Eşle Bütün Planlara Dahil Olan Kayınbirader ve Elti

İnşallah ya teşekkür ederim. ama zaten tersi denk gelecekse hiç kimseye gelmesin. yalnızlık daha mutlu ediyor gerçekten.

Aslında terapiyi kabul etmiş ama eltiyi karıştırmasa iyiydi

Terapiyi kabul etse ne ki
3 4 yıl sonra eski halimize dönmeyeceğimizin garantisi var mı demiş.
Yani diyor ki beni kırmızı odaya da götürsen en fazla 3 yıl sonra abimle yengemin kucağına koşarım

Ben onda gram bağımsız olma duygusu kendi fikrine sahip çıkma düşüncesi görsem yine ona tutunur destek olurdm. Beni bu raddeye getiren onun da bu yulardan rahatsız olmaması.
Çünkü korkuyor, sürekli bastırılmış. Parasız kalmak onun için dımdızlak ortada kalmakla aynı. Başka işe girerim diyemeyecek kadar özgüvensiz. Üzücü.
Siz de bunun için neden ömrünüzü harcayasınız ki? Size de yazık.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Konuyu merak ettim ne oldu durumlar diye bir bakayım dedim. Bu adam ve ailesi senin ve ailenin tırnağı bile olamaz Zeynep. Ailenin dediklerinide bizimle paylaştın okuduk. Kaliteli, görmüş geçirmiş olgun bir aileden geldiğin belli. Sende bilinçli, kalbi güzel ve yürekli bir kızsın. Hadi adam aptal diyelim ama sendeki yüreğin zerreside yok bunda. İlerde eğer beyin gelişimini tamamlayabilirse kafasını duvarlara vuracağına eminim. Bu süreçte terapiye gitmeni öneririm iyi gelecektir. Kendine bol bol yatırım yap. Kimseyi takma. Canını sıkan olursa görüşmeyi kes gitsin. Çalışıyor musun bilmiyorum ama eğer çalışmıyorsan seninde memnun olacağın bir işe girmeni tavsiye ederim. Sana ne iyi geliyorsa onu yap. Ailende arkanda ne güzel. Benim naçizane tavsiyelerim bunlar. Dilerim çok çok mutlu ol. Senin için dua edeceğim

Eltiden ozur diletmeden rahat edemeyecek belli acelesi ondan madem oyle o sizin kapida yatardi cezayi kendisi icin odesin

g....zekalı
3 yaşında çocuk resmen yaaa
hala eltin eltin diyor
o neden abinle konuşmuyor bu arada
ne sanıyor kendini

ayy zeynep yaa ne bileyim boşanmak hayırlı mı olacak nedir
Tövbe tövbeee

bu arada abinden neden nefret ediyor ne hakla
bu zamana kadar eğer bu lafı dediyse inşallah lafı çakmışsındır

Son düzenleme:
Bir erkegin bu Kadar zeka özürlü olmasi yasaklanmali ya da suc sayilmali.
Böyle sacma bir sebeple yuva yikilir mi ya….
Ben suçun yarısınıda eş ailesinden buluyorum. Anlayışlı olabilirler yani. Bende görümceyim yengemle abim gittiği yerlere beni çağırınca sağolasın yenge siz başbaşa gidin derm. Bizim akrabaya gittiklerinde bile yenge siz gidin ben giderim her zaman şehir dışından geliyorsunuz peşinize takılmıyım derim. Yani kocası teklif dahi etmiş olsa hani kendince ayıp olur diyor ya abisinin siz zeyneple gidin biz gelmeyelim hiç gidemediniz demeliydi. Deli oluyorum böyle insanlara ya. 1 aylık evliyken benimde görümcem abi birlikte gidelim gitme biyere bensiz demeye başladı. Ses çıkarsaydım bende suçlanıcaktım çözümü yok hadlerini bilmeleri gerekiyor

Ya eş ailesini vs bırak
Bizim okulda iki arkadaş yeni sevgili olmuş kahvaltı yapıyordu
Benimde çok acil bir şey sormam gerekiyordu birisine. Odaya gittim. Kahvaltıya davet ettiler. Yok dedim başbaşa yapın siz. Güzel masa hazırlamışlar ortam vs. Niye bozayım ki şimdi? Kaldı ki ikisi de baya yakın arkadaşım.

İnsan yedi kat yabancıya anlayış gösteriyor. Bunların ki saçmalık. Ördek ailesi gibiler

Durduk yere arayıp bişey yumurtluyo. Dün terapiyi kabul etmiş bildirmek için aradı da benm bütün umudumu kırdıktan sonra. ben de karasızım daha randevu almadım o yüzden

Abinle evlendik evleneli 1 yada 2 kez gördün yolda görsem tanımam diye kendin söyledib. Ben her hafta görüştürdüğün mıç mıç vıcık vıcık ettiğin abinden ve yengenden nefret ediyorum esas dedim hatta tiksiniyorum dedim sinir stres boş yere ya bi de bu aramalarda arada bi bçyle ağlıyo gibi yapıyo deli oluyorm ya çıldırtır insanı.

Durduk yere arayıp bişey yumurtluyo. Dün terapiyi kabul etmiş bildirmek için aradı da benm bütün umudumu kırdıktan sonra. ben de karasızım daha randevu almadım o yüzden
Ben olsam denerdim sanırım. Belki değişmeyecek belki değişecek. Bırak çaba göstersin biraz. Devamına sonra bakarsın

Tahmin etmiştim geri adım atacağını. Sen al randevuyu ben kabul ettim sen çabalamadım diyecek çünkü

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ama sizi kaybetmekten korkmasindan ziyade ailesine ne cevap vereceğini düşündüğü için boşanmak istemiyor gibi geliyor.

