- 29 Ağustos 2014
- 4.993
- 17.250
- 408
- 33
- Konu Sahibi eftalya0732
- #1.041
Valla dediği gibi 2 3 seans gideriz önümüzdeki seans ben onun yaptığını yapıcam herşeyi en baştan anlatıcam birey olmadığını örnekleriyle, 31 yaşında ama ergen gibi davrandığını örnekleriyle. Ben de bi içimi dökeyim oh rahatladım dicem. Ya 20 dk falan sıkıntılarını saydı ama hani sıkıntılar sıkıntı değil sabredemedim müdahale etmeden. Ya Mesela 1.maddesi çok komiktiben el öpmeyi sevmiyorum bizim ailede yok babam da el öptürmez mesela diyo, ama zeynebin ailesi de tam tersi yani ben baştan zeynebe söyledim ama sonea bi baktım sürekli el öpüyorum diyo
zaten 1 denedir pandemi var kimse kimseye yaklaşmıyo, onun öncesi de 2 yada 3 kez benm aile büyüklerimle dedemle vs görüştü biri düğün biri nişan zaten farklı şehirdeler, annemlerle malum 2 haftada 1 görüşüyoruz yai yuh dedim ya el öpcek tabi ki bi zahmet sürekli el öpüyomuş muş.
Başka bişe bulamadı da ondan. Mesele arıyor kendine. Kafası basmıyor mu o el öpmeyi sevmiyorsa sen de sürekli abisiyle olmayı sevmiyosun. Her şeyi sen kabul edeceksin. Tam dayaklık tam. Gidip her şeyi dök ortaya anlat rahatla içinde kalmasın