- 7 Nisan 2021
- 403
- 658
- 23
- Konu Sahibi eftalya0732
-
İnşallah ya teşekkür ederim. ama zaten tersi denk gelecekse hiç kimseye gelmesin. yalnızlık daha mutlu ediyor gerçekten.Bu kocadan da ailesinden de ne köy olur ne kasaba. Zeynep Insallah seni cok seven, karakter gelisimini saglikli bir şekilde tamamlamış, işi gücü duzenli geliri olan, hayatındaki aktörleri dogru yere koyan ve ölçülü davranabilen dengeli bir insanla yeniden evlenirsin. Zira ben ortada normal suregelen bir aile hayati göremedim bu hikâyede.
Yok gerçekten o ailede erkeklere haksızsın diyrn hiç olmamışHayır yani bari anne baba büyüklük etse oğlum kız haklı her yere abinle gitme, başbaşa olmak ister vs diye yönlendirse buna bir dank eder aslında ama belli ki bu olgunluk yok ailede
Aslında terapiyi kabul etmiş ama eltiyi karıştırmasa iyiydi
Çünkü korkuyor, sürekli bastırılmış. Parasız kalmak onun için dımdızlak ortada kalmakla aynı. Başka işe girerim diyemeyecek kadar özgüvensiz. Üzücü.Ben onda gram bağımsız olma duygusu kendi fikrine sahip çıkma düşüncesi görsem yine ona tutunur destek olurdm. Beni bu raddeye getiren onun da bu yulardan rahatsız olmaması.
Eltiden ozur diletmeden rahat edemeyecek belli acelesi ondan madem oyle o sizin kapida yatardi cezayi kendisi icin odesinÇağırdı cuma günü ama akşam eve dön konuşalım diyodu ama bana terapi deme falan diyodu. O yüzden haftasonu kavga gürültü çekemem diye biraz yumuşak konuşunca pazartesi gelirim konuşuruz dedim. Ayrıca madem konuşmak istiyosun senin iznin var cmartesi gel arabada konuşalım dedim . Evimiz var bizim niye arabada konuşcakmışız dedi. O zaman pazartesi dedim akşam bida aradı cezanı ben ödicem gel konuşalım diye ben orucum daha iftar açmadm gelemem dedim sinirlendi beklemedi durmuyo ki. Hemen istediği zaman istediği hetşey olsun mantığı
g....zekalıDün aradı dönmeyi düşünmüyorsun rahatın yerinde heralde diye önemli değil dedim ben. Terapi ne işe yaricak sanki gel konuşalım falan dedi ben de gitmedim daha da sinirlendi tabi. Ya terapi yada boşanma diyosan ben de terapi yok diyorum dedi. Sinirle sana bişey söylemek istemiyorum sonra konuşuruz dedim. Bugün bida aradı biz bugün tamam desek 3 sene sonra yine aynısı olmicağının garantisi var mı terapi düzeltir mi nolcak 3 5 seans gitcez işe yarayacak mı sence vs dedi sonra şimdi terapiye tamam ama sen eltini arayıp konuş arada kırgınlık olsun istemiyorum dedi, sigarayı bırak vs şartlar sundu. Ben de sigara tamam ama daha bizim ilişkimiz düzelmeden eltiyle aramız düzelsin tek önemli şey bu senin için dedim. Ben kırcak bişey söylemedim ona neye kırılmış dedim söylediğin herşeye dedi. Vs vs. Sonra ben de sordum e tamam ben şunu yapıyım bunu yapym sen karşılığında terapiye gelceksin anladım peki sen bana ne yapcaksın karşılığında, bundan sonra dedeni anneanneni aricam diyo musun hayır arkadaşlarınla buluşurken yalnız git demicem diyo musun hayır abinle görüşcem diyo musun dedim. Hayır nefret ediyorum abinden diye bağırdı amma kıymetli abin varmış dedi. Ben de sen evlendik evleneli abimi 1 kez gördün ben esas nefret ediyorum seninkinden dedim. Terapi merapi yok sana bitti artık tamam dedi anlaşmalı boşanmada benm eve aldığım beyaz eşyaları bırakmamı istedi ben orda yaşıcam veremem dedi. Ben de yok öyle bişey biz aldık git sen istiyosan al kendine dedim. Sonra bida aradı altınların 30binini alırım eşyaları da al git dedi alamazsın dedim o zaman çekişmeliye döner dedim tamam dedi beni engellemiş sosyal medyadan falan fotoğrafları da kaldırmış boşanıyoruz sonunda eltimle takılabilcek
Ben suçun yarısınıda eş ailesinden buluyorum. Anlayışlı olabilirler yani. Bende görümceyim yengemle abim gittiği yerlere beni çağırınca sağolasın yenge siz başbaşa gidin derm. Bizim akrabaya gittiklerinde bile yenge siz gidin ben giderim her zaman şehir dışından geliyorsunuz peşinize takılmıyım derim. Yani kocası teklif dahi etmiş olsa hani kendince ayıp olur diyor ya abisinin siz zeyneple gidin biz gelmeyelim hiç gidemediniz demeliydi. Deli oluyorum böyle insanlara ya. 1 aylık evliyken benimde görümcem abi birlikte gidelim gitme biyere bensiz demeye başladı. Ses çıkarsaydım bende suçlanıcaktım çözümü yok hadlerini bilmeleri gerekiyorBir erkegin bu Kadar zeka özürlü olmasi yasaklanmali ya da suc sayilmali.