Eltiniz sizin düşündüğünüz kadar ezik değil ayrıca, eşiniz yeğenini görebilmek için arayı iyi tutmaya çalışıyor yengesi ile bu nedenle sizi ezip geçmeyi bile göze alıyor

Kabul et evet aslında hiç bir şansı haketmiyor ama şu an kızgın ve kırgınsın zaman geçtikçe kızgınlıklarını kötü anlarını unutup sadece sevgin kalıcak aklında o yüzden herhangi bir pişmanlık yaşamanı istemem ...ki bir çok örnek var burda eşinden dayak yemiş boşanmış ama gelmiş burda hala bi şans versem düzelirmiydi diye soranlar var en azından bu soruyu sormazsın kendine.. çark edeceği o kadar belliydi ki seni annesi ve yengesi gibi sandı.Yola getiririm sandı
Ama mutlaka belirt ima ederek değil açık ve net ol bunların hepsi kot kafalı öyle manalı sözlerden falan anlamıyor bir daha böyle konular olursa benim devam edecek ne gücüm ne de inancım kaldı de hatta bence usülden bir boşanma protokolü koy çantana vs bir şekilde görmesini sağla üste çıkacak olursa (ne kadar hevesliymişsin gibi ) ki çıkmaya çalışacak sen eşyaları bile bölüştürdün altınların derdine düştün de
Elti konusunuda açıkça konuş Asla özür dilemeyeceğini üstüne basa basa söyle Abisinden nefret ettiğini falan söylediğin için artık eşine karşı -mış gibi yapmak zorunda da kalmayacaksın o da iyi oldu bi yandan

Ne bileyim ya sevindim yinede senin için İnşaallah güzel olur herşey

zeynep bence sen esinin duzelebilecegini dusunuyorsun ya da en azindan denemen gerektigini dusunuyorsun.
oncelikle bence sen de kafandaki seyleri netlestir. o yuzden terapiye gitmen faydali olabilir diye konustum. esinin abisiyle tatile birlikte gitme kismi cok sacma, bunda zaten herkes hem fikir. ama oncelikle kendi aranizdaki problemlere odaklanmaniz lazim. sen benim eltimi sevmiyorsun sen benim abimi sevmiyorsun vs sizi ana konudan uzaklastiriyor. oncelikle esinle disarida bir yerde oturup akilli uslu konusun. ne istiyorsun, taleplerin neler, o da kendi istediklerini ve kendi taleplerini soylesin. sonra da terapiye ne zaman baslayacaksiniz, kac seans deneyeceksiniz, sonra ne zaman tekrar degerlendirme yapacaksiniz onu dusunun. isler bu noktaya geldigi icin ayni evde tekrar beraber kalmak icin acele etmeyin bence, once bir plan yapmaniz lazim. eger esini seviyorsan, yola getirebilecegini dusunuyorsan, o zaman taktik kullanip bazen alttan alip bazen baskin cikip yonlendirmen lazim. ben seni de cok olgun gormedim acikca soyleyeyim. tabi ki tartisma aninda insan kizinca sogukkanliligini kaybedebiliyor. bu arada esinin abisinden ve eltiden fayda olarak hic bir sey umma. kesinlikle yangina korukle gidecekler. beraber is yapan ailelerde erkeklerden birinin esiyle arasi bozulunca digerlerinin isine geliyor. cunku bosanmis erkek kardes demek, ekstra torun olmayacak demek, mallar daha az bolunecek demek. ben boyle ailelerde ayni kisiyle ayni aileyle evlenip, bosanamayip ayrilan, ama ikinci esin aileyi de esi de idare ettip herkesi mum gibi ettirdigi durumlari da gordum. ikinci esi kimse istemedi (mallar gidecek diye) ama ikinci es hem mesafeli, hem de esini de adam etti.

bir baska bakis acisi sunayim dedim.

Zeynep ben artık sana da kızmaya başladım. Nedir bu terapi sevdan, terapi de terapi. Terapi dediğin iki kişi de isteyince başlanacak bir şey. Adam istemiyor işte. Ya terapi ya boşarım dediğin için bir nevi şantaja istinaden kabul etmiş, ki bence bu etik değil. Hatta adam istemediği bir şey yapmaya mecbur kaldığı için daha da öfkeli. Ne sanıyosun istemeden adam terapiye gelecek sonra hooop sihirli değnek değdi adam çiçek gibi oldu, bu mu? Lütfen kendini de bizi de kandırma. Şimdi diyeceksin ki, ben elimden gelen her şeyi yapayım da olmazsa içim rahat olurum en azından. Bu klişeyi geç lütfen. Terapi güzel bir şey. Ama senin yaptığın dayatmayla güzel sonuçlar alınabileceğini düşünmüyorum. Gözünde bu terapi olayını çok büyütmüşsün. Eşinin abi, yenge takıntısı gibi sende de terapi takıntısı var.

Hayır abimi ara dese anlicam ama eltimin alınacağı hiç birşey söylemedim ki ben çok kırılmış benim büyüğümmüş de aramam gerekiyomuş
Onu bunu bilmem tüm bunlara bakarak tek yorum yapabilirim, o da elti ne yaptı etti kendisini en iyi senide en kötü gelin ilan etti. Tüm iş eltide oldu bitti. Erkeklerde onun agzının içine baktı saka gibi. Bu adamdan bir yol olmaz yoluna güzel güzel adamlar cıksın bosver bitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…