Eşle Bütün Planlara Dahil Olan Kayınbirader ve Elti

Valla dediği gibi 2 3 seans gideriz önümüzdeki seans ben onun yaptığını yapıcam herşeyi en baştan anlatıcam birey olmadığını örnekleriyle, 31 yaşında ama ergen gibi davrandığını örnekleriyle. Ben de bi içimi dökeyim oh rahatladım dicem. Ya 20 dk falan sıkıntılarını saydı ama hani sıkıntılar sıkıntı değil sabredemedim müdahale etmeden. Ya Mesela 1.maddesi çok komikti😂 ben el öpmeyi sevmiyorum bizim ailede yok babam da el öptürmez mesela diyo, ama zeynebin ailesi de tam tersi yani ben baştan zeynebe söyledim ama sonea bi baktım sürekli el öpüyorum diyo😂 zaten 1 denedir pandemi var kimse kimseye yaklaşmıyo, onun öncesi de 2 yada 3 kez benm aile büyüklerimle dedemle vs görüştü biri düğün biri nişan zaten farklı şehirdeler, annemlerle malum 2 haftada 1 görüşüyoruz yai yuh dedim ya el öpcek tabi ki bi zahmet sürekli el öpüyomuş muş.

Başka bişe bulamadı da ondan. Mesele arıyor kendine. Kafası basmıyor mu o el öpmeyi sevmiyorsa sen de sürekli abisiyle olmayı sevmiyosun. Her şeyi sen kabul edeceksin. Tam dayaklık tam. Gidip her şeyi dök ortaya anlat rahatla içinde kalmasın

Olgunlaşmaya ihtiyacı var gerçekten. Şu anda ezdirmeme derdinde ,tabi biraz da sagin solun etkisiyle bu kadar inatçı ve uyumsuz. 2-3 seans sonra eşinin içinde neler var, gerçek düşünceleri neler , ortaya çıkar. Şu anda kendisi bile bilmiyor. Sen de iyice anlarsın o zaman vakit harcamaya değeri mi yoksa bitirip kurtulmak mı doğru. Merak ettiğim şey aileler bu mevzuda nerede duruyorlar Şu anda. Seninle iletişime geçtiler mi ? Veya ailenle?
Yok ben bir kez evden çıkmadan kv yi aradım o kadar. Sonra eşim anlattı; işte annemle konuştuk yarn öbür gün kırılcağı bişey söylesek zeynebe bida bzm eve girmez sen arada kalırsın falan demiş. bence zaten onlar en baştan istemiyodu. İlk biz sevgili iken daha eşim bizimkilerle tanışmadan kv beni bi çağırdı. Yok işte benm oğlum şu tatlıyı sever benm oğlum şu yemekleri sever sen bzm yörenin şu yemeğini yapmak öğrenmek zorundasın, ütü de yapmcaksın temizlik de vs vs işte bunlar zor ama hayatın gerçekleri. Tabi ben orda hiç ezdirmedim kendimi siz varsınız çok güzel yemek yapıyosunuz oğlunuz gelir sizde yer nolcak dedim. Sonuçta benm bu yemeği yapamadığımı biliyo istese sizin yöreden birini severdi dedim. Ben sağlıklı beslenmeyi seviyorum başkası olsa oğlum şeker hastası olmaz bu kız sayesinde der dedim. Sonra benm memleketim için bi laf varmış işte onlar kız vermez oğlan alır diye. Bunu söyledi biz endişe ediyoruz diye. Ne var endişe edicek ne güzel el oğlu bu damat demicekler, oğulları gibi görcekler gurur duyulur bununla endişe edilmez keşke benm için de böyle görse karşı taraf ben sevinirim dedim. Tabi bi çıktım evlerinden aradım eşimi, annen daha fol yok yumurta yokken bu kadar beni ezmeye çalışıyo şimdiden sen de buna izin mi veriyorsun diye. O da annesine kızdı baya o zamanlar benm arkamdaydı gerçekten. Sonraki 10 ay içinde ben uzunca bir süre hatta evlenene kadar ailelerle görüşmeler harici ayrıca yanlarına gitmedim 1 2 kez belki iftara bi de bayrama gitmişimdir o kadar.

Yok ben bir kez evden çıkmadan kv yi aradım o kadar. Sonra eşim anlattı; işte annemle konuştuk yarn öbür gün kırılcağı bişey söylesek zeynebe bida bzm eve girmez sen arada kalırsın falan demiş. bence zaten onlar en baştan istemiyodu. İlk biz sevgili iken daha eşim bizimkilerle tanışmadan kv beni bi çağırdı. Yok işte benm oğlum şu tatlıyı sever benm oğlum şu yemekleri sever sen bzm yörenin şu yemeğini yapmak öğrenmek zorundasın, ütü de yapmcaksın temizlik de vs vs işte bunlar zor ama hayatın gerçekleri. Tabi ben orda hiç ezdirmedim kendimi siz varsınız çok güzel yemek yapıyosunuz oğlunuz gelir sizde yer nolcak dedim. Sonuçta benm bu yemeği yapamadığımı biliyo istese sizin yöreden birini severdi dedim. Ben sağlıklı beslenmeyi seviyorum başkası olsa oğlum şeker hastası olmaz bu kız sayesinde der dedim. Sonra benm memleketim için bi laf varmış işte onlar kız vermez oğlan alır diye. Bunu söyledi biz endişe ediyoruz diye. Ne var endişe edicek ne güzel el oğlu bu damat demicekler, oğulları gibi görcekler gurur duyulur bununla endişe edilmez keşke benm için de böyle görse karşı taraf ben sevinirim dedim. Tabi bi çıktım evlerinden aradım eşimi, annen daha fol yok yumurta yokken bu kadar beni ezmeye çalışıyo şimdiden sen de buna izin mi veriyorsun diye. O da annesine kızdı baya o zamanlar benm arkamdaydı gerçekten. Sonraki 10 ay içinde ben uzunca bir süre hatta evlenene kadar ailelerle görüşmeler harici ayrıca yanlarına gitmedim 1 2 kez belki iftara bi de bayrama gitmişimdir o kadar.
Herkes ne kadar kontrol delisi! Bu anne ve bu babanın baskı ve kontrolü altında kendini gerçekleştirip, bir birey olduğunu farkedip, ne istediğini bilen, kişiliğini sağlıklı bir şekilde oturtabilmis olgun bir adam olması beklenemez ki eşinin. Şu anda köşede sıkışmış durumda, kimin hakkını kime karşı koruması gerektiğinden bihaber. Kendi hakkını bile koruyamıyor ki ailesine karşı. Kaldı ki bu benim ailem, eşim desin. Büyük bir şey yaşaması lazım anlaması ve olgunlaşması için. Senin de baskın karakterin ve kendinden bu kadar emin olmayışını, ne istediğini bilip hakkini koruman eşini iyice zora sokuyor. Bir an önce aklı başına gelmezse, ailesi bu durumu farkedip 1 adım geriye çekilerek onu biraz yureklendirmezse ve kendi haline bırakmazsa senin karakterinde bir kız için çok zor bir hayat olur bu.

Abinle evlendik evleneli 1 yada 2 kez gördün yolda görsem tanımam diye kendin söyledib. Ben her hafta görüştürdüğün mıç mıç vıcık vıcık ettiğin abinden ve yengenden nefret ediyorum esas dedim hatta tiksiniyorum dedim😏 sinir stres boş yere ya bi de bu aramalarda arada bi bçyle ağlıyo gibi yapıyo deli oluyorm ya çıldırtır insanı.
Offff vurdu gol oldu beeee 😍😍

Bak bunu ciddi ciddi söylüyorum şimdiye kadar kimseye boşan demedim ama bu adam tam kıçına tekme koyulacak adam.Büyümemiş olgunluğun o sunu bilmeyen bağımlı bi insan.Hamile kalsan uğraşmam diyen bi insancık.Kendisi için sadece ailesi önemli olan bu adama ben bu kadar katlanmazdım sanırım.Bilmiyorum terapi de değil bence senin ümitle tutunduğun.İnşallah hakkında hayırlısı olur şu saatten sonra.Zira ben hiç ümitli değilim🤷🏻‍♀️

Ne kadar anlamsız laflar bu Kv ler niye böyle

Ben şimdi memleket söylemiyim ama bize de diyorlarmış yada uydurmuşlardır sıkıntı çıksın diye😂 ya hakkten kötü bi laf değil bence çok güzel ama bizim kv ve kynpdr eyvah oğlum elden gidiyo dedi heralde😂😂
Oğlan elden gideyeahhhhh😂😂

Bu
Ben şimdi memleket söylemiyim ama bize de diyorlarmış yada uydurmuşlardır sıkıntı çıksın diye😂 ya hakkten kötü bi laf değil bence çok güzel ama bizim kv ve kynpdr eyvah oğlum elden gidiyo dedi heralde😂😂
Belki de kv deniz oğluna bu sözü söyleyip onu kaybetme korkusu yaşadığını dile getirmiştir eşinizin bilinç altında bu söz yer ettiği için ailenizle arasına mesafe koymuş olabilir. Bazen söylenilen sözler çok tehlikeli olabilir. Bende evlendigimin ilk yılında kv de eşimi sürekli çağırırdı, eşim onu yemeğe beklediğimi bildiği halde hep yemek yiyip gelirdi. Psikologa gittiğimiz bir dönemde bu durum konuşuldu, eşim annesinin evinde yemek yemezse haksızlık yapacağını düşündüğünü söylemişti

Bu

Belki de kv deniz oğluna bu sözü söyleyip onu kaybetme korkusu yaşadığını dile getirmiştir eşinizin bilinç altında bu söz yer ettiği için ailenizle arasına mesafe koymuş olabilir. Bazen söylenilen sözler çok tehlikeli olabilir. Bende evlendigimin ilk yılında kv de eşimi sürekli çağırırdı, eşim onu yemeğe beklediğimi bildiği halde hep yemek yiyip gelirdi. Psikologa gittiğimiz bir dönemde bu durum konuşuldu, eşim annesinin evinde yemek yemezse haksızlık yapacağını düşündüğünü söylemişti
Bizimki böyle itirafları zor yapcak. O kadar vakit tanımıyoruz zaten brbrmize. Ama evet kv bu soruyu sormadan eşim annemler böyle dedi falan diye anlatmıştı ben de ilk defa duyuyorum falan diyip takılmamıştım. Dediğiniz gibi olabilir ama bu kadar aile bağımlısı, birlikte çalışıyorlar falan bunun farketmesi çok zor

Bu

Zaten bu haksızlıklar hep oğlan analarına olur

Back
X