Esnek Diyet Arkadaşlığı

arkadaşlar tabloya giremiyorum işyerinden bazı şeyleri engellemişler galiba tabloda bilgi yapamıyorum akşama eklicem kilolarınızı ama 1 . belli olur tebrik ederiz geceyede bilgileri tabloya girerim canlar

sendemi kazbılık sorunu yaşıyorsun.. canım bende aynı ya.. bencede onunda etkisi var.. azda olsa yiyirouz.. dışarı günlük çıkmak gerek.. ama nerde.. en erken 2 günde 1 .. yada hergün olsada çok az söylemesi ayıpbugün kayısılı form içiçeğim artık.. yarın sabah yine tartılacaım bugün wc ye çıkarsam :)

bencede kesinlikle.. şiş oluyorum wc ye çıkamayınca.. afedersiniz karnım taş gibi oluyorbir yede okumuştum ama doğrumu bilmiyorum bir normal insanın bağırsaklarında totalde 3 kilo dışkı varmış:)ama ne kadar doğrıu bilemiyeceğim:)eğer doğruysa şayet o zaman ben ideal kilomdayım hihiiii:))yani 54,7-3 =51,7 hihiiii:))

süper ya.. keşke benimde vaktim olsaydı da pilatese gidebilseydimpilates çok güzel sıkılaştırıyp canım.. hayırçı olsun.. 15 günde farkı hissedeceksin:)

hemde nasıl yaşıyorum 3-4 günde ancak çıkıyorum çok kötü yaaa

he he böyle kendimizi teselli edek baallııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…