- 3 Mayıs 2011
- 13.768
- 49.010
- 798
- Konu Sahibi eftalya0732
Siz de gidecek misiniz annenize?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesaj at bunu böylece. Konuşmayın diye tembihlemiş ya ondan açmamıştır.Ya abim annem babam hepsi nişanı herkesten habersiz attınız kimse nolduğunu öğrenmedi onlardan. sonra geri barıştınız. O babasından korkup anlatmıyodur bu sefer o değil sen anlat diyolar. Bni yne kovdu ben gidiyorum eğer boşanmamıza sesinizi çıkarcaksanız ikna edersiniz terapiye. yok edemem benm oğlum canım oğlum diyosanız da beni kovdu daha büyük iftiralar atmadan ben babamn evine dönüyorum diyeceğim. De kadın açmadı telefonu![]()
Bende şöyle yapsınlar daha iyi olmazmı hiç olaylardan haberleri yokmuş gibi davranransınlar kocası anlatıncada “ oğlum siz ailesiniz başbaşa gitmek istemiş olabilir bu çok basit bir istek karına sorman gerekmezmi ? Zeynep çok rahatsız olur bu durumdan biz bile sorarız kızımıza iş yapmayız zeynep sana yapsa kızmaz mısın ? Siz bilirsiniz ama mesele istememesi değilde kocasıyla tatil gibi geldi bana sen neden karın yerine kardeşinle gitmek istedin ki ? Belki kocası biraz farkında varırEğer gitmeyecekseniz annen baban sorunun taril olmadığını, senin arkandan iş çevirip sana oyun oynamaları olduğunu iyice anlatsın
Haberleri yokmuş gibi davranırlarsa zeynep onursuz biri gibi görünmez mi adam ona evden git dedi kızlarını savunmaları ve arkasında olduklarını göstermek için konuya hakim görünmeleri gerekiyor zaten ne konuşacağıda belli değil illa açık verirler bildiklerine dairBende şöyle yapsınlar daha iyi olmazmı hiç olaylardan haberleri yokmuş gibi davranransınlar kocası anlatıncada “ oğlum siz ailesiniz başbaşa gitmek istemiş olabilir bu çok basit bir istek karına sorman gerekmezmi ? Zeynep çok rahatsız olur bu durumdan biz bile sorarız kızımıza iş yapmayız zeynep sana yapsa kızmaz mısın ? Siz bilirsiniz ama mesele istememesi değilde kocasıyla tatil gibi geldi bana sen neden karın yerine kardeşinle gitmek istedin ki ? Belki kocası biraz farkında varır
Bende şöyle yapsınlar daha iyi olmazmı hiç olaylardan haberleri yokmuş gibi davranransınlar kocası anlatıncada “ oğlum siz ailesiniz başbaşa gitmek istemiş olabilir bu çok basit bir istek karına sorman gerekmezmi ? Zeynep çok rahatsız olur bu durumdan biz bile sorarız kızımıza iş yapmayız zeynep sana yapsa kızmaz mısın ? Siz bilirsiniz ama mesele istememesi değilde kocasıyla tatil gibi geldi bana sen neden karın yerine kardeşinle gitmek istedin ki ? Belki kocası biraz farkında varır
Evet olabilir Zeynep bahsetti diyebilirlerHaberleri yokmuş gibi davranırlarsa zeynep onursuz biri gibi görünmez mi adam ona evden git dedi kızlarını savunmaları ve arkasında olduklarını göstermek için konuya hakim görünmeleri gerekiyor zaten ne konuşacağıda belli değil illa açık verirler bildiklerine dair
Off off uyuz oluyordum geldi başımda bittiÇok var böyle ya arada benim eşimde yapıyor