Böyle sacma bir sebeple yuva yikilir mi ya….
Ben suçun yarısınıda eş ailesinden buluyorum. Anlayışlı olabilirler yani. Bende görümceyim yengemle abim gittiği yerlere beni çağırınca sağolasın yenge siz başbaşa gidin derm. Bizim akrabaya gittiklerinde bile yenge siz gidin ben giderim her zaman şehir dışından geliyorsunuz peşinize takılmıyım derim. Yani kocası teklif dahi etmiş olsa hani kendince ayıp olur diyor ya abisinin siz zeyneple gidin biz gelmeyelim hiç gidemediniz demeliydi. Deli oluyorum böyle insanlara ya. 1 aylık evliyken benimde görümcem abi birlikte gidelim gitme biyere bensiz demeye başladı. Ses çıkarsaydım bende suçlanıcaktım çözümü yok hadlerini bilmeleri gerekiyor
Abinle evlendik evleneli 1 yada 2 kez gördün yolda görsem tanımam diye kendin söyledib. Ben her hafta görüştürdüğün mıç mıç vıcık vıcık ettiğin abinden ve yengenden nefret ediyorum esas dedim hatta tiksiniyorum dedimg....zekalı
3 yaşında çocuk resmen yaaa
hala eltin eltin diyor
o neden abinle konuşmuyor bu arada
ne sanıyor kendini
ayy zeynep yaa ne bileyim boşanmak hayırlı mı olacak nedir
Tövbe tövbeee
bu arada abinden neden nefret ediyor ne hakla
bu zamana kadar eğer bu lafı dediyse inşallah lafı çakmışsındır
Ben olsam denerdim sanırım. Belki değişmeyecek belki değişecek. Bırak çaba göstersin biraz. Devamına sonra bakarsınDurduk yere arayıp bişey yumurtluyo. Dün terapiyi kabul etmiş bildirmek için aradı da benm bütün umudumu kırdıktan sonra. ben de karasızım daha randevu almadım o yüzden
Durduk yere arayıp bişey yumurtluyo. Dün terapiyi kabul etmiş bildirmek için aradı da benm bütün umudumu kırdıktan sonra. ben de karasızım daha randevu almadım o yüzden
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ama sizi kaybetmekten korkmasindan ziyade ailesine ne cevap vereceğini düşündüğü için boşanmak istemiyor gibi geliyor.Durduk yere arayıp bişey yumurtluyo. Dün terapiyi kabul etmiş bildirmek için aradı da benm bütün umudumu kırdıktan sonra. ben de karasızım daha randevu almadım o yüzden
zeynep bence sen esinin duzelebilecegini dusunuyorsun ya da en azindan denemen gerektigini dusunuyorsun.Durduk yere arayıp bişey yumurtluyo. Dün terapiyi kabul etmiş bildirmek için aradı da benm bütün umudumu kırdıktan sonra. ben de karasızım daha randevu almadım o yüzden
Zeynep ben artık sana da kızmaya başladım. Nedir bu terapi sevdan, terapi de terapi. Terapi dediğin iki kişi de isteyince başlanacak bir şey. Adam istemiyor işte. Ya terapi ya boşarım dediğin için bir nevi şantaja istinaden kabul etmiş, ki bence bu etik değil. Hatta adam istemediği bir şey yapmaya mecbur kaldığı için daha da öfkeli. Ne sanıyosun istemeden adam terapiye gelecek sonra hooop sihirli değnek değdi adam çiçek gibi oldu, bu mu? Lütfen kendini de bizi de kandırma. Şimdi diyeceksin ki, ben elimden gelen her şeyi yapayım da olmazsa içim rahat olurum en azından. Bu klişeyi geç lütfen. Terapi güzel bir şey. Ama senin yaptığın dayatmayla güzel sonuçlar alınabileceğini düşünmüyorum. Gözünde bu terapi olayını çok büyütmüşsün. Eşinin abi, yenge takıntısı gibi sende de terapi takıntısı var.Durduk yere arayıp bişey yumurtluyo. Dün terapiyi kabul etmiş bildirmek için aradı da benm bütün umudumu kırdıktan sonra. ben de karasızım daha randevu almadım o yüzden
Onu bunu bilmem tüm bunlara bakarak tek yorum yapabilirim, o da elti ne yaptı etti kendisini en iyi senide en kötü gelin ilan etti. Tüm iş eltide oldu bitti. Erkeklerde onun agzının içine baktı saka gibi. Bu adamdan bir yol olmaz yoluna güzel güzel adamlar cıksın bosver bitsinHayır abimi ara dese anlicam ama eltimin alınacağı hiç birşey söylemedim ki bençok kırılmış benim büyüğümmüş de aramam gerekiyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?