- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #6.841
sıkma canını yarın kalorini 1000 geçmezsin olur biter
AKŞAM YEMEĞİ YEMİYORUM.. YEMEĞE GİTMEDİM.. YEMEYECEĞİM.. NÖBETTEYİM.. ÇAY İÇERİM SADECE..İNŞ SAĞ SALİM BİTER BU AKŞAM:)sıkma canını yarın kalorini 1000 geçmezsin olur biter
Sen buralardaysa BN de buralardayım o zaman ablaaam[/QUOTE][QUOburalarZABET, post: 39002859, member: 67408"]bu akşam buralardayım kızlar..yokmu yazan?
SAĞOL CANIM..:)BEN YEMEK YEMEDİM..İNŞ DAYANIRIM YABEYZABEbize ost: 39003502 .!.:Sen buralardaysa BN de buralardayım o zaman ablaaam
Bnde 17:00 dan sonra bise yemedim yemicem bugün su iç sakız çiğnemekte iyi geliyir[/QUOTE]SAĞOL CANIM..:)BEN YEMEK YEMEDİM..İNŞ DAYANIRIM YA
OY BEN SAKIZ SEVMEM HİÇ.. SU İÇERİMDE İŞTE.. DAHDA ACIKIRIM GİBİME GELİYOR.. OLSUN OLACAK O KDAR.. BUGÜN GÜNDÜZ ÇOK ABARTMIŞIM FARINDA OLMADAN.. ÇEKECEM CEZAMI:)[/QUOTE]BN bUOTE="BEYZABET, post: 39003581, member: 67408"]Bnde 17:00 dan sonra bise yemedim yemicem bugün su iç sakız çiğnemekte iyi geliyir
Bn bugünü güzel geçirdim inşallah yarında öyle olurOY BEN SAKIZ SEVMEM HİÇ.. SU İÇERİMDE İŞTE.. DAHDA ACIKIRIM GİBİMiçin büyüLİYORbaşarıUN OLACAK O KDAR.. BUGÜN GÜNDÜZ ÇOK ABARTMIŞIM FARINDA OLMADAN.. ÇEKECEM CEZAMI:)
valla süpersin canım.. ben sen kadar dayanamazdım hele ki hamur işine:)[/QUOTE]Bn bugünü güzel geçirdim inşallah yarında öyle olur
Benim yarın tartılma günüm off çok stresliyimBenjli"BEYZABET, post: 39004491, member: 67408"]OF YA BEN HAYATT DİYET MİYET YAPAMIYORUM YA.. NOLACAK BU HALİM.. SIKIYA GELEMİYORUM..
HİİÇÇ STRES YAPMA SEN CANIM.. MAŞHIN VAR BENCE.. EKSİ GÖRECEKSİN HEMDE EN AZ 2 KİLO BENCE:)[/QUOTE]Benim yarın tartılma günüm off çok stresliyim
Bu haftasonu nutellaya saldırdm bide koca dilim fındıklı kek yedim hiç umudum yok yarn oruç tutucam[/QUOTE]HİİÇÇ STRES YAPMA SEN CANIM.. MAŞHIN VAR BENCE.. EKSİ GÖRECEKSİN HEMDE EN AZ 2 KİLO BENCE:)
CANIM SIKMCA CANINI.. BİŞİ OLMAZ O KADARDAN.. BENCE VERDİN. KAÇTIN SEN DİYETE BAŞLADIĞINDAKİ?[/QUOTE]Bu haftasonu nutellaya saldırdm bide koca dilim fındıklı kek yedim hiç umudum yok yarn oruç tutucam
83 kiloydumCANIM SIKMCA CANINI.. BİŞİ OLMAZ O KADARDAN.. BENCE VERDİN. KAÇTIN SEN DİYETE BAŞLADIĞINDAKİ?
hadi bakalım en az 80 olmuşsunudur.. ben inanıyorum canım sana..[/QUOTE]BEYZABET .!.:83 kiloydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?