Özet geçeyim kayınvalidemi aradım. Kaynım çok üzülmüş ben de çok üzüldüm böyle düşünmene o abinle anlaşamamış görüşmek istememiş olabilir sen de 5 aydır bu yüzden gelmiyomuşsun çok ayıp etmişsin dedi. Ben de kibarca cevaplar verdim. Eşim benm abime ayıp etmiş olmuyor mu yada bana? O benm abimle anlaşamamış olabiliyo da ben eltimle anlaşamamış olabilir miyim anne dedim olablr tabi dedi. E eşim abimle 1 2 saat kahve içmeye bile katlanamıyo da ben 7 gün anlaşamadığım biriyle nasıl tatil yapcam dedim. Bütün olayı söyledim. O tatil bir aydır yok önceden geldi bize de söyledi hep birlikte memlekete gitsek karadenize gitsek diye dedi. Yani olay daha fenaymışiyi anne bu daha kötü değil mi bana gelip başbaşa gibi konuşuyo ama size gelip hep birlikte yapalım diyo bi de abisine eltime zeynebe söylemeyin diye tembihliyo ben bunları yapsam ne olurdu hayal edebiliyo musunuz dedim. Olmaz kesinlikle kabul etmezdi dedi. şimdi başbaşa tatil yapmak isteyen kadın abisi gille arasını mı bozmak istiyo oluyo dedim. Terapiyi o da söylemiş de oğlu ne terapisi ya felan demiş. Napayım dedi 30 40 yaşın iki oğlana yap dememle yapmıyolar. Ben hep söyledim gelinlerin ailesi ile görüşün diye bak kaynın da gitmiyo ama eltin kabullendi evlilik 5 senede oturur alışırsınız birbirinize bak eltine onlar da başta böylelerdi dedi. Ha diyosunuz ki 5 sene ben bütün eltili aileli tatilleri pazarları kabul edersem eşim bana alışacak 5 sene sonra abime yada arkadaşlarıma gelmeyi kabul edecek yani öyle mi dedim? Eltim kabul etmiş çünkü onun varlığı çok mühim değil ona gezmek olsun o kocasını evden çıkarabilmek için bizim pazarlarımızı aldı. Eltim ailesiyle görüşmemekten rahatsız olmayabilir ben oluyorum dedim. Neyse sonuç olarak ben gidiyorum eğer gerçekten siz de kıymet verdiyseniz oğlunuza ve evliliğine terapiye ikna etmeye çalışın dedim. Öyle kapattık telefonu. Bu arada evi terketmek çekişmeli olursa iyi bişey olmazmış zaten elti bomba bi şahitmiş. O yüzden terketmek gibi değil ama haber vererek git dedi. Birazdan çıkıyorum evden.
Zeynepcim olay neden eltinin üzerine kurulu oldu ki bir anda? Mesele senin eltiyle anlaşamayıp onunla tatillere gitmek istememen gibi olmuş. Yani hep bi elti lafı. E anlatsaydın ya her şeye ayıp olur günah olur diye bana kabul ettirmeye çalışıyor, başbaşa bir yemek bile yiyemiyoruz diye. Bu hikayede neden en fazla eltinin başı ağrıyor anlamadım.Özet geçeyim kayınvalidemi aradım. Kaynım çok üzülmüş ben de çok üzüldüm böyle düşünmene o abinle anlaşamamış görüşmek istememiş olabilir sen de 5 aydır bu yüzden gelmiyomuşsun çok ayıp etmişsin dedi. Ben de kibarca cevaplar verdim. Eşim benm abime ayıp etmiş olmuyor mu yada bana? O benm abimle anlaşamamış olabiliyo da ben eltimle anlaşamamış olabilir miyim anne dedim olablr tabi dedi. E eşim abimle 1 2 saat kahve içmeye bile katlanamıyo da ben 7 gün anlaşamadığım biriyle nasıl tatil yapcam dedim. Bütün olayı söyledim. O tatil bir aydır yok önceden geldi bize de söyledi hep birlikte memlekete gitsek karadenize gitsek diye dedi. Yani olay daha fenaymışiyi anne bu daha kötü değil mi bana gelip