- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #6.861
Yok diyete 83 kiloyla başladm yani 2 aralıkta şimdi 73 kiloyumhadi bakalım en az 80 olmuşsunudur.. ben inanıyorum canım sana..
oooww süpersin canım ne diyimki sana:))[/QUOTE]BEYZABEdevam t: 39005368 .!.:Yok diyete 83 kiloyla başladm yani 2 aralıkta şimdi 73 kiloyum
sanada iyi akşamlar canım.. süpersin ne diyimki:))Bayanlaaar bugün 975 kalori aldmsaat 17:00 dan sonra hiç birşey yemedim bugün çok güzel geçti yarında güzel olması dileğiyle iyi aksamlaaar
kolay gelsin canım temizlik yaparken hep hareket halinde ol kalori yakarsın :) tartıldığında güzel sonuç alırsın inş. :)Günaydın bayanlar bugün o kadar çok işim var ki ( temizlik yapıcam)yani pek giremicem internete tartılmaya gidicem bugün bakalım 1 haftada kaç kilo verdim acaba
Tartıldıktan sonra yazarım mutlakakolay gelsin canım temizlik yaparken hep hareket halinde ol kalori yakarsın :) tartıldığında güzel sonuç alırsın inş. :)
ben senden umutluyum canım.. ama kendimden hiiçç diilimGünaydın bayanlar bugün o kadar çok işim var ki ( temizlik yapıcam)yani pek giremicem internete tartılmaya gidicem bugün bakalım 1 haftada kaç kilo verdim acaba
süüppper çok güzel bir kahvaltı olmuşHerkese selamlar..bugün sabahki menüm:
2 zeytin
1 küçük dilim beyaz peynir
2 dilim çavdar ekmek
1 domates
1 salatalık
toplam kalorim 213 kalori imişşş..
sağol canım.. ama bal yedim onu unutmuşum .. ama balla bilikte aldığım kalori 213 yani..süüppper çok güzel bir kahvaltı olmuş
kırmızı peynir nasıl birşey canım ilk defa duydum..Günaydın Kızlar ,
Kahvaltı
Az peynir
2 zeytin
Kırmızı peynir
Maydonoz
2 dilim tam tahıllı ekmek
Çay
kırmızı peynir nasıl birşey canım ilk defa duydum..
alalla dedim bende. o neki acaba diyorum:)))Ayyy çok güldüm kendime ya ,
Yanlış yazmışım canım ,
Kırmızı biber olacak o
he he he bende dedim kımızı peynirde ney diye hay Allah çok hoş olmuşşşşşGünaydın Kızlar ,
Kahvaltı
Az peynir
2 zeytin
Kırmızı peynir
Maydonoz
2 dilim tam tahıllı ekmek
Çay
alalla dedim bende. o neki acaba diyorum:)))
he he he bende dedim kımızı peynirde ney diye hay Allah çok hoş olmuşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?