Eşle Bütün Planlara Dahil Olan Kayınbirader ve Elti

Ben size sanirim 2 gun once bunlar halledilebilecek seyler hemen dava falan ugrasmayin ilk adim ondan gelsin duzeltirsiniz dedim pek cok arkadas begenmedim demis;aslinda haklilarmis. Isiniz cok zor halledilebilir ama bagimsizligini kazanmamis elinde para olmayan adamla cok zor. Nasil yola getirirsiniz bilmiyorum ama allah kolaylik versin. Boyle aile sirketi basinda despot iki buyuk bilemiyorum. Umarim terapiye yanasir ama bagimsizligini kazanmasi lazim once. Benligini kabul ettirmesi, oglan cocugu gibi davranmamasi lazim. Allah kolaylik versin

Bütün bunları istese ama ailesi işi vs den elinden gelmiyor olsa yine destek olurdum. Ama kendi de istemiyor böyle alışmış. Belki hiç adım atmıcak belki adım atıcak konuşurken yine kavga edicez ve avukat paklıcak bu işi. Yani bilmiyorum ama iyi dilekleriniz ve desteğiniz için teşekkür ederim.

Bu kadar kızım kızım demesi eltiyi kıçının dibinden ayırmak istememesi falan bilmiyorum abi bahane sanki inşallah düşündüğüm gibi bişey değildir

Bu kadar kızım kızım demesi eltiyi kıçının dibinden ayırmak istememesi falan bilmiyorum abi bahane sanki inşallah düşündüğüm gibi bişey değildir
Zeynep cin gibi kadın öyle bişi olsa kesinlikle hisseder ve asla mücadele etmezdi.Ayrıca eşi için çizdiği profilde o işlere bulaşacak birine pek uymuyor

ne bileyim ya adam sürekli kızım aşağı kızım yukarı bi kafa karıştırdı yani.
Ay yok yok aralarında nerdeyse 10 yaş var büyük kadın ve yani tip görünüm olarak falan da da hani küçümsemek için demiyorum ama öyle olması imkansız yani yüzde yüz eminim diyorum ya bu kardeşine de kızım diyo

Gece koynuna alma ne oldu derse ,çok sevgili elticigim ve kaynim olmadan asla!de

Bence eşiniz tatile gitmek istemiyor biraz da bu konu bahanesi.
Eltimle ben de yazın plan yapar denize pikniğe gideriz. Benden büyüktür. Kızı memleketten gelince toplanır beraber gezeriz. Ama kimse kimsenin işine gezmesine atlamaz. Beraber takılmak istersek beraber plan yaparız. Darılmak ne demek ya simbiyotik ikizi mi kardeşi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…