- 31 Ocak 2013
- 7.190
- 44.609
- 798
- Konu Sahibi eftalya0732
-
Çüş. İt köpek. Ne bok sanıyor kendini insan artığı. Ulan erkek adam karısını evden kovar mı ya. Rezil pislik. Zeynep aklın varsa kıpırdama yerinden. Akşam gelipte tek kelime dahi ederse hemen polis çağır. Seni evden atamaz böyle muz cumhuriyeti mi burası. Tartışma cıkarsa daha da iyi olur. Uzaklaştırma talep edersin şikayetçi olup. O zaman görür kim gidiyor evden. İt oğlu it. Bak sakın gitme. Ekmeğine yağ sürme şu rezilin.Eşi eve gelmiş topla eşyalarını git demiş
Neden müsade et şeklinde konuşuyorsunuz ki anlamıyorum. O ev sizin de eviniz. İster gidersiniz ister kalırsınız. Suçlu suçlu konuşuyorsunuz sanki. Protokol hazırlanacaksa da sana uygun mu falan diye siz göndermeyin, avukatınız göndersin. Hiç muhattap olmayın. Blöf yapıyor o aklınca, özür dileyip yalvarın diye bekliyor ama bi tarafında patlıcak haberi yok.Bi valiz hazırladım gidebilecek kadar. Ben sen git evden dedim ben gitmicem sen gidiceksin dedim müsade et eşyalarımı almam için birkaç gün git dedim gitmiyorum hemen yarın topla eşyalarını git dedi
Müsade et git evden dedim aslında. Evet avukatımız gönderse daha mantıklıNeden müsade et şeklinde konuşuyorsunuz ki anlamıyorum. O ev sizin de eviniz. İster gidersiniz ister kalırsınız. Suçlu suçlu konuşuyorsunuz sanki. Protokol hazırlanacaksa da sana uygun mu falan diye siz göndermeyin, avukatınız göndersin. Hiç muhattap olmayın. Blöf yapıyor o aklınca, özür dileyip yalvarın diye bekliyor ama bi tarafında patlıcak haberi yok.
Evet ben de emin değilim anlaşmalıyı kabul edeceğindenSen ne kadar iyi olursan ol bu adam eger blöf yapiyorsa mutlaka cekismeliye döndürür. Senin iyiliginle yol alacağını sanmiyorum.
Bu kadar onem verse seni manupule etmeye de çalışmazdi sadece kendi isine geldiği gibi davraniyor ve davranacak
Öyle bi adam değil kayınpeder bundan beterdir onunla konuşmak mümkün değilBence siz kayınpederi arayıp konuşun bu işin boşanma olacağını yarın evden ayrıldığınizi söyleyin sade bir dille olanları anlatın bence bildiklerini sanmıyorum.
İnanın konuşulcak bir adam değil hoşgeldin nasılsın bile demez gittimizde. Bebi suçlu bulur zaten boşanmak isteyen benim. Ona ya boşancaz ya da terapi alcaz dedim o da seçimini yaptıOğlunun boşanma aşamasına gelmesini istemez yalın bir dille konuşun bu konularda kp daha ılımlı oluyorlar ne kadar sert olurlarsa olsunlar.
Siz bilirsiniz hakkınızda hayırlısı olsun ben eşinin boşanmak istediğini sanmıyorum sizi özür diletmek için yapıyorİnanın konuşulcak bir adam değil hoşgeldin nasılsın bile demez gittimizde. Bebi suçlu bulur zaten boşanmak isteyen benim. Ona ya boşancaz ya da terapi alcaz dedim o da seçimini yaptı
Evet bence de öyle ama ben ondan özür bekliyorum esas. Büün yaptıkları içinSiz bilirsiniz hakkınızda hayırlısı olsun ben eşinin boşanmak istediğini sanmıyorum sizi özür diletmek için yapıyor
Bir de kp i falan da aramayın bence. Adam sizi evden kovmuş. Kp arayıp oğlunun kulağını çekse bile nasıl barışacaksınız? Yarın öbür gün sizi yine kovup kovmayacağından nasıl emin olup çocuk yapacaksınız? Çok gençsiniz. İleride çocuk da istersiniz, güvence de.
Evet bi de ben ailenin dahil olmasından rahatsızım zaten ailenin her dediğini yapmasından. Yapmasın bu sefer onun dediğiniBir de kp i falan da aramayın bence. Adam sizi evden kovmuş. Kp arayıp oğlunun kulağını çekse bile nasıl barışacaksınız? Yarın öbür gün sizi yine kovup kovmayacağından nasıl emin olup çocuk yapacaksınız? Çok gençsiniz. İleride çocuk da istersiniz, güvence de.
En iyi kapak onsuzda olabilceğini göstermen olur hayatımızda bazen birileri figüran olur onlar gider başrol gelir herzaman alternatif var.Evet bence de öyle ama ben ondan özür bekliyorum esas. Büün yaptıkları için
Bence boşanma fikrini de ailesi vermiştir buna. Bu nasıl bir adam ama ya. Ailesine gidip de Zeyneple görüşmeyin eve almayın nedir ya. Yani bunun adı şerefsizlik. Banlanmam umarım ama bu nasıl bir adam? Adam kötülükte sınır tanımıyor. Ve abisigili sürekli her plana dahil eden bizzat kendisi demek ki. Öyle onlara ayıp olur falan diye düşünen biri değil de daha çok abisigile "haftasonu şunu yapıyoruz siz de geliyorsunuz bak ayarlayın kendinizi" diyecek bi tip. Oynadığı oyun dönsün dolaşsın kendi başına dolaşsın inşallah.İnanın konuşulcak bir adam değil hoşgeldin nasılsın bile demez gittimizde. Bebi suçlu bulur zaten boşanmak isteyen benim. Ona ya boşancaz ya da terapi alcaz dedim o da seçimini yaptı
Evet bende çok sinirlendim gitmemesi gerektiğini evde keyfine bakmasını söyledim. Erkeklere 15 yaşından itibaren evlilik eğitimi verilmeli bu böyle olmicak yaÇüş. İt köpek. Ne bok sanıyor kendini insan artığı. Ulan erkek adam karısını evden kovar mı ya. Rezil pislik. Zeynep aklın varsa kıpırdama yerinden. Akşam gelipte tek kelime dahi ederse hemen polis çağır. Seni evden atamaz böyle muz cumhuriyeti mi burası. Tartışma cıkarsa daha da iyi olur. Uzaklaştırma talep edersin şikayetçi olup. O zaman görür kim gidiyor evden. İt oğlu it. Bak sakın gitme. Ekmeğine yağ sürme şu rezilin.
Olur ama evden gitme.Yarın protokolü hazırlayayım göndereyim sana uygun mudur diye. Böyle düşünmüştüm ne dersiniz
Boşanmamızi istemez ailesi ama oğlum kendine çeki düzen ver de demezler. Terapi hele mümkün değil o kültürde benceBence boşanma fikrini de ailesi vermiştir buna. Bu nasıl bir adam ama ya. Ailesine gidip de Zeyneple görüşmeyin eve almayın nedir ya. Yani bunun adı şerefsizlik. Banlanmam umarım ama bu nasıl bir adam? Adam kötülükte sınır tanımıyor. Ve abisigili sürekli her plana dahil eden bizzat kendisi demek ki. Öyle onlara ayıp olur falan diye düşünen biri değil de daha çok abisigile "haftasonu şunu yapıyoruz siz de geliyorsunuz bak ayarlayın kendinizi" diyecek bi tip. Oynadığı oyun dönsün dolaşsın kendi başına dolaşsın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?