Eşle Bütün Planlara Dahil Olan Kayınbirader ve Elti

Bence benm başta yanlışım defol git diyen adama bedel ödetmemek. Görüştüğüm terapistler de aynısını söylüyor. Herşeyin bedeli olmalı. Ben sorunları hep konuşarak çözmek istedim. O da kavga etcez boşver seviyorum özledim bilmem ne ile geçiştirdi. Halbuki bir bedeli olmalıydı ben kötülük küslük olmasın diye uzatmadım

Polemik için değil ama merakımdan soruyorum
Sizce zeynep in bu süreçteki hataları nelerdir?
Bakış açısı olur belki
Bu adamın terapiyle düzeleceğine inanmak. Bu adam ancak tepesine sihirli bir değnek değerse düzelir. Terapide de bunu yapmıyorlar

Yarın terapiste randevumuz var dün aldım randevuyu msj olarak attım. hiç bir şey için izin alamam beni babamla muhattap etme hatta hamile olsan kontrollerine gelemeyebilirim ben çalışıyorum diyen insan, yarın öğle saatine bir şekilde ayarlayıp gelcekmiş. Tabi ki terapiye nasıl olsa gidicez dön eve dedi ben de reddettim. Özür yok, şöyle yapcam bundan sonra yok, hiç bir değişim yok. Sadece dön diyo. ben yine beni kov diye mi döncem dedim sen beni hiç özlemiyo musun sevmiyo musun vs diye saçmaladı ben de daha önce denedik bunları seviyoz özlüyoz bilmem ne diye barıştık kaç kez yine aynı şeyler oldu. artık icraat yoksa hiç bişey yok dedim. Sinirlendi tabi ki ve kapattı. Yarın görüşcez bakalım terapide.

Bu adamın terapiyle düzeleceğine inanmak. Bu adam ancak tepesine sihirli bir değnek değerse düzelir. Terapide de bunu yapmıyorlar
Bütün görüştüğüm terapistler aile terapisi değil bireysel lazım diyorlar zaten. Yani mesela şöyle, ailesiyle birey olamama sorunu var ama bu seni ilgilendirmez bu onun problemi çözmek isterse kendi danışmanlık alır. Tatil meselesi, sen karı koca plan yapmışsın onlarla gitmeyeceksin onlarla nasıl çözerse çözsün seni ilgilendirmez. aile terapisinde sadece bu sorununu sana evliliğinize yansıtmamasını sağlayabiliriz dedi. Yansıtmaması için ne yapılabilir, yansıtırsa bedeli ne olur vs konuşulur. Yine seçim onun olur sonuçta tabi ki. Adam terapiye randevu aldık diye dönceğimi zannediyo hala zaten lutfedip senin için terapiye geliyorum bak diyo. benm için değil bizim için yada evliliğin için diyeceksin diye hla konuşup kendimi yoruyodum. Baktım anlamıyo, boşa yorma beni laftan anlamıyosun dedim kapattım

Sevince özleyince her şeyi kapanacak sanıyor kendi tarafından çünkü sen onu kıracak bişey yapmadın hiçbir zaman. Kafasına dank etmesi gereken şey bu. Bir şekilde senin duygularına önem vermeyi ve önde tutmayı anlaması lazım. Terapi bunu sağlarsa ne güzel...

Evet, ayrılık terketme boşanma lafları ağızda sakız olmadan önü alınmalı. 7 yıllık evliliğimde 2 kere geçti ikisi de eşimdendi, zehir gibi bastım ağzına geri. 3. yü aklı varsa zikretmez, zira adliye yakın.

Zeynep sakın terapiye gidiyor diye umitlenme. Bu adam düzelmez psikolog falan değilim ama hiçbir terapi de bu adamı duzeltmez. Adamın kafa yapısı değişmediği ve özgüveni yerine gelmediği sürece 1500 terapiye gidin yine düzelmez. Bu iki şeyi değiştirecek cesaret de kocanda yok. Öğle arasına denk getirmek ne demek ya? Elin emrinde çalışan biz bile izin alıp gidebiliyorken kendi işinin sahibi adam bunu nasıl diyebilir. Ailesinin minik oglusu evine dönsün bence

Bu arada belli ki o da sana bedel ödetmemiş diyorlar. Bedel dediğimiz iyi yada kötü olabilir diyolar. Yani sen abisi gille istemeden de olsa görüştün gittin bedeli senin istediğin birşeyi yapması olabilirdi ama o da yok.
Onların öğle arası bile yok öyle 1 saat çıkıp geliyim diyemezler. Ben zaten ona şaşırdım. randevuyu akşama alırsan iyi olur diyodu. ben de sıraladım boş randevuları en yakın perşembe öğle, haftaya salı çarşamba akşam var falan diye o da salı çok uzak perşembe bir şekilde ayarlar gelirim dedi. Yani normalde hayatta benm bi işim için gelmez mümkünatı yok. Ha kendi işi olur çıkar, yada yeğenini özler görmek için çıkar ama benim için çoook nadir yani ancak şirketten arkadan kaçarak falan yani

Haksız olduğunu tarafsız bir gözle görmesi,duyması bile bir gelişme sağlar.Hiç duymamış çünkü Konuşmaktan kaçamaz ,bahanelerinin ardına sığınamaz.Zeynepte açtığı yaraların ne kadar büyük olduğunu görür.Hiç bir şeye faydası olmasa bile (ki bence kesinlikle olur)en azınd"hmm ben haklıyım ya kesinlikle ben haklıyım " kafasından çıkar belki diliyle söylemez ama kalbi söyler Tüm bunlara duyarsız kalabilecek biri zaten hiç sevmez hiç aşık olmazdı eee bu adamda zeynebi sevdiğine göre kesinlikle artı yönde bir geri dönüş sağlar
He bu söylediklerimin hiç biri olmaz ,kesinlikle kendisini kapatırsa o zamanda karısını kaybeder Zeynepte en azından vicdanen ben elimden geleni yaptım der

Yazık kız cidden özlemiş hee terapiden sonra eve gidelim diye tutturcak bak bu sölimm Şu aile baskısı maddi bağımlılığı olmasa sanki iyi bi koca olabilecek gibi

Çok uzak demesinin sebebi terapiden sonra seni eve götürmek. Yarın terapi çıkışı eve götürmeye çalışacak sonra duzeldim diyecek iki terapi sonrası bırakacak. Bence yarın terapide bunu da konusun. Eve gitmek istemediğinizi, kovuldugunuzu ve bunun ısrarla soylenilmesi, aranızdaki sorunları halletmeden dönmek istemediğinizi terapist eşliğinde soyleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…