başbaşa gibi konuşuyo ama size gelip hep birlikte yapalım diyo bi de abisine eltime zeynebe söylemeyin diye tembihliyo ben bunları yapsam ne olurdu hayal edebiliyo musunuz dedim. Olmaz kesinlikle kabul etmezdi dedi. şimdi başbaşa tatil yapmak isteyen kadın abisi gille arasını mı bozmak istiyo oluyo dedim. Terapiyi o da söylemiş de oğlu ne terapisi ya felan demiş. Napayım dedi 30 40 yaşın iki oğlana yap dememle yapmıyolar. Ben hep söyledim gelinlerin ailesi ile görüşün diye bak kaynın da gitmiyo ama eltin kabullendi evlilik 5 senede oturur alışırsınız birbirinize bak eltine onlar da başta böylelerdi dedi. Ha diyosunuz ki 5 sene ben bütün eltili aileli tatilleri pazarları kabul edersem eşim bana alışacak 5 sene sonra abime yada arkadaşlarıma gelmeyi kabul edecek yani öyle mi dedim? Eltim kabul etmiş çünkü onun varlığı çok mühim değil ona gezmek olsun o kocasını evden çıkarabilmek için bizim pazarlarımızı aldı. Eltim ailesiyle görüşmemekten rahatsız olmayabilir ben oluyorum dedim. Neyse sonuç olarak ben gidiyorum eğer gerçekten siz de kıymet verdiyseniz oğlunuza ve evliliğine terapiye ikna etmeye çalışın dedim. Öyle kapattık telefonu. Bu arada evi terketmek çekişmeli olursa iyi bişey olmazmış zaten elti bomba bi şahitmiş. O yüzden terketmek gibi değil ama haber vererek git dedi. Birazdan çıkıyorum evden.
Ne kusuru öyle . Onu konuştuk kanıtlı olmalı. Elti davada onların çok işine yararmış. Bizim aleyhimize.Elti bomba şahit ne demek?
İyi kv insana benziyormuş
Evlilik 5 yılda oturuyorsa 5 yıl o zaman kimse kimsenin ailesine gitmesin
Evlilik bi tek kadının ailesine gitmeyince mi oturuyormuş
Eşin de tam bir ezik, eltin de. Kusura bakma.
Haber vererek git demiş haberi somut ver bari. Mesaj vs gibi. Söz uçar yazı kalır
Yok herşeyi anlattım bütün herşeyi yani bi elti değil ama o eltini aramamalıydına takılmış durumda. Bunlar böyleler bi anlatmıştım geçmiş sayfalarda adam bana küfretti kavgalıyız evde ama 2 gün sonra annesi gile gitmedim diye beni suçlayıp üste çıkmaya çalıştı. Bunları da söyledim tabi ki. Oğlunuz bana küfrediyor siz baban da bana çok etti alttan al özür diler diyosunuz. 3 kere evden kovdu o gitsin sen duymazdan gel dediniz. Şimdi arkamdan iş çevirdi nolcak 5 sene alışma süresi alışırsın diyosunuz. Yüzüme karşı söyledim onlara zeynebe bahsetmeyin onun haberi yok demiş diyorum o yalandır diyosunuz öyle demez diypsunuz. Ama ben sürekli oğlunuzu masum çıkarmak için 3 maymun oynayamam ki dedim.Zeynepcim olay neden eltinin üzerine kurulu oldu ki bir anda? Mesele senin eltiyle anlaşamayıp onunla tatillere gitmek istememen gibi olmuş. Yani hep bi elti lafı. E anlatsaydın ya her şeye ayıp olur günah olur diye bana kabul ettirmeye çalışıyor, başbaşa bir yemek bile yiyemiyoruz diye. Bu hikayede neden en fazla eltinin başı ağrıyor anlamadım.
Bir de sende ki sabıra ne diyeceğimi bilemedim. Seni evden kovup duran adamı hâla terapiye ikna etmeye çalışıyorsun. Adam sahtekarın daha yumuşak versiyonu söylemediği yalan kalmamış ki abi yeğen aşkına.
Zeynep güzelce anlatmana çok sevindim saygı çercevesinde konuşmuşsunuz en azından kendinide çok güzel ifade etmişsin. Eşin gittimi annenlere ?Özet geçeyim kayınvalidemi aradım. Kaynım çok üzülmüş ben de çok üzüldüm böyle düşünmene o abinle anlaşamamış görüşmek istememiş olabilir sen de 5 aydır bu yüzden gelmiyomuşsun çok ayıp etmişsin dedi. Ben de kibarca cevaplar verdim. Eşim benm abime ayıp etmiş olmuyor mu yada bana? O benm abimle anlaşamamış olabiliyo da ben eltimle anlaşamamış olabilir miyim anne dedim olablr tabi dedi. E eşim abimle 1 2 saat kahve içmeye bile katlanamıyo da ben 7 gün anlaşamadığım biriyle nasıl tatil yapcam dedim. Bütün olayı söyledim. O tatil bir aydır yok önceden geldi bize de söyledi hep birlikte memlekete gitsek karadenize gitsek diye dedi. Yani olay daha fenaymışiyi anne bu daha kötü değil mi bana gelip başbaşa gibi konuşuyo ama size gelip hep birlikte yapalım diyo bi de abisine eltime zeynebe söylemeyin diye tembihliyo ben bunları yapsam ne olurdu hayal edebiliyo musunuz dedim. Olmaz kesinlikle kabul etmezdi dedi. şimdi başbaşa tatil yapmak isteyen kadın abisi gille arasını mı bozmak istiyo oluyo dedim. Terapiyi o da söylemiş de oğlu ne terapisi ya felan demiş. Napayım dedi 30 40 yaşın iki oğlana yap dememle yapmıyolar. Ben hep söyledim gelinlerin ailesi ile görüşün diye bak kaynın da gitmiyo ama eltin kabullendi evlilik 5 senede oturur alışırsınız birbirinize bak eltine onlar da başta böylelerdi dedi. Ha diyosunuz ki 5 sene ben bütün eltili aileli tatilleri pazarları kabul edersem eşim bana alışacak 5 sene sonra abime yada arkadaşlarıma gelmeyi kabul edecek yani öyle mi dedim? Eltim kabul etmiş çünkü onun varlığı çok mühim değil ona gezmek olsun o kocasını evden çıkarabilmek için bizim pazarlarımızı aldı. Eltim ailesiyle görüşmemekten rahatsız olmayabilir ben oluyorum dedim. Neyse sonuç olarak ben gidiyorum eğer gerçekten siz de kıymet verdiyseniz oğlunuza ve evliliğine terapiye ikna etmeye çalışın dedim. Öyle kapattık telefonu. Bu arada evi terketmek çekişmeli olursa iyi bişey olmazmış zaten elti bomba bi şahitmiş. O yüzden terketmek gibi değil ama haber vererek git dedi. Birazdan çıkıyorum evden.
Bilmiyorum şimdi arayamadm ordadır diyeZeynep güzelce anlatmana çok sevindim saygı çercevesinde konuşmuşsunuz en azından kendinide çok güzel ifade etmişsin. Eşin gittimi annenlere ?
Küfür ettiği kısmını kaçırmışım eğer yazdıysan, bir de bu mu var küfür! Yazık gerçekten. Kvnin söylediği ben de küfür yedim nolcak duyma boşver tarzı vaazları çok daha vahim. Çocuğuna hesap soracağına sana görme duyma konuşma diyor. Ailecek tuhaflar. Eşin ne yalanlar atacak onu merak ediyorum bir de.Yok herşeyi anlattım bütün herşeyi yani bi elti değil ama o eltini aramamalıydına takılmış durumda. Bunlar böyleler bi anlatmıştım geçmiş sayfalarda adam bana küfretti kavgalıyız evde ama 2 gün sonra annesi gile gitmedim diye beni suçlayıp üste çıkmaya çalıştı. Bunları da söyledim tabi ki. Oğlunuz bana küfrediyor siz baban da bana çok etti alttan al özür diler diyosunuz. 3 kere evden kovdu o gitsin sen duymazdan gel dediniz. Şimdi arkamdan iş çevirdi nolcak 5 sene alışma süresi alışırsın diyosunuz. Yüzüme karşı söyledim onlara zeynebe bahsetmeyin onun haberi yok demiş diyorum o yalandır diyosunuz öyle demez diypsunuz. Ama ben sürekli oğlunuzu masum çıkarmak için 3 maymun oynayamam ki dedim.
Haklısınız ama herşeyi yaptım ben uğraştım demek içimi rahatlatcak heralde
Hakkınızda hayırlsı olsun şuanki kararınız nedirBilmiyorum şimdi arayamadm ordadır diye