Eşle Bütün Planlara Dahil Olan Kayınbirader ve Elti

Bu sebepten aranız bozuldu. O elti ve abi bu saatten sonra hangi yüzle tatile gelecek ki. Bence devam edilse bile onlarla mesafeli olun. Zaten eliyle karekter olarak baya farklısınız belli
Olur mu ben onların arasını bozmak istemişim. Öyleymiş abisi ile arasını bozmaya çalışmışım.o benle planına abisi yengesi ve çocuklatını davet etmiş ama ben başbaşa kalmak isteyerek aralarını bozmaya çalışmışım. Çok çıkarım olur ya bu işten

Bilmiyorum nerde kaldı. Kafasını dinlemek istese gelip söyler insan hata üstüne hata ekliyor. Benim abinle aranıza girdim hatalıyım dememi bekliyor heralde.
Nerede kaldığını bilmiyor musunuz gerçekten? Bir tahmininiz vardır herhalde daha önce de böyle çekip gitmişliği başka bir yerde kalmışlığı var mı? Yoksa bu bile benim için büyük bir kavga sebebi de...

Bu sebepten aranız bozuldu. O elti ve abi bu saatten sonra hangi yüzle tatile gelecek ki. Bence devam edilse bile onlarla mesafeli olun. Zaten eliyle karekter olarak baya farklısınız belli
Bu olaydan bari onlar ders alıp biz de tatil planlamalıyız derler. Ben onlar da iyi olsunlar isterim. Belki aile kavramını öğrenir ve öğretirler

Nerede kaldığını bilmiyor musunuz gerçekten? Bir tahmininiz vardır herhalde daha önce de böyle çekip gitmişliği başka bir yerde kalmışlığı var mı? Yoksa bu bile benim için büyük bir kavga sebebi de...
Yok inanın bilmiyorum bi oteldedir nerde olcak. O babaya gidip biz kavga ettik diyemez., abisine gidip yine diyemez sizde kalıcam diye. Arkadaşı yok kalabileceği. otelin birindedir yani.

Yok inanın bilmiyorum bi oteldedir nerde olcak. O babaya gidip biz kavga ettik diyemez., abisine gidip yine diyemez sizde kalıcam diye. Arkadaşı yok kalabileceği. otelin birindedir yani.
Bence işteyken abisine babasına anlatmıştır aklını almıştır onlara sormadan iş yapmaz gibi.O evden gitsin siz arayıp özür dileyin hesabı yapmış bile olabilirler.

Yani gerçekten bu yaşanılanların üzerine gidip de otelde kalmak nasıl bir akıl tutulması? Kaç gün otel köşelerinde kalmayı düşünüyor, konuşmadan ,sorunları çözmeden... Sizin ona yalvarıp neredesin, eviine dön, hata yaptım demenizi bekliyor sanırım...

İnşallah benim bu olaylarım onlara da bi ders olur ailrcek vakit geçirmek ne demek öğrenirler. Aile kavramını öğrenirler.

Yani gerçekten bu yaşanılanların üzerine gidip de otelde kalmak nasıl bir akıl tutulması? Kaç gün otel köşelerinde kalmayı düşünüyor, konuşmadan ,sorunları çözmeden... Sizin ona yalvarıp neredesin, eviine dön, hata yaptım demenizi bekliyor sanırım...
Sanırım. Son kavgada bu yasaklarda aynı ev ayrı odalarda takılmaya çalışıyoruz birbirimizi huzutsuz ediyoruz git babanda kal demişti. Ben de burası benim evim bi kadını evinden gönderemezsin demiştim. Heralde ona istinaden kendi gitti.

Boşanma kararı almanıza çok sevindim. Böyle size, fikirlerinize değer vermeyen, saygı göstermeyen, ailesine.yapisik saçma sapan bi adamla ömür geçmez. Bu adamın sizinle konusucagi yok bu arada, pazartesi direkt bi avukata başvurup davayi açsanız mi? Sonra anlaşmaliya çevirirsiniz, yanasmazsa evi terk etmesini koz olarak kullanırsınız eşiniz kusurlu taraf olur, mahkeme bakmaz öyle kafasını dinlemeye gitmiş falan.

Bağımlılık mı aa yeğen sevgisi abi sevgisi bu olur mu ben aralarını bozmaya çalışıyorum. Böyle abisi, ile düşman olsun diye ölüp bitiyorum
Alsında başına çalsın ailesini bu saatten sonra.Ne fikirlerine önem vermiş ne adam gibi dinlemiş aslında seni hiç benimsememiş. koşsun rahat rahat kuçu kuçuluk yapsın ağasına babasına 😡

Boşanma kararı almanıza çok sevindim. Böyle size, fikirlerinize değer vermeyen, saygı göstermeyen, ailesine.yapisik saçma sapan bi adamla ömür geçmez. Bu adamın sizinle konusucagi yok bu arada, pazartesi direkt bi avukata başvurup davayi açsanız mi? Sonra anlaşmaliya çevirirsiniz, yanasmazsa evi terk etmesini koz olarak kullanırsınız eşiniz kusurlu taraf olur, mahkeme bakmaz öyle kafasını dinlemeye gitmiş falan.
Ben çirkinleşmiş olurum. O kadar da değil ya iyi bir insandir insan olarak. İyi bir eş değil sadece. Gelsin insan gibi konuşuruz diye ümit ediyorum.

Alsında başına çalsın ailesini bu saatten sonra.Ne fikirlerine önem vermiş ne adam gibi dinlemiş aslında seni hiç benimsememiş. koşsun rahat rahat kuçu kuçuluk yapsın ağasına babasına 😡
Hemfikirim. İnşallah çok mutlu aile hayatını çok engellememişimdir, şu anli bağımlılığla devam eder. Herkes mutlu olur tatillete brtaver giderler hamburgere beraber. Bn oyalayıp kimseden alı koymamış olurum

Ben çirkinleşmiş olurum. O kadar da değil ya iyi bir insandir insan olarak. İyi bir eş değil sadece. Gelsin insan gibi konuşuruz diye ümit ediyorum.
Anlaşmalı boşanma olmazsa çok çok uzun sürer brn bir an önce bütün anılarımı silmek istiyorum 2 3 sene dava sürwci çok yıpratıcı.

Back
X