- 7 Ağustos 2014
- 1.372
- 2.169
- 133
- 41
- Konu Sahibi eftalya0732
-
Bütün bunları istese ama ailesi işi vs den elinden gelmiyor olsa yine destek olurdum. Ama kendi de istemiyor böyle alışmış. Belki hiç adım atmıcak belki adım atıcak konuşurken yine kavga edicez ve avukat paklıcak bu işi. Yani bilmiyorum ama iyi dilekleriniz ve desteğiniz için teşekkür ederim.Ben size sanirim 2 gun once bunlar halledilebilecek seyler hemen dava falan ugrasmayin ilk adim ondan gelsin duzeltirsiniz dedim pek cok arkadas begenmedim demis;aslinda haklilarmis. Isiniz cok zor halledilebilir ama bagimsizligini kazanmamis elinde para olmayan adamla cok zor. Nasil yola getirirsiniz bilmiyorum ama allah kolaylik versin. Boyle aile sirketi basinda despot iki buyuk bilemiyorum. Umarim terapiye yanasir ama bagimsizligini kazanmasi lazim once. Benligini kabul ettirmesi, oglan cocugu gibi davranmamasi lazim. Allah kolaylik versin
Zeynep cin gibi kadın öyle bişi olsa kesinlikle hisseder ve asla mücadele etmezdi.Ayrıca eşi için çizdiği profilde o işlere bulaşacak birine pek uymuyorBu kadar kızım kızım demesi eltiyi kıçının dibinden ayırmak istememesi falan bilmiyorum abi bahane sanki inşallah düşündüğüm gibi bişey değildir
ne bileyim ya adam sürekli kızım aşağı kızım yukarı bi kafa karıştırdı yani.Zeynep cin gibi kadın öyle bişi olsa kesinlikle hisseder ve asla mücadele etmezdi.Ayrıca eşi için çizdiği profilde o işlere bulaşacak birine pek uymuyor
Ay yok yok aralarında nerdeyse 10 yaş var büyük kadın ve yani tip görünüm olarak falan da da hani küçümsemek için demiyorum ama öyle olması imkansız yanine bileyim ya adam sürekli kızım aşağı kızım yukarı bi kafa karıştırdı yani.
Ay vallahi eşiniz bi alemAy yok yok aralarında nerdeyse 10 yaş var büyük kadın ve yani tip görünüm olarak falan da da hani küçümsemek için demiyorum ama öyle olması imkansız yaniyüzde yüz eminim diyorum ya bu kardeşine de kızım diyo
YokZrynep bir gelişme var mı
Ama hamburger almıştı daha ne yapsınAdamdaki rahatlığa bak
Aynen kendini öyle teselli ediyodur "hamburger aldım daha napim insan bi eve kendi kendine gelir" diyodurAma hamburger almıştı daha ne yapsın
Gece koynuna alma ne oldu derse ,çok sevgili elticigim ve kaynim olmadan asla!deAkıl verinYa okuyup duruyorum sürekli. Bu sefer de ben derdimi yazayım dedim. Eşim ve ailesi birlikte çalışıyorlar. Yıllık izinleri yok. Dini bayramlar hariç tatilleri yok. Bir pazar günü tatil. Dolayısıyla hiç bir zaman tatile gidemiyoruz. Malumunuz kurban bayramı uzun olacak. Biz de dedik ki bir karadeniz turu iyi gelir. 1 aydır planlıyoruz otel bakıyoruz vs yani çok heveslendik. Bugün ayaküstü dedi ki abimler de gelse sorun olmaz heralde. Çok eğlenmeyiz yani biz evliyiz birlikte plan yaptık birlikte gitsek dedim. Yok gizleyemezmiş, söylediğinde abisi biz de gelelim dermiş ya onlarla yada gitmicekmişiz. Çözüm sunuyorum hani başbaşa giden çiftleri örnek göstererek söyle bari çok ballandırmadan anlat dedim. Yok sinirlendi iptal bu tatil onlar gelse sen huzursuz edeceksin, onlara gelme de diyemem tatil iptal dedi çıktı işin içinden. Güzel de kavga ettik tabi. 1.5-2 senelik evliyiz 5 senedir de tanışığız. ömür boyu bütün tatillerimize 4 kişi evliymişiz gibi gidemeyiz bizim aile olduğumuzu önce sen kabul et sonra da kabul ettir dedim. Tabi bu ilk vaka olmadığı için. Daha önce de bir pazar denize gidelim deriz onlar da gelmek ister kahvaltıya gitmek isteriz onlar da gelmek ister. Daha önce de bundan dolayı abisi trip atmış da, o alınırmış da, o hep arada kalıyormuş da. Var mı böyle bir olay yaşayan? Ben mi başbaşa kalalım delisiyim ya bilmiyorum 40 yılda bir 1 hafta tatil denk gelir ona da oley kayınbirader eltim ve çocukları da geliyo mu demeliydim ne yapmalıydım
Kesin kesin gittim annesi babasıyle konuştum, hamburder aldım daha ne bekliyo tabiAynen kendini öyle teselli ediyodur "hamburger aldım daha napim insan bi eve kendi kendine gelir" diyodur
Yok yok eskiden olduğu gibi zaten araç var kolay oluyoZeynep işe nasıl gidip geliyosun annenlerin ordan zor olmuyormu
Kesin kesin gittim annesi babasıyle konuştum, hamburder aldım daha ne bekliyo tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?