Eşle Bütün Planlara Dahil Olan Kayınbirader ve Elti

Aslında kavga etmeleri kötü değil susmaktsn iyidir çözüm için adımdır muhtemelen zeynep hislerini sıkıntısını söyledi eşide savunmaya geçti

Aslında kavga etmeleri kötü değil susmaktsn iyidir çözüm için adımdır muhtemelen zeynep hislerini sıkıntısını söyledi eşide savunmaya geçti
Keşke öyle olsaydı rahatlardım o bütün sıkıntılarını saydı gerim gerim gerildim. Saçma sapan şeyler hepsi bi de hiç susmadan taramalı tüfek gibi ardarda sıraladı ben dayanamayıp aralarda laflar soktum falan en son terapist dedi ki böyle durumlarda 3 yol vardır. 1 böyle geldi bçyle gider , 2 ben iyi bir ilişki evlilik istiyorum, 3 ayrılık siz ne düşünüyosunuz istiyosunuz dedi. Eşim ilki dedi ben de sinirlendim. Ben 2.yi isterim ama nolcak sizce deseniz 3 olcak derim dedim. Madem ayrılcaz diyosun ne işimiz var burda dedi. Terapist yazık ne istediği önemli falan diye bizi ayırmaya çalıştı ama ben de böyle gelmiş böyle gider diyosun ben bu kafayla ömür mü geçircem zannediyosun dedim yazık terapiste tamam birbirinizle şu an konuşmayın falan diye ayırmaya çalıştı resmen bizi çıktık bayrama kadar gideriz bu kadar para dökmeye gerek yok zaten sen nolcağını biliyomuşsun bayrama kadar karar verir sonrasında mahkemeye gideriz dedi ben de olur seninle polemiğe girmicem dedim bindim arabama geldim

Yazık abisi ve yengesi için yuvasını yıkacak.
Boşanırsanız kına gönder Zeynep.

Böyle bir adamla nasıl iletişim kurulur ki ? resmen odun, bu ilişki demek ki şimdiye kadar sizin sayenizde yürüdü.

"Evden git" dedigini hatta bunu bu kadar defalarca yaptığını okumuş olsaydım çok farklı olurdu yazacaklarım. Çok üzgünüm. Ben karşımda birbirini çok seven ama ilk yıllar acemiligi yaşan, düzeltebilecek bir çift görmüştüm. Yine de belki hersey cok farkli olur bilemiyorum ama etrafında sana çok mantıklı yol gösterecek insanlar var. Senin için en güzeli neyse o olsun isterim Zeynep. Hersey iyi olsun inşallah.

Eşinizi bogazlamak istedim

Ne kadar sabırlısınnn adam cinnetlik resmenn ben olsam bayrama kadar beklemeye gerek yok zaten 15 gün var 15 günde bişi değişmeyeceğine göre sende başka bi gün işten izin alamayacağına göre burdan direk avukata gidip anlaşmalı boşanalım derdim

Eşiniz terapiste evliliğini kurtarmak için gelmemiş ki fikirlerinin değişmeyeceğini göstermek için gelmiş. Şimdi biri sorsa evliliğinizi kurtarmak için ne yaptın diye, eşinizin vereceği cevap o terapi istedi diye gittim ama benimle orada da kavga etti diyecek. Eşiniz davranışlarını normal görüyor o yüzden terapiyi anlamsız buluyor, inanmayan birini terapi edebileceğinizi inanmıyorum.

Birbirinizi seviyor olabilirsiniz fakat evlilikten beklentileriniz farklı, siz çekirdek aileniz ile vakit geçirmek isterken, eşiniz kök ailesi ile beraber vakit geçirmek istiyor.

Terapiste de beni sorunlu gibi göstermeye çalışıyo. O taramalı gibi konuşurken bn hatalarımı kabul ediyorum diyo küfür evet işte 10 gündür ayrıyız bu süreçte çok düşündüm hatamın, farkındayım mesela, evden git demem (ki kovmak demiyo yumuşatmak için) çok yanlış sonuçta bu evde onun çpcuğu olcak onun evi ama ben sürekli git deyince tabi evini sahiplenemez. Ben de dayanamadım bu 4. Tabi ilk 3.
Ünde bunları düşünemedi ben evden gidince aklı çalıştı ancak falan dedim

Acaba biraz konuşmadan sakinleşip 1 2 hadta sonra birbirinizimi dinleseniz Zeynep ya bilemedim ama kafa yapısı değişmez gibi de duruyor

Acaba biraz konuşmadan sakinleşip 1 2 hadta sonra birbirinizimi dinleseniz Zeynep ya bilemedim ama kafa yapısı değişmez gibi de duruyor
O değişmezse gerçekten ben sabredemiyorum ki artık. Bugün olmasa yarın yada 1 ay sonra yada seneye yne bu hale gelicez. Terapiye için o da benm gibi düşünüyo. Zeynebe herkes haklısın diyo biri haksız demeli terapist bunu der modunda bence. Bi de konuşmadan durmuyo 2 gün önce terapiye gidelim terapi dışında konuşmayalım görüşmeyelim bi süre konuştukça kötü oluyo diyodu, dün bi aradı yarın terapiye gitcez sonra dön evine diyo. Çok dengesiz kararının arkasında durmuyo

Zeynep hanım gerçekten ne bekliyorsunuz anlamış değilim ömür törpüsü bir koca ve çıkıntıları. Yuva öyle kolay dağılmaz diyenlerdenimdir de sizin ki bi yuva bile olamamış ki. Terapiste gidince ne olacağını sanıyorsunuz değişecekmi hiç ihtimal vermiyorum %1 bile.asla geri adım atmayın eğer affeder ve tekrar bi araya gelirseniz daha cok üzerinize gelecek sizden daha çok şey bekleyecek.ayrıca onun ki abide sizinki iskele babasımı kendi ailesine değer vermenizi bekliyorda sizin ailenize neden değer vermiyor. Bana karşı bi yanlışı olsa eşimim öyle böyle sebep bulurum affederim belki ama aileme yapılan saygısızlığı da asla affetmem.ne demekmiş abinizin adını duymaya dahi tahammül edemezken sizden onun abisiyle yengesiyle mırç mırç bi ilişki içinde olmanızı bekliyor ne hakla.benim gözüm de tatil o bu bahane en birinci neden aileye saygısızlık boşanma mevzusunda.önce siz ailenize değer verin abinize değer verin bir tek ailen ne olursa olsun arkanızda durur.(değer vermiyorsunuz demiyorum yanlış anlamayın demek istediğim o nasıl ki abisi için evliliğini bitirebiliyor sizde bitirin ve arkanıza dönüp bakmayın bile) aileniz ne güzel arkanızda kolunuzda altın bileziğiniz takılı allah aşkı daha ne belkiyorsunuz.bir daha sevip sevilip aşık olamayacağımı dahi bilsem tek başıma da kalsam öyle bir adamla 1 dk bile vakit harcamam siz herkezden daha değerlisiniz unutmayın

Boşanmak istemiyor o yüzden

Hayal kırıklığı...
Adam terapiye düzelmek iyi olmak için değil seni suçlamaya gelmiş.
Aynen böyle devam etsin sen kabul et sen değiş istiyor.
Sadece hatalarını kabul ettiği yerde ancak aklı başına geldi gibi şeylerle araya girmemeliydin bir tek orda hatalı gördüm seni zeynep.
Ama bu adam düzelmez hak etti boşanmayı

Valla dediği gibi 2 3 seans gideriz önümüzdeki seans ben onun yaptığını yapıcam herşeyi en baştan anlatıcam birey olmadığını örnekleriyle, 31 yaşında ama ergen gibi davrandığını örnekleriyle. Ben de bi içimi dökeyim oh rahatladım dicem. Ya 20 dk falan sıkıntılarını saydı ama hani sıkıntılar sıkıntı değil sabredemedim müdahale etmeden. Ya Mesela 1.maddesi çok komikti ben el öpmeyi sevmiyorum bizim ailede yok babam da el öptürmez mesela diyo, ama zeynebin ailesi de tam tersi yani ben baştan zeynebe söyledim ama sonea bi baktım sürekli el öpüyorum diyo zaten 1 denedir pandemi var kimse kimseye yaklaşmıyo, onun öncesi de 2 yada 3 kez benm aile büyüklerimle dedemle vs görüştü biri düğün biri nişan zaten farklı şehirdeler, annemlerle malum 2 haftada 1 görüşüyoruz yai yuh dedim ya el öpcek tabi ki bi zahmet sürekli el öpüyomuş muş.

2-b sınıfından Ahmet dertlerini anlatıyor gibi olmuş

Vah garibana durmadan el öptürmüşsünüz yuh olsun be size. İnsan insana bunu yapmaz.

Olgunlaşmaya ihtiyacı var gerçekten. Şu anda ezdirmeme derdinde ,tabi biraz da sagin solun etkisiyle bu kadar inatçı ve uyumsuz. 2-3 seans sonra eşinin içinde neler var, gerçek düşünceleri neler , ortaya çıkar. Şu anda kendisi bile bilmiyor. Sen de iyice anlarsın o zaman vakit harcamaya değeri mi yoksa bitirip kurtulmak mı doğru. Merak ettiğim şey aileler bu mevzuda nerede duruyorlar Şu anda. Seninle iletişime geçtiler mi ? Veya ailenle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…