evlatlıktan reddeder, bu tür bi olay bu ülkede başına gelebilecek en rezilce şey olur, işinden bile atılırsın benden demesi.Ha ayrıca o eski sevgilin seni çok sevseydi gidip başkasıyla evlenmezdi zaten, seninle dilediği gibi yatıp kalktıktan sonra da kıymetli yuvasını bırakıp kocasını aldatan,evli olduğu halde eski sevgilisiyle belaltı muhabbetlere girebilecek tiğnette senin gibi bi kadınla evlenir sanıyosan çok yanılıyosun canım.

Senin basina ilerde ne gelecek biliyor musun? Hala bol keseden atiyorsun.
Hata yapmis zaten de, herkes kendini sütten cikma ak kasIk zannediyor. Bugün öyle olabilirsin, ama yarin ne olacagin belli degil. Bir anda ayagin kayar. Bu herkes icin gecerli.

Yani yaptigi hatayi basina tasi vura vura degil, hatasindan dönmesini saglamak icin yol göstermek gerekiyor. Biraz hirpalarsinda, ipe asamazsin hakkin yok. O sadece Allah'a verecek hesabini, birde kul hakkina girdigi icin helallik almazsa esine ve o adamin esine. Bize degil.

ilk konusunu oku sonra bu konuyu oku sonra gel bana ders vermeye kalk.

Adam karısıyla tatildeyken mesaj yazmıştı, aklım hep sende diye.... Bizim kırgınçiçekte sevinmişti aklı bende diye... Sende artık üzme adamı, bak aklı sende kalıyo sonra...
aklı kalbi onda bedeni karısıyla sevişmekte oynaşmakta

önemli olan kalbin kimde olduğu bu durumda galip kırgın çicek aşkın önünde kimse duramaz

böyle böyle bir bakmışız adam çoluk çocuğa karışmış dede olmuş aklı hala kırgınçicekte

bedeni karısıyla tatillerde gezmelerde

şeytandır o şeytan
nasıl bişeyse git adamla beraber ol diyor sanki

Kesinlikle katılıyorum, önce günahı işlersin, sonra şeytanı suçlarsın, diye de bir söz var.

Bir de şu var, konu sahibine gelsin: "
''Kula bela gelmez, Hak yazmadıkça; Hak bela yazmaz, kul azmadıkça."

bunu evlıyken eskı sevgılınızle gorusmeye baslamadan once dusuncektınız
daha bı cok sey soylenebılırde ....

ilk konusunu oku sonra bu konuyu oku sonra gel bana ders vermeye kalk.

Ay niye üstüne alindin ki sen? Okudum konusunu biliyorum. Herkes hata yapar, sen bunun bilincinde degilsen ben sana birsey diyemem, bol keseden devam et sen. Kimse Hz. Meryem degil.
Kadin yemis bir halt zaten, afedersin yedigi b.k kendinin temizlemesi lazim. Sen basini ezemezsin, rencide etmeyede hakkin yok. Dedigim gibi hesabi Allah'a verecek sana degil.

ne diyosun ya kocasını rahatça aldatan bunu hiç bir utanma belirtisi göstermeden rahatça her detayını yazabilen birine alkış mı tutmalıyız.kadın kurtulmak peşinde değil ki zaten resmen adama karşı hisleri var ve hiçbir şeyden haberi olmayan ZAVALLI bir eşi ve eski sevgilsinin ZAVALLI bir karısı var ortada

evet evet hahahahah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…