Esnek Diyet Arkadaşlığı

Aksam yemeğim:salata(1 çay kaşığı zeytinyağı,tuz yok,sirke birazcık),3 yemek kaşığı yoğurt

Evet bayanlar bugün 913 kalori aldım saat 17:00 dan sonra hic birşey yemedim yarın icin çok heycanlıyım içime doğduu kesin 76 çıkıcak

Hayırlı sabahlar canlar nasılsınız. Ben hiç iyi değilim kilom 61.4 hiç birşey demiyorum

UOTE="rumsum, post: 38878963, member: 620971"]Hayırlı sabahlar canlar nasılsınız. Ben hiç iyi değilim kilom 61.4 hiç birşey demiyorum [/QUOTE]
Bn Hâla gidemedim tartılmaya babamın uyanmasını bekliyorum

hayırlı sabahlar herkese.. bende sabah tartıldım.. 54,7 geldim.. yani 600gr cık gitmiş:)bunada şükür..ama ben bu diyeti dahada azaltmalıyım diye düşünüyorum..3 günde sadece 600 az bence.. o kadarda yürüdüm .. demekki bir yerlerde hatam var... ama bende afedersiniz kabızlık var.. onunda etkisi varmı acaba tartıdaki??

YZABET, post: 38879063, member: 67408"]canım bence eksi çıkıcaksın.. gayet güzel diyetin.. kalori az alıyorsun.. bence en az 75 çıkarsın..[/QUOTE]
Bi türlü gidemedim tartımaya offf sinirlerim bozuldu aç karnına şuan babamın keyfini bekliyorum

YZABET, post: 38879063, member: 67408"]canım bence eksi çıkıcaksın.. gayet güzel diyetin.. kalori az alıyorsun.. bence en az 75 çıkarsın..
Bi türlü gidemedim tartımaya offf sinirlerim bozuldu aç karnına şuan babamın keyfini bekliyorum[/QUOTE]
stres yapma canım yaa.tatılısın.. daha erken.. ben işe geldiğim için mecburen erken tatıldım.. evde olsam 10dan önce tartılamazdımki:))

Günaydınnn Kızlarr ,
Bugün tartılma günümüydü ?
Tartım daha gelmedi , ama akşam yüzmeye geçicem , orda tartılırım ,
Antrenörüm izin verirse tabi :)
Sürekli tartılmaya karşı çıkıyor .
Birdeeee güzel bir haberim var .
Dün spor kulubuyle görüştüm .
Salı günü pilatese başlıyorum .
Haftada 2 gün
Daha önce hiç pilates yapmadım .
Yapanlar bana öneride bulunurlarsa sevinirim .
Dikkat etmem gereken hassas noktalar varsa diye

Sabah Kahvaltım

Beyaz Peynir
Yeşil Biber
Kırmızı Biber
1 adet kuru kayısı

Birde uyandığımda yoğurt içine zerdeçal , zencefil , tarçın katıp yiyiyorum .
Üstüne de 1 bardak su içiyorum .

Beyzabet memnun olmamıssın sonuctan ama ben tebrik ederim .
Kilon çok iyi bence

[QUOTEen1907, post: 38879384, member: 178407"]Beyzabet memnun olmamıssın sonuctan ama ben tebrik ederim .
Kilon çok iyi bence
[/QUOTE]
Senin kilon da çok iyi

Slm kizlar ben kilomu bildireyim cunku telefon herzaman yazmiyor 70.600 eylemsevcan eklersin canim

çok sevindim canım 800 gram çok iyiiii tebrikler gelsin halayınnnnn

Hayırlı sabahlar canlar nasılsınız. Ben hiç iyi değilim kilom 61.4 hiç birşey demiyorum

sakın olaki moralini bozmaaaaaaaa
bendede hiç bir değişiklik yok hatta benimde yüksek çıktı
ama moral bozmak yokkkk 29 Ocağa hedeflenmek varrrrrrrrrr
Haydi bismillah deyip 29 Ocağa adapte olalımmmmmm

kesinlikle etkisi var canım ben büyük tuvalete çıkabildimmi kesinlikle 1 kiloya yakın az çık

bende yüksek çıktımm 57.0 ama hiç takmıyorum kafaya ben gene kilomu 56.6 kabul ediyorum çünkü bunda kabızlığında etkisinin olduğuna inanıyorum bir kaç gün önce tartılsaydım kesinlikle 56.0'ı görürsüm çünkü biraz olsun düştüğüme inanıyordum olsun canlarrrrrr
naaapıyoruzzz moral bozmak yokkkkkkkkk
sloganımız gidecek bu kilolar o kadar!.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…