- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #6.221
canım ucuz bişey zaten.. he bütçeye uygun tartılar var.. al tabi.. her zaman lazım bence..[/QUOTE]benim eve tartı alman şart
canım bence eksi çıkıcaksın.. gayet güzel diyetin.. kalori az alıyorsun.. bence en az 75 çıkarsın..Evet bayanlar bugün 913 kalori aldımsaat 17:00 dan sonra hic birşey yemedim yarın icin çok heycanlıyım içime doğduu kesin 76 çıkıcak
canım bence sıkma canını.. belki vücdunda ödem vardır.. kabızlık yaşıyorsan nunda tartıda baya etkisi oluyor..kendimden biliyorum..Hayırlı sabahlar canlar nasılsınız. Ben hiç iyi değilim kilom 61.4hiç birşey demiyorum
Bi türlü gidemedim tartımaya offf sinirlerim bozuldu aç karnına şuan babamın keyfini bekliyorum[/QUOTE]YZABET, post: 38879063, member: 67408"]canım bence eksi çıkıcaksın.. gayet güzel diyetin.. kalori az alıyorsun.. bence en az 75 çıkarsın..
hayırlı sabahlar herkese.. bende sabah tartıldım.. 54,7 geldim.. yani 600gr cık gitmiş:)bunada şükür..ama ben bu diyeti dahada azaltmalıyım diye düşünüyorum..3 günde sadece 600 az bence.. o kadarda yürüdüm .. demekki bir yerlerde hatam var... ama bende afedersiniz kabızlık var.. onunda etkisi varmı acaba tartıdaki??
Slm kizlar ben kilomu bildireyim cunku telefon herzaman yazmiyor 70.600 eylemsevcan eklersin canim
Hayırlı sabahlar canlar nasılsınız. Ben hiç iyi değilim kilom 61.4hiç birşey demiyorum
hayırlı sabahlar herkese.. bende sabah tartıldım.. 54,7 geldim.. yani 600gr cık gitmiş:)bunada şükür..ama ben bu diyeti dahada azaltmalıyım diye düşünüyorum..3 günde sadece 600 az bence.. o kadarda yürüdüm .. demekki bir yerlerde hatam var... ama bende afedersiniz kabızlık var.. onunda etkisi varmı acaba tartıdaki??
Hayırlı sabahlar canlar nasılsınız. Ben hiç iyi değilim kilom 61.4hiç birşey demiyorum
teşk ederim canım.. sağol.. ama ne biliyim.. sanki daha fazla vermiş olsam daha da mtlu olacaktımBeyzabet memnun olmamıssın sonuctan ama ben tebrik ederim .
Kilon çok iyi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?