benim de var bu esmerlik takıntım ya... aslında yazın yanınca esmer oluyorum sadece bana göre. Kışın falan gayet beyazım yani. Şuan yanmayan yerlerim kar gibi duruyor yanık tenin yanında görseniz... ama insanlar nedense bana hep esmersin demekten vazgeçmiyorlar :))) acaba diyorum karakaşlıyım karagözlüyüm diyemi diyolar?? hyr yani kavga etmek istemiyorum ama arkadaşlar yapmayn siz esmer görmemişsiniz demeden de duramıyorum :)))
erkek arkadaşım o kdr gülüyor ki, saçmalama yaa allahaşkına kim esmer diyo sana? diyo ben de arkadaşlarm deynce daha da şaşırıyor.. sen esmer mesmer değlsin diyo. Genelde buğday tenli olarak görüyorm ben kendimi ailem ve çoğu kişi de öyle. Bana göre esmer baya sütlü kahve rengindedir çünkü hani bakıyorum kendime ben öyle değilimki..
ya esmerlik tabiki kötü birşey değil hatta çekicilik olarak görülüyor günümüzde.. hele de erkeklerin adriana lima sevdasından sonra daha da bi moda oldu esmerlik,bronzluk... kimi arkadaşlarm var mesela onlar baya esmer ama ona rağmen solaryuma falan giriyolar düşün :) ben hayretle bakıyorum. Bana da sen hiç yanmamışsın falan diyolar. Dedim ben sevmiyorum :)) şaşırıyolar aa nasıl yani falan diye. Esmerlik yaygınlaşmış durumda yani sana esmersin deseler de bozma moralini o diyenler kendileri aynaya bakıyorlarmı?? eminim dünya güzeli insanlardır böyle kolay alay edebildiklerine göreçiğ beyaz olmak çokmu güzel yani :) makyaj yakışmaz çekiciliği yok bişeyi yok... herneyse onlara da lafım yok ama beyaz olmak da çok da harika birşey değil.
lütfen canım ama esmerlik güzel ama kusursuz bembeyaz süt gibi bir tenide kötülemeyelim ..her tenin güzelligi ayrıdır...esmerleri begenirim saclarını sarıya boyamadıkları sürece harika....beyaz tenliyim makyaj konusunda katılyorum renge girmem ayrı bi cins duruyor farlar bembeyaz suratta:)
yanlış anlama akça pakça süt gibi bembeyaz tenlerin her zaman hastası olmuşumdur eğer esmerliği kötüleyip de beyazlık gibisi yok diyenlere karşıyım ben.. bir de bembeyaz olup esmerlerle dalga geçenleri.. çok harika sanmasnlar kendilerini sonuçta herkesin güzelliği kendine...
Of yaa şu insanların aşağılık kompleksleri yok mu beni deli ediyorrrr.sırf bu komplekslerini tatmin etmek için etrafındaki insanlara saldırırlar iştee.aptallar.çok sinirlendim yeminle ya.senin hiç kafana tamadığın hatta farketmediğin bi özelliğini bulurlar dalga geçerek söylerler sonrada bizi takıntılı yapar kapatırlar konuyu.niye böyle yapıyolar anlamıyorum ki yazık ya.canım senin tenin hiç de zenci gibi değil esmersin ama abartılacak bişey değil hatta bu güzel bişey herkes bronzlaşmak için kaç saat güneşin altında yatıyor doğal esmersin ne güzel işte.takma kafana onlar kendilerine baksın
Oww esmer ten gormemisler valla.
Esmerleri birak zenciler bile cok guzel.
Su bebege bitiyorum resmen. Masallah
Eki Görüntüle 775118
Eki Görüntüle 775119
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?