- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #6.241
ama canım benim süre az kalori kaç aldın günlük bende yapayım bariii?teşk ederim canım.. sağol.. ama ne biliyim.. sanki daha fazla vermiş olsam daha da mtlu olacaktımama işte...daha sıkıya almam lazım kendimi):bunu anladım ben:)
sendemi kazbılık sorunu yaşıyorsun.. canım bende aynı ya.. bencede onunda etkisi var.. azda olsa yiyirouz.. dışarı günlük çıkmak gerek.. ama nerde.. en erken 2 günde 1 .. yada hergün olsada çok az söylemesi ayıpbende yüksek çıktımm 57.0 ama hiç takmıyorum kafaya ben gene kilomu 56.6 kabul ediyorum çünkü bunda kabızlığında etkisinin olduğuna inanıyorum bir kaç gün önce tartılsaydım kesinlikle 56.0'ı görürsüm çünkü biraz olsun düştüğüme inanıyordum olsun canlarrrrrr
naaapıyoruzzz moral bozmak yokkkkkkkkk
sloganımız gidecek bu kilolar o kadar!.....
canım 1200 civarı almışımdır.. tam bakmadım..ama öğlenleri daha az yemeyi düşünüyorum.akşmada hakeza öyle..bakacağım artık:)dayanabilirsem tabi:)ama canım benim süre az kalori kaç aldın günlük bende yapayım bariii?
hedef,im 51 52 arası canım.. aslında az kaldı hedefime..çok kilom yokda .. dahada artmıyım diye.. işte sorun benim açlığa gelememem:)Beyzabet senin hedef kilon kaç canım ?
çok sevindim canım 800 gram çok iyiiii tebrikler gelsin halayınnnnn
sakın olaki moralini bozmaaaaaaaa
bendede hiç bir değişiklik yok hatta benimde yüksek çıktı
ama moral bozmak yokkkk 29 Ocağa hedeflenmek varrrrrrrrrr
Haydi bismillah deyip 29 Ocağa adapte olalımmmmmm
kesinlikle etkisi var canım ben büyük tuvalete çıkabildimmi kesinlikle 1 kiloya yakın az çık
hedef,im 51 52 arası canım.. aslında az kaldı hedefime..çok kilom yokda .. dahada artmıyım diye.. işte sorun benim açlığa gelememem:)
ewet.. ama ben zor kilo veriyorum.. yaşımdan dolayı galiba:Hedefine çok kalmamış canım ya
Ama koruma aşamasında çok dikkat etmek gerek tabi .
süper ya.. keşke benimde vaktim olsaydı da pilatese gidebilseydimGünaydınnn Kızlarr ,
Bugün tartılma günümüydü ?
Tartım daha gelmedi , ama akşam yüzmeye geçicem , orda tartılırım ,
Antrenörüm izin verirse tabi :)
Sürekli tartılmaya karşı çıkıyor .
Birdeeee güzel bir haberim var .
Dün spor kulubuyle görüştüm .
Salı günü pilatese başlıyorum .
Haftada 2 gün
Daha önce hiç pilates yapmadım .
Yapanlar bana öneride bulunurlarsa sevinirim .
Dikkat etmem gereken hassas noktalar varsa diye
Sabah Kahvaltım
Beyaz Peynir
Yeşil Biber
Kırmızı Biber
1 adet kuru kayısı
Birde uyandığımda yoğurt içine zerdeçal , zencefil , tarçın katıp yiyiyorum .
Üstüne de 1 bardak su içiyorum .
hemde nasıl yaşıyorum 3-4 günde ancak çıkıyorum çok kötü yaaasendemi kazbılık sorunu yaşıyorsun.. canım bende aynı ya.. bencede onunda etkisi var.. azda olsa yiyirouz.. dışarı günlük çıkmak gerek.. ama nerde.. en erken 2 günde 1 .. yada hergün olsada çok az söylemesi ayıpbugün kayısılı form içiçeğim artık.. yarın sabah yine tartılacaım bugün wc ye çıkarsam :)
bencede kesinlikle.. şiş oluyorum wc ye çıkamayınca.. afedersiniz karnım taş gibi oluyorbir yede okumuştum ama doğrumu bilmiyorum bir normal insanın bağırsaklarında totalde 3 kilo dışkı varmış:)ama ne kadar doğrıu bilemiyeceğim:)eğer doğruysa şayet o zaman ben ideal kilomdayım hihiiii:))yani 54,7-3 =51,7 hihiiii:))
hemde nasıl yaşıyorum 3-4 günde ancak çıkıyorum çok kötü yaaa
off sen benden de kötüymüşsün canım yaahemde nasıl yaşıyorum 3-4 günde ancak çıkıyorum çok kötü yaaa
Canım kabızlık başlıca sorunum zaten haftalarca çıkmadığımı biliyorum. Ne yedim sen içtiysem fayda etmedi zatencanım bence sıkma canını.. belki vücdunda ödem vardır.. kabızlık yaşıyorsan nunda tartıda baya etkisi oluyor..kendimden biliyorum..
demi ama:)he he böyle kendimizi teselli edek baallııııı
işte en büyük sorun o zaten.. arada bağırsak çalıştırıcı çayladan içiyoum.. birde kuru erik çok güzel wc ye çıkarıyor..Canım kabızlık başlıca sorunum zaten haftalarca çıkmadığımı biliyorum. Ne yedim sen içtiysem fayda etmedi zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?