Eşle Bütün Planlara Dahil Olan Kayınbirader ve Elti

Şoktayım hasta bu adam. Aile hastası.
Sana senin abinden nefret ediyorum diyip her dknı abisi ve karısıyla geçirmeni istiyor. Üstelik daha ikili problemler bitmeden eltiyi aramanı??? Yok artık ya. Yürüsün gitsin işine sakın taviz verme isterse çekişmeli olsun altınlar da senin eşyalarında yarısı senin.
Bu adam yola gelir seni seviyor sanmıştım ben hayal kırıklığı oldu

Adama bak adamdaki ozguvene bak barismak istemesi bile karisini sevip deger verdigi kaybetmek istememesi icin degilde abisiynen yengesinden ozur diletmek icin barismak istiyor yinede onlarin gonlu olsun diye ezilen buzulen yine siz olun diye kabul etseydiniz bir sure sonra yine planlariniza onlari dahil edebilmek icin istiyor bunu onlari araya sikistirmsayadi yarin obur gun barisinca size gelip tatile beraber gidicez hamburgere beraber gidicez diyemeyecekti bu nasil aymazliktir bu nasil had bilmezliktir birde hala size ne kiymetli abin varmis diyor tam agzina insaat kuregi ile vurmalik terbiyesiz cok sinirlendim bu adam size tamam hatami anladim dese bile donmeyin inanmayin

Ya çok üzücü aslında o kadar saçma bir konudan mevzu ilerledi ki. Ama adam çok komik elti de elti sen bi hanımla aranı düzelt sonra düşünürsün onları çok ilginç bir kafası var

Gerçekten sen yazmıştın burda eltiye kötü bi şey demedin ki , beraber gitmek istemiyorum dedin ne var bunda

O eltiyi de allah bildiği gibi yapsın el birliğiyle kadını sindirmeye çalıştılar güçlü kadından korkuyolar çünkü. Kendilerine benzetecekler akılları sıra.

I’m
bence oncelikle abi yenge meselesinden cok kendi aranizdaki problemlere odaklanin. Onlar ikinci mesele. Asil sorun esinin seninle olan iliskisi, bence siz kendiniz terapiye baslayin once.

Bence siz eşiniz elti ve abi 4lü terapiye gıdın. Bu nedır yaaBu yüzden evlılık bıtecek te 5yılın hiç mi kıymeti yok.

Bence yüz yüze konuşmalısınız
Çağırdı cuma günü ama akşam eve dön konuşalım diyodu ama bana terapi deme falan diyodu. O yüzden haftasonu kavga gürültü çekemem diye biraz yumuşak konuşunca pazartesi gelirim konuşuruz dedim. Ayrıca madem konuşmak istiyosun senin iznin var cmartesi gel arabada konuşalım dedim . Evimiz var bizim niye arabada konuşcakmışız dedi. O zaman pazartesi dedim akşam bida aradı cezanı ben ödicem gel konuşalım diye ben orucum daha iftar açmadm gelemem dedim sinirlendi beklemedi durmuyo ki. Hemen istediği zaman istediği hetşey olsun mantığı

Konuyu en başından beri okuyup takip ettim şaşkınlıkla. Zeynep sakın bu adama artık inanma. Terapiyi kabul etti diyosun ama etmedi ki, onu da gör lütfen. Terapiden hiçbir şey olmayacağına inanan, 3-5 gideriz biter diyen bi insan o terapiden hiç fayda alamaz zaten. sırf yapmış olmak için yapacak yani onu. düzelmek/düzeltmek istediğinden değil. sen gördüğümüz kadarıyla güçlü, aklı başında bir kadınsın. ömrünün geri kalanını bu adama heba etme.

Alamaz tabi belki bi umuttu işte hakkten seveeek evlenmiştik biz ama şimdi ne sevgi ne saygı ne hoşgörü hiç bişey kalmadı. Zaten boşanma kararı verdik dönülmez artık konuştuk. Pazartesi avukatıma gidicem. Anlaşmalı da anlaşmasız da her türlü onunla muhattap olur artık.

Özlemiştir belki:)

Hiç bi eltiye saydırmamıştım sizinkine varana kadar. Ne eltiymiş mikroppp.Halâ daha elti de elti

Yine de yüz yüze konuşup alın bu kararı diